Massage

Idag blev det en lång dag med många äventyr. För det första så har jag ägnat stora delar av dagen till att få tag på Annika för att meddela mitt beslut, men det visade sig vara omöligt så jag får försöka igen imorron. Jag var även förbi hos Lennart och fick lite massage och jag måste säga att det var jättesupermegaskönt, men nu är det inte lika skönt längre för nu känns det som om jag har träningsvärk i hela ryggen och det värker nästan hela tiden, han sa att jag är svullen på vänster skulderblad och att det krävs ganska mycket arbete för att min rygg ska bli bra. Det var jätteskönt med massge, men jag blev jättetrött så nu ska jag vara lite sällskap till Jonas en stund och sen ska jag sova.

Jobb imorron 16.30-09.30

Vilken underbar känsla

När jag vaknade i morse (typ tio) så  var mitt ryggont mycket bättre än vad det brukar vara när jag vaknar och det var sååå skönt! Tusen gånger tack till Dan och Anette, ni är underbara och  jag tror inte att man kan få bättre svärföräldrar än vad ni är.

Ska till Lennart ikväll och låta han fixa min rygg så att jag kan börja träna snart, känns som om det är på tiden, och det är nog ganska tur att jag inte har en våg här hemma för då skulle jag nog börja gråta..

Nu har jag förresten smakat på butterkakan och den blev jättegod, den smakar nästan som den gör i affären. Den kommer att göras fler gånger i detta hus kan jag tala om.

Har inte pratat med Annika än så därför väntar jag lite till med att tala om vad jag bestämt mig för.



Men  jag har bestämt mig

Nu är det dags för sängen!

Nu ska jag äntligen provligga sängen och den nya bäddmadrassen! Bullarna blev jättegoda : )

Godnatt

Bullbak och brutna löften

Nu håller jag på att baka bullar samtidigt som vi har storstädat kylen och frysen och jag kan ju tala om för den som är intresserad att nu finns det plats för mer mat i både kyl och frys. Varför vi håller på så mycket just nu är nog för att vi väntar på att lakanet som vi trättar inte har torkat färdigt än. Idag har vi nämligen fått våran förlovningspresent ifrån Jonas föräldrar, det blev en jätteskön bäddmadrass (vi hade önskat oss en smo var "hel" istället för 2x90) så nu måste vi ju storstäda så att allt blir fint på en gång, jag passade på att tömma min garderob och vika om allt men än har vi mycket kvar innan vi är klara, var bara tvungen att ta en liten paus.

Som sagt så bakar jag bullar ikväll, eller från början så skulle jag göra en butterkaka, men då skulle bara halva jästen försvinna (anledningen till att jag skulle baka från första början var att jästen går ut om ett par dagar så jag ville använda den innan) så då gjorde jag en dubbel sats och gjorde några vanliga bullar också.

Jag lovade ju att jag skulle försöka skriva i min blogg minst två gånger per dag och det gick inte så länge innan det löftet var brutet. Vi var ju i stan idag och när vi kom hem så satte vi genast igång med städet och så, så bloggen blev framskjuten till nu (väntar på att butterkakan ska gräddas).

Imorron ska mitt beslut meddelas till chefen, så senare så kommer jag även att skriva här i min blogg om jag tog jobbet och anledningarna till varför jag tog det beslut jag tog. Har bestämt mig för hur jag ska göra iallafall så det är ju bra : )

Nu ska jag kolla till kakan och sen ska jag även krama min älskling för att han är så underbar!

Så var även den här veckan slut

Och nu är det snart dags för en ny vecka att börja. Idag är det första dagen på väldigt länge som en söndag känns som en söndag, för jag har jobbat ganska många helgen på sista tiden. Förra veckan så kom jag på på onsdagen att helgen var slut och att det redan hade varit söndag.

Imorron så ska jag ringa och prata med Annika på pers.ass och ställa några frågor och sen har jag en till dag på mig att bestämma mig för hur jag ska göra. Jag har inte gjort annat än tänkt på erbjudandet hela helgen och snart så behöver jag inte tänka på det mer och det känns väldigt skönt, jag vill bara få det överstökat..

Nu ska jag palra mig upp och titta klart på filmen.
Eftersom att jag kommer att vara ledig ganska mycket den här veckan så ska jag göra mitt bästa för att uppdatera bloggen minst två gånger per dag, men det brukar inte vara så lätt alltid, men jag lovar att jag ska göra mitt bästa.

Nu går jag upp och kramar storfiskarn, han är min vinnare varje dag!
hejsålänge

Fisketävling : )

Igår så frågade Jonas om han trodde att det var många som skulle glömma bort att ställa om klockan och därför komma sent till fisketävligen, det höll på att bli vi men vi han vakna och fixa allt även om vi hade glömt ställa om klockorna. Det var jättetrevligt att sitta ute på isen och frysa arslet av sig samtidigt som fiskarna nappade på alla krokar utom min. Det var 25 startande och 10 stycken hade fått fisk. Jonas vann och jag kom 6:a så jag tycker att vi gjorde det bra ändå! Jonas fick en ganska stor sik och några mindre firrar och jag fick tre småsataaborrar.. Och eftersom att Jonas vann så måste vi delta nästa år också, han fick nämligen en vandringspokal som står på cdspelaren i vardagsrummet.

Nu sitter vi i Bursiljum och ska snart äta chokladkaka med Päron *mums* men först så ska jag nog titta klart på Lotta på bråkmakargatan..

Jonas har namnsdag idag så han ska få en stor kram sen. Han är en vinnare på många sätt idag : )


Det blidde ingen rubrik..

..För jag kunde inte bestämma mig för vad det skulle stå..

Nu är vi hemma efter en god middag i Bursiljum. Jonas gick ner och eldade och jag satte mig här (väldigt rättvist tycker jag), sen så ska jag diska lite och imorron så ska vi diska med f (istället för fiska med d som det var för några dagar sen..). Bygdeträsk byaförening har nån pimpeltävlig som vi ska delta i (och vinna?) och sen såtänkte jag njuta av min ledighet så länge som den varar. Jag och Jonas kommer båda att vara lediga till veckan (jobb onsdag kväll/natt för min del) men annars så blir det ledigt!

