Nu sticker jag en sväng

Ska till stan och handla lite mat :) Känner mig för stressad för att hinna göra det imorron så jag tänkte att det är lika bra att göra bort det på en gång. Sen så imorron så kommer jag inte att vara ensam heller, en kollega ska åka med mig och vi ska äta julbord mellan 17-20 nån gång och före det ska vi handla lite julklappar..

Vart ligger Elkedjan i skellefteå? Jag känner igen namnet men just nu kan jag inte placera det..

Jaja, nu ska jag duscha så att jag tar mig iväg nån gång..

Hejsålänge!

Äntligen är helgen slut!

Jobbade dygnspass igår och det gick faktiskt väldigt bra, hade lite ont i ryggen men det har jag ju nästan jämt.
Jonas sover och jag är också sugen, men jag ska göra nåt vettigt istället (typ lunch). Har suttit nu och försökt förstå mig på hur man ska göra för att retunera varor till Ellos och jag tror att jag har fattat rätt nu så nu ska paketet tillbaks.

I morse då jag skulle upp klockan sex så ringde inte väckarklockan så klockan sju så vaknade jag av larmet.. Bättre sent än aldrig, men det blev ganska stressigt på slutet..

Nä nu blir jag förvånad.. Klockan är tio i elva och posten komme nu.. Posten brukar ju aldrig komma före halv två..

Jag tog mig tid

till att skriva lite i bloggen innan det är dags för mig att sova. Vi har som sagt varit på Allégården och pajpartyt som anordnades där och det var jättetrevligt. God mat, trevlig underhållning och till slut ett lotteri som gick väldigt bra för mig och Jonas. Jag vann första pris och det var det som jag verkligen ville ha! Det var en jättefin adventsljusstake men vi vet inte än vart vi ska ha den (ska försöka ta bild och lägga upp på måndag då jag kommer hem från jobbet).. Sen så skulle jag dra och drog Jonas lottnummer och då tog han ett set med pepparkaksformar och sen så vann jag också såna och slutligen en barnfilm som jag direkt lånade ut till en av ungarna där.

Sitter nu och skriver in lite födelsedagar i min nya kalender för 2010, måste tjuvkika lite på birthday.com också så att jag får alla rätt.. Ska bara göra det klart och sen ska jag lägga mig i sängen och försöka sova lite så att jag inte är dötrött på jobbet imorron. Snart är det måndag igen och den här veckan som kommer borde räcka för att jag ska hinna vila upp mig lite. Har bara övernattning onsdag till torsdag och sen är jag ledig till måndagmorron : )

Nu ska jag göra klart här så att jag tar mig isäng nån gång.
Godnatt!

Lördag

Ikväll blir det pajparty men först måste jag göra min paj..
Det blir med kyckling, bacon och broccoli så jag hoppas att den blir ätbar!

Har inte så mycket mer att skriva här just nu, ska jobba imorron så jag måste he mig isäng i tid ikväll så därför kan jag inte lova att jag hinner skriva mer här i bloggen. Men jag är tillbaks på måndag för mer info!

På tisdag ska jag och Griselld till stan, först ska vi shoppa lite julklappar och annat och sen ska vi på julbord på brinken..


Gomorron!

Idag har jag lite saker som ska hinnas med innan det är dags för mig att jobba. Jag ska till tandläkaren och köpa lite saker till mina tänder, trodde att dom skulle ha samma sortiment på apoteket, men icke sa nicke.. Tänkte göra Sita lycklig så hon ska få följa med : )

