Äntligen!

Nu ligger jag här och väntar, väntar väntar, väntar. Snart kommer min underbara älskade Jonas hem och det ska bli så trevligt att hinna se han innan jag glider in i sömnens värld. Efter dagen som har varit så börjar jag bli väldigt trött, men vi har hunnit med mycker idag jag och Anette.

För en liten stund sen då jag låg och såg på tv så trodde jag att jag skulle få en hjärtattack. Jag blev så fruktansvärt rädd och jag skrek rakt ut. Hörde hur det surrade till och helt plötsligt hade jag en geting på väg mot mig i sängen, jag skrek och gömde huvudet under täcket och då jag hörde att den bytte håll så sprang jag ut i hallen här uppe och hämtade en flaska med hårspray. Det funkade för efter en liten liten stund så var getingen död : ) jag tycker verklingen inte om getingar, det är nog min största fobi tror jag, tillochmed värre än spindlar : )


Nu ska jag springa ner och titta ut genom fönstret för att se när Jonas kommer hem, får helt enkelt skriva mer imorron om jag hinner innan jobbet.. sista dagen före 6 dagars ledighet och det känns skönt!


Surströmming

Nu har jag och Anette varit i stan nästan hela dagen men nu ska vi äta middag, och det ska bli gott med surströmming : )
Tre timmar gick vi på stan och vi hann med mycket. Jag var på telia och frågade hur det gick med min telefon, men som vanligt så visste dom inte det. Sen så köpte Anette en spikmatta till sin stackars skadade man och sen kollade vi på kläder och annat.

Hoppas att det går att laga min älskade Kerstin, hon är lite sjuk och jag hörde att det var dödligt men jag hoppas att det går att fixa..

Tänkte bara säga..

Jag älskar lotusblommor

Måndag igen..

..och en ny vecka, en bra vecka hoppas jag på och det tror jag att det kommer att bli : ) Jobbar Kväll imorron till på onsdagmorgon och sen så är jag ledig i 6 dagar!

Idag ska jag och Anette till stan och sen ska vi äta surströmming då karlarna är borta, dom tycker inte om surströmming så vi tänkte passa på. Jonas är i Burträsk och ska fixa nåt och jag sitter här, inne i kylan för nu är det öppet många fönster här inne : )

Sigvard är här och tvättar bilen så jag gick nyss ut med en glass åt han. Nu ska jag fixa mig inför resan till stora staden : )


Han är då för gullig : )

Jonas är ganska gullig, ikväll har vi skrattat och tokat på och nu när vi skulle lägga oss i sängen så säger han "ahaaa" sen tog han sängbordet och sprang iväg.. När jag frågade vad han skulle göra så sa han bara "Jag ska bygga om lite" så sprang han till verkstan och jag hörde lite oljud men nu är han tillbaks igen så nu ska vi sova : )

Hehe, jag hade lite för brottom idag när jag skulle prata. Skulle säga att en moped och  bil hade kolliderat men istället blev det en mopil som hade kolliderat :D

Förresten så har vi varit i Bergsbyn idag och ätit den största mjukglass jag någonsin sett, det var gott men VÄLDIGT mättande..

14 år till salu

Jag har läst en bok nu, en bok som jag inte kunde lägga ifrån mig när jag väl börjat. Boken hette "14år till salu" och handlar om en tjej som är 14 år och blir våldtagen av en kompis bror, han säger att det är hennes eget fel och det är så hon känner själv också. Hon börjar sälja sex men hon gör det inte för pengarna, hon gör det för att hon tycker att hon förtjänar att må dåligt. Jag kunde inte sluta läsa, men jag blev bara mer och mer förbannad ju mer jag läste. Att det finns personer som kan vara så brutala och att myndigheterna kan fatta såna knasiga beslut.


"Jag fick inte gråta. Han gjorde mig illa om jag grät.  - Var inte en sån lipsill, hade han sagt en gång. Så jag bet ihop.
Jag blundade hårt och hoppades att ögonfransarna skulle fläta ihop sig i varandra, klistra sig fast med tårarnas superlim så att jag aldrig behövde se igen. Smärtan var så skarp och plötslig att jag skrek rakt ut. En trasig glasflaska rakt upp i underlivet. Och så skrattade han"

Jag blev så arg när jag läste boken att jag inte kunde somna, men ilska är bra ibland för jag klarade att cykla hem från jobbet även om jag var döslut, ville bara komma hem så att jag fick äta lite och sen läsa mera : )

Nu ska jag göra nåt vettigt, eller nä jag ska banne mig inte göra nåt alls.
Hejsålänge

Idag har jag lärt mig..

..Att en färgskrapa kan förstöra en bra dag..

Hallåj!

Solen skiner och jag har kläder efter vädret. Har slängt på mig bikinin och ska lägga mig på gräsmattan ett tag och bara vara... Jobbar egentligen dygnspass idag, men det blev så att brukaren ville åka till sina släktingar så därför har jag nu "tillgänglig tid", jag är alltså redo att sticka på jobb om det är någon som behöver personal, men om ingen ringer så är jag ledig till ca 20.00 ikväll : ) Så är alltså läget och solen skiner som sagt så nu tror jag inte att jag vill sitta här nåt mer, vill ju hinna på mig lite sol om det nu blir åska som det tydligen stod på yr.no

Nä, nu ska jag än en gång väcka han som sover för att han som sover vill inte vakna..

