SOVA!

Nu ska jag sova, äntligen är det dags! Nu har vi varit duktiga och diskat undan och sen så har vi varit hos Anton och spelat Skellefteåspelet och det var jättekul, Anton tröttnade dock efter två timmars spelande medan jag hade kunnat fortsätta i ett par timmar till, men men.. Jonas är så söt så nu tänkte jag prata med han ett par minuter innan jag somnar. Han är min bara min : )

Nu blir det sömn och sen blir det en tidig morron och klockan 10.00 är det tänkt att vi ska rulla mot Umeå.

Godnatt

Fredag

Nu sitter jag i sovrummet och tittar på klockan. Nu har jag snart haft i färgen i 25 minuter och det är dags att skölja ur och titta på resultatet. Brunt kommer det att bli! Här kommer några bilder från igår (körde in lite ved) och idag då vi var till stan. Skulle prata med dom på pers.ass och jag hoppas att det är jag som har fel just nu för annars blir jag lite sur. Dom sa att dom skulle dela det rättvist, men om en får 5 och den andra 1 så är det ju knappast rättvist, aja ska kolla upp det lite mer innan jag skäller. Ni fattar kanske inte vad jag pratar om, men om jag har fel så förklarar jag det här lite senare och om jag har rätt så förklarar jag det här senare. Nu måste jag skölja ur håret annars blir det nog grönt med fläckar i olika färger.

Igår så var jag duktig, körde in lite ved..


Dagens inköp.. Tre böcker, en hudkräm och en jättefin ögonskugga..

Nu håller jag på att färga håret, det blir bruuunt..


Lisa säger: Om du inte trivs med din färg så kan du alltid välja en annan färg.

Uppföljare?

Jag har hört talas om 90210 Beverly Hills,
men varför inte göra en uppföljare? 93047 Byske

Trött, ont i ryggen men lycklig över att Jonas är hemma med mig.
vi ska upp ganska tidigt imorron, men det borde gå!

Godnatt

Jag är så bra ibland..

Dagens kommentar?
Jag: Vill du ha nå kaffe när du ska äta tidningen?

Längtar tills Jonas kommer hem så att jag får lite massage, jag har så ont i ryggen så jag vet inte vad jag ska göra, det blir inte ens bättre om jag ligger ner. Blir snart tokig!

Lisa säger: smärta är bra för då vet man att man lever..

NU är det dags..

Självklart pratar jag om sveriges värsta bilförare! Måste se kvällens program, det kan inte vara annat än bra. Finns det nåt bättre program? Inte för tillfället iallafall : )

Ska till skellefteå imorron och träffa pers.ass och sen ska vi handla och jag ska oxå ta mig en titt på bokrean, har inte haft så mycket tid över till det än, men nu är det dags, vet några böcker som jag vill ha (om dom har rätt pris vill säga)..

Nu blir det Gurkan och Anitha (haha vi får ju inte glömma cissi, kan man bli sämre än hon?)

Trött och seg

men ändå go & glad : ) haha, jag känner mig helt slut och mitt städhumör försvann. Ligger i sängen och försöker orka kliva upp, har legat och läst lite ur "Pojke försvinnen" och den är nog lite för spännande för mig, jag kan helt enkelt inte lägga bort den! Jag bara läser och läser hela tiden för att få veta vad som händer, men ändå vill jag inte att den ska ta slut. Har kollat runt på bokrean på adlibris och jag har hittat massvis med böcker som jag vill ha. Hittade 11 stycken som jag kommer att beställa lite senare, det är två serier och Anne Franks dagbok (ljudbok), men jag ska försöka hålla mig ett tag, jag borde klara mig några dagar utan böcker..

Nä, nu ska jag ner och äta lite och sen ska jag fixa lite här hemma . Städhumöret dog som sagt, men jag måste städa ändå!

Jag skriver mer senare.
P&K

Förlåt..

Har varit riktigt dålig på att uppdatera min blogg under dom senaste dagarna. Kom nyss hem från jobbet och om jag har räknat rätt så har jag varit på jobbet 60 timmar sen i söndags, så det kanske inte är så konstigt att jag inte har skrivit nåt här? Igår tänkte jag skriva, men jag var helt slut, orkade inte ens öppna datorn för att kolla mailen.. Men nu orkar jag : )

Jag vet inte varför, men just nu är jag på städhumör.. Jag känner mig sugen att städa, men jag vill vila lite först så att mitt huvud inte dör. Får se om mitt städhumör håller i sig eller om jag får vänta tills nästa gång, hehe.. Hoppas nästan att det håller i sig för det behövs verkligen! Försöker väcka Jonas, men det är inte lätt..

Jag: Är du vaken?!
Jonas: mm
Jag: Ska du stiga upp nu?!
Jonas: mm
Jag: Säger du mm till allt?!
Jonas: mm..

Jag ska verkligen försöka uppdatera min blogg mer idag.. Ni märker ju om jag lyckas : )

Lisa säger: Det är inte lätt när det är svårt...

Dags att lämna huset..

.. I några timmar, nu är det dags för mig att åka till jobbet. Börjar 16.30 och slutar 09.30 imorron. Imorron så börjar jag 16.30 och slutar 09.30 på torsdag sen så hoppas jag att jag kan få en hel dags ledighet, men om dom ringer och frågar om jag vill jobba så säger jag inte nej, så enkelt är det : )

Nu sticker jag, skriver mer imorron!

Lisa säger: Laddat med semlor och böcker, fick min älskade Allers idag oxå, kan det bli bättre?

Jag är så lat..