Nu ska jag fixa färdigt så att jag får sova sen, vill sova nu och jag tycker att jag förtjänar det! : )


Godnatt och ha en trevlig söndag, återkommer med slutresultaten från fisket imorron : )

Sömnbrist men superpigg ändå?

Jag har sovit jättedåligt inatt, jag vaknade ungefär varje halvtimme och sen larmade han klockan 5 och då var det ingen ide att sova mer efter det. Sen så var jag förbi på campingen i bygdsiljum och blev fast där ett tag så jag har nyss kommit hem. Tänkte att jag skulle skriva lite här innan jag gjorde nåt annat. Egentligen borde jag sova eftersom att jag har sovit dåligt, men ändå så känner jag mig pigg som attan.. Men jag borde försöka sova ändå så att jag inte somnar klockan sex ikväll eller nåt..

IMorron blir det fiske, ska bli hur kul som helst! Inte för att jag vet vart vi ska vara, men Jonas hittar nog  : )


schtaaaan!

Nu ska vi til stan så det här blide ett väldigt kort inlägg, sen ska jag jobba så vi får se om jag hinner skriva nåt mer sen.


Haha!

Hittade en söt liten skoter på blocket : )





AAAAAH!

Jag skulle ju som sagt vila, men först så fastnade jag framför datorn och sen när jag skulle gå upp och lägga mig så råkade jag hämta posten först och fick se min lönespecifikation och då var jag inte trött längre. Vilken chock jag fick! Men en positiv sådan, hur kan jag har räknat så fel? : ) : )

Nu ska jag istället slänga mig i duschen och bege mig till burträsk för ett besök på banken, måste be dom att fixa så att pengarna sätts in på mitt konto på en gång istället för dessa idiotiska utbetalningskort!

Dessutom så har jag fått en ide som jag ska genomföra nån dag ( typ 1-2 timmar). Jag ska banne mig sitta ute på gården och räkna bilar, dom som inte bromsar när 50 skylten kommer blir ett sträck i mitt block, och sen ska den listan inlämnas till polisen!


Kom att tänka på en sak..

Det var väldigt länge sen jag la ut bilder på snygga (enligt mig) kläder, men det finns en anledning. Min dator avled för ett tag sen och nu använder jag Jonas dator och där finns ju inte mina sidor sparade. Tur att forever21.com inte har en så svår adress, för det måste vara en av dom bästa affärerna på internet, dessvärre så verkar det mest vara rappel i deras sortiment nu, för mycket av det som finns nu är inte snyggt!




Här kommer några plagg som jag definitivt gillar och som lätt skulle finnas i min garderob om jag var rik!








Här kommer några  plagg som jag absolut inte skulle bära frivilligt, jag skulle inte ens göra det mot betalning (det beror kanske på summan.. Men helst inte..)










Någon som förstår varför?

Kaffekopp Nr1

Nu sitter jag i "kontoret" och dricker kaffe. Jonas har farit på jobbet så nu ska jag lägga mig i sängen och vila/sova för nu är jag helt slut. Somnade vid ett skulle jag kunna tro och sen vaknade jag vid fem av att Jonas pratade i telefon (det var nåt han hade glömt säga till den andra chauffören) och sen så vaknade jag tjugo i sju av att det ringde i min telefon och det  var Viktoria på bemanningen. Hon bad om ursäkt för att hon väckte mig, men hon sa att det var kris. En av personalen var sjuk och hon behövde en person dit så fort som möjligt (ni kanske kan räkna ut vem den personen blev?). Eftersom att dom hade lovat att jag skulle få vara ledig (för att jag kännt mig krasslig dom senast dagarna) så sa hon att jag bara behövde vara där i nån timme tils det kunde komma nån annan. Erica kom klockan nio så jag behövde bara jobba 1,5 timmar idag.

Jag känner mig inte piggare av min nu urdruckna kaffekopp, om möjligt så känner jag mig ännu tröttare..
Måste nog elda innan jag ska vila, så jag får uppdatera senare under dagen..

Rastlös..

Är det någon som har tips på hur jag kan bota min rastlöshet utan att fara nånstans eller städa?
Jag brukar baka, men det hjälper bara en stund ungefär tills jag inser att jag inte orkar/vill äta det som jag har bakat ensam. Jag hatar att vara ensam, det är bland det värsta jag vet, men det måste ju finnas en lösning.. Det finns inga problem som inte kan lösas.

Nu är jag trött så nu ska jag gå upp och lägga mig i sängen och invänta my dear boyfriend som snart kommer hem från jobbet, han skulle bara lossa i bygdsiljum och sen så ska han ställa bort lastbilen och sen kommer han hem : )

Fäärdig!

Nu har jag kört in tre lass med ved så nu sticker jag till Bursiljum ett tag, det är ju hockey : )  Sådeså!
(Har med mig chokladmazarinkaka oxå!)


Så himla skönt!

Igår så ställde jag ingen väckarklocka för att jag visste att jag skulle vara ledig, så jag har sovit nästan 11 timmar inatt och det var så himla skönt. Jag tror att det måste vara evigheter sen jag sov så här mycket : )
Igår så bakade jag en chokladmazarinkaka och for till stan och hälsade på. Först for jag till Cissi L som jag inte har träffat på evigheter och vi hade trevligt (forutom stunden då hon tog fram sin orm och tyckte att jag skulle peta på den..), sen så for jag till mamma och lämnade en bit kaka där, pratade lite och så berättade jag den goda nyheten, för nu kan jag prata om den, för nu vet jag om det på riktigt.. Jag har blivit erbjuden jobb! Det är där jag redan jobbar men det är en tjänst på 75-80%, tyvärr så finns det ju ett "men" och det är avtalet, jaghar inte riktigt bestämt mig för om jag ska acceptera det eller inte..

När jag pratade med chefen igår så sa hon att hon tyckte att jag förtjänade att vara ledig i helgen, eller iallafall på söndag så nästa gång jag jobbar är fredagkväll till lördagmorgon och sen är jag ledig : ) Det känns så skönt för nu kan jag planera nåt!