Godnatt

Du vet att du är en äkta norrlänning när:

1. du tycker det är trafikstockning för att 10 bilar väntar på att få köra om en traktor på E10:an

2. "semester" innebär att fara till Piteå Havsbad på sommaren

3. du mäter avstånd i timmar

4. känner flera stycken som har kört på en ren

5. du naken kan växla mellan ett hett rum och isande kyla utan att blinka

6. du ser folk ha på sig jaktkläder vid social evenemang

7. du installerar säkerhetslarm i ditt hus och tar det som extra tillval till bilen men lämnar båda olåsta

8. du kör 100 km/t i en halvmeter djup snö och snöstorm utan att ens blinka

9. minst en av dina grannar bränner sprit hemma och alla vet om det, t o m polisen... för det är hans bror

10. du har startkablar i bilen och din fru vet hur hon ska använda dem

11. din idé om en stor fest är en med massor av billigt öl, hembränd sprit som smakar kol och några kompisar som du
gått i högstadiet med

12. du tycker sexy lingerie är en silkespyjamas från Coop Forum

13. renar är bara en del av sceneriet

14. du eller någon du känner har en 4WD pick up

15. du tycker en EPA-traktor är ett suveränt färdmedel för din son, mellan moppe- och körkortsåldern

16. du vet vad en person menar när de formar läpparna till ett O och suger in luft

17.. att "klä upp sig" innebär att stoppa in fleeceskjortan i dina jeans och sätta på sig ett par rena skoterkängor

18. du uppskattar kulinarisk mat såsom märg

19. du träffar en ny person är din första fråga vem som är dennes föräldrar/syskon

20. du är stolt över ditt urspung

21. du kan namnge alla som du tog examen med

22. du vet vad 4H är

23. du faktiskt har åkt 20 mil t/r för en fest

24. du i din ungdom "brände däck"

25. du sa "K"-ordet och dina föräldrar hade fått kännedom om det inom en timme

26. du har varit på renmärkning

27. skolorna inte stänger för att det snöar

28. du i dina yngre dagar inte kunde köpa cigaretter i affären för expediterna visste exakt vem du var och din riktiga ålder

29. det är status att vara tillsammans med någon från en annan kommun

30. du i princip inte har något val än att vara "buksvåger/svägerska" med någon du mer eller mindre känner

31. du tycker att män som har rosa tröjor är gay

32. du tycker att folk i storstan klär sig lustigt för att två år senare "trendigt" ha liknande kläder

33. du skryter för dina vänner om dina nya däck

34. du, i din ungdom, visste exakt till vilket uteställe dina vänner skulle en lördagskväll...det fanns bara ett

35. till och med fula tjejer är med i skönhetstävlingar

36. du tar en promenad för att motionera och 5 personer stannar för att fråga om du ska ha skjuts

37. helgspänning innebär att åka till IKEA

38. din lärare förväxlade dig med ditt syskon...eller din moder/fader

39. "gula sidorna" består av 4 sidor

40. du inte blinkar för att svänga eftersom alla vet vart du ska i alla fall

41. du ringer till fel person men blir hänvisad till rätt nummer

42. halva kommunen håller andan när ett företag hotar lämna orten

43. du skrattar för fullt när du läser detta för du vet att det är sant.

VARMT!

Idag har vi varit ute hela dagen och det har varit varmt och riktigt skönt : ) Imorron ska jag jobba igen, men vi får se om det blir hela passet eller hur det nu slutar. Måste iallfall ringa ett par samtal imorron men det ska nog ordna sig.

Nu ska Jonas på grilfest och jag ska til Bursiljum, har laddat med UNO!


Nu är ledigheten slut..

Jag ska jobba imorron och sen har jag dygnspass på lördag så nu är det slut på ledigheten. Idag har jag suttit ute i solen så nu är jag ganska röd, men det var skönt undertiden jag satt ute iallafall : ) Sen så var jag till Burträsk och hjälpte mammas fostersyster att flytta nån typ, så nu har jag fått en massa saker..

Förresten så har jag varit duktig idag, jag har cyklat runt Andersvattnet och det är en runda på 11 km så det kommer nog att kännas i rumpan imorron. Nu har jag då iallafall tänkt titta lite på grannfejden och sen ska jag sova för imorron ska jag jobba 07.30-16.30 och sen vet jag inte vad jag ska göra för Jonas ska på grillfest så jag ska nog ta det lugnt : )



Jag HATAR getingar!

Getingar är det absolut värsta som finns på sommaren, jag hatar dom! När jag öppnade dörren för att gå ut så kommer det en geting IN i huset så nu har jag äntligen lyckats ta död på den. Jag misslyckades med första mordförsöket och han blev nog ganska arg på mig så jag sprang och gömde mig i sovrummet för att hämta mod. Efter ett tag lämnade jag sovrummet och tog tag i en flaska med hårspray, jag var redo för strid... Efter några sprut med hårsprayen så hade jag segrat!

Jag vaknade först av att Dan ringde och sa att det var dax att stiga upp, jag sa "mmm" och fortsatte sova, tio minuter senare ringde Jonas och jag bad att få snooza till klockan elva.. Jag hann bara lägga åp och somna om så rigde det på hemtelefonen och då var det en jobbarkompis så då började vi prata jobb och sen var jag klarvaken, så jag har fatiskt varit uppe sen kvart i elva : )

Nu ska jag äntligen he mig ut i solen, bikinin är på och jag har laddat med en bok.