Då jag skulle sova så hade jag tvn på och det var ett program om missbrukare av olika typer och deras väg till förbättring. Det var en  äldre kvinna som  var shoppingmissbrukare och det hon shoppade mest var botox och olika skönhetsoperationen och massvis med kläder. Hennes mamma sa "Jag tyckte att jag hade världens vackraste flicka, men nu verkar det som om jag har skapat ett monster". Jag tyckte att det var sorgligt att se vad olika beroenden kan göra med människor. En annan tjej som var 18 år var fast i metamfetaminträsket och hon var så arg på allt och alla, men så fort hennes farfar kom på besök så blev hon lugn och glad och gång på gång så lovade hon honom att sluta, men så fort han hade gått rusade hon inte på toan och sa "sorry grandpa" och så tog hon en spruta.  Hon lovade sig själv att varje spruta skulle bli den sista, men det blev aldrig så. Hon bllev ivägskickad på att behandlingshem och då man fick träffa henne fem månader senare så trodde man inte att det var samma person. Hon såg ut att leva, eller hon såg allafall levande ut. Jag tror att många människor börjar md droger för att dom tror att just dom inte har problem med att sluta, det är som om dom tror att dom inte kommer att bli beroende, men sen sitter dom där med sina droger och inget annat.. Usch det är så sorgligt.. Den som först uppfann eller upptäckte droger borde aldrig ha fått födas. Droger är USCH FY OCH BLÄ och jag vet med säkerhet att jag aldrig någonsin kommer att testa.

Nyss så ringde jag till kommun för att kolla varför dom släcker gatubelysningen klockan tio här då det är en så starkt trafikerad väg. Den första jag pratade med frågade lite och sen så sa hon att det var vägverket som hade ansvaret för våran väg och så gav hon mig ett telefonnummer som jag ringde.. Han som svarade lät lite irriterad och sen sa han att det är kommunen som har ansvaret för våran väg och många andra som dom säker att  dom inte har ansvaret för. Han sa att han får flera samtal i veckan från personer som först pratat med kommun och som fått samma information som jag. Alltså, kommunen verkar vara ganska delad i frågan om ansvar och det gör mig ännu irriterad. Jag ringde till kommun igen och den här gången fick jag prata med en som visste lite mer, hon skickade ett mail till den som har ansvaret och hon sa att dom skulle återkomma med svar senare..


Ja, jag tänkte börja med alla saker som jag ska hinna med innan det är dags för jobb så jag antar att det är bäst att sätta igång.



Fy sjuttsingen !

Jag är superdupermegajättetrött men kan inte sova. Orsaken? Jo, mina såkallade muskler i ryggen gör ont. Det gör ont om jag ligger på sidan och det gör ont om jag ligger på rygg. Jag hade ju ett möte med jobbet idag/igår i skellefteå och det var ganska trevligt, det tog visserligen väldigt lång tid men vi fick saker gjort också. Först så hade vi "Bemötande med brukaren i fokus" och det kom upp massa saker som man kanske inte har tänkt på och saker som kan vara väldigt användbara i vårat yrke..

Sen så hade vi möte med arbetsgruppen där vi gjorde en verksamhetsplan och sånt trevligt. Sen fikade vi och sen fick vi gå hem. Då for jag och Jonas och kollade efter ett par skor till mig eftersom dom jag har blev förstörda i söndags, men vi hittade inga som var bra nog. Sen var vi in på Rusta och köpte lite julbelysning och så kollade vi lite på allt möjligt.

Då vi kom hem så borstade vi Sita med en borste som vi köpte på Rusta och hennes päls blev jättefin! Sen så fick hon även ett märgben som hon tuggade på en bra stund, men som numera ligger på "hennes" matta och väntar på att hon ska bli sugen igen..

Imorron så är det dags för jobb igen.. Har övernattning så jag har ju ledigt nästan hela dagen, synd bara att Jonas jobbar förmiddag.. Men men, det är så det kan bli. Jag ska jobba den här helgen och sen så nästa vecka så har jag bara en övernattning och resten ledigt men jag har ändå fullt schema hur nu det kan komma sig..


Nä, nu ger jag upp och lägger mig igen. Jag är så trött men kroppen vill inte sova.
Förresten! Kan någon påminna mig om att jag måste ringa och klaga om gatubelysningen här i Bygdeträsk. Jag var ute och gick med Sita och så blev det kolsvart. Vet ni hur mycket klockan var då dom släktes? 22.03 enligt min klocka och jag tycker att det är DÅLIGT att dom släcker förbi oss med in efter småvägarna har dom tänt i 2-3 timmar till..

Nä, nu försöker jag ge upp och sova igen.
Godnatt

oj oj oj..