Nu ropar Jonas så jag ska kolla vad han vill, men jag kommer att skriva mer i min blogg senare idag : )
 


Det blev inte helt bra

Jag har diskat lite nu, det blev inte så mycket, men det blev lite och det är ju ett steg på vägen. Det blev inte bra, men det blev bättre : ) Nu ska jag krypa isäng och hoppas på att jag inte blir sjukare under natten, för jag vill ju kunna jobba imorron..

Jonas jobbar ikväll och det känns så tomt här i huset, men snart kommer han hem och då blir det bättre. Jag kommer att sova då, men jag kommer ändå att kunna känna att jag inte är ensam längre : )

När man talar om trollen : ) Han körde nyss förbi här, mitt lilla hjärta den underbaraste av allt och alla och han är bara min, hur kunde jag ha så tur?


hemska tider..

Det är mer än två timmar sen jag lämnade Bursiljum och jag har inte fått nåt gjort här hemma. Jag försöker hitta ork till att diska, men jag vet inte vart orken har tagit vägen för hur mycket jag än letar så kan jag inte hitta den. Börjar som sagt jobba halv åtta imorron och är rejält slut efter helgen så det kan ju vara en bidragande orsak till att orken inte vill infinna sig..

Idag så mötte jag en ren som jag tror både var blind och döv. Han stod stilla mitt på vägen och jag stod still mitt framför han och tutade som en galning, men renen reagerade inte överhuvudtaget. Tillslut började renen röra sig mot plogkanten, men när han skulel runda bilen så stötte han i höften i hörnet på bilen (jag stod som sagt still) och då blev det liv i renen för han hoppade rakt upp och sprang i ilfart mot plogkanten och hoppade upp på den och sprang sen in i skogen. Jag tror han var döv och blind iallfall, men han kan ju bara ha varit en riktig tjurskalle också, vem vet?

Nu ska jag åtminstonde börja diska och sen blir det sängen, för nu känns det inte bra. Hoppas att det inte blir sämre under natten så att jag kan jobba imorron. NU ska jag sticka! BYE


Bursiljum

Nu sitter jag i Bursiljum och har ätit fläskpannkaka till middag (Jättegott!) och nu börjar snart hockeyn och då tror jag att det är bäst att jag börjar dra mig hemmåt, ska nämligen jobba imorron (7.30-16.30). Har fått goda nyheter idag men dom håller jag för mig själv (nästan) ett par dagar : ) Hoppas bara att det blir bra nu, det känns lovande och jag käner mig väldigt happy för tillfället..

Snart ska jag hem och fiska med d.. 

Hejsålänge

Tjolahopp!

Nu har jag jobbat dygnspasset och hunnit komma hem och håller just nu på att göra varma mackor. Är ledig till ikväl 21.00, så jag ska försöka vila lite, för jag är inte pigg. Hon som egentligen skulle jobba ikväll ramlade igår och fick ont i ett ben så hon kan inte jobba och då fanns det bara jag kvar, så visst är det jobbigt men det blir ju pengar : )
Det hände inatt igen, jag vaknade och var säker på att klockan var sex så jag började stiga upp (jag satte mig upp i sängen) och sen så kollade jag ungefär tio gånger på klockan och sen när jag insåg att klockan bara var tre så la jag mig ner igen, men det var ganska svårt att somna om för hela tiden trodde jag att klockan var sex. Varför blir det såhär?

Nu ska jag gå och äta lite hot macks med min sambo och sen blir det vila en stund och sen blir det middag i Bursiljum..

Hur är det möjligt?

Jag har haft den konstigaste natten i hela mitt liv i natt och jag vet egentligen inte vad som hände, men det jag vet är att jag har duschat två gånger och sovit ungefär ingenting alls. Jag somnade vid halv tolv och vaknade ungefär kvart över ett. Mellan kvart över ett och kvart i två så låg jag och stirrade på klockan och tillslut så var det nåt som sa till mig att jag måste gå och duscha och göra mig klar för jobbet, för klockorna var fel, allihop, för klockan var sex.. När jag stod i duschen var det som om jag vaknade och jag suckade när jag kom på vad klockan egenltigen var och sen gick jag och la mig igen men det har inte gått sova sen dess, för nåt inom mig sa att klockorna var fel och att jag var tvungen att hålla koll och jag kunde inte ändra på det ..

Nu är jag så himla trött och jag vet inte hur det här dygnet kommer att sluta, helst av allt vill jag bara krypa ner under täcket och sova sova sova, men det får jag göra imorron : )

Nä, nu måste jag fixa lite mat till mig, är hungrig efter nattens äventyr..
Men måste ändå tillägga att vi spelade skellefteåspelet med Stefan och kan ni gissa vem som vann allt?!


JAG såklart!
''

Hemma igen..

Nu har jag varit i Burträsk och handlat lite inför middagen : ) Jonas ligger fortfarande och sover , men jag ska snart gå upp och väcka han. Från det ena till det sjunde så har jag läst ut sista Camilla Läckbergboken och jag måste säga att jag blir enormt besviken om serien slutar där, för då är det det sämsta slutet jag någonsin varit med om. Det MÅSTE komma en till bok, annars kommer jag inte att kunna läsa fler av hennes böcker utan att jag kommer att vara besviken på hur serien om Erica Falck slutade..

Nä, nu ska jag titta till mitt lik (jonas) och se hur man mår.

Å du (Dan), Jag är redo för en match närsomhelst, den här gången vinner du inte : )

Fredag

Jag vet inte varför men jag har haft helg i flera dagar nu. Men nu är det iallafall fredag och imorron är det lördag och då är det dags för dygnspasset. Det gick bra för mig att ta mig upp i morse när jag skulle följa med Jonas i lastbilen. Jag vaknade utan problem och gjorde det mest klart, och precis då jag tänkte väcka Jonas så komme han ner : )
Sen så blev det inte så mycket sömn för mig när jag åkte i lastbilen, tror att det blev ca 10 minuter.. Jonas ligger då och sover nu, han har gjort det ett tag men det förtjänar han verkligen.. Ska dra till Burträsk o handla lite till middagen, det blir friterad kyckling och ris : )


Skriver kanske mer senare..