När jag har solat klar och Jonas hör av sig så ska jag göra nåt som jag inte har gjort på länge, jag ska nämligen köra Kerstin. Hon ska till Burträsk på gummiverkstan för en liten genomgång så att hon kanske klarar besiktningen nästa vecka. NU ska jag UT!

Godnatt

Nu har Jonas farit på jobbet och jag har bakat och diskat klart för i natt så nu ska jag sova ett par timmar. Ska bli skönt! Tänkte börja med tio minuter på min älskade spikmatta och sen kommer jag att sova som en stock.

Har beställt väckning med Jonas mellan tio och elva så den som vill får gärna ringa halv elva : ) Om Jonas glömmer så kanske det är någon som kommer ihåg. (Tänkte gardera mig lite..) Vill ju inte sova för länge, måste ju orka sova ikväll och så vill jag ju inte missa hela dagen.

Nu ska jag krypa ihop i fosterställning och snarka allt jag orkar, för nu är det ingen som vaknar av mina missljud!
Godnattdag!

Förresten!

Som en motkommentar till Dans kommentar:

Ja, jag vill ha sol och värme, men jag vill inte städa INNE då det är sol och värme UTE! : )

Baka baka tigerkaka : )

Kommentarer av Dan och Anette 00.08 och 00.23 NU blir jag förvånad!

Hehe. nu har jag nästan gjort allt klart men innan jag går ch lägger mig så tänkte jag baka en tigerkaka så att Jonas har med sig nåt gofika när han ska fara och jobba. Han ska upp vid tre och då planerar jag att vara vaken så att jag hinner visa hur duktig jag har varit : ) Men det lär han nog se ändå, för det är ganska stor skillnad.

När man står och diskar mitt i natten så börjar hjärnan arbeta även om man inte vill det. Ikväll så har min hjärna funderat över en sak. Jo, Va säger man om någon säger "Gud så gott det här var" när man har bjudit på nåt? Säger man "Tack" eller "Ja, jag vet" eller kanske "Receptet är så lätt att det inte går att misslyckas.." Eller är man bara tyst och inväntar ett nytt samtalsämne? Vad säger man egentligen? DET är min stora fråga ikväll. Jag tycker nämligen att det låter fel och skrytsamt att säga Tack, men samtidigt om någon säger "Vilken snygg klänning du har" så känns det mer rätt att säga tack än nåt annat..

Haha, nu har även ni (inte du Dan) nåt att fundera över. Har ni (inte du Dan) nåt bra svar så kan ni (inte du Dan) skriva det till mig : )


Nä nu jävlar!

Nu är det action här i huset. Jonas snarkar så att huset skakar och jag städar köket så att alla bakterier sprängs sönder och aldrig mer vill komma in hos oss! Haha, jag var tvungen att ta en liten paus för att vila upp mig. Jag tvättar kläder, städar köket och lagar mat samtidigt för nu har jag ångan uppe och nu jävlar ska här fixas! Jag vill passa på att städa och tvätta nu när det inte är dövarmt ute så att man kan röra sig utan att svettas ihjäl.

Jonas retas med mig, han har hittat fler bilder på den där hunden som jag VERKLIGEN vill ha och sen så tittar han på hundar och ger gulliga kommentarer. Men en hund fick ett dåligt betyg, Jonas skrattade och sa " Hahaha, han ser ju ut som en bastuträskare" Jag tyckte att det var lite gulligt och slutade vara sur på han för att han retas, nu sover han sen länge så jag passar på att titta på hundarna själv : ) VILL HA!!!

Säger bara en sak. Sådan far sådan son!

En dag i stan..

..är nu över och jag är äntligen hemma igen, men bara för att byta kläder och torka svetten ur pannan innan vi ska iväg igen. Vi ska till Bursiljum och äta middag för att Anette fyller år idag, GRATTIS!

Jag hämtade mormor halv tio (eller 09.22, jag var tidig för första gången!) och när jag kom in så sa hon "Men, hur kom du hit? Jag har tittat på vägen men inte såg jag dig.." Jag sa att jag körde den vanliga vägen men att hon kanskke inte kände igen bilen för den var ny. När hon sen tittade ut så sa hon "Är det där en bil?" och sen la hon till "Hur har du tänkt att kärringen (hon) ska rymmas i den där.." Hon rymdes iallafall, det var tillochmed plats över : )

Nu ska jag fixa klart allt för nu ska vi snart fara. Får skriva mer senare. Grattis Anette!

Tralalalalaaaa..

Nu har vi varit i stan och handlat lite och jag har äntligen hittat ett par hörlurar till min mp3 som jag kan ha när jag rör på mig. Jag vill helst ha musik i öronen då jag ska promenera, men det går ju inte så bra om man tappar hörlurarna hela tiden. Nu har jag iallafall ett par som sitter runt örat och som inte ska ramla ut när det guppar lite.. Och billiga var dom oxå! *lycklig*

Tänkte titta lite på Allsång på skansen och sen blir det en tidigkväll ikväll för imorron ska jag skjutsa mormor till stan och sen ska jag kanske få träffa Emma-Laila för första gången : )

Nä, nu får det räck för nu. Godnatt



forever21

Jonas kommer nog att hurvas ganska rejält då han ser den här bilden, men jag ville lägga upp den iallafall för att jag tycker att den var så söt men absolut ingenting för mig!



