Ovanligt?

Jag tänkte göra något ovanligt och baka nåt gott :) Jag måste nog ha ganska mycket fika på lördag så det är väl bäst att sätta igång och baka nu så att jag inte behöver baka allt på lördagmorgon, hade ju tänkt ha lite sovmorgon. Jag har försökt skriva en "att göra lista" men det går inte eftersom att det är för mycket som måste göras..

Nu ska jag gå ner och försöka väcka Jonas igen, han skulle bara vila en liten stund och jag skulle måsta se till att han vaknade ordenligt (hehe) :) Hoppas att alla får en fortsatt trevlig måndag, jag jobbar imorgon så för mig blir det nog en tidigkväll.

 Gokväll


Uppdrag tårta

Idag har jag en tårta som ska göras och levereras och sen så har jag även ett uppdrag som tills vidare är en hemlis. Jag vaknade vid tio och kunde inte somna om igen så därför tänkte jag börja med mina projekt redan nu så är jag kanske färdig i god tid för en gångs skull..

Jag längtar väldigt mycket till på fredag för då kommer Ylva hit :) Det har väl blivit så att vi träffas en gång per år men i år vill jag att det ska bli minst två.. Det är inte så mycket som jag saknar med Örebro, men jag saknar mina vänner som jag hade där. På fredag 10.55 ska hon landa i Umeå och stanna till på söndag så vi hinner ju
med en massa bus under dom timmarna :)

Nu måste jag sätta fart med baket !
ha en bra dag!

Det har varit en lång dag..

Men nu är den slut.. Idag så vaknade vi vid elva eller iallafall där i närheten och sen for vi till stan och gjorde lite ärenden och sen for vi till Norsjö för att gratta lillebror. Då vi for från stan så bestämde vi att vi skulle fara förbi Svansele och hälsa på min faster och då vi kom till Renström så svängde vi in där och sen vet jag inte riktigt vad som hände, vi körde iallafall fel och Kalle hade rätt, vi skulle ha svängt höger över en bro.. Vi kom iallafall nästan till Jörn och då vände vi och for tillbaks och då såg vi att det stod en stor skylt med texten "Vildmarkskamp 11" där vi skulle ha svängt :D Det var bra att Kalle hittade iallafall.. Sen så for vi iallafall till Finnäs och grattade Peter och då vi kom dit så upptäckte vi att vi hade haft lite komunikationsproblem eftersom att jag trodde att Sarah skulle fixa tårtan till Peter och hon trodde att jag skulle fixa den och jag kan inte komma ihåg att hon har bett mig om det (men jag är ju en minitant så jag kan ju ha glömt).

Det kom och gick en massa folk under kvällen och jag fick ett nytt uppdrag som jag hoppas att jag klara av och sen så spelade vi lite spel och så fick jag en massa roliga bilder. Då vi spelade "när då då" så fick vi en fråga om när nån gubbe började odla potatis och så sa jag att det var jättelänge sen och pekade på före 1873 och då säger Jossan: 1873, fanns det ens människor då?! :) Haha, jag skrattade lite åt det faktiskt :D

Nä, nu ska jag lägga mig och sova men jag tänkte bjuda på lite bilder från den här veckan, har ett par mycket söta bilder på Gustav och massa annat :)













Godnatt!


Godnatt

Ja jag vet att det inte är ovanligt att jag är vaken den här tiden på dygnet, men om man räknar bort gårdagen så var det faktiskt väldigt länge sen sist :)