Som vanligt så stannade jag för länge under täcket så därför har jag inte riktigt tid till att blogga ordentligt. Möte i stan idag och sen massa små ärenden lite här och där. Får helt enkelt skriva och berätta mer om dagen lite senare...

Ha en bra dag!

HAHAHA!

Haha, Ligger i sängen med datorn i knät samtidigt som jag tittar på "Hälsoresan" så jag är ett levande bevis på att det går göra två saker samtidigt : ) Skrattar lite tyst för mig själv, jag och jonas hade ett litet samtal nyss som slutade i skratt så att tårarna sprutade..

Jag: Det är ju ganska snart som grannarna ska få barn..
Jonas: När är det då?
Jag: Den 12/12
Jonas: Jaha, Det är då våra ägg går ut..

Haha, vi var nämligen och köpte ägg idag på konsum i Burträsk så att det var därför han visste datumet : )

Nä, nu ska jag gå ner och ta astma medicinen och sen ska jag gå ut med Sita och  sen ska jag lägga mig och sova för imorron ska jag upp halv sju. Först nåt värdegrundsgrejs och sen möte med chefen..
Godnatt

Trevligt!

Mycket snack och liten verkstad? Det stämmer in på mig just nu.. Jag hade tänkt göra mig klar och fara långt före utsatt tid så att jag inte behövde stressa det minsta och istället bara sitta ner och ta det lugnt, men vad gör jag istället? Jo jag sitter vid datorn alldeles för länge så nu måste jag klä på mig och fara så att jag inte kommer sent!

Det är dimma ute så det är därför jag vill fara i GOD tid ( ska ju inte vara där förrän 14.50 ).

Nä, slut tjollrat för mig just nu..
Tandläkarn nästa!

Renar i massor!

I morse då jag kom från jobbet så såg jag att det var massor med renar hos grannarna och då jag kom hem och gick ut med Sita så kanske ni kan gissa vart hon ville? Jag hade inte så mycket att sätta emot men hon gav sig då renarna försvann, vi var långt därifrån och hon skällde inte ens utan dom sprang ändå..

Jag fick sova ganska mycket inatt men jag tror ändå att det blir en tidig kväll ikväll. Ska fara till Burträsk lite senare, det är dags för ett andra besök på folktandvården och så har äntligen mitt paket från Ellos kommit så jag ska hämta det oxå.

Förresten, det är bloggkrig nu! Jag kan ju inte vara sämre än min lillasyster på att uppdatera bloggen, så nu ska här skrivas tills fingrarna inte orkar mer..

Satt på jobbet igår och bläddrade lite i nya "Dassboken" och jag hittade många riktigt roliga saker.. Det som jag tycker är mest roligt är när barn säger saker om ett visst ämne..

  • Sambo och äktenskap är nästan detsamma, bortsett fram att det ena är något du måste och det andra är frivilligt. Siri 7 år.
  • En gynekolog är... en som inte vet så mycket om halsen på folk. Erland 6 år
  • Håret blir grått för att hjärncellerna skrumpnar ihop. Erland 6 år
  • Om man inte kan få barn så kan läkaren göra ett i ett provrör. Men de flesta barn är gjorda med vanliga rör. Fred 7 år
  • Om spermier från pappan inte träffar mammans ägg blir det bara en vanlig omelett av det. Mikael 6 år
  • Äldre kan inte få barn. Deras äggstockar har tagit slut och dessutom har mannen problem med protesen. Petter 9 år
  • Även om gamla tanter kan ha en väldigt stor anläggning är det helt slut på mjölkproduktionen. Håkan 7 år

Nån mer än jag som kan gissa ämnet? Älskar dassbokens humor, vissa historier är ju helt klockrena! Om jag orkar så kanske jag skriver ner nån här lite senare, måste ju som sagt uppdatera här lite oftare nu ; )

Nu ska jag gå en sväng med Sita och sen ska jag hoppa i duschen för att sedan bege mig till Burträsk!

Hejsålänge!


Usch vilken dag..