Men han kan nog hålla med om att den är mycket snyggare än den här.


Nu ringde Jonas och sa att han var klar så nu måste jag packa ihop datorn och bege mig till korsningen så att han inte behöver stå still och vara i vägen så länge. ska försöka kolla på telia hur det går för min telefon oxå, så önska mig lycka till.. eller nåt..




Tisdag..

..och nu är jag ledig ända tills på fredag : ) Tänkte att jag skulle he mig ut i solen ett par minuter innan Jonas plockar upp mig med lastbilen. Vi ska handla lite i stan och tänkte att det var ju typ lika bra att jag följe med han till stan istället för att köra en egen bil.. Jag har på min älskade sommarklänning som jag köpte förra sommaren, den är så härligt turkos och jag tycker att det är ett av mina bästa köp någonsin!

Det gick ganska bra att jobba igår, men jag kände mig ganska seg innan jag for dit. Efter några koppar kaffe så började hjärnan att fungera och sen gick tiden supermegajättefort,men sen så kunde jag inte somna förrän klockan var jättemycket men ändå är jag inte trött nu, det kanske behövdes en natt med jättelite sömn för att min kropp skulle vakna.

Ylva ringde idag och frågade när jag hade tänkt komma och hälsa på henne och jag sa att jag inte visste men att jag kanske skulle komma nån gång innan nästa sommar : ) Så nu har jag lovat att jag ska komma, men jag har inte sagt när : )

Nä, nu ska jag he mig ut i solen.
Gör det du också, sitt inte här och söla (pik till DAN)..

Släkten är bäst!

Jag har nog bäst släkt tror jag. Alla har humor och alla jävlar med varandra (på ett roligt sätt). Igår när vi var hos mormor så sa Tommy till sin dotter Anna att hon skulle få laga middagen och att han verkligen såg fram emot att äta bränd mat. Anna gav han snabbt ett svar som var klockrent, hon sa "Ska du säga, uppstekta plättar och falukorv är det enda du bjöd på när vi var små, det var nog därför Elin och Sofia slutade växa så fort, mamma måste ha varit hemma med mig mer.." Haha. dom är så roliga att lyssna på och mormor satt som ett ljus och lyssnade : )

Ikväll ska jag jobba och jag hoppas verkligen att det går bra för jag har fruktansvärt ont i mitt huvud. Jonas kommer nog hem snart och kanske hinner vi spela en fia innan jag måste sticka. Dan har varit här med lite ved men jag har legat i sängen och stirrat i taket så han tror nog att jag sover fortfarande. Han for ganska precis samtidigt som jag hoppade i duschen.. Men men, vad Dan tror och det som är sant är helt skilda saker.. : )

Nä, nu ska jag läsa norran på internet och sen hämta posten.

HAHA!

Jag spöar skiten ur Jonas i Fia med knuff! Jag har fört statistik över hur det har sett ut idag när vi har spelat och det ser bra ut för min del.. men sämre för vissa andra..

Lisa     Jonas
5            0

Jag är typ trött nu men ändå inte. Ska ju jobba kväll imorron så jag måste ju inte stiga upp före tuppen som vissa andra. Jonas ska upp klockan tre, men tyvärr orkar jag inte vara vaken tills han har farit på jobbet så jag ska försöka sparka på hann medans jag sover så att jag inte behöver vakna mer än nödvändigt. Oj, vad jag svammlar på, typsikt mig när jag är trött men ändå pigg. Tänkte att jag skulle passa på att kolla lite på kläder på internet, man behöver ju inte prova och så blir man så snål när man inser att det kostar att få det hemskickat, så det blir alltid så billigt i slutändan..

Glöm det jag skrev förut om att jag hade blivit så duktig på att inte kolla på blocket efter hundar.. Idag har jag kollat på "min" hund ungefär 7 gånger och jag blir bara mer och mer förälskad!

Nu ska jag återgå till sängläge.
Godnatt

GRATTIS MORMOR!

Min älskade underbara mormor fyller 79 år idag så nu ska vi dit och fika lite, så nu har jag inte tid att skriva mer..

Godnatt ?

Nu  har jag varit på travet och jag har inte vunnit många kronor ikväll. Det gick nog lite bakåt skulle man kunna säga,  men kul var det och  jag har träffat jättemånga bekanta. Många kusiner var där och partade lite, men jag höll mig lugn och var ganska less efftertyp 8 lopp, då  ville jag hem till min älskling : ) Så jag gick till mammas lägenhet och väntade på Jonas och sen så kom dom (han och David) och hämtade mig så for vi hem. Nu ligger jag i sängen och känner hur John jagar mig, snart har han mig i  ett stenhårt grepp och då är det bara att ge med sig och sova..

För några minuter sen så kom jag på att det var flera dagar sen jag kollade efter hundar på blocket, undrar om jag börjar tröttna på att tjata om en hund? Eller så kan det vara så att jag blir mindre sugen på en hund om jag kollar på annat intressant istället. Jag vill ha en hund men jag har insett att det är bäst att vänta ett tag innan vi skaffar en.