Oj vad dålig jag är..

Detvar länge sen jag uppdaterade så jag  kände mig lite tvungen nu : ) Ber om ursäkt för att det kan vara dåligt stavat, men jag har lite brottom, måste lägga mig och sova, ska fälja med Jonas imorron och jag måste stiga upp klockan 3.. Så ni an ju gissa vem som kommer att somna i lastbilen (inte Jonas iallafall)..

Nu måste jag ner och elda och sen blir det upp och sova : )

Godnatt

Idag är det en ny dag : )

och idag ska jag till skellefteå igen, men den här gången ska jag titta på mammas nya lägenhet och sen tänkte jag även leta lite kattsand (inte till mig, mn till där jag jobbar). Jag vet inte om jag skrev det igår, men igår så träffade jag Lisse, hon har varit i Australien osv i ett år så jag har inte träfat henne på hur länge som helst, så det var jättetrevligt och jag hoppas att vi har tid för fler träffar : )

Janna, om du läser detta så kan väl du skicka ditt lösenord till min mail eller nåt? Min dator dog och jag har ingen msn längre så jag kan inte läsa din blogg. I need your blogg Janna!

Nu blir det stan - hejsålänge

KNASIG!

Jag har varit trött och slut hela dagen, men ändå kör jag in några lass ved och storstädar toaletten uppe? Vad tänker jag med? Nu kommer jag ju inte att orka göra nåt imorron. Inte heller har jag gjort det som jag hade tänkt (bädda ner mig under täcket och läsa).. Idag när jag handlade så köpte jag en lättdryck som jag aldrig har hört talas om förut och den var mot förmodan väldigt god. Jordgubb/apelsin var det (ja jag vet att det låter som en ganska dålig blandning, men den smakar typ festis), så nu sitter jag här och häller i mig av det goda : )

Jag känner mig fortfarande nöjd över mina klädinköp idag, men jag börar få lite skuldkänslor. Varför "unnar" jag mig nåt nytt klädesplagg varje gång jag får pengar? Jag tror nästan att jag ska hoppa över att beställa ur Ellos som jag hade tänkt göra från början, så känns det kanke lite bättre : )

Nu ska jag krypa ner och vänta på att Jonas kommer hem, vi har vairt förlovade i tre dagar och jag har knappt sett han på två så  nu måste jag hålla mig vaken en halvtimme till så att jag får en riktig bamsekram av min älskade sambo : ) Det är nog det jag behöver mest just nu..

Bromspiller?

När jag hade slutat jobar idag så skulle jag fara till stan och gå på banken. Men först så skulle jag svänga förbi hemma och hämta en värdecheck på Coop, och till en början så gick det bra, jag kom hem och bytte kläder och pillade lite med frisyren, sen gick jag och hämtade handlarlistan.. Tror ni inte att jag glömmer det enda som jag egentligen skulle hämta?!  Det är typiskt mig. Fick iallafall ut mina pengar och han tillochmed shoppa en jättefin skjortklänning (svart/grön) och ett linne : ) Sen så får jag till coop forum och handlade, gick runt där i över 1 timme så det blev ju kanske inte så jättebilligt, men jag är nöjd (Köpte bl.a ett våffeljärn)

Tänkte lägga ut bilderna på mina nya kläder senare, för innan dess så ska jag börja läsa lite i min nya bok (Camilla Läckberg.. igen..) Har nu köpt den sista boken, så nu har jag snart läst alla böcker på bara några veckor..

förresten så fick jag ett jättegulligt sms av min faster Anita och hennes man Östen, dom tyckte att det var jättekul att vi hade förlovat oss (det tycker jag oxå!)..

Nä, nu måste jag vila ryggen en stund : )


Dålig tidsuppfattning?

Jag startade datorn i hop om att hinna blogga innan det var dags att fara på jobbet, men nu insåg jag att det hinner jag inte.. så tänkte bara skriva att jag hade tänkt skriva : )

NU sticker jag!

Diska : )

Ungefär såhär låter det i min hjärna just nu..
"Måste diska, måste diska, måste diska.. orkar inte diska.. JO, jag ska banne mig diska.. snart.. typ.. kanske.."
Nä jag ska faktiskt diska, men först så vill jag skriva lite här på bloggen. Har kommit hem från Bursiljum nu, det var jättegod mat (som vanligt).. Sitter och försöker planera inför morgondagen, hade tänkt fara till stan efter jobbet och om jag orkar/hinner så kanske jag borde vara förbi hos Bengt med min dator, för den är död nu, den avled i torsdags och  jag saknar den, min dator.. *snyft*

Förresten, visst är det förj*vligt att norran inte kommer den dagen som man verkligen vill läsa den?!
Kommer inte norran imorron så måste jag ringa och fråga vad fasen dom håller på med!

Börjar jobba halv åtta imorron (samma som idag) och sen så är jag troligtvis ledig till på Lördag : )

Nu ska jag diska.
Pusshej

Ska jag gratulera eller beklaga?

Det är ganska många som har hört av sig idag och gratulerat, men den kommentar som har förekommit mest är "Ska jag gratulera eller beklaga?". Tydligen så är det en vanlig kommentar vid såna här tillfällen : ) Jag ringde till mormor nyss och det första hon sa var "Vad säger svärmor då?", haha : )

Nu ska jag bara ner och elda och sen ska jag fara till Bursiljum och äta middag : )


Jobb jobb..

Nu ska jag fara och jobba igen efter två hela dagars ledighet. Det har varit skönt att vara ledig, men det känns skönt att få jobba igen : ) Första ska jag springa ner till pannan och sen ska jag springa upp och pussa han som sover. .