Jag vaknade vid sju och gjorde mig klar. Sen så for jag till tandläkaren. Jag ville typ vända 178 gånger men tillslut var jag ändå framme. Dom kollade lite och så sa dom att dom skulle laga. Jag fick bedövning och så lagade dom och jag måste säga att det gick mycket bättre än vad jag kommer ihåg från mina andra tandläkarbesök. Jag ska dit imorron igen för rengöring. Det är lika bra att göra  bort allt så fort som möjligt.

Sen så har jag varit trött och tung i huvudet hela dagen och jag känner mig lite yr. Jonas är hemma nu och det tycker jag om! Jag vill ju hinna träffa han innan jag far på jobbet..

Nä, nu ska jag göra mig klar typ.. Fixa mat och sånt och sen om typ en timme så ska jag bege mig mot bygdsiljum.


Mörkt ute

och mörkt inne, ska tända lite ljus tror jag!

Nu funderar jag på att göra nåt gulligt för min kära sambo. Han ligger och vilar och jag vill inte väcka han riktigt än så jag tror att han ska få  "middag på säng" så att han kan äta och sen fortsätta sova. Sen så ska jag ta en längre promenad med Sita så att hon får röra på sig lite så att hon kanske sover hela natten i natt.

Nä, nu ska jag gå ner och koka lite korv!




Måndag

Det blev inte så tidigt som jag hade tänkt igår (som vanligt). Sen så skulle Jonas upp vid tre och Sita blev alldeles galen efter tre och hon kunde inte sluta skälla, hon var tyst ett par minuter och sen satte hon igång igen även om det inte passerade nån bil. Så vid halv fyra tog jag på mig kläder och gick ut så att hon fick pinka lite och sen har vi båda sovit lite till och från (mest till för min del).

Usch så hemskt. Läste nyss på norran att det har varit en dödsolycka utanför Arvidsjaur där två syskon omkom och igår var det en olycka utanför Dorotea där en mamma och hennes dotter omkom och båda olyckorna var personbil-buss. Jag tycker att det är så hemskt då det händer en olycka med dödlig utgång men det finns ju inte så mycket jag kan göra åt saken annat än hoppas att jag själv slipper vara inblandad i nåt liknande i framtiden. Jag tänker på dom inblandade och sörjer med deras familjer, att förlora en anhörig är svårt och det vet jag, men bara tanken på att förlora två på en gång för mig att rysa av obehag. Jag tycker att det är alldeles för mycket död och olyckor i världen just nu.

Nej, huvudet hänger inte riktigt med idag, har nog sovit för länge tror jag så nu är det nog bäst att ta tag i saker och ting istället för att läsa om tragiska olyckor och mardrömshus..Blir först promenad med Sita och sen blir det elda och lunch!

Godnatt!!!

Jag är riktigt trött nu så det här blir ett snabbt inlägg.

Sita verkar inte vara allt för ledsen att valpen har flyttat.. än.. men det kommer väl säkert då hon inser att valpen inte kommer tillbaka. Ikväll så har vi varit i Bursiljum och ätit middag och sen var vi till stan och tvättade bilen : )

Förresten, imorron (om jag kommer ihåg) så ska jag ringa till skellefte bränslen och säga att dom har fel på pumpen i bygdsiljum för jag fick massa diesel på mina skor idag då jag tankade, skitkul eller hur?

Nä, jag känner verkligen att det här inlägget är så oseriöst som det bara kan bli och jag tror att det är bäst att jag slutar skriva innan jag skriver nåt dumt eller tråkar ut er!

Godnatt

Söndag

Nu har jag hunnit komma hem, elda, starta en tvätt och gått en timmes promenad med Sita. Jonas sover fortfarande men det ska vi nog ta och ändra på, hehe!

Siri heter inte Siri längre, hon heter Segla och idag flyttar hon till Norsjövallen och min bror..

Orkar inte skriva så mycket mer tror att jag ska lägga energin på att städa och väcka Jonas istället :D

Godnatt

Jaasi, här har det inte hänt så mycket dom senaste dagarna.. och det kommer det inte att göra heller eftersom att jag ska sova nu och så har jag dygnspass imorron.. Men jag lovar att sen så kommer jag att skärpa mig och uppdatera minst två ggr/dag i några dagar ; )

Godnatt och sov så gott!

SOVA!