Nu ska jag vila lite, sen imorron har vi fullt upp. Mormor fyller år och Sigvard ville ha hjälp med att hitta nåt på internet och dessutom så var det  nåt mer som skulle göras som jag totalt har glömt bort, men jag kommer iallafall ihåg att jag har glömt bort det så det är ju bra : )


Hittade en lite rolig artikel på norran
"Stal husvagn med ägaren i"
Husvagnsägaren låg och sov i godan ro, men det tog ett abrupt slut när han upptäckte att någon kopplade vagnen till en bil och körde i väg. För tjuven blev det också en överraskning. När denne efter ett tag stannade och försökte bryta sig in i husvagnen blev han, enligt polisen, tydligen varse om att ägaren fanns inne i vagnen och valde då att fly därifrån.


Haha, man kollar väl först om det är nån i husvagnen innan man tar den? Eller är det bara jag som tycker att det verkar mest logiskt?

Godnatt

Vilket underbart väder?

ELLER INTE! Jag vill ha värme och massvis med sol, inte lite sol, regn, lite sol, regn, lite sol, regn.. Jag vill ha SOMMAR! Det känns inte som sommar nu.

Igår var vi hos Urban och Trine och åt middag, det var trevligt och jag tycker att Elis är så söt.
Idag så ska vi fara till mamma och äta tårta (om det finns nån tårta kvar), och sen ska jag på travet ikväll, även om vädret blir dåligt.

Nu ska jag göra nåt annat ett tag. Har verkligen inte någon lust att skriva idag, inte nu iallafall men jag kanske får lust lite senare... vem vet : )


Dessa karlar..

Alltid ska man få vänta.. haha, nä det är nog min tur att vänta tror jag  : ) Brukar kunna vara tvärtom. Nu har jag jobbat, bakat och packat ihop lite saker och snart ska vi fara till Urban och Trine och äta middag, ska bli supergott!

Hejdå och ha en bra midsommar alla!

Torsdag

Nu är det torsdagkväll och det är dags för mig att sova. Jag ska ju jobba imorron. Jonas jobbade en kort kväll så jag har hunnit träffa han lite : ) Imorron är det min tur att köra peggan.
Nu ska jag sova.
godnatt

Nej nu blir jag tokig!

Först fick jag mig inte in på bloggen och när  jag väl fick mig in och hade skrivit jättemycket så försvann allt då jag skulle spara det och nu hände samma sak igen! MORR!!! Jag får fatta mig kort helt enkelt, bloggen kanske har infört en stoppgräns på 200 ord eller nåt.

Nu är jag iallafall i stan hos mamma, men mamma är inte hemma. Vi har fixat lite här och håller på att baka bullar. Sen så har vi köpt en present som vi har packat upp och ställt så att hon borde se den då hon kommer hem imorron.. Har kört den nya bilen idag och jag måste  säga att jag ÄLSKAR den, så himla skön att köra!

Tänkte att jag skulla ladda upp lite bilder, så jag får väl göra det. Förresten så har jag fått hund på hjärnan och kan för tillfället inte tänka på annat..


Har klippt mig lite, frisören tog "bara" 25 cm, men jag gillar det..
förresten, kan ni tänka er mitt krull på en hund? Jag tror att det skulle bli ganska fint : )



Hittade en bild på min lillebror, visst är han söt?
Men jag tror att han skulle passa bättre som hund faktiskt..
(men utan glasögon)



Åkte lite lastbil med Jonas och tyvärr så kan jag inte likna den vid en hund,
för en så stor hund vill jag verkligen inte ha..
Har umgåtts lite med min syster idag och jag har varit lite småknasig måste jag erkänna. Vi satt och lyssnade på rix fm och jag fick en galen ide och ringde in för att önska en låt och han svarade (men hann inte spela min låt som självklart var till Jonas innan programtiden var slut), men det var roligt ändå.

L: JA! Han svarade..
M: Han? Jag tyckte att det lät som en hon
L: Nae, för han hette ju nåt..

Vi har suttit och spelat UNO medan vi pratade om lite gamla minnen och så kom jag att tänka på den gången som jag, mathilda och mamma var och gick på kyrkogården och jag såg på en gravsten att det var en som hette Kuno, så här lät det sen.

Mathilda: Kuno? Det ska min framtida son heta..
Mamma: Hoppas bara att han inte stammar..

Nä, nu kommer snart Jonas till stan så jag ska göra klart här och sen fara för att plocka upp han och jag måste säga att det ska bli trevligt att hinna se han ett par timmar  : )


Jag säger bara en sak..

cykeln får vila några dagar nu.. Jag har ont i rumpan efter nån timmes cykling, jag vet inte hur mycket tid som vi satt på cykeln, men jag vet att hela rundan tog ca 4 timmar. Tror att vi kom fram till att hela rundan var 23 km : ) Sen så var vi i Norsjö igår, det var ju nån utställning på dagen och då brukar det bli cruising på kvällen, men igår var det så dåligt väder så bilarna hade nog farit hem då vi komme dit. Eller ja, vi hann ju se några bilar iallafall, men dom flesta var nog borta..