Lisa säger: Tack!
: )

Ni hade rätt

Ja det är som ni tror, vi har förlovat oss idag : ) Var ledtråden för enkel? Det tog undefär 20 minuter tills första höde av sig (Det var du Dan) : ) Första dagen som förlovad har flytit på bra, ungefär som en vanlig dag förutom att jag har tittat på mitt finger ganska ofta : ) Det känns så himla bra och så himla rätt, är så lycklig att jag fick den bästa killen av alla!
Vi hälsade på Maire och Birger och dom blev jätteglada. Hehe, först när vi kom på graven så fick vi börja med att skotta fram pappas gravsten (Jonas skottade och jag tittade på), sen så stod vi där en stund och tittade på blommornasom vi hade ställt dit och sen så sa vi grattis och sen så efter en stund så gick vi till bilen och åkte vidare : ) Sen så var vi på graven en gång till med ala syskon (inte L och J, men resterande barnaskaran..)

Nu så ska jag gå upp och lägga mig i sängen,  jag ska ju faktiskt jobba imorron.. börjar 07.30 och slutar 16.30, sen så blir det middag i Bursiljum!

Lisa säger Godnatt efter en underbar dag!

Grattis pappa!

Idag kära vänner skulle min pappa ha fyllt 60 år. Tyvärr så hann han inte uppleva denna dag eftersom att han hastigt lämnade oss den 6/7-06. Det finns så många minnen och så många frågor, och saknaden är stor, för min far var en bra man som har uppfostrat 6 underbara barn (jag är ju en av dom) och det kan ingen ta ifrån oss. Pappa lever för alltid i våra hjärtan. Död eller levande så firar vi din 60 årsdag idag pappa. Grattis pappa! 

Idag är en stor dag på många sätt, för idag händer det nåt underbart. Jag tänker inte säga vad det är, men jag kan ju ge en ledtråd : )



Kan ni gissa vad det är som gör söndagen den 15/3 till en aldeles speciell dag att minnas varje år framöver?



Totally unbelievable!

Klockan är TIO på en söndagmorgon och jag är vaken, duschad och påklädd. Dessutom är jag ledig och då är det ännu mer ovanligt att jag är vaken vid den här tiden. Jonas ligger fortfarande och sover, men det är han värd : )

Är det för tidigt att göra lunch nu? Jag är typ hungrig och det känns nästan som om det är lika bra att göra lunch på en gång. Sen så blir det ju Norsjö och besök på lite olika ställen : )


Nä, nu ska jag kolla om liket lever (haha!)

Snart sömn för min del

Nu så ska jag snart gå alla stegen upp för trappan och in i sovrummet, för nu är jag trött och nu vill jag sova. vi har som sagt varit i Bursiljum ikväll och ätit middag och spelat skellefteåspelet, ni som läste mitt förra inlägg förstår säkert att det var i Skellefteåspelet som Dan vann. Jag klarade mig ganska bra för jag slutade på andra plats. Jag är ingen dålig förlorare, men jag måste nog skylla på nybörjartur den här gången.

Förresten så vill jag tillägga att det var nära att jag utvandrade från sverige idag. Hur i hela friden kan det ha varit så nära? Vad tänkte juryn och svenska folket på när dom röstade i melodifestivalen?! Snälla snälla?!?!?! Jag höll nästan på att svimma när poängen räknades upp och det var en röst kvar. Hade hon
vunnit så hade jag banne mig bojkottat melodifestivalen för all framtid! Som tur var så vann hon inte, utan Malena Ernman : )

Nu blir det SOVA! Godnatt : )

Tidsbrist..

jag har haft dåligt med tid idag. Det har inte blivit nån tid över till bloggen idag.
Nu är vi i bursiljum.

skriver mer sen..
Dan vann, då vet ni : )

Ledig hela helgen!

Tillslut så blev det en hel-ledig helg för min del : ) Nu är vi i Bure och har grattat min lillasyster som fyller 18 år idag. Vi ska snart bege oss hemåt men först så tänkte jag skriva lite i bloggen och sen prata lite med mamma innan vi far.

Får se vad som händer imorron, verkar bli skellefteåspelet men med vem vet jag inte riktigt än.

Nu ska jag sticka : )

Förkylning påväg?

Det verkar inte bättre än att jag kommer att bli sjuk nu, har börjat hosta mer och mer och det känns konstigt i luftrören på ett sätt som endast kan betyda en sak - förkylning. Jag känner av katten på jobbet nu också, idag fick jag utslag på underarmen av att han strök sig mot mig och ville ha mat och det har inte hänt förut. Hoppas att jag hinner jobba imorron och lördag innan det bryter ut helt, känns inte bra om jag blir tvungen att sjukanmäla mig..

Längtar på nåt vis tills på söndag, det är en dag att fira även om pappa inte lever längre.

Börjar halv åtta imorron, men jag kan inte slappna av. Ska nog vara vaken tills Jonas kommer och sen sova några timmar tills det är dags att stiga upp.

Nu tänkte jag återgå till min nya sysselsättning - Miljardär (måste vara ett av dom roligaste PCspelen)

Jag är nog bäst!

Har spelat skellefteåspelet med mina syskon ikväll och kan ni gissa vem som vann? Jag såklart : ) Nu ligger dom och sover och det ska jag också göra nu, Jonas har kommit hem och jag har bakat mina dumlekakor så nu finns det ingen anledning för mig att hålla mig vaken längre. Känner mig lite piggare nu än vad jag gjorde tidigare idag, men lite hängig är jag. Jobb imorron eftermiddag, peppad till tusen är jag!

Tyvärr Cissi så ska jag jobba på Lördag, dom ringde och frågade och sa att jag var deras sista hopp så jag kunde inte tacka nej. Men vi kanske kan hitta på nåt nån annan dag? Jonas jobbar nog hela nästa vecka (vet inte om det blir förmiddag eller eftermiddag) och om jag är ledig så kan jag ju svänga förbi hos er med skellefteåspelet, så har jag nåt att göra när han är borta : )


Nu ska vi sova. Natti natti...

Jag hittar inga krafter..