Nu ska jag sova lite för imorron blir det jobb! Jag skulle till Burträsk och köpa kaffe och så körde jag förbi GTL och kan ni gissa vem som var där? Jo, självklart min prins! Så jag hoppade in och följde med medans han lastade upp : ) Så nu då han kommer hem så ligger jag och sover och då jag kommer hem imorron så har han åkt på jobbet. Så därför valde jag att följa med ikväll även om mina andra planer hamnade lite på hyllan.. Det är ju en dag imorron också.

På fredag kommer lillebror hit och ska stanna här och umgås med valpen så att dom vänjer sig med varandra samtidigt som vi ska fara en sväng med Sita och försöka få henne att vänja sig av med att ha valpen överallt hela tiden..

Aja, nu ska jag sova.


Godnatt

Sorry

Det blev ingen uppdatering i måndags eftersom att jag hade fulllt upp med biffar och annat stök och igår var jag typ stressad som en apa och flängde runt i huset utan att få nåt vettigt gjort och sen så jobbade jag övernattning. Så där har ni vad jag har gjort sen i måndags.

Jobbar 07.30-16.30 imorron och sen är jag ledig fredag men jobbar dygnspass. Och på fredag så ska lillan vaccineras och besiktas o märkas och sen får vi se när hon lämnar boet och flyttar in hos min lillebror : (

Emma ska komma hit idag så jag måste städa lite o så nu så tyvärr så är bloggen inte så högt prioriterad idag. Men jag ska försöka hinna skriva lite mer innan det är dags för mig att sova ikväll.


Måndag och ny vecka

Det blev inget mer bloggande igår, vi stupade isäng.. Igår så var vi i bursiljum och jag hade datakurs med Anette och sen så for jag och Jonas till min mamma och spelade chicago och åt glass.

Sen så kan jag ju säga att man ska inte prata om saker som gör ont, speciellt inte fredagen den 13.. I fredags hade vi personalmöte och då var det nån som sa att det värsta hon visste var då man tappade en tandflisa för tungan söker sig dit hela tiden. Kan ni gissa vad som hände igår då jag tuggade tuggummi? Självklart.. Så nu väntar jag på att dom på folktandvården har fikat klart så att jag kan ringa dit och få en tid.

Nu ska jag nog duscha och sen ska jag ringa Anette (nu vet du att jag är vaken) :)

En stor grattiskram

till Cailey som fyller 3 år idag och till Frida som fyller 17 år idag : ) Hoppas ni får en bra födelsedag båda två!

Söndag och INTE utvilad!

Jag somnade nån gång mellan tre och halv fyra och klockan nio fick jag inte sova längre. Siri var uppe i varv och skällde som en galning så tillslut gav jag upp och gick ner, tog på hon kopplet och gick ut. Hade även Sita i sitt koppel så det måste ha sett roligt ut dom gånger då som gick åt var sitt håll. Siri fatta direkt hur kopplet fungerade idag och hon plogade nästan ingenting = Framsteg. Ja, jag fick ligga i diket också.. Vi passerade Lillbackas och då var Lars-Göran ute och kom och pratade lite. Sen så kom hans gråhund och då blev det ett jävla liv... Sita skällde och Dixi skällde och Sita slet som en galning och eftersom att det var halkigt och jag försökte hålla emot så slutade det med att jag låg i diket : )

Ja, morgonen har varit händelserik och jag hoppas att resten av dagen håller sig lugn. Siri ligger nu på mattan och gnagar på en liten flisa märgben. Har satt i motorvärmaren för att bilen ska vara varm så att jag kan fara till Burträsk och köpa hundmat, glömde det igår så nu måste det göras.. 

Jag tog lite bilder nu då vi var ute och det gjorde jag BARA för att NÅGON ville att jag skulle lägga ut bilder (känner du dig träffad Lisse?) Jaja, här kommer ett par hundbilder : )
Vacker.. eh.. baksida ?

Jag tror att valpen vill bli av med halsbandet, hon har ju inte haft det så länge
än så jag förstår hon verkligen : )

Visst är hon söt?