Dagen började med att jag åkte med Jonas in till stan och då han började jobba så for jag till Lisse och väntade på att hon skulle göra sig klar och sen for vi upp på stan. Jag bokade klipptid på klipp1 (2/2 kl 14) och så kollade vi lite på stan, jag köpte en gullig tunika för 49 kr och jag tog på mig den på en gång eftersom att tröjan som jag hade på mig var så fruktansvärt varm. Efter våran lilla shoppingrunda så for vi hem till Lisse och hon lagade mat, det blev fläskfile, potatisgratäng och en jättegod sås. Då vi satt och åt så tappade Lisse en köttbit i hennes sås så att det sa *splasch* och så var min nya (vita) tunika fläckig på bröstet. Efter vi hade ätit så for jag iväg på Ica Maxi för att storhandla (hade 1 1/2 A4 full med saker som behövdes) och jag sprang omkring där inne i en och en halv timme typ. 7 påsar senare och ytterligare ett par fläckar på min nya fina tunika så for jag till mamma. Hon var inte vaken då jag kom så jag plockade in mina varor i kylen och sen städade jag lite i köket och sen då Jonas var färdig så packade jag ner varorna i påsarna igen och for och hämtade han och sen for vi hem :)

Varför är jag fortfarande vaken? Jo, jag har packat in allt i kylen och jag har fördelat allt i mindre påsar och jag har sorterat matlistan efter bf datumen på en del varor och sen så har jag startat en tvätt (med min nya tunika i såklart) och så har jag eldat. Nu tänkte jag ge upp och imorgon är det en ny dag, börjar jobba 16.30 och då jag slutar på torsdagmorgon så har jag helg.

Godnatt

Förresten!

Jag hittade en sida på internet som hade tårtställningen som jag vill ha, jag har kollat efter det förut men det har varit slutsålt, men nu hittade jag det som sagt :) men jag kommer ändå inte att köpa det.. än... hihi :)

Det finns
här (om det är fler som är intresserade eller nyfiken)


Hejsan hoppsan!

Nu är jag tillbaks igen och det med buller och bång (?) :) Jag har haft jobbarhelg och migrän så jag har inte suttit vid datorn dom senaste dagarna. Nu är det bara 12 dagar kvar tills jag fyller 25 år och det är bara 11 dagar kvar tills Ylva kommer hit. Jag har många tårtor som ska göras, mycket som ska planeras och så måste jag komma på allt som behöver köpas så att jag inte måste handla på konsum i burträsk för där vet man inte riktigt vad man får.. Har haft lite otur med vissa varor så jag handlar helst i stan.

Den 10/2 så ska jag baka med barnen på Allégården, men jag vet inte exakt vilka barn som ska vara med men det märker jag ju. Så där har jag ju ännu mer planering och så måste jag skriva listor på vad jag behöver handla (och det måste handlas i Burträsk, haha). Vi ska börja med 4 torsdagar och sen får vi se om det är nån som tycker att det är roligt och vill fortsätta eller om alla tröttnar på mig och vill stanna hemma istället. Har iallafall gjort en lista på saker som vi ska baka och jag tror att det kommer att bli populärt :)

Nu ska jag gå ut med vovven och sen ska jag elda och vänta på Jonas :) Ska åka lite lastbil med han för det var så länge sen.

Det går lite trögt här..

Jag erkänner att jag har en väldigt trög vecka i veckan, jag har väl inte sovit så där jättebra och då blir jag seg och så försvinner mitt bloggsug och så blir det inte ens att jag sätter mig vid datorn, men nu kände jag att det var dags för en liten uppdatering.

Igår så slutade jag jobba klockan åtta och då var det bara att snabba sig hem, göra fika, duscha och invänta Lisse som skulle komma vid nio tiden. Hon kom och vi brummade iväg mot Lycksele. Hon skulle tatuera sig i Lycksele och eftersom att jag jobbade före och inte skulle hinna till stan så kom hon hit och då vart det enklast att fara över Botsmark och det gick faktiskt ganska bra för jag läste skyltarna och hon körde :) Då vi kom fram till Lycksele så åt vi mat på frasses och sen for vi och väntade på att tatueraren skulle komma och då klockan vart kvart i ett så började han tatuera och Lisse låg där i tre timmar och det såg INTE skönt ut, så jag är glad att jag bara tittade på.. Hon var duktig och höll ut länge, men efter tre timmar så gick det inte längre, huden ville inte ta emot färgen och då var det inte lönt att fortsätta, så då vände vi hemmåt igen och då vi kom till stan så mötte jag upp Janna och Stefan och så åkte jag med dom hem till mig och så satt vi och drack te och pratade lite och sen snarkade alla utom jag för jag var så övertrött så jag kunde inte somna. Somnade efter tolv och vaknade kvart i tre och sen kunde jag inte somna om förrän några minuter före Janna kom in och frågade efter handdukar och sen var jag vaken till halv nio men sen somnade jag nån timme på soffan. Det var skönt kan jag lova :)