Jag känner mig jättehängig. Har jätteont i huvudet och det hjälper inte med Alvedon. Ska snart hämta mina småsyskon i Burträsk för dom ska sova här båda två. Sen så blev det mer jobb för mig.. Lördag 07.30-21.30 och lördag den 21 ska jag bara jobba natten mot söndagen, typ 22.00-09.30. Nu ligger jag i sängen och försöker orka stiga upp, men jag orkar inte för jag kan inte hitta några krafter..

Nu måste jag gå ner och elda.. Börjar bli kallt..

Jag tar tillbaks det jag skrev tidigare

Det blev ingenting av mina planer att baka ikväll, jag känner mig inte helt frisk. Nu sitter jag i köket och väntar på att Jonas ska komma hem, men det dröjer nog ett bra tag tills det sker så tills dess ska jag nog masa mig upp till sovrummet och titta lite på tv för att fördriva tiden. Känner mig som sagt inte helt frisk. Halsen krånglar och jag  tror att jag har feber påväg..

Så här ser resten av veckan ut för min del.

Onsdag: Sova ut ordentligt, Hämta Mathilda på skolan (kanske kalle oxå)
Torsdag: Se till att småsyskonen tar sig upp och ut till vägen där bussen väntar, jobba 16.30-21.30
Fredag: Jobba 07.30-16.30, gratulera lillasyster som fyller 18 (fredagen den 13, kan inte var ett bra tecken..)
Lördag: Förhoppningsvis ledig så kanske kan hitta på nåt med någon (cissi?)
Söndag: Fara till Norsjö, vara på graven och hälsa på Maire o Birger o säkert några fler : )

___________________________________________

Hehe, det blev lite ändrat förut ikväll så jag hann inte publicera det jag skrev innan jag ilade iväg och nu orkar jag inte ändra texten. Följde med Jonas sista biten (han skulle lossa i bygdsiljum och sen hem igen) så det blev lite brottom, men nu är jag här igen : ) Ska somna till en film nu och det ska bli så himla skönt!

Godnatt

Familjeträff?

Nu sitter jag i Burträsk hos lillasyster Mathilda och dricker kaffe : ) Har varit och pantat lite flaskor, eller lite och lite.. Det blev 105 kr så det var ju ett par flaskor : ) Mamma kommer snart hit, hon skulle till kalle med hans slalomskidor tror jag, dom har typ friluftsdag med skolan på torsdag.. Mathilda ska komma till Bygdeträsk och sova hos oss imorron så har hon lite närmare..

Nu ska jag vara lite social, men jag måste vänta tills mathilda kommer ut från toan igen.. Haha, nu komme hon..

Det är så skönt att vara hemma!

Borta bra, men hemma bäst. Nu har jag jobbat klart för den här dagen och det ska bli skönt att vara ledig ett par dagar. Nästa gång jag ska jobba är fredag och sen så vet jag inte när det blir jobb nästa gång.

Nu ska jag gå er och elda och sen ska jag gå upp och lägamig i sängen brevid min älskade sambo som jag har saknat jättemycket! Känner mig inte så trött som jag trodde, fick ju sova flera timmar i natt. Vaknade klockan fem och trodde att klockan var sex, men när jag insåg att så var inte fallet så somnade jag om och sov som en stock fram tills väckarklockan ringde.

Skriver nog mer senare, ska som
sagt vila lite och umgås med Jonas : ) Sen så vet jag inte vad som händer och sker ikväll när Jonas jobbar, kanske blir nå bak eller nåt : ) Sen så kommer ju min älskade Allers idag, tänk så fort tiden går, nu är det ju tisdag igen..

Lisa säger: Bara för att en taxichaffis inte har fått ett enda klagomål på 37 år så behöver det inte betyda att han är bra på sitt jobb..

Äntligen

Jag har ju pratat om filmen "främmande fågel" i minst två månader nu och idag har jag äntligen sett den, men jag måste erkänna att jag blev besviken. Filmen är ju baserad på en bok och självklart så har jag läst boken, MEN filmen avviker för mycket från boken och det blir för tramsigt, den var för tråkig helt enkelt (fråga mig inte hur en film där så många mördas kan vara tråkig, för det vet jag inte)..

Oj, jag såg precis att jag glömde att spara inlägget som jag skrev tidigare idag. sorry. Har hunnit med mycket sen dess : )

  •  Vann över David och Jonas i Chicago
  •  Åt middag på Värdshuset (tack D&A för maten)
  •  Läste ur boken "Tyskungen" av Camilla Läckberg
  •  Förlorade STORT i Skellefteåspelet (Jonas vann över mig men David vann över oss båda)

    Sen har det tyvärr inte blivit så mycket mer. Nu ska jag hoppa isäng och hoppas på att John Blund kommer fort. Är jättetrött och har som sagt en jobbig dag imorron. Nu börjar Beck också, men jag tror inte att jag orkar titta ikväll, vill bara blunda och försvinna in i drömmarnas värld..

    Lisa säger: Livet är inte alltid lätt, men det är då tur att jag har dig Jonas <3

Trött?

Nu är jag hemma igen efter dygnspasset, så nu får jag vila i lite mindre än 22timmar och sen är det dags för ett nytt dygn..
Tänkte bara att jag skulle skriva en rad eller två i bloggen innan jag går upp till Jonas. Igår morse så vaknade jag ungefär halv tre och kunde inte somna om och sen var det bara att fara på jobbet när väckaren ringde (vägrade gå upp innan den hade ringt) och sen så höll jag på att somna flera gånger under dagen, fick hela tiden hitta på nåt så att jag skulle hålla mig vaken. Tog en promenad i det fina vädret och så satt jag i köket och hällde i mig kaffe och läste en bok : )

Nu ska jag gå ner och elda och sen ska jag kryoe ner under täcket och vila lite så att jag orkar med morgondagen..
Hejsålänge : )

Tjolahopp

och tjolahej.. Nu ska jag iväg och jobba i 26 timmar, men jag kommer tillbaks imorrron och så blir det 22 timmars vila innan jag ska iväg 26 timmar igen.. Det känns lite halvtungt, men det blir jävligt skoj när lönen sen kommer : )  Hehe, justja, måste kanske packa matlådor.. Annars blir jag nog ganska hungrig..

