Onsdag

Kom hem från jobbet vid halv nio tiden och då åt jag lunch, eller frunch kanske låter bättre? Jag åt min andra frukost :) Nu så har jag eldat och startat en tvätt och nu så ska jag ta bilen och fara till Burträsk för att träna lite på sjukgymnastiken och sen ska jag handla inför morgondagen då jag ska baka med barnen igen, men jag vet inte vad jag ska baka med dom den här gången. Jag kan inte bestämma mig. Funderar på rulltårta men jag har aldrig gjort det förut så jag vet ärligt talat inte hur det skulle bli i slutändan. Hur lång tid tar det och vad behöver man på dig? Jag tror att jag vill göra nåt som är ganska enkelt för jag gissar att jag kommer att vara ganska slut, ska ju jobba dagtur först.

Snart är det helg igen och jag ska jobba hela helgen. Slutar 08.00 på måndag och 13.00 ska jag vara på utbildning i stan. Jag kommer ju att vara som en zombie men det är smällar man får ta, för sen så har jag övernattning onsdag till torsdag och på torsdagkväll så hoppar jag på tåget mot Örebro :) Känns som att jag tjatar väldigt mycket om Örebro, men jag börjar känna mer och mer längtan efter mina vänner som jag hade där. Det ska bli så roligt att få se hur Ylvas lägenhet ser ut och det ska bli trevligt att se staden igen, men jag tror inte att jag skulle klara av att bo där nu, för jag skulle nog stressa ihjäl mig.

Nä nu måste jag he mig iväg om jag ska hinna med alla punkter på dagens "att-göra-lista" :)


Tisdag

Idag är det tisdag och solen skiner. Har varit ute på en promenad med hunden och så har jag fixat med lite saker inför min resa till Örebro :) Nu är det bara en vecka och två dagar kvar tills jag sätter mig på tåget, oj så skoj det ska bli. Kommer dock att sakna mina älsklingar här hemma men jag ska ju bara vara borta fyra dagar :)

Nu ska jag gå ner och fixa lite och sen så är det bara att börja förbereda sig för jobb.
Gokväll!

Förlåt

Jag är verkligen SÄMST på att uppdatera, men jag har lite fullt upp så bloggen kommer inte på första plats just nu. Idag så var det pimpeltävling på Göksjön och jag kom på delad femte plats och igår så var det loppis på Allégården och jag hade bakat som f*n inför den dagen och det gick faktiskt väldigt bra :)

Nu ska jag gå och sova, för imorgon så ska jag och Griselld till stan och shoppa lite och sen ska vi på utbildning. Jag är helt slut så det ska bli skönt att sova ett par timmar :)

Godnatt!

LOPPIS!

Imorgon är det loppis på Allégården här i bygdeträsk 10-16 och vi har plockat saker hela dagen som vi ska sälja där. Jag har även bakat massvis med godsaker som jag tänkte försöka sälja :)

Sita har varit jätteduktig idag, hon har varit ute med oss i drygt en timme UTAN koppel. Förut så stack hon så fort hon fick chansen men nu har hon varit runt huset och lillstugan medans vi har plockat saker och så fort vi ropade så stack hon in huvudet för att visa att hon hörde oss.

Idag och ikväll är det fullt upp och vi ska börja med att fara till stan och handla och sen så är det bara att peppa inför morgondagen och hoppas att det kommer mycket folk,
så kom kom kom och fynda ;)

Träningsvärk!

Igår så var jag med jobbet till Boda borg och det var skitskoj (och vi vann), men redan i morse så kände jag att träningsvärken var på gång. Halv tolv så for jag till sjukgymnasten och tränade lite och jag ska nog dit igen på fredag. Det var kul och jag körde på i över en timme så ni kanske kan gissa hur min kropp kommer att känna sig imorgon? Jag känner redan att det kommer bli en tung dag, men det är bara att bita ihop och köra på.

På lördag så är det ju loppis på Allégården och jag hoppas att det kommer mycket folk. Jag håller på och bakar för fullt och samtidigt så planerar jag inför morgondagens bak (med barnen). Nu ska jag gå ner till köket.

Ska försöka hinna skriva mer sen :)

Vilket vackert väder!

Jag kom hem från jobbet vid nio och då ringde jag och bjöd ner grannen för vi hade sagt att vi skulle grilla korv eller nåt nere vid bäcken och eftersom att det var min idé att vi skulle grilla så var det jag som fick gå upp ett spår till grillringen och det var fasen inte lätt. Snön nådde ovanför knäna på mig och jag höll på att ge upp många gånger och då jag kommit mig fram så sa Jonas att dom skulle fara och köpa fläsk så att vi kunde göra kålbullar¨, så då var det bara att fortsätta skotta och få fram grillplatsen, men det gick bra även om det tog tid. Sen så gjorde vi kålbullar och satt ute i solen och tittade på skotrarna som brummade förbi. Jag kommer att ha ordentlig träningsvärk imorron det är ett som är säkert.. Mina lår säger redan aj och imorgon är det dax för ett besök hos sjukgymnasten så jag hoppas att träningsvärken inte blir så hemsk.