Nu ska jag elda och sen ska jag äta och sen måste vovven ut och röra lite på sig (och jag också för den delen).
Imorron ska jag äntligen träffa Vickis för lite kaffe och surr och sen ska jag jobba övernattning till lördag och dygnspass söndag. Nästa vecka på torsdag blir en tråkig dag för då ska jag till tandläkaren :(

Haha, det blev lite huller om buller i det här inlägget men det är nog för att magen kurrar och fötterna fryser så jag måste skynda mig :D

ha en bra dag!


Vilken underbar start!

Först så fick jag ett sms av min lillebror där det stod att han hade klarat körkortet :) Sen så skrev Janna på facebook att hon ska börja skola i skellefteå  PÅ ONSDAG! Janna ska alltså FLYTTA till skellefteå, fatta hur kul det kommer att bli!! Det gjorde verkligen så att min dag blev bra :)

Nu ska jag börja med middagen :)

Godmorgon ?

Vi la oss för att vila lite då klockan var kring sex tiden och vi vaknade igen vid nio.. Inte direkt som vi hade tänkt oss men det var nog behövligt.. Var ju hos kiropraktorn idag och det var mycket som inte var som det skulle, han fixade till litegrann och imorgon kommer jag att ha ONT (har redan börjat få ont så morgondagen blir väldigt intressant).

Nu ska jag fixa lite och sen ska vi hitta på nåt.
Ha en trevlig helg allihopa!

Jag kan inte sova.

Jag är trött och två minuter senare så är jag pigg och sen är jag trött och sen är jag pigg, sen lägger jag mig ner och då blir det värre i luftrören och då blir jag pigg igen. Kan inte somna men snart så måste jag verkligen tvinga mig själv. Imorgon så ska Sigvard komma hit klockan 11 och då ska han och Jonas skotta av taket där bak och jag ska fara till kiropraktikern vid tolv tiden så jag kan inte sova hur länge som helst imorgon.

Det är inte att sova som är problemet, utan det är att somna som är det svåra och att dessutom veta att världns bästa sambo är ute och kör gör det ju inte precis lättare att somna.. suck.. Hoppas att morgondagen behandling hjälper så att jag kanske kan somna då det är dags att sova.

Har ni inte kollat in min nya bakblogg så tycker jag att ni ska göra det, tryck här så kommer ni direkt dit ;)


Godnatt


Läs norran idag :)


Sjuk

Har legat hemma i soffan hela veckan, har haft så ont i luftrören (och har det nu också) så jag har inte orkat blogga. Har ju en ny bakblogg nu och dom hade sagt att dom skulle skriva upp den i norran, men det har dom inte gjort. Jo, det har jag ju inte heller berättat.. Jag är med i norran idag, dom var här den 29/12 och gjorde ett bakreportage om mig och det är i tidningen idag :)

Nu ska jag hoppa ner i soffan igen och kolla på värdelösa tvprogram.. det är ju extreme homemakover nu och efter det blir det top model :D

Min nya bakblogg heter nästan samma som min förra, om ni klickar
här så kommer ni direkt till bakbloggen. Behöver förresten hjälp med ett uppdrag som jag har fått, vilken tårtbild ska jag välja?

På torsdag?

På torsdag tänkte jag släppa adressen till min nya bakblogg för er som är intresserade, den är inte riktigt färdig än men den blir väl det eftersom..