Tänkte att jag skulle dela med mig lite fler bilder som redan har varit här på bloggen, typ som en liten favorit i repris : )

Den här bilden tog jag i påskas då vi skulle ut med skotern och pulkan var full
(bokstavligt talat)

Det blev bara en bild till men jag tycker att den är SÅ klockren! Tore, en glad 50 åring : )

 

Nu blir det inga mer bilder, men jag kanske lyckas få nån bild på Sita och Siri in action nu, dom springer runt, runt i valprummet och jag tror att den enda som tycker att det är roligt är den lilla.. Nu ska jag göra mig klar och sen fara till Burträsk..

 

 


Nu blir det sova igen : )

Det blev ingen tidigkväll ikväll, men sova måste man ju göra ändå. Dagen har aldrig tagit slut men vi har hunnit med mycket även om vi inte har gjort nåt speciellt. Vi har försökt lära Siri att gå i koppel, nåt som inte fungerade som vi hade tänkt (tyckte att hon gjorde mycket motstånd men det visade sig att jag hade dragit hon i snön och att hennes ben hade fungerat som en plog). Sen så såg vi en ensam hund på vägen som vi fångade in och det var Staffan och Mirjams hund "Sigge" som hade rymt. Ringde och frågade om deras hund var borta och då sa hon "Ja, dörren var öppen och det var allt han behövde för att rymma"..

Vi har köpt oss en ordentlig kaffebryggare idag så nu kan vi dricka gott kaffe igen. Den gamla som inte var så gammal (vi köpte den typ i februari) fungerade inte riktigt som den skulle, för om man hällde upp 5 koppar så blev det typ 2 och kaffet smakade råttigft.



Nu ska jag lägga mig och sova! Imorron blir det datakurs och middag i bursiljum : )
Godnatt

Lördag ?

Det  blev inget bloggande igår, men jag har en godkänd anledning. Kom hem från jobbet vid fem och då kokade vi nudlar och spelade lite Uno och sen gick vi upp för att vila lite och vaknade självmant klockan nio imorse.. Det blev ca 13 timmar men det var otroligt skönt att vakna : ) Vaknade första gången vid tre och tänkte att "oj nu måste jag nog stiga upp, klockan är mycket", men så såg jag vad klockan var och somnade om igen.

Nu så väntar jag på duschen och sen blir det nog stan..


Snart är det helg igen!

Jobbar 07.30-16.30 imorron och sen är det helg till tisdag em, så skönt : )
Steg upp klockan sex imorse för jag hade bestämt att jag ville åka lite lastbil med Jonas  (även om han sa att det skulle vara jättetråkigt eftersom att han skulle köra mellan skellefteå och skelleftehamn). Jag hoppade på och han körde typ tio minuter och så lastade han i en timma och tjugo minuter och sen körde han typ 10 minuter och lossade i en halvtimme, sen orkade jag inte mer för jag hade typ kramp i baken.

Nu så har vi ätit och jag tänkte vara duktig och starta en maskin med tvätt, det är behövligt..

Det känns som om det blir en tidigkväll ikväll, blev inte så mycket sömn i natt så nu jävlar ska det sovas! Kanske inte just nu men senare iallafall : )

Snart är det helg igen!

Jobbar 07.30-16.30 imorron och sen är det helg till tisdag em, så skönt : )
Steg upp klockan sex imorse för jag hade bestämt att jag ville åka lite lastbil med Jonas  (även om han sa att det skulle vara jättetråkigt eftersom att han skulle köra mellan skellefteå och skelleftehamn). Jag hoppade på och han körde typ tio minuter och så lastade han i en timma och tjugo minuter och sen körde han typ 10 minuter och lossade i en halvtimme, sen orkade jag inte mer för jag hade typ kramp i baken.

Nu så har vi ätit och jag tänkte vara duktig och starta en maskin med tvätt, det är behövligt..

Det känns som om det blir en tidigkväll ikväll, blev inte så mycket sömn i natt så nu jävlar ska det sovas! Kanske inte just nu men senare iallafall : )

...