Idag när jag skulle hoppa i duschen och Jonas skulle gå ut så ropade han "Lisa, kom hit! Du vann ju!" så jag sprang ner och såg min vinst.. En t-shirt, en keps, en kortlek, en kapsylöppnare och en mugg : ) Jag vann iallafall nåt så jag blev överlycklig, men nyfiken.. vem vann cykeln?

Nu ska jag göra nåt, sova kanske vore en ide.. Jobb 07.30-16.30 imorron.
Godnatt

Vart tog solen vägen?

Vädergudarna måste ha missuppfattat mig för jag var väldigt tydlig när jag ringde och beställde sol. Aja, man får väl inte alltid som man vill, det är bara att kämpa på ändå. Nu väntar jag bara på Jonas som ville tvätta bilen innan vi skulle börja cykla. Det verkar som om det blir ganska mycket folk, men det blir nog väldigt roligt ändå : )

Det passerar bilar med cyklar hela tiden. undrar om dom har tänkt vara med? Skulle nästan kunna tro det.. Dan är här förresten, han kastar in ved. Det är bra att han håller sig sysselsatt, han kan å en fridag som tack. Läs här noga Dan. En dag (jag säger inte när. men du mårker det nog), EN dag ska jag inte vara lika retsam och jävlig som jag brukar. EN dag, inte mer : )

Såja, nu har jag skrivit lite blogg också, nu är det bara cykla kvar så har jag gjort mina uppgifter för idag : ) Somnade direkt jag la mig igår, eller jag la mig på spikmattan 10 minuter först och sen somnade jag..

Nä, nu ska jag äta nåt.. Men inte så mycket för alla stationer är visst fulla av mat och gosaker..

MAT!

Nu har vi ätit middag, det blidde hamburgare med bacon på, mycket gott! Nu ska jag gå ut för att Jonas ska tydligen lära mig hur man klipper gräset. Hoppas att jag tar mig levande ur detta! Alltså består kvällen av följande - Gräsmatta, sen sömn och sen imorron blir det Göksjön runt..

Ajöken Fröken

Underbara spikmatta!

Jag är kär i min spikmatta. Köpte den idag och jag måste erkänna att det sved ganska ordentligt i början men man blev snabbt van. Innan jag la mig på mattan så hade jag jätteont i huvudet och var hur trött som helst och när jag hade legat på mattan i tio minuter så var huvudvärken borta (tror ni att jag blev lycklig?)..

Nu håller vi på lite här ute så jag har inte tid att skriva.. IMorron är det göksjön runt, ska bli skoj!

Lastbil : )

Den här dagen har vairt lång.. Väldigt lång, men nu är den snart slut! Har hunnit vara på många ställen idag och jag har tillochmed hunnit skjutsa hem Pelle, träffat mamma, handlat, kört Kerstin och åkt lite lastbil med Jonas. Jonas ringde och frågade om jag ville följa med en liten stund och då sa jag JA, så då var det bara att pallra sig ut..

Mina ögon stänger sig hela tiden och jag tror att dom är fulla med grus för det blir bara svårare och svårare att hålla dom öppna. Morgondagen blir en ganska lång dag skulle jag kunna tro och jag längtar till på lördag då vi ska cykla (bara det inte regnar)..

Nä, nu orkar jag inte skriva mera. Måste vila min stackars hjärna ett tag..
Godnatt

Onsdag

Jobbar kväll ikväll så jag är hemma än så länge, men jag ska typ duscha och sen ska jag fara till burträsk och sen ska jag till bursiljum och lämna några saker. Har jätteont i huvudet och det blev inte bättre av att vi skulle ta fram Erik och Marias husvagn.. Den hade sjunkit ner lite och sen så var den tung och stor och det gick inte riktigt som det var tänkt, men vi klarade det tillslut..

Ikväll så jobbar jag 16.30-09.30 och sen är jag ledig till på måndag. Och helt ärligt så tror jag inte att jag får jobba så mycket mer eftersom att jag går på rad nu och endast får jobba 15% utöver det jag redan jobbar, men då gäller det att vara hur många timmar som 15% är och det vet jag inte, men det borde inte vara så många timmar..

Aja, nu ska jag hoppa i duschen så att jag hinner med det jag ska hinna med.


Jag vet inte vad jag ska skriva..

..Men jag lovade Dan och Anette att jag skulle skriva ett långt inlägg så det kommer nog att ta ett tag innan jag är färdig, men det gör ingenting för just nu har jag hur mycket tid som helst eftersom att jag  väntar på Jonas.. Och alla vet ju hur det är när man väntar - jo, tiden går långsammare (om det nu är möjligt). Ögonen börjar närma sig stängningsdax nu och Jonas trodde att han var mer än en timme bort så jag kan ju nästan garantera att jag kommer att snarka när han kommer hem.

Ja, jag tänkte att jag skulle berätta lite om dagen som har varit och även om den har varit väldigt flängig (vart har jag inte varit idag?), så har den varit trevlig och jag har hunnit besöka många. Dessvärre blev det inte så långa besök, men jag har iallafall försökt!

Jag for till Norsjö när jag hade slutat jobba (eller ja, först så fräschade jag till mig lite) och så kom jag fram ca 30 minuter innan allt skulle börja, så jag kände mig lite som en vilsen höna men det löste sig till slut och jag måste säga att jag beundrar verkligen eleverna på Norsjö Gymnasium som står ut med rektorn, för om hon ens vore hälften  så intressant som hennes tal idag så skulle det fortfarande vara mer spännande med sömntabletter.. Hon malde på om samma saker som personen  innan hade pratat om och det var upprepningar på upprepningar och hon blev aldrig klar. Jag hörde hennes inledande ord "vi har samlats här idag.." och sen var det som om öronen valde att göra nåt annat ett tag.

