Jag är nog bäst!

Har spelat skellefteåspelet med mina syskon ikväll och kan ni gissa vem som vann? Jag såklart : ) Nu ligger dom och sover och det ska jag också göra nu, Jonas har kommit hem och jag har bakat mina dumlekakor så nu finns det ingen anledning för mig att hålla mig vaken längre. Känner mig lite piggare nu än vad jag gjorde tidigare idag, men lite hängig är jag. Jobb imorron eftermiddag, peppad till tusen är jag!

Tyvärr Cissi så ska jag jobba på Lördag, dom ringde och frågade och sa att jag var deras sista hopp så jag kunde inte tacka nej. Men vi kanske kan hitta på nåt nån annan dag? Jonas jobbar nog hela nästa vecka (vet inte om det blir förmiddag eller eftermiddag) och om jag är ledig så kan jag ju svänga förbi hos er med skellefteåspelet, så har jag nåt att göra när han är borta : )


Nu ska vi sova. Natti natti...

Kommentarer
Postat av: emelie

Hejsan! Vill du kunna tjäna flera tusen kronon på din blogg? & få en snygg proffsig design på köpet?



Tveka då inte att maila: [email protected]



jag är bloggdesigner & gör designer till bloggar i photoshop! Jag har tre olika pris & design nivåer så de ska funka för allas ekonomi.



99 kr - header

150 kr- enkel design med header, meny & snygga effekter (utan annonser)

250 kr- allt ovan + annonser, denna design är den som är mest exslusiv för ja lägger ner mer tid på denna. Denna design ingår de senaste effekterna inom bloggdesign & även råd hur du tjänar flera tusen på dina annonser ja fixar!



Några jag gjort:



http://elinhoberg.blogg.se/

http://emiliarunsten.blogg.se/?tmp=19162805

http://benjaminsmamma.blogg.se/

http://kolsson.blogg.se/

http://liisacecilia.blogg.se/



Vi ses :) /Emelie



2009-03-12 @ 01:18:25
URL: http://stylebyemelie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0