Ville bara skriva här en snabbis så att ni inte tror att jag har glömt bort bloggen, jag måste sova NU för jag ska upp klockan sex.. Har gjort tacoköttbullar ikväll och så har jag diskat undan allt i köket, så nu känner jag att jag förtjänar några timmars sömn innan det är dags att vakna igen.

Förresten, bingon idag/igår gick sådär.. Jag gick inte plus men inte heller minus så det är ju bra : )

Nu ska jag lägga mig i sängen.
Godnatt


Tjolahopp

Jag hann inte skriva mer här igår, hade fullt upp. Nu ska jag hoppa i duschen och sen ska jag fara till stan med mormor. Ringde till hon nyss och sa att jag skulle bli lite sen och hon svarade som alltid "kom då du kom, jag väntar här" Hon är så gullig min kära lilla mormor.

Vi såg förresten den sista Johan Falk filmen igår och det MÅSTE ju komma en till senare. Sen såg jag även en film som jag vill se under julhelgen, någon som kan gissa vilken? GÖTA KANAL 3 har premiär den 25 december!! Den är också ett MÅSTE!

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen medan Siris mat sväller lite och sen får hon äta och sen ska jag fara.

Hejsålänge

Tisdag

Tisdag och dimman ligger tät i bygdeträsk. Slutade jobba klockan nio och efter det så har jag startat en maskin med tvätt och så har jag suttit vid datorn och varit ute med vovvarna. Nu börjar jag känna mig otroligt trött så jag tror att det är dags för sängen en liten stund.

Får helt enkelt skriva mer lite senare. Förresten, imorron blir det bingo med mormor : )

Tiden springer iväg

Jag har bara ledig i några timmar till sen börjar allvaret igen efter en ledig helg. Jag har övernattning i natt och sen så har jag ledigt till på fredag så den här veckan är inte lika jobbig som förra.

Jag tänkte gå ut en sväng med vovvarna men först tänkte jag skriva lite här. Såg en länk på Jennys facebook och jag tyckte om den så jag vill dela med mig till er andra men jag är inte helt säker på att jag vet hur man gör..

Nä, jag vet inte hur man gör, så ni får kopiera och hålla på istället ; )



http://www.amelia.se/blogg/katerina-janouch/2009/11/08/i-sang-med-jenny/index.xml

Nu är det måndag igen

Har precis varit ute med Sita och Siri och det var kul men jobbigt för enerig saknar hon inte.. Sita är lugn men inte Siri, men det är ju inte så konstigt för hon är ju trots allt bara 7 veckor nu.

Läste precis på norran.se att "Kronans droghandel" kommer att ta över 171 apotek i sverige, varav 18 i västerbotten. Dom kan ju seriöst inte heta "Kornans droghandel" ?!, hur knasigt låter det? "Jag kommer snart, jag ska bara springa till droghandeln en snabbis"

Igår var vi på tatutng och åt middag, det var hur gott som helst och det gick på rekordfart! Vi fick maten 9 minuter efter vi hade beställt och vi gick därifrån 40 minuter efter vi hade kommit dit. Jag tror aldrig att det har gått så fort nån gång förut, det är ju typ som att äta på krysset..

Jag börjar känna mig lite småhungrig så jag ska nog springa ner till köket och äta nåt.

Gomorron!

Jag vaknade på riktigt av orden "Det känns tråkigt att säga det, men efter drygt fem år på svensktoppen så har Du är min man lämnat oss. Vi tackar för dom underbara åren och gör nu ett undantag och spelar den en sista gång" Jag har inte precis följt svensktoppen genom åren men jag kommer ihåg då "Du är min man" kom in på första platsen och att den låg där länge. Hur kan man glömma nåt sånt?

Ja, nu är det söndag och helgen är snart slut igen.. Jag har som vanligt inte haft tid att uppdatera bloggen så mycker (det är därför jag gör det nu).. Igår var vi på norsjö för jag ville besöka Norsjö marknad, men jag blev otroligt besviken, vilket j*vla skämt! Dom höll till på kommunparkeringen och det var typ 7 marknadsstånd, man kunde ställa sig i mitten och snurra ett varv så hade man sett allt.