Jag låg kvar i sängen länge idag. Orkade inte kliva upp förrän kvart i ett, då var det bara att laga lite mat och sen ge Jonas en hejdå-puss. Nu ligger jag i sängen igen och tittar på "The Bachelor - Rome", det var det enda som fanns som gick att titta på och jag vill passa på att ligga ner så länge jag kan : )

Nu ska jag in i duschen och sen ska jag till Burträsk och köpa semlor och sens ka jag iväg och jobba. Måste ringa till arbetsförmedlingen och säga att jag inte kan komma på det där mötet imorron, för att jag ska jobba.. Dom kommer att skriva ur mig från arbetsförmedligen, men jag vill ju inte tacka nej till jobb bara för att fara på arbetsförmedlingen.
Dom gör verkligen allt för att man inte ska jobba, dom vill typ att man ska vara arbetslös så att dom har jobb. Suck, hoppas att jag slipper dom snart..

Lisa säger: Peppad för jobb!

sagt och gjort..

Jag la mig på kökssoffan ganska precis efter jag hade skrivit här i bloggen. Jag måste ha vaknat efter ett tag och gått upp till sovrummet och lagt mig där. Hade ställt larmet på 19.55, men vaknade 21.15, alltså så har jag snoozat  i en timme och 20 minuter utan att jag har märkt nåt.. Det låter jävligt skumt, men jag var nog tröttare än vad jag trodde. Slipper köra in ved ikväll, Jonas tyckte att vi skulle göra det tillsammans imorron istället så då ska vi göra det.

Den här månaden så har jag haft ca 84 timmar (+5 journätter) och det är en fördubbling mot förra månaden så det känns riktigt bra och jag hoppas verkligen att det håller i sig flera månader framöver!

Nu ska jag fixa lite saker innan Jonas kommer hem, han ville ha parisare : )

Vi ses senare

Mätt och trött..

Har varit i Bursiljum och ätit middag, nu sitter jag på kökssoffan och skriver lite i min älskade blogg som har fått aldeles för lite tid på sista tiden. Tänkte tippa ner på den sköna soffan nu och vila ögonen en stund. SEN ved och disk. : )

Ska jobba imorron kväll/natt och onsdag morgon/kväll/natt så jag behöver all vila jag kan få..

Vi ses ; )

Äntligen hemma!

Nu har jag haft dygnspasset. Började halv åtta igår morse och slutade halv tio idag. Nu har jag sparkat upp Jonas från sängen och nu ska vi snart till stan. Ser ni att det är löst nu? Alla bokstäver fungerar igen! : )

Skriver mer senare ikväll, det kommer att finnas mer tid då! HIttade massa fina saker på marknaden i lördags, kanske lägger upp några bilder senare.

Lisa säger: Varför vill man vara ledig då man arbetar och arbeta då man är ledig?

Det fungerar fortfarande inte..

Jag hade hoppats att tangenterna skulle bli pa battre humor under natten sa att dom skulle fungera idag, men det blev tydligen inte sa, jag vet inte hur jag ska gora for att det ska fungera igen. Det har varit sahar forut, men det har alltid forsvunnit efter nan timme.

Nu ska vi snart till Burtrask och ga pa marknaden en liten stund. Forresten! Jag ar sa bra idag, lyckades losa jattesudokut som finns i min allers. Jag har aldrig lyckats med det forut, men idag sa kande jag att det gick min vag.

Nu ska jag in i duschen! vi ses senare och forhoppningsvis sa kan jag skriva alla bokstaver da!
Lisa sager > Vilket hall? Bilen snurra sjalv fan..

Snuten i Hollywood 2

Forbannat! vissa bokstaver har slutat fungera och jag hittar inte hur man gor for att andra det. Sa tills dess far ni forsoka lasa det jag skriver anda. Nan som vet hur man gor for att andra bokstaverna? Jag har hittat vissa symboler, men jag kan inte hitta dom tre sista bokstaverna i alfabetet.

Imorron blir det marknad och jag ska forsoka gora en tidig kvall, ska ju upp tidigt pa sondag och jobba lange och hart.

Nu ska jag sova. Godnatt
Lisa sager/ dessa forbannade datorer! Alltid massa krangel..

Snyggt jobbat!

Stefan skulle komma hit och äta lunch med oss idag. Han skulle komma klockan tolv och jag vaknade halv tolv! Hur duktig är man inte om man försover sig när man väntar lunchgäster?! Maten blev iallfall klar och helt klart ätbar!

Har precis pratat med chefen för pers.ass och jag måste säga att jag blev jävligt glad över vad hon hade att säga : ) 
En av dom anställda har hoppat av hos brukaren som jag jobbar hos så nu ska dom tillsätta en ny (kan inte bli jag eftersom att jag inte har jobbat nog mycket), men fram tills dom tillsätter en ny så kommer jag och en till tjej få dela på tiderna! Så jag ska jobba Söndag 07.30-09.30 på måndag och nu har dom ändrat så att det är sovande natt hemma hos brukaren. Ska dessutom även jobba onsdag till torsdag 16.30-09.30 så jag är typ överlycklig! Så här mycket har jag inte fått jobba på jättelänge!  Dessutom så har dom räknat med att jag ska jobba där i sommar så jag kan få heltid över sommaren om jag vill, och det vill jag! Oh Yes!

Nu ska jag hoppa in i duschen och börja stajla frillan lite, vi ska ju bort sen så då kan jag ju inet se ut hur som helst, eller hur? Nä, nu är det färdigbabblat för den här gången.

På återseende.
Lisa säger: Jag älskar mitt liv!

Jag är så duktig!

Nu ligger jag i sängen och tittar på Sveriges värsta bilförare (finns det nåt bättre program?). Jag har precis kommit in får kylan, jag kört in tre skottkärror med ved. Jobbigt men skönt när det var klart.

Cissi och Ellen är ju tokiga! Dom blir nog veckans värsta..