Bra start på den här veckan

Den här veckan började med ett besök till stan där jag hämtade min kamera som varit borta ett par veckor (på reparation) och sen så gjorde jag lite ärenden och gick på stan men det blev inte så många affärer för min del. Sen så stressade jag hem för att hinna plocka ihop lite saker till kvällens bytarjunta som skulle börja kl 18 (jag kom hem 17.57). Kvällens tema var böcker, tidningar och filmer och jag fick med mig en del saker både dit och hem. Själva syftet med kvällen var att förnya sig utan att slösa massa pengar och jag tycker att jag gjorde många fina fynd. Ulf var där och gjorde reportage som kommer att komma med i mellanbygden och vi fikade massa gott och planerade inför våran loppis den 26 mars.

Jonas är påväg hem nu och jag lovade att jag skulle elda i verkstan så jag måste väl gå ut snart (typ nu) och eftersom att jag har en period nu då jag bara vill skriva hela tiden så lovar jag att jag ska blogga lite mer senare.
Lägger ut två bilder från kvällen, den första är på våran bytarträff och den andra är på mina fynd.




Godnatt

Nu har jag bloggat lite på den andra bloggen som jag har (men jag har inte gettut adressen än eftersom att designen inte är klar) så nu tänkte jag vila lite. Har jobbat dygnspass från igår till idag så nu är jag lite småtrött.
Har massor med saker att skriva om sen men jag känner sömnbehovet växa minut för minut så jag ger upp istället.

Godnatt

Kan jag se ut såhär?

Jag ställde nyss en fråga till min kära sambo. Jag frågade "Kan jag se ut såhär?" nån som kan gissa vad jag fick för svar? Jo han sa: "Ja det verkar så" :) Haha, han är så söt ibland (oftast) :)

Nu så har jag gjort mig klar och väntar nu på att Jonas ska bli klar så att vi kan fara till Bursiljum :)
Förresten. igår då vi spelade "när då då" med Urban och Trine så gick det ganska dåligt för vårat lag, efter 5 omgångar så ledde Urban och Trine med 4-1 och då bytte vi lag.. Jag och Trine mot Urban och Jonas och efter fyra omgångar så ledde vi med 3-1 :) Det var väldigt trevligt och jag gör gärna om det.

Nu ska jag tydligen gå ner och titta till pannan..
Gokväll

Bloggtorka..

Jag har inte haft ork till att blogga dom senaste dagarna. Inte för att jag har nåt intressant att skriva om nu heller men men.. Om en liten stund  så ska jag väcka prinsen och sen ska vi fara till Urban och Trine, vi ska äta pizza och spela spel :) Igår så var jag till stan med Anette och medans hon klippte sig pantade jag flaskor, det blev 470 kr så ni kanske kan gissa att jag hade fullt upp. Sen så for vi upp på solbacken och jag gick in på barnens hus och hittade spelet som jag letat efter sen nyårs. Eller letat och letat, jag har väl mer spanat efter det och igår på barnens hus så pratade jag med Evenlina i telefon och då såg Anette spelet och eftersom att det var det sista som fanns där så tvekade jag inte :D haha..




Det var jätteskoj att spela det på nyårs så vi får se om det är lika roligt ikväll, men det tror jag :)


Suck

Jag vet att jag har haft väldigt dålig uppdatering på sista tiden, men jag ska bättra mig så fort jag får mer tid över. Just nu har jag en del saker som jag ska göra så att bloggen är inte prio 1.

På nyårsafton så var vi hos Anton och Marina i Burträsk och det var mycket trevligt. Vi åt god mat och drack gott och skrattade massor. Vi spelade ett spel (som vi måste köpa) som hette "När då då?" :) Sen vid tolvslaget så skålade vi och gick ut för att kolla på raketerna. Urban kom och hämtade oss vid ett och sen for vi hem och sov (det behövdes verkligen). 

Igår så var vi till Norsjö och hälsade på min lillebror och hans sambo och där spelade vi också spel. Retro hette det och jag och Sarah vann även om Peter och Jonas fuskade :) Så när det gäller spel så kan man inte lita på min lillebror.. haha :) 

Nu ska vi bädda i min bil och sen ska vi fara till Bursiljum och äta middag. 

Hoppas att min kamera kommer snart, det börjar bli tråkigt att inte ha några bilder att visa upp..
 


RSS 2.0