Sen var vi hos David och åt tacos och det var gott, sen blev det skellefteå spelet och jag förlorade STORT, men men det är ju inte vinna som är det viktiga : )

Nu ska jag gå ut med vovvarna och sen ska jag göra tårta.
Hejsålänge!

Redan torsdag?

Shit vad dagarna flyger iväg då man jobbar.. Idag har jag varit på möte med chefen och det gick bra, sen så gick jag lite på stan och så träffade jag en kompis och gick till bingon och ni kanske kan gissa vem som vann? Jo, jag!! Vann drygt 400 och det kändes väldigt bra!

Mamma skickade ett sms nu om att hon och Mathilda är på akuten för att hon har så mycket feber och så, dom hade tagit sänka och den låg på 113 och normalt är mellan 8-20 typ.. Men det är nog inget allvarligt, dom ville bara kolla upp det..

Jag vet inte vad mer jag ska skriva, det har inte hänt så mycket här som är värt att skriva om.. Eller jo, jag har en fråga.. Brukar hundvaplar som är drygt 6 veckor se dåligt? Siri sprang nämligen in i TRE plogkäppar ikväll, det sa bara pang och så skaka hon på huvudet och sprang vidare och rakt in i nästa, det såg så roligt ut att jag inte kunde hålla mig för skratt : )

Nu ska jag sova för imorron ska jag jobba igen och sen har jag helg!!
Godnatt!

Vad gjorde dom egentligen?

Gav dom mig en spruta eller körde dom över mig med en buss? Armen är inte lika öm idag som den var igår kväll, men huvudet spränger och jag har ont i varenda muskel, sen så fick jag lite feber också.. Men men, det går väl över snart.. Ska fara och jobba övernattning och sen imorron ska jag till stan på möte. Det är nåt medarbetarsamtal som dom gör typ en gång per år och imorron är det min tur..

Nu ska jag duscha och sen ska jag bege mig. Förresten, mitt hår har bara en färg nu. Mamma färgade mitt hår igår och det blev mörkt men fint : )

Hejdå!

Ensam hemma..

Ikväll så hade jag planerat att titta lite på tv och nå + gra program på 5:an, men tror ni inte att just den kanalen vägrar att fungera? Alla kanaler utom 5:an fungerar så min tv kväll blir inte av, nu ska jag pallra mig över till grannen med ett brev som kommit fel och sen ska jag till Burträsk och sen ska jag hem och göra nåt så att jag blir trött sen så att jag kan sova så att jag okar med morgondagen.

Ska förresten vaccineras imorron, Bea kommer och jobbar istället för mig så det blir en kort dag imorron.
Snacka om full vecka förresten..

Måndag: Jobb 07.30-16.30
Tisdag: Jobb 07.30-14.00 + vaccin 14.30
Onsdag: Jobb 16.30-09.00
Torsdag: Jobb 06.00-09.00 + medarbetarsamtal med Annica i stan (2 timmar)
Fredag: Jobb 07.30-16.30

Sen är det helg och jag måste säga att jag längtar dit.. Kan det inte vara fredag snart?  Haha, helgen har precis tagit slut och jag längtar redan efter en ny..

Nä. nu ska jag he mig iväg.


Måndag

Nu hade jag ett par minuter över så då tänkte jag skriva ett par rader här i bloggen : ) Den 19 februari så kommer musikalen "Buddy Holly" till Skellefteå och då SKA jag dit! Jag ville ju åka till stockholm för att se den, men nu behöver jag ju inte det..

Tänk så mycket man hinner med om man stiger upp i tid. Hunden rastad (lång promenad), jag har eldat, ätit frukost och duschat och nu ska jag pussa Jonas och sen ska jag fara..

Nu ska jag dra till jobbet..
Hejsålänge

Ännu en vecka är slut..

Jag har tappat blogglusten men det är bara tillfälligt för jag vet att den kommer tillbaka snart (men jag inte när). Nu är klockan över nio och det är dags för mig att sova, ska jobba imorron..

Helgen blev jättelång men det har varit skönt att vara ledig. Igår så va vi och bowlade och det gick faktiskt ganska bra för mig men jag vann inte (förlorade med ETT poäng)..

Får skriva mer imorron.
Godnatt

RSS 2.0