Sommarjobb -09

Jag har fått en kallelse till en dag på arbetsförmedlingen då det kommer att  vara folk från flera olika företag som söker personal under sommaren. Det står i brevet att om jag uteblir så avanmäls jag från arbetsförmedlingen och att aktivitetsbidraget dras in. Om jag inte kan komma för att jag jobbar händer samma sak, så vad ska man göra? Fazer, skebo, boliden mineral parkavdelningen, manpower och några andra kommer att vara där så det var ju inte så mycket för mig, men jag får väl dra mig dit ändå.
'
Nu har jag varit och handlat i Robertsfors, så imorron blir det tacogratäng igen : ) Sen så köpte jag lite andra saker så att vi ska klara oss några dagar : ) Marknad i helgen, jag längtar även om jag knappt har varit där förut. Ska bli spännande att se vad som finns : )

Nu ska jag laga nå mat till mig själv.

Hejsvejs

Dålig dag?

Nu tänkte jag sticka till Robertsfors en sväng, ska handla lite till morgondagens middag och sen ska jag hälsa på personalen på mårgården och visa dom att jag lever. Den här dagen började inte bra! Mycket har gått fel och inget blir som jag vill, håret till exempel.. Maten blev bränd och jag sov alldeles för länge så Jonas hann inte hjälpa till att köra in ved, så det får jag klara själv, men det går nog! Jag är ju bäst, så det blir inga problem. Känns iallafall som om jag fick en dålig start på denna dag, men det blir bättre, det känner jag i håret : )
 
Tänkte att jag skulle visa upp min nya frisyr idag, men jag vet inte om min kamera är sammarbetsvillig just nu, verkar inte som om mina rosa älskade kamera har någon livsglädje kvar. Brukar kunna ta max fem kort innan batterierna dör, men idag kunde jag ta 8 utan att kameran dog, så min rosa skönhet kanske är på bättringsvägen?


Här kommer iallafall tre kort på dagens krull.





'
Tänkte platta håret sen och kolla hur det blev : )
Fick tyvärr inte till lockarna lika bra som frisören igår, men det duger : )

Skriver mer lite senare, nu ska jag ner till pannan och kolla hur den mår och sen ska jag ut till Kerstin och kolla om hon är på min sida idag, annars blri jag väldigt ledsen.

Lisa säger: Länge leve Kerstin!

13.8

Så varmt var det när jag komme hem efter en dag i stan : )
Var på arbetsförmedlingen idag och det var faktiskt ganska roligt. Vi fick säga allt som var positivt med af och allt som var negativt, min grupp hade ungefär tio punkter på vad som var dåligt och när vi hade en minut kvar försökte vi fortfarande komma på nåt som var positivt, haha : )

Klippte mig imorse, det blev fint men jag är fortfarande lite ovan, kommer att lägga upp en bild snart.

Nu ska jag sova. Godnatt

Sova?

Kanske är dags med lite sömn nu : )

Sista dagen som långhårig?
godnatt

200 : )

Den 9 Oktober så började jag skriva på allvar i min blogg och nu är jag uppe i 200 inlägg : ) jag är sååå duktig!
Ligger i sängen och tittar på finalen av shear genius, ett program som jag aldrig sett förut men det är ju faktiskt ganska bra. Handlar om frisörer som tävlar om vem som är snabbast och duktigast, tycker att fel person vann, men det burkar ju alltid vara så..

Tänkte gå ner och elda lite så att det inte blir kallt här inne, det är ju trots allt -27.4 ute och då blir det fort kallt inomhus. Hoppas att det inte dröjer allt för länge innan Jonas kommer hem, vill hinna träffa han innan jag somnar. Ska ju som sagt till skellefteå imorron och när jag kommer hem så har Jonas redan lämnat Bygdeträsk för att arbeta, den här veckan så springer vi förbi varandra hela tiden, men det kanske blir annars nästa vecka.

Lisa säger: kom värme, kom solsken : )

Supermegajättebautatrött..

Jag är så trött nu. Ska snart gå upp och lägga mig i sängen, tänkte sova en liten stund så att jag inte blir övertrött sen och inte somnar när jag ska. Först blir det middag, tänkte unna mig en stor tallrik med pommes : ) Idag har jag jobbat 07.30-16.30 och sovit dåligt flera nätter så jag har haft ont i huvudet hela dagen och det är först nu det börjar ge sig.
Jonas är och jobbar och kommer att komma hem sent, då sover nog jag. Imorron ska jag vara i stan halv tolv, men före det ska jag hinna på banken. Har fått pengar från försäkringskassan och dom kan endast hämtas ut på Nordeas utlämningsställen (vissa statoilmackar, coop osv) så det ska jag göra innan jag ska träffa dom på pers.ass..

Nu blir det mat.
Hejsålänge : )

Förresten!

Jag pratade med min lillasyster Mathilda idag, hon lät så rolig så jag känner mig nästan tvungen att dela med mig : )

Jag: Hej! Vad gör du?
Mathilda: inget typ, jag är i finnäs..
Jag:Jasså?
Mathilda: Ja, jag äter en sån där rund med gott i mitten..
Jag: ?????
Mathilda: Asså, en sån där rund med gott i mitten, vad heter det nu då?!?!?
Jag: ?????
Mathilda: JA! Weinerbröd heter det ju..

Nu blir det godnatt

Nu har jag hett in ved i pannrummet och lagat mat till matlådor så nu ska jag sova. Jobb imorron 07.30-16.30.
Jonas kommer hem senare ikväll/natt så jag lär väl vakna då han kommer "smygandes" uppför trappen. : )

Godnatt

Jag blir så arg!