Ska ner och titta till pannan först.
BYE

Det gick!

Jag tog mig upp i morse (efter några om och men) och nu har jag kommit hem igen efter en dag på stan. Vi gick på Sense och sen handlade vi på coop, åt lunch på krysset och tittade lite på Jysk. Sen for vi till Bursiljum så att jag kunde ta Kerstin och brumma hem. När jag skulle svänga ut på burträskvägen så såg jag att det stod en timmerbil på en P-ficka en bit bort och jag tänkte "Jonas?" och vem var det som stod där? Jo, Jonas. När jag körde förbi och såg att det var Jonas så tog det ungefär fem sekunder så ringde min mobil. Det hade blivit nåt fel på lastbilen så det var därför dom stog där. så nu är jag hemma och väntar på att han ska säga att dom är igång igen så att han kommer hem snart.

Jag ska jobba imorron, dygnspasset igen.. Det blir nog bra bara jag får vila lite innan. Sen så har jag måndag kväll/natt/morgon och sen fredag dag och sen vet jag inte när jag jobbar nästa gång, så det är bara att tack ja när dom frågar : )

Nä, nu ska jag läsa lite. Gjorde misstaget att börja på en ny kriminalare av Camilla Läckberg igår och det är ju så fruktansvärt spännande att det inte går att sluta läsa. Det är som en drog som man inte vill bli av med.. Mer Camilla Läckberg böcker tack : )

Som ni kanske ser..

.. Så håller jag på att ändra sidan lite (det är inte jag som ändrar men det lät bra att skriva så). Det är min systerdotter Frida som försöker ändra lite på min design så det är därför det är lite olika utseenden ibland : )

Jag sitter fortfarande och inväntar tröttheten, men den vill helt enkelt inte infinna sig. Hur ska jag ta mig upp imorron? hehe, det ska nog gå.. Jag klarar det (med hjälp), men Jonas skulle ringa och Anette också så jag borde ta mig upp.

Aja, nu ska jag skrapa aplotten och sen blir det nog sängen skulle jag kunna tro..
Godnatt

Lisa säger: Om man krockar med en buss som det står "ej i trafik" på, så har man ju inte krockat med någon, för den är ju inte där..
(Helt klart en klockren kommentar som jag faktiskt själv hörde eftersom att jag satt sätet närmast busschaffisen)

Hmm?

Jag har varit riktigt dålig på att hitta på nåt att skriva här i bloggen idag. Kan ju kanske bero på att det inte har hänt så mycket här idag. Jag har bakat daimdrömmar och varit till stan med Jonas, det är nog allt. Imorron ska jag till stan igen, den här gången med Jonas mamma : ) Det blir nog bra. Mamma frågade om vi kunde skjutsa hem mormor, men sen sa hon att hon kunde hämta henne själv trots allt..

Det brummar lastbilar förbi här och jag ska prata med trafikpolischefen snart, jag är så trött på att nästan ingen kan hålla hastighetsbegränsningarna, dom finns ju där av en anledning eller hur? Hehe, förresten så har jag tittat på SVB ikväll igen (Sveriges Värsta Bilförare) och jag blir nästan lika förvånad varje gång jag s er hur dåliga dom verkligen är. Hehe, undrar hur det skulle vara att åka med någon av dom där? Ta Cissi som exempel, jag skulle hellre hoppa ut ur bilen i farten än att åka en längre sträcka med henne, jag blir ju tillochmed åkrädd med mig själv vissa gånger så hur fasiken skulle det gå? Huvva..

Nu sitter jag och försöker hålla mig sysselsatt så att jag blir trött snart..

kanske skriver mer senare : )



Dålig fantasi

Jag vet inte hur många minuter det tog för mig att skriva rubriken, minst fem skulle jag tro. Nu ligger jag i sängen och tittar på Greys Anatomy, det är världens bästa tv-serie och jag kan inte låta bli att titta på det. Jag känner mig väldigt trött just nu, men ändå pigg på nåt konstigt sätt. Jag hade nästan tänkt följa Jonas med lastbilen imorron, men jag tror inte att jag orkar göra det. Så jag får följa han nån annan dag. Det som är superbra med jobbet jag har nu är att jag kan planera mer, jag får turerna i förväg (om inte nån blir sjuk vill säga). Ska förresten jobba måndag och fredag till veckan, men det kan bli fler dagar.

Nu ska jag lägg bort datorn, måste sova.
GODNATT

oj oj oj

Hur ska jag hinna göra mig klar på mindre än en halvtimme? jag ska ju vara på af klockan ett och jag harinte ens duschat än, jaghar suttit och skrivit min ansökan som jag ska lämna hos pers.assarna : ) wish me luck! ; )

Nu måste jag hoppa in i duschen..

BYE

SUCK!

Jag har nu kommit hem från dygnspasset och jag känner mig lite yr i bollen. Jag var trött, men nu är jag inte trött länge utan nu är jag jävligt irriterad och det är nästan så illa så att man kan säga att jag är ARG! För mer än två veckor sen skickade jag in papper till försäkringskassan så att jag skulle få min ersättning. NU idag, två veckor sen dom fick in mina papper så får jag tillbaks mina papper där det står att jag har fyllt i fel. Det ska väl för i helvete inte ta TVÅ veckor att skicka tillbaks några futtiga papper? Nu kommer det ju att ta två veckor till innan jag får några pengar. SUCK! Och allt detta trassel bara för att dom på arbetsförmedlingen säger olika saker och dom kan inte komma överens om vad som är rätt och fel. Om man frågar hur man ska göra så får man olika svar och det bästa av allt är ju att ALLA verkar ha FEL svar.. Ingen vet hur papprena ska fyllas i.. ÅÅÅÅH! Just nu är jag så himla irriterad och less. Jag ska ju till arbetsFÖRNEDRINGEN idag på en "gruppträff", men jag ska banne mig gå ur skiten nu. Jag ska säga att jag tänker inte låta dom bestämma över mitt jobbsökande och att jag klarar mig mycket bättre utan dom, för som det är nu så kostar det ju mer än det smakar (kanske inte kostar så mycket pengar men det kostar ilska och det är nog illa). Nej, nu får det vara nog helt enkelt.