Sen när jag var färdig på kyrkan så for jag till Finnäs och hälsade på och sen for jag på macken och köpte mig en mjukglass (Martha har dom bästa!) och sen for jag till stan för att titta på folket som skulle på balen. Det var hur mycket folk som helst och det var många fina klänningar, tänk om man hade gått på balen.. Vilken upplevelse det skulle ha varit, men som man brukar säga - "Det är lätt att vara efterklok"..

Jag börjar känna mig ganska hemma i min nya frisyr nu och jag tror att jag blir lite gladare varje gång jag tittar mig i spegeln. Jag som skulle lägga mig och sova tidigt  ikväll, men som vanligt så sprack dom planerna på grund av min dåliga tidsuppfattning. Jobb imorron sen är jag ledig till på måndag : )

Nu skulle jag blunda  men så kom jag på att jag hade glömt kolla mailen, 99 nya på en vecka och ändå är det inte många som vill mig nåt..

Jag längtar verkligen till midsommar och jag hoppas att vi hittar på nåt tillslut, jag har ju ordnat chaufför!


Nu ska jag sova även om Jonas fortfarande inte är hemma, men han har fått min tillåtelse att väcka mig för en kram så det ordnar sig ändå : )

Studenten!

Nu ska jag sticka til Norsjö för att kolla på dom som tar studenten där, sen så tänkte jag även passa på att hälsa på maire och birger och några andra, men jag kommer att vara tillbaks i eftermiddag nån gång (så jag missar inte balen med er D&A). Nu ska jag äta en tugga av nåt och sen så startar jag brum brum passaten opch kör mot mina hemtrakter.

Hejsålänge

...............

Ja jag vet att jag inte har skrivit nåt här sen i lördags, men jag har helt enkelt inte haft tid. Nu skulle jag egentligen vara ledig till onsdagkväll men det blev inte så.. Ska fara iväg och jobba nu, det blev lite kris..

Är dötrött och korthårig, less och har inte träffat Jonas sen söndagmorron (ska jobba hela natten så det blir 2 dygn.). Ja, det finns egentligen inte så mycket att skriva om eftersom att det enda jag har gjort är jobbat, så jag ska väl ta och pallra mig iväg..

Jag ska verkligen försöka att skriva lite längre inlägg imorron.. 

Lördag

Nu har jag kommit hem från jobbet trött och outvilad men jag orkar inte sova.. inte nu.. För nu ska jag duscha och fixa mig lite och sen ska jag sparka Jonas från sängen och sen ska vi till Bursiljum. Igår hann jag tyvärr inte skriva någon blogg innan jobbet, det blev lite brottomt och jag kan inte göra så mycket överhuvudtaget så det var ju inte bra. Mamma ringde och sa att Mathilda var jättelycklig över att få låna Kerstin och det tog inte många minuter innan Mathilda ringde och frågade hur länge hon fick låna bilen. Jag sa att vi inte hinner hämta den i helgen och det verkade hon nöjd över. Tro det eller ej, men nu har jag hittat en hund igen : )

Måste bara berätta om gårdagen. Jag skulle ju till Burträsk för att lämna igen tyget som jag lånade hos Helen i måndags. När jag kom dit så frågade hon vad Jonas hade tyckt om tyget och då sa jag som det var att han tyckte att det var för mörkt. Hon började ställa lite frågor om vart jag hade tänkt gardinerna osv och sen sa hon "Men herregud, det ska ju vara mörkt i sovrummet" och när jag sa att överkastet var i ungefär samma färg så letade hon reda på mer tyg  (samma tyg men i färdigklippta längder) och så sa hon åt mig att fara hem och prova att hänga upp dom som dom skulle hänga sen och att jag skulle hälsa Jonas att hon minsann var på min sida : ) hehe, så nu får vi se vad Jonas säger om dom får hänga där en liten stund (har inte hängt upp dom än, men jag ska göra det senare).

Nu ska jag väcka den sovande sambon och sen så blir det action!



Fyra dagar kvar..

..Har fyra dagar kvar tills jag blir ledig i typ två dagar och sen har jag en kväll/natt innan jag är ledig tre dagar. Nu ligger vi och tittar på "Vi hade iallafall tur med vädret - igen" igen, för vi somnade ju sist.. Det har varit en jobbig dag på jobbet idag, men det kan ju vara så ibland : )

Har typ skrivkramp eller nåt nu, jag kommer inte på vad jag ska skriva så jag får helt enkelt ge upp. Halsen är bättre idag förresten : )

Som vanligt..

..så går jag och lägger mig på tok för sent kvällen innan jag ska jobba, att jag aldrig lär mig! Nu ligger jag iallfall ner och vi tänkte se "Vi hade iallafall tur med vädret - igen" innan vi övergår till att sova "vhitmv-i" istället..