Varje gång man går till arbetsförmedlingen så får man en ny handledare och varje gång så får man olika information om hur mycket man får jobba och inte jobba, kan dom inte bestämma sig? Hon som jag pratade med idag verkade ha stora problem. När jag sa vad jag ville jobba med så sa hon att det verkade på mig som om jag inte visste vad jag ville och hon frågade om jag inte kunde komma dit imorron, för att hon tyckte att jag behövde vägledning. När vi hade kommit överens om vad jag ville bli så sa hon att hon tyckte att det största problemet för mig var mitt boende, det går ju inga bussar! Jag höll på att bryta ihop av skratt flera gånger, men lyckades hålla mig : )

Dessutom så har jag pratat med försäkringskassan om mina pengar och dom skulle komma imorron. Hon förklarade för mig att man får pengarna 14 dagar efter dom har fått alla papper. Mina papper blev skickade torsdagmorgon från arbetsförmedlingen, men dom kom inte fram till försäkringkassan förrän tisdag? Tar det verkligen så lång tid?

Dom ringde från pers.ass bemanningen och frågade om jag ville jobba hela dagen imorron istället för tre timmar, jag sa ja.
Nu ska jag fixa lite och sen ska jag till Bursiljum o äta middag : )

Lisa säger: Jag har ont i ryggen och jag är trött i huvudet, men jag överlever : )

Efterlängtad vila!

Nu har jag kommit hem och nu är jag ledig tills tisdag (om man räknar bort att jag ska på Af imorron). Har varit en sväng till Campingen i bygdsiljum och hälsat på, det känns som om det var evigheter sen jag var där sist. Träffade många och det var svårt att sluta prata (eller lyssna, för det var dom som pratade mest). När jag satt i Lennarts husvagn och tittade upp mot svarta backen så fick jag världens sug till att åka. Jag måste hämta min snowboard i Bureå så att jag kan åka snart, längtar så att jag håller på att dö. Fick lite intressant information oxå, så det var ju bra : )

Nu ska jag vila lite, inte sova.. Vila! Jonas sover fortfarande så jag ska göra han sällskap..

En lång arbetsdag är nu över

Kom hem för några minuter sen. Började halv åtta i morse och for därifrån klockan elva nu ikväll och sen så börjar jag halv sju - sju imorron igen, men det ska nog gå bra : ) Alla hjärtans dag är snart över, men det kan hända att Jonas hinner hem innan tolv så att jag hinner ge han en puss innan jag MÅSTE sova, han är just nu och skjutsar hem sina föräldrar.

Nej. nu ska jag göra nåt vettigt, typ sova... Det bränner under ögonlocken, somnar snart sittandes på kökssoffan..

Skriver mer imorron då jag har mer tid och ork. Slutar 09,30 så jag har ju ledigt nästan hela dagen : ) Sen måndag ska vi till arbetsförmedlingen och tisdag ska jag jobba och onsdag ska jag på arbetsförmedlingen och assistanskontoret och sen kanske jag får vara ledig? Men det skulle kanske inte göra så mycket ifall jag fick jobba några fler dagar : )

Lisa säger: Tröttare kan ingen vara


Varför?

Varför blir det samma sak varje gång? Jag sov inte så många timmar förra natten och jag har varit jättetrött hela dagen och jag vet att jag kommer att ha en jättelång dag imorron, varför blir det då så att jag inte kommer mig isäng i tid? Jag är inte det minsta trött nu, jag är pigg som en mört och vet inte hur jag ska göra för att somna. Jag tror nästan att jag måste börja sova lunch eller nåt för att orka och för att vara trött när jag ska vara trött.

Imorron är det Alla hjärtans dag och jag kommer att komma hem ca 23.30, men det kommer fler år med Jonas, det vet jag och det är jag glad för. Han är det absolut bästa som har hänt mig någonsin och jag är så glad att jag flyttade hem. På tisdag är det 7 månader och det har varit underbara 7 månader : )

Nä, nu ska jag kramas lite och sen ska jag sova!







Lisa säger: Jag hittade en ekorre och jag hittade en gran : )

Himlarns vad jag fryser

Det är ju jättekallt nu! Visserligen så är det "bara" -19,4 men jag fryser hur mycket som helst. Jobb imorron, peppa peppa!!
Gjorde ju som sagt köttfärssås och spaghetti och det blev faktiskt väldigt gott, jag brukar inte lyckas med köttfärrsåsen men den här gången gick det bra : ) Nu har vi varit i Burträsk och handlat lite inför imorron, jag måste ju ha med mig lite mat och frukt så att jag klarar alla timmarna. Lite senare så ska jag lägga ut en bild på en av dom största granarna som jag någonsin har sett. Den är jättestor och superfin!

På tal om ingenting så måste jag klippa mig snart! Nej, jag ska inte klippa kort (så du behöver inte oroa dig Anette). Det blir bara topparna den här gången och jag funderar tillochmed på att låta mamma klippa mig om hon har tid. Har inte råd med frisör för tillfället och jag måste klippa min innan håret ramlar av.

Tack och hej, skriver senare nu blir det disk!

Jag känner mig helt slut!

Nu har jag jobbat hela dagen och imorron så har jag ett långt pass att se fram emot. 07.30 Lördag till 09.30 Söndag (journatt hemifrån), kommer att bli tufft men kul! Jag har ju hela tiden klagat på att jag inte får jobba nåt, så därför tänker jag inte klaga nu när jag får jobba mycket. Kommer att vara ledig måndag men ska jobba igen tisdag em och sen hoppas jag på mer nästa vecka : )

Nu blir det mat, ska laga köttfärssås och spaghetti ala mig : )

Lisa säger: Hatar att vara ledig, älskar att vara sysselsatt!