Nu ska jag väcka han som sover och sen ska vi till Bursiljum på middag.

Problem?

Jag kan inte hitta min plånbok! Den är borta... Men den kan inte ha hunnit långt, jag måste ju ha lagt den nånstans.. suck... att jag aldrig lär mig...

15/3-2011

Idag är det två år sen vi förlovade oss och idag skulle min älskade pappa ha fyllt 62 år. Slutade jobba 08.00 så den här dagen kommer att gå fort för det är mycket som ska göras och lite tid, men det ska gå. Halv fyra ska jag vara hos läkaren och sen ska jag hem och göra middag till min älskling :)

Idag så kom jag fram till att det är jäkligt bra att ha en kalender att skriva allt i, för annars hade jag nog glömt bort mer än hälften. Imorgon måste jag till stan och sen på torsdag så kommer Cissi hit och vi ska diskutera tårtor och sen på kvällen är det dax att baka med barnen igen. MEN först så är det tisdag och det ska bli en bra tisdag så det är nog bäst att jag börjar göra nåt vettigt istället för att sitta här och hänga.



Grattis på födelsedagen pappa, hade du funnits här hos oss idag så hade du fått en stor tårta av mig. Saknar dig så himla mycket och jag tänker på dig varje dag. Du är saknad och du är älskad.


Måndag igen.

I torsdags innan jag skulle till jobbet så halkade jag när jag skulle gå ut med soporna och slog bakhuvudet så jag fick ligga hemma med världens huvudvärk istället och så fort jag satte mig upp så snurrade det i huvudet. Illamåendet gick över efter ett tag men huvudvärken satt i länge. Helgen har varit lugn och idag så har jag gjort så lite som möjligt så att huvudvärken ska hålla sig borta.

Nu ska jag masa mig ner till tvättstugan för att starta en maskin med tvätt :)

Torsdag

Tänkte bara blogga lite snabbt innan jag ska gå ut med vovven och sen måste jag börja göra mig klar för jobb. Har ont i huvudet som vanligt men jag hoppas att det går över snart. Jag blir nästan avis på lillasysters present, jag vill också ha en sån :D

Nu måste hunden ut och det är väl bäst att jag också följer med :D


Hemma!

Det blev en lång dag på stan och jag hittade det jag sökte efter och nu är presenten till lillasyster färdig :)
Håller på och stökar lite i köket (men tar en kort paus nu) och sen så ska jag försöka ta mig upp tidigt imorron, för jag har massa saker som måste göras innan jag ska fara på jobbet. På fredag så ska vi till Umeå och kolla lite och det ska bli intressant :)

Sita blev jätteglad då jag komme hem, hon hoppade och studsade och det såg ut som om hon hade tänkt ge mig en puss men det ville inte jag. Nu ligger hon och snarkar och så for jag rör på mig så slutar hon snarka för att kolla vad jag gör och om jag har tänkt gå härifrån :) Hon är en stalker men det gör ingenting, det blir ju mindre ensamt så :)

Kan man bli kär i en klänning?

Svar: JA! Iallafall i en sommarklänning :) Längtar tills sommaren!



Den är jättefin, men finast av allt är min Jonas <3


Huvudvärk!

Jag har jätteont i huvudet idag. Det blev sent igår för jag följde med min älskling till kalvträsk då han skulle lasta upp. Då vi var påväg från kalvträsk så kunde jag inte hålla ögonen öppna så jag hoppade av i Burträsk och for hem, det tog väl typ 2 sekunder och sen sov jag. Klockan åtta ville sita ut för då hade hon spytt i trappen, så då var det bara att lämna sängen och börja torka.. Sen somnade jag om igen och då jag vaknade hade jag världens huvudvärk och den har hållit i sig till typ nu. Tog en alvedon och *poff* så var den borta.

Igår då vi var påväg mot avlägget så säger jonas: "I den här kurvan mötte jag en tant med fötter... asså hon gick.." :)

Nu så ska jag fixa lite och sen så måste jag till stan med lönerapporten och så tänkte jag fixa lite annat också :)

Hoppas att alla får en trevlig dag.

Mums

Idag är jag riktigt sugen på en semla och vilken tur att det är fettisdag för idag så får man äta hur många man vill (men jag vill då bara ha en). Har slutat jobba för idag och snart tänkte jag fara till Anette och Sara och umgås lite, det ska bli mycket trevligt.