Vi spelade lite fia nu innan vi gick upp och kan ni gissa vem som vann? Jo, jag : )

Nu ska jag slappna av och sova. Godnatt



Onsdag

Oj oj, nästan två dygn sen jag skrev nåt här. Kan ju börja med att sammanfatta gårdagen. Jobbade mellan 07.30-16.30 och sen så var vi till Bursiljum och åt middag, men eftersom att min hals var så ond så kunde jag nästan inte äta nåt. På kvällen blev det värre, jag var jättehungrig och less och framförallt så var jag slut. Jag hade ingen ork i kroppen, så jag ringde sjukvårdsrådgivningen och dom sa att jag skulle fara på akuten, så då gjorde vi det.. När vi kom dit så sa dom att dom inte hade nån läkare där för han hade gått hem, så hon skulle kolla lite vad som kunde vara felet på mig. Hon tog några prover och kollade i halsen, men jag var frisk. Hon hittade inget fel på mig men ändå hade jag så himla ont. Vi for hem och sov och idag har det varit lite bättre, men det är fortfarande inte bra..

Idag har jag varit med mormor på bingon och det var trevligt som vanligt. Det enda som var lite anorlunda var att Bea följde med mig dit, hon hade aldrig spelat bingo förut men hon tyckte att det var skitkul : ) När vi skulle handla så skulle mormor inte ha nåt, men hon  följde med ändå.. och handlade.. Hon är så söt ibland.

Nu ska jag snart gå på promenad med Trine, väntar på att hon ska komma hit snart : )

Nu har jag hittat en hund som jag vill ha (igen), men den här gången är det kärlek (igen), jag ska kolla med Jonas (igen). Haha, nä men helt allvarligt så har jag hittat en hund som jag tycker om, dom är jättefina och av den typ som vi är ute efter : )

Nu ska jag klä på mig ordentligt så att jag inte börjar frysa.
Förresten så köpte jag en bikini idag och när jag visade Jonas så sa han "Den är inte så hemsk för att vara köpt av dig", han tyckte alltså att den va helt ok, så det är ju bra : ) Haha, kan ju vara så att Jonas klädsmak har smittat av sig på mig?

Förlåt

Det blev ett väldigt sent inlägg idag, jag har inte orkat förrän nu. Idag har jag haft lika ont som igår och stundvis harr det varit värre, är det inte bättre imorron efter jobbet så måste jag nog kolla upp det.. Jobbar alltså 7.30-16.30 imorron, sen så är jag ledig onsdag och jobbar torsdag, fredag, lördag, söndag och måndag (lördag och måndag är det bara mellan 6.30.9.30 så det är inte så farligt).

Idag när jag var inne och tjollrade på så hörde jag sirener och det var brandkåren som passerade med två bilar, tydligen så hade det varit en markbrand/skogsbrand inne i bygdeträskliden (ca 3 km härifrån), men det hade då gått bra så det är ju bra : )

Idag så var jag på konsum med Jonas mamma och köpte lite pålägg (köpte annat också men nu tänkte jag berätta om hamburgerköttet som jag köpte). När jag kom hem så såg jag att den hade bästföre datumet den 1/6, alltså idag så jag ringde till Anette och sa att jag behövde kvittot. När jag kom till konsum så sa jag att pålägget gick ut idag, vet ni vad hon sa?
"vill du lämna tillbaka det eller köpa det för halva priset?", självklart så vill jag ju betala för gammal mat, NOT!

Nu ska jag kolla lite på voffar och sen blir det sova för hela slanten!
Godnatt

SMÄRTA!

Jag har så fruktansvärt ont i min mun så jag vet snart inte vad jag ska ta mig till, jag sluddrar när jag pratar och jag kan knappt svälja för att det gör för ont. Det är nåt med min visdomstand tror jag, men jag är inte säker, tror att jag måste kolla upp det för jag blir snart tokig! Igår så gick jag en långpromenad och idag var vi och kollade hur långt jag hade gått. Till stället jag vände och hem igen var det ca 7 km så nu ska jag börja gå det lite oftare och sen blir promenaderna förhoppningsvis längre : )

Tänkte sammanfatta helgen lite..

Lördag:
Blev som sagt väckt tidigt och fick jobba två timmar, sen gick jag min promenad och sen for vi till mamma och jag lagade middag, sen så for vi till Bureå med resterna och sen for vi till Bursiljum på dans, träffade massa folk och körde lite bil. Sen så for vi hem och mamma sov här hos oss i en av gästsängarna.

Söndag: Vaknade vid elva och gick ner och gjorde två tårtor. Sen for vi till stan och åt tårta och mamma blev jättegladför sin present (hade köpt ett presentkort på KappAh), sen så for vi till mormor och där bjöds det på ännu mer fika. Sen for vi till Bureå och då fick jag träffa Molly som är en jättesöt hundvalp, måste jag tillägga att jag blev kär eller förstår ni det själva? Sen så for vi till stan och åt middag på Tatung med Jonas föräldrar och sen så for vi till Bursiljum med dom och åt tårta : ) Och nu till det viktigaste av allt! VI SPELADE FIA MED KNUFF OCH JAG VANN! Kan ni gissa vem som kom sist av allt? Jo, DAN!!!!!!  Sen så for vi hem och började fixa lite runt fontänen och nu är den klar och det känns skönt. Det blev jättefint med blommorna och vattnet, jag är nöjd med våran insats!

Nu ska jag sova för nu är jag helt slut!

RSS 2.0