Blogg framför Tv:n

Nu är det dax för att sova igen, har hunnit sova en liten snutt redan : ) Jonas komme nyss hem så vi ha fika lite och nu är det dags att sova. Ska sova till Pistvakt, har aldrig gjort det förut men det ska nog gå bra : ) Börjar jobba halv åtta så nu måste jag sova så att jag orkar : )



Godnatt

Chokladkaka med päron

Nu har jag bakat chokladkaka med päron igen : ) Jonas har farit och jobbat och jag ska snart till Burträsk för att hämta mina böcker som äntligen har kommit! Efter det så tänkte jag ta en sväng med min kaka till Bursiljum och kolla om det är nån hemma där.

Sen blir det läsning i flera dagar framöver : )

Lisa säger: En bok om dagen är bra för magen!

så sant..

Wallander äger
och Beck
och Irene Huss..

Älskar kriminalromaner!


Nu ska vi sova film

Isprinsessan av Camilla Läckberg var jättebra, men tyvärr inte lika bra som boken (men det är ju så det brukar vara).
Nu ska vi titta på första wallander filmen, eller ja vi ska nog inte titta så mycket.


Haha, dagens kommentar kommer från ingen mindre än min älskade sambo
Jonas: Kan man springa ifrån sitt eget arsle?


Bokrea snart, hur ska detta gå? Det kliar i mina fingrar!

Filmkväll : )

Våran kökssoffa är ju hur skön som helst och det är helt perfekt att sitta på den och skriva i bloggen : )
Vi har varit på hemmakväll i stan och hyrt film. När vi for därifrån som började jag tänka på vilka filmer vi hade hyrt.
Det blev en beck, en wallander, en Camilla Läckberg, solstorm och supersugen och alla utom den sista handlar om kriminalfall men på olika sätt..

Har läst Isprinsessan av Camilla Läckberg nu och jag längtar tills jag får tag i fler böcker som hon har skrivit (så om nån har nån av hennes böcker så vill jag gärna låna :D) Jag kunde inte lägga ifrån mig Isprinsessan (det är även den filmen som vi har hyrt nu, så det ska bli spännande o se om filmen är lika spännande och bra som boken!)

Nä, nu blir det film och sömn, om jag lyckas somna.. Har ju blivit förkyld igen *suck*

Lisa säger: Jag är så himla baksugen, nån som vill ha semlor?


Bloggproblem..

Igår när jag slutade jobbet så åkte jag hem och väckte Jonas och sen så lagade jag lite mat samtidigt som jag bestämde mig för att åka med Jonas när han skulle köra lastbil (eftermiddag). Så jag satt... Jag satt på mitt arsle i stort sett hela tiden från 14.45-00.15 så när jag väl kom hem så ville jasg inte sitta länge. Jag la mig i sängen för att skriva i min blogg men då fungerade den inte. Provade flera gånger men jag kunde inte komma in så jag kunde inte skriva nåt : (  Jag som var så himla sugen!

Igår så spelade jag som vanligt kort med Jonas och efter ett tag så skulle jag gå ner och elda. Jag gick ner men kom fort upp igen. Jag lyckades på nåt vis på det att poffa när jag skulle lägga in en klabb (hade eldat med diesel, så det var den som poffade). Använde vänster hand när jag skulle lägga in klabben så nu finns det inte längre några hårstrån på min vänstra hand, dom är helt borta. Jag har röda fläckar på handen som svider och det känns som om jag har träningsvärk,
Men men, är man klantig så är man. Jag överlever!

Nu till dagens middag, den är på G och den kommer att bli GOD! Tänkte göra nån slags pastagratäng med skinka och broccoli, så jag hoppas och tror att det kommer att bli jättegott : ) Jonas åt lunch så sent att han inte är hungrig än så jag har bara förberett allt. Kan han inte bli hungrig snart?

Lisa säger: Lek inte med elden!



Hemma igen : )

Det blev så att jag stannade över natten. Hade inte vaken natt, men kunde ändå inte sova, jag var ganska rädd att jag skulle somna och sen inte vakna ifall jag fick ett larm. Jag somnade just efter 4 och klev upp klockan 6, så jag fick iallafall sova lite mindre än två timmar och det börjar kännas i huvudet. Hoppas att det blir mer jobb snart, det är ju hur kul som helst och om jag fick bestämma så skulle jag typ aldrig vara ledig (iallfall inte mer än nödvändigt, vill ju hinna se Jonas oxå). Han ligger och sover nu för han kom hem efter två inatt så jag tänkte gå upp och krypa ner brevid han en liten stund innan det är dags för lunch, känner mig jättesugen på ägg idag.. haha..

Nu ska jag väcka han som sover!
Vi ses.

Lisa säger: Jag älskar mitt liv och jag älskar min sambo : ) *happy happy*

Äntligen får jag ett avbrott i min ledighet!

Jag ska jobba! Vet inte än om det blir journatt eller om jag ska jobba 16.30-23.00 + 06.00-09.30 Det spelar ingen roll, för det är ungefär samma tider förutom att jag sover där om jag har journatt och här hemma om jag jobbar som vanligt. Men jag blev väldigt glad över att jag ska få jobba! : ) Jag tycker att det var väldigt bra timing för först ringde dom fårn GTL och frågade om Jonas ville jobba ikväll och sen ringde dom från pers.ass bemanningen och frågade om jag ville jobba : )

Nu måste jag packa ihop lite saker ifall det blir journatt..


Lisa säger: Skam den som ger sig..

