Valborgs

Mats o Cissi kunde inte komma ikväll så min lillbror kommer nog hit lite senare så att maten tar slut : ) Det ska bli mysigt med grillat och jag har gjort den där jättegoda champinjonsalladen nu, hoppas bara att den blir så bra som den ska bli..
 Jag har köpt några små raketer och sånt till Jonas så att han har nåt att leka med ikväll : )

Har inte börjat packa nåt än, men det blir ju inte så mycket packning heller för vi ska ju bara vara borta en natt..

Nu blire grillat!

Ikväll så kommer Mats o Cissi hit och då blir det grillat! Hehe, först så kanske jag ska städa lite och förbereda några enklare saker, ska bara ta mig tid först. Sen så måste jag packa för imorron bär det iväg, men jag säger fortfarande inte vart vi ska. Mötte Anette på konsum och hon försökte få mig att försäga mig, men det gick inte! haha, jag kan faktiskt vara tyst ibland.. Om jag bara vill : ) 

Nu ska jag gå ner till köket och göra min champinjonsallad och sen ska jag börja förbereda lite vanlig sallad och sånt : )

Nu komme Jonas in : )

Ligger i sängen och tittar på greys anatomy och latar mig lite. Är trött och slut som vanligt, men idag har jag faktiskt gjort nåt. Jag tog en ganska lång promenad och det var jätteskönt, det känns så bra i hela kroppen.

IMorron så blir det grillspett och potatisgratäng till middag, Mats och Cissi kommer hit och ska äta med oss. Sen så blir det att elda lite och sen ska vi nog spela skellefteå spelet : ) Det kommer att bli en trevlig kväll och sen så har vi ju våran lilla resa att se fram emot på fredag. Nej jag säger fortfarande inte vart vi ska..



skrivermersen

Hallå!

Jag skulle lägga mig på Jonas arm.. Så här lät det : )

Jonas: vänta, vänta, lugn..
Jag: Vad är det?
Jonas: Jag har armen i kudden..
Jag: Men det gör väl ingenting?
Jonas: Jo, jag har fjärkontrollen där.. 


Dagens raggnigsreplik:

"Vilket fint bacon du har"

Ligger och tittar på "En fyra för tre" och det är som vanligt väldigt bra. Jag är jättetrött och slut, men jag orkar inte somna riktigt än.  Jonas sover för länge sen, men jag finner ingen ro i kroppen även om kroppen är helt slut.

Imorron så tänkte jag baka en chokladmazarinkaka före lunch, så nu måste jag nog försöka sova iallafall så att jag vaknar före lunch..

Godnatt

..

Nu ligger jag i sängen och tittar på tv. Har varit i burträsk och ätit mjukglass med viol/lakritsströssel och det var hur underbart gott. Det känns väldigt skönt att vara ledig och jag ser verkligen fram emot våran lilla resa. Söderut eller norrut? de du, hihi : )

Hehe, jag måste bara berätta om idag.
Jag: Titta så söta
Jonas: Det gamla paret?
Jag: Ja, dom gick hand i hand..
Jonas: Det var väl för att hålla balansen..

Nu ska jag vila ögonen lite, men jag ska inte sova än. Har hittat ett recept som jag tänkte prova men jag vet inte om jag ska baka ikväll eller imorronbitti...

Skriver kanske mer senare, nu har jag inte "tid"

kort uppdatering

Är helt trött och slut  så därför så blir det bara en kort uppdatering om dagens händelser..

  • Slutade jobba 09.30
  • For till stan  vid tolv
  • Shoppade lite och träffade massa folk som jag inte har sett på evigheter. Gjorde en del fynd enligt mig själv..
  • Hämtade lillasyster och tog med henne upp på solbacken där vi handlade lite på Ica Maxi. Hittade en jättefint vårjacka, och så köpte jag massvis med mat : )
  • Skjutsade hem mathilda och sen  for hemmåt..
  • Nu har vi precis ätit middag och ligger och myser framför tvn.
Nu ska jag sova lite tror jag. Sista dagen imorron innan 4 dagars efterlängtad ledighet : )

Äntligen!

Nu är helgen slut och jag kan pusta ut.. Det interna larmet slutade att fungera i lördags så jag har sovit som på nålar i natt, men ändå så känner jag mig ganska pigg, så nu blir det duscha o så och sen sticker jag till stan : ) Hihi, jag känner mig på ett bra humör idag, Jonas fick tillochmed frukost på sängen när jag komme hem.

Nu ska jag göra nåt och inte bara sitta här.
Hejdå!

Godnatt

Nu ska jag sova ett tag för imorron blir det jobb. Idag har vi varit i Umeå ooch det blev många bra fynd : )
Tänkte bara skriva några rader och sen blunda lite. Nästa helg är bokad, så det ska bli kul..


Godnatt

Umeå

Nu ska vi fara till Umeå och shoppa lite.. Jag ska på skopunkten och titta lite så jag är överlycklig! Sen så ska vi på Mediamarkt och