Hade egentligen tänkt fara till Urbanbacken och åka pulka men mitt pulkåkarhumör försvann och sen så har jag ju ingen pulka heller. Tänkte typ elda lite snart och sen ska jag styra skodan mot Burs :D


Inlägg nr 1000

Nu har Trine, Birgitta och Tina varit här på bytesjunta men det blev mest lite skvaller och massa fika :D Eftersom att jag jobbar dag imorron så är det snart dags för sängen för mig del, jag är riktigt trött och det har varit en lång dag. Jag gjorde ju jappmousse i lördags till sparkfesten men jag kände mig inte riktigt nöjd med den så jag gjorde den idag också och den blev mycket bättre och SÅÅÅ god! Ska lägga ut receptet på min bakblogg :)

Förresten, det här är inlägg nr 1000 i denna blogg (för er som inte fattade det på rubriken) ;)


Sparkfest :)

Ikväll så har vi haft sparkfest här i byn och det var riktigt roligt. Jag gör gärna om det fler gånger :) Man fick träffa och umgås med folk som man inte träffat så mycket förut och hela kvällen var lyckad. Jag hade efterrätten och jag gjorde jappmousse (receptet finns här) och det var jättegott. Vi samlades på Allégården halv nio och där blev det lotteri och massa annat skoj och vi kom nyss hem. Hade med mig kameran men jag glömde bort att ta kort så det var ju lite dumt.. Det enda som är lite dåligt är att jag kommer att må som jag förtjänar imorron..


Har jag lite att göra?

Svar JA, och det kanske ni märker? Jag bloggar ju som ett tok och jag kommer på saker som jag har glömt att visa och som jag känner att ni måste få se. Typ som det här doftljuset som vi fick av Urban och Trine m. barn när dom var här och åt middag i lördags :) Det är Trine som har "scrappat" det och jag tycker att det blev fint, hon har använt "mina" färger och ljuset doftar jättegott. Tyvärr så är jag inte så bra som fotograf så därför är bilden lite suddig.



Jag är en snäll syster..

..så därför länkar jag till min storasysters hemsida www.spokskriva.se :)

Jag sitter och planerar inför morgondagen och har väl tänkt hoppa in i duschen om en liten stund men först tänkte jag passa på att sitta vid datorn nu när internet fungerar. Har också fått i uppgift av Janna att skriva en bra presentation om mig själv till den nya designen men jag vet inte hur man skriver bra saker om sig själv. Vad är intressant att veta om mig? Så fort jag ska skriva nåt om mig själv så for jag hjärnstillestånd..


Har förresten tagit mig tid att ta kort på mina nya ljuslyktor så jag tänkte visa er hur dom ser ut :) Jag är jättenöjd!


HELG!

Igår så slutade jag jobba kl åtta och jag var så trött och slut så jag la mig för att vila lite och det blev ca tre timmar och sen så bakade jag med barnen och sen så gjorde jag fiskgratäng och sen så tittade jag lite på tv och sen gick jag och la mig. Somnade vid ett och sen sov jag ca 11 timmar och det behövdes. Min huvudvärk som funnits här i tre dagar är nu borta och jag känner mig piggare än förut :)

Ikväll så ska vi äta på kungsgrillen och sen så ska vi handla lite inför morgondagen då det äntligen är dags för sparkfesten här i byn (men jag tror inte att det går så bra att sparka så vi ska gå). Jag har planerat vad jag ska göra och jag tror att det kommer att bli supergott! Sen på söndag så kommer Jonatan och Sara hit till norr och det ska bli roligt att få träffa dom igen :)

Igår så köpte jag några nya ljuslyktor och dom är skitsnygga (självklart var dom på rea) och jag ska ta och visa er hur dom ser ut lite senare. Nu ska jag göra lite annat och snart kommer Jonas hem till mig och vovven och nu är det helg så ni får vi vara tillsammans alla tre :)

Ha en trevlig dag och helg!

 


Nu ger jag upp för idag.

Nu har jag gjort klar allt som skulle göras idag/kväll/natt och nu tänkte jag sova lite innan jag ska stiga upp kl 07.30.. Jag måste nog vila en stund imorgon mitt på dagen för annars kommer jag aldrig att orka med dagen.

Tänkte att jag skulle visa lite bilder på lite tårtor som jag har gjort dom
senaste dagarna och sen är det godnatt.. :)











Äntligen tisdag!

Idag är det tisdag och jag har inte lika mycket på min "att göra lista" som dom senaste dagarna så idag har jag faktiskt tid att blogga :) Igår så gjorde jag smörgåstårtor till byaföreningen och det var första gången jag smakade av mina smörgåstårtor och jag blev faktiskt förvånad över resultatet :) Jag somnade vid halv ett och sen sov jag oavbrutet tills väckaren ringde 09.00.

Idag så ska jag börja med att fara till sjukgymnasten och sen ska jag hem och göra lite saker och sen ska jag baka lite :)

Oj, nu måste jag gå ner och göra kaffe för nu kommer sigvard.
Hoppas att alla får en trevlig solig dag!


RSS 2.0