Tacopaj : )

Nu har vi varit nere i köket och ätit lite nattamat igen (ja jag vet att det inte är nyttigt, men vad gör man om man är hungrig?). Vi åt ju tacopaj till middag idag och det blev över lite så att vi kunde äta nu och det kommer även att räcka till min lunch imorron, snacka om ekonomiskt! Måste passa på att tacka Magnus mamma Carola för det goda receptet, det blev superdupermegagott (Ja Anette, du ska få receptet : ) ). Nu blir det lite mer film att sova till, för nu är det natt och dags för sömn. Imorron ska vi banne mig inte ta sovmorron, vi ska inte upp senare än nio har vi bestämt. För imorron ska vi kolla om det är nåt fel på bilen åsså ska jag till Mathildas skola : )

Godnatt

Beck och kortspel

Vi ligger i sängen och tittar på tv, det är Beck - flickan i jordkällaren och enligt mig så är det en av dom sämre beckfilmerna men den går att titta på ändå : ) Jag gillar alla beck och min favorit är nog den japanska shungamålningen, den och skarpt läge är dom bästa.. Sovrummet har blivit städat idag och det är så himla skönt! Rent och skönt och helt underbart!

Nu ska vi gå ner till köket och spela lite kort, det är dags för våran dagliga dos av vänd 10 och 31 : )


Lisa säger: Dagarna bara flyger iväg och jag älskar varje sekund som jag får dela med dig.

Blogg från svärfars

Nu sitter jag hos Jonas föräldrar i Bursiljum, tänkte passa på att skriva lite i bloggen. Är nästan nyvaken, eller ja klockan var ungefär 13.50 när jag lämnade sängen. Jag mår bra idag och det beror nog på att jag tog det lugnt igår : )

Snön bara faller ner och det börjar bli lite tröttsamt, hehe undrar hur dom som skottar och plogar hela vintern känner det? Förstå så långtråkigt det måste vara dagar som denna. Dom hinner ju knappt klart innan det måste skottas igen och sen så är det ju alla dessa klagomål. Ingen är ju nöjd med hur vägen ser ut, alla klagar hela tiden.. Ja, jag måste säga att ni som kör plogbil och traktor på vintern, ni gör ett jävligt bra jobb : )

haha, visste inte vad jag skulle skriva så jag kopplade på hjärnan ett tag och fingrarna lydde mina tankar : )



Nu ska jag gå och prata med Jonas mamma ett tag : )
Vi ses

Nu är magen mätt

och nu hoppas jag att jag ska kunna somna. Gick ner till köket och startade fritösen och sen stoppade jag ner ett par vårrullar och satt snällt vid bordet och väntade : )


Det är så skönt att sova till en film
just nu är det "rena rama rolf"
som får mig att sova som en stock..



Godnatt, nu snarkar Jonas så nu ska jag göra samma sak..


Festen är över

eller ja, fest o fest.. Det var jag, Jonas och Mange och sen vid elva så komme Linn o Anton o några fler, vi var få men vi hade roligt ändå. Jag är hungring! Kan någon ge mig mat? Jag är trött och vill sova men magen kurrar så nu måste jag äta.

Måste bara citera Kristin och Jessica från serien "En fyra för tre" dagen efter fest.
Kristin: - Lever du?
Jessica:- Jo jag lever, men inte min lever..


Nej, nu blir det ner till köket och sen sova. skriver mer senare.
Godnatt

Jag ljög igen..

Det blev visst sovmorron idag igen, men det är ju bra för då kanske jag orkar vara uppe ikväll : )
Det kommer inte att vara så många här ikväll, men det gör nog ingenting det är ju inte hur många som kommer som spelar roll, utan det är ju vilka som kommer som är det viktiga.

Lite komiskt att vi pratade om brandvarnare igår och imorse väcktes vi av att en av dom ville ha nytt batteri : )

Nu ska jag hoppa in i duschen.

Lisa säger: Det är så hälsosamt och stärkande i fjällen : )

Fredag

Nu sitter jag på kökssoffan och skriver i min kära blogg : ) Tänkte gå upp och lägga mig snart, typ nu. Är trött och slut (som vanligt) och imorron har jag inte tänkt sova hela dagen! Måste handla lite i Burträsk innan festen och sen så måste vi ju typ städa. Jag vet inte riktigt hur vi har planerat men jag vet att jag måste till burträsk på konsum och bygdsiljum på Ica och det är fasiken inte ekonomiskt, men nu har det blivit så. Nu har jag fått en orderbekräftelse från adlibris så dom har åtminstonde fått in mina önskemål. Sen så kommer jag säkert att få ett mail att dom har allt jag ville ha och sen ytterligare ett mail när dom har skickat det.


Lisa säger: Jag är en helt vanlig tjej som har blivit beroende av filidutter och som för tillfället är väldigt irriterad på sin dator! GAAAH!

Haha, jag ljög!

Det blev visst sovmorron iallafall, för jag/vi har sovit tills nu : )
Vi ska fara till stan idag och gnälla lite på olika affärer, för det som vi köpt den senaste tiden funkar inte som det ska. Mitt hemliga projekt är avslöjat nu, då jag inte kunde låta bli att visa gästerna som var här igår så jag kan ju lika gärna berätta vad det är. Vi har gjort om den ena hallen och det blev i samma färg och tapet som rummen vi gjorde om i höstas oh självklart så blev det jättefint, men nu till saken. En av hyllorna som vi köpte som Jonas ska hänga sina arbetsjackor på går inte att skruva ihop. Skruvarna är för små för som förborrade hålen. HAHA!  Sen så ska jag kolla på Shape om sängkläderna verkligen ska vara brunfläckiga.. Sen så blir det systemet för imorron är det fest : ) Vill du komma? ; ) 
Jag vill tacka än en gång för alla fina presenter och hälsningar, det värmde jättemycket!


Sveriges värsta bilförare måste vara det helt klart bästa programmet just nu! Det är ju hur roligt som helst och det går inte att sluta skratta, jag tror att min favorit är Anitha och Robert, hon är ju bara för härlig med sina utbrott och humörsvängningar, men jag tycker att  Robert gör ett bra jobb.. "Stanna för kärringen i päls.."

Nu blir det mat.
Vi ses..

Jag är inte bra på att lägga mig tidigt..