Orkar inte skriva mer just nu, känner mig allt för irriterad för att kunna skriva nåt possitivt.
SUCK (igen)!




Vi ses

om typ 27 timmar : ) Nu ska jag iväg o jobba dygnspasset, har ingen dator där så jag kan inte skriva i min älskade blogg. Nu ska jag dra mig mot bilen, men jag lovar att jag skriver mer senare : )

Måste bara säga att nästa gång som jag ska till stan så ska jag förbi på polishuset och prata med trafikchefen, i natt kunde jag inte somna för att det bullrade så hemskt varje gång en lastbil körde förbi. Jag vaknade flera gånger av att jag trodde att det hade kommit in en lastbil i huset.

Nä, nu ska jag sticka..

Lisa säger: Håll hastigheterna!

Gott med semla!

Jonas sover så då passade jag på att gå ner och äta min semla (glömde bort att den fanns i kylen).. Så nu har jag proppat i mig den och sitter här och filosoferar. Ska gå upp och lägga mig igen, men först så ska jag paketera kakorna som jag bakade idag.

Nu ska jag krypa ner under täcket och invänta John Blund. Hoppas han kommer snart för jag är väldigt trött..


Happ, nu fick jag hicka igen.. suck..

Jag har varit duktig idag

Jag tog ju en väldigt lång sovmorgon idag så jag tänkte att jag skulle vara duktig på eftermiddagen istället. Så jag gjorde veckosallad (hur gott som helst), och sen så gjorde jag nån slags pastagratäng med broccoli och kassler och sen så bakade jag dumlekakor! Dom blev jättegoda, eller ja jag har inte smakat dom än, men jag vet att dom blev goda ändå : )

Nu ska jag gå och lägga mig, för imorron så börjar jag halv åtta och så slutar jag halv tio på onsdag morgon.

Tack Anette för att du sydde duken till bordet : ) Det blev jättebra..


Godnatt.

Dax för matlagning!

Snacka om humörombyte, nu är jag glad igen : ) Att man kan bli glad över ett telefonsamtal : ) Varför jag är så glad får ni veta senare..

Tyvärr så är det jag skrev om igår inte löst än, men jag ska gå till botten med det, snart.. Först måste jag lägga min enerig till att peppa mig inför lååång arbetsdag imorron...

Nu ska jag laga lite mat, eller jag ska iallafall börja..

Skriver mer senare : )

Varför ?

Vill bara säga att det jag kommer att skriva nu skriver jag inte för att vara elak utan det här skriver jag för att rensa mina tankar så att jag kanske kan finna svar så att jag kan somna.. Jag blir irriterad och besviken när ingen säger nåt till mig, jag får aldrig veta nåt när det händer, utan jag får veta långt efterråt. Det är så jävla irriterande att ingen kan vara ärlig och berätta för mig vad som bestäms utan jag får höra det av någon annan. Idag fick jag veta att mamma och mina syskon ska flytta till skellefteå och det har tydligen varit bestämt ett tag men det är inte nån som har sagt nåt till mig, inte ett ljud har jag hört. Jag frågade min lillasyster om det var sant att dom skulle flytta och då sa hon: "Ja, vet du inte det ? Mamma har ju sagt det till alla så jag trodde att hon hade sagt det till dig oxå". Det är inte bara det med flytten utan det har varit många saker som jag har fått veta på omvägar och det känns för jävligt! Räknas inte jag till familjen längre eller vad är det frågan om? Jag vet att jag är äldst och att jag har flyttat hemifrån men jag tycker ändå att jag har rätt att få veta vad som händer..

Känner mig fortfarande irriterad, men det känns lite lättare och jag tror att mina tankar har stannat av så att jag kan få mig lite sömn inatt. Imorron så måste jag upp ganska tidigt så att jag kan ringa och avboka min tid på vårdcentralen : )
Ligger och tittar på en av dom bästa filmerna som finns, "A cinderella story"  jag verkligen älskar den filmen. jag blir glad av den och det känns som om det behövs lite sånt ikväll. Jonas ligger och sover för han ska köra förmiddag i veckan så imorron får jag vakna själv. Sen blir det tisdag och då ska jag jobba dygnspasset, sen på onsdag ska jag på Arbetsförmedlingen.. suck..

Nu ska jag sova, eller försöka åtminstone..
Lisa säger: Lita bara på dom som du verkligen kan lita på..

Snabbt som attan!

Jonas är nere och eldar så jag tänkte skriva några rader här snabbt som attan. Det var jätteskönt att sova och det känns nästan som om jag har fått sova ut även om jag inte sov till efter tolv, så det känns bra! Jag har börjat lära mig min frisyr nu så det gick ganska fort att fixa luggen, är så nöjd med min lugg och min nya hårfärg.

Nu ska vi fara!
Hejsansvejsan : )


Sängen är så himla skön..

..och jag har längtat efter den hur länge som helst nu.. Idag har vi varit i Umeå och hämtat ett jättefint kökssåp och så har jag fått träffafler av Jonas släktingar : ) När vi kom hem så eldade jag lite och sen så spelade vi lite kort och sen så spelade vi Skellefteå spelet en stund och kan ni gissa vem som vann? Jag såklart : ) Jonas tröttnade efter ett tag och sa att han gav upp och att jag vann, jag vann ganska stort också sådeså! Nu ligger vi och tittar på Snuten i Hollywood 3 som blev kvällens/nattens sova-film.. Imorron så tänkte jag lägga ut en bild på en av dom sötaste hundarna jag någonsin har sett. Linus heter han och är hur mjuk o go som helst, jag blev väldigt sugen på att skaffa en egen : )


Hehe, Jonas var så söt ikväll när han skulle duscha. Efter ett tag så hörde jag ett "bonk" och sen så hörde jag ett "ajjö" och så avslutade han med orden: "dumma vägg"...


Lisa säger: Kan det inte bli torsdag snart? Vill se nästa veckas avsnitt av "Sveriges värsta bilförare" : )

RSS 2.0