Nu är min födelsedag över och jag har fått jättefina presenter : ) Fick en matberedare, en chokladbok,  ett presentkort på adlibris och lite andra saker, så det var en bra dag : )

Med presentkortet som jag fick på adlibris så beställde jag tre böcker, hoppas att dom kommer hit fort!







Jag ligger i sängen och tittar på nån hemskt spännande film så jag är lite okoncentrerad för tillfället. Vi tittar på "hotet" och jag vet inte om man kan säga att det är min typ av film, för jag kan ju knappt ligga still. Haha, det blev förresten ingen tidig kväll ikväll heller, och jag kommer inte att få sova hur länge som helst imorron heller men det blir nog bra : )
Nu är det så spännande så nu har jag inte kunnat skriva här på jättelänge och jag måste på toa också, men jag kan inte lämna sängen just nu : )  haha, jag får nästan skylla mig själv.

Förresten så måste jag säga att jag blev glatt överraskad när mamma komme hit och hade mormor med sig. Min kära älskade mormor som är sötare än saft. Hon står också för dagens roligaste kommentar.

Mathilda: Vad tycker du om min nya frisyr mormor?
Mormor: Är det där en frisyr?

HAHA!

Godnatt

Torsdag 5 februari

Sitter i köket och diggar musik, jag har bakat klart allt som ska bakas och nu ska det lagas mat : ) Mathilda och Kalle är här och ska äta med oss, kyckling wok blir det : )

Lisa säger:  1 år äldre, 1 år klokare?! (mathilda sitter och skrattar åt det sista ordet, undra varför?)

Godnatt

Nu är allt bakat och bortstökat så nu blir det sängen och sömn! Jonas vaknade och komme ner och frågade om inte jag skulle sova snart, så nu ska jag göra det : )

Godnatt och grattis till mig : )

Jag är inte trött..

Eftersom att jag sov tills klockan var 15.30 så är jag fortfarande pigg. Jag har nu bakat en kokostoscakaka och en chokladmoussetårta och nu ska jag baka chocolate chip cookies (för tredje gången på två veckor, dom är ju så underbart goda). Sen så kommer jag nog att lägga mig i sängen även om jag inte är trött, det kommer ju att bli en lång dag imorron/idag med massa folk : )

Tycker verkligen om att skriva blogg, det gör mig glad även om inte så många läser den och jag förstår att folk blir beroende av det, för det är jag med. Jag klarar mig inte utan min blogg. sorgligt men sant..

Nu ska det bakas i vårat kök. Bye

Yäää

Nu är det den 5 februari så nu fyller jag 23 år : )


Hurvas..

Jag fryser och det känns kallt här inne. Jonas sover och jag orkar inte gå ner.. vad gör man?

Nä, nu går jag ner och eldar.


Snart är min del färdig

så snart är det dags för Jonas att börja arbeta med "sin" del : ) Jag tog sovmorron idag, eller ja, med tanke på att jag gick oh la mig strax efter sju så kanske det inte är så konstigt att jag sov till 15.30  : ) Måste hinna baka en kaka ikväl så att jag har nåt att bjuda på imorron när jag får besök. Mthilda och Kalle kommer redan klockan 12, det vet jag säkert eftersom att det är jag som ska hämta dom..

Kanske skriver mer senare, men nu måste jag fortsätta så att jag blir klar nån gång : )

Lisa säger: Imorron smäller det : )



Mitt i natten

och jag är vaken. Det tog mycket längre tid än vad vi hade planerat så Jonas har precis gått och lagt sig (02.25) och han ska köra förmiddag imorron/idag så därför ska jag hålla mig vaken tills han kliver upp. Jag tänkte fixa lite med det hemliga projektet som vi håller på med och det kommer bli hur bra som helst : ) Vi har varit till finnäs idag och hämtat lite saker som mamma sa att vi skulle få om vi ville, så nu har vi en extra frysbox, en jätteskön kökssoffa och ett fint skåp : ) HIttade dessutom några kort på mig sen jag var liten och söt så dom kommer att hamna på det fina skåpet.

Dagens händelser
11.30 Jag stiger upp efter 2 timmars snoozande
12.00 Jag eldar och börjar med det hemliga projektet
13.00 Jag börjar med lunchen
13.45 Jonas stiger upp
14.00 Jag visade Jonas vad jag hade gjort medans han sov
15.00 Hämtade posten och såg att jag hade fått en ny Allers : ) (Dagens höjdpunkt..)
15.30  Vi for till stan för att inhandla lite saker till det hemliga projektet
17.30 Vi åt middag på Dallas
20.40 Vi kom fram till Norsjö och började packa ihop alla saker som vi skulle ha med oss
22.20 Vi lämnade Norsjö
00.00 Vi kom till Burträsk
00.15 Jag hämtade Anton i Bygdsiljum och skjutsade hit han så att han kunde hjälpa oss att bära in möblerna
01.00 Jag skjutsade hem Anton
02.00 Jag bäddade ner Jonas under täcket och startade "Rena rama Rolf"

Jadu, klockan är snart fyra och jag har blivit väldigt pigg, jag blir lätt pigg när jag har roliga saker att göra och det kan man ju säga att jag har ikväll/natt : ) Nån som kan gissa vad det är jag/vi pysslar med? Det är inte nåt som går att äta den här gången..

Nu ska jag fortsätta :)

Lisa säger: 1 Dag kvar : )

Jag är lyckligt lottad

Nu är det inte så länge kvar till alla hjärtans dag och jag är så glad över att ha någon att dela den dagen med : )



Älskar dig Jonas

Dags för sömn efter en lång dag

Jonas ligger här brevid mig och påpekar att jag tycker att alla dagar är långa dagar, men det känns som om dom flesta dagarna är långa.

Dagens händelser
07.00-08.20 Väckarklockan ringer - jag snoozar
09.00 Jag äter frukost och är sen (skulle vara i Ekträsk 09.00)
09.35 Jag brummar iväg med Kerstin
10.15 Jag blev nästan påkörd bakifrån av en ren
10.30 Jag anländer till Ekträsk "bara" en och en halv timme sen
12.00 Vi äter lunch på frasses i Umeå
12.45 Jag köper en rosa doftgris med solbrillor
13.00 Vi går in på Dressman
14.15 Vi kommer ut från Dressman och jag har hjälpt Lelle att inhandla 3 par Jeans och 6 skjortor (varav två lila i olika nyanser *stolt*)
15.00 Kollar på skor på Stadium och hittar ett par som passar mig perfekt
15.30 vi lämnar Umeå
16.50 Jag lämnar Ekträsk och beger mig hemmåt
17.10 Jag kommer i en kurva och upptäcker ett arsle som tillhör den största älg jag någonsin sett (mitt på vägen), men det gick bra : )
18.00 Jag och Jonas äter middag (lövbit och pommes)
18.30 Vi gick ut till rummet brevid garaget och hittade massa saker som vi tog in (möbler osv)
20.00 Jag började baka en kaka och det blev en lakritskaka med citron och jag tycker faktiskt att den blev god : )
21.00 Jag började baka en till kaka, eller ja brownies med kolasmak
22.30 Anton och Linn kommer på besök och vi fikar lite och spelar chicago (Jag vann)
02.00 Godnatt


Nu har vi ett stort projekt på G, men jag säger inte vad det är utan det får dom som kommer hit på torsdag se (om vi har hunnit klart innan dess).

Dagens bästa
Jonas
: Om vi säger att du har fyrtal i knektar..
Linn: Är det ett par?!




Lisa säger: Snart är det torsdag : )


Älskar värme <3

Ligger i sovrummet med min älskade dator i knät som vanligt och tittar på termometern stup i kvarten. Den visar värme, det är skönt här inne nu, 22,6 för att vara exakt : ) Jonas och Stefan sitter i vardagsrummet och tittar på Beck - Skarpt läge men jag orkar inte se den just nu, är aldeles för trött. Ska upp klockan sju hade jag tänkt, men vi får ju se hur det blir med den saken. Ska vara i Ekträsk vid nio nån gång och sen blir det Umeå med  Lelle, så det ska bli kul : ) Just ja, skulle skriva om dagens äventyr men jag kom på att det var inte så svårt..

05.45 väckaren ringer första gången
05.50 väckaren ringer andra gången
05.55 väckaren ringer tredje gången
06.00 väckaren ringer fjärde gången
06.05 väckaren ringer femte gången
06.10 väckaren ringer sjätte gången
06.15 väckaren ringer sjunde gången
06.20 väckaren ringer åttonde gången
06.21 jag stiger upp
07.00 jag lämnar bygdeträsk
07.35 Jag svär över bilen framför mig som kör 65 (hur stora är oddsen att man har en bil framför sig före åtta en söndagsmorron påväg till Robertsfors?!?!)
07.44 Jag snubblar uppför trappen påväg till grupplokalen
07.45-16.45 Jag glider fram på en räkmacka och gör det jag ska i lugn och ro
16.45 Jag hoppar in i bilen och kör ca 100 meter till Ica, handlar lite och kör sen hemmåt
18.00 vi lämnar tryggheten i hemmet för att äta middag i Bursiljum
20.12 Jonas går in till Nicke i burträsk för att lämna några saker, jag stannar i bilen för han ska bara "tvär gå" in.
20.43 Jonas kommer ut igen och vi åker äntligen hemmåt
21.00 Stefan kommer och vi äter äppelpaj

Det var typ dagen i stora drag. Måste faktiskt erkänna att jag inte gled fram på en räkmacka idag, jag bara skrev så för att det lät bättre än att jag har jobbat arslet av mig... Första två timmarna så stämde i stort sett ingenting, ingen som skulle vara hemma var hemma och medicinlistor var borta utan att nån visste nåt osv, men det löste sig ganska fort : )
Nu ska jag krypa ner under täcket och blunda och hoppas att John Blund kommer och tar mig med storm så att sover tills väckaren ringer för det finns verkligen ingenting värre än att vakna 2-4 ggr per natt.

Nu är det bara några dagar kvar tills 23,
Hade tråkigt så jag skrev en Önskelista
  • Presentkort på Burmans Ur och Guld
  • En slickepott som HÅLLER!
  • varma sockar
  • "Mitt nya jag" av Sophie Kinsella


Tänkte bara tillägga att jag hittade den här tröjan på forever21.com och jag tycker att den är jättefin. Lisa likes ; )


Lisa säger: Thank you for all that you´ve done for me <3

Äntligen över

Nu har jag jobbat klart för den här helgen och det känns skönt. Dagen igår var enormt lång och jag hade inte tid till att skriva här i bloggen.

Såhär såg min dag ut igår..
07.45 jobbet börjar, men jag ligger kvar i sängen
07.58 vaknar med ett ryck och svär
07.59 mobilen ringer och dom frågar vart jag är
08.20 Kerstin lämnar bygdeträsk i ett moln av snö
08.43 Kerstin parkerar utanför mårsgården och jag flyger in genom portarna
08.45-16.45 Jag glider fram som en zombie
17.30 Jag kommer hem till ett dukat bord
19.00 vi åker till min bror och uppvaktar han med ett svåröppnat paket, han blir glad.
22.55 vi lämnar norsjö och beger oss hemåt
00.15 vi  kommer hem och slänger oss isäng..

Oj, nu måste vi fara. skriver om dagens händelser när vi kommer hem igen  : )

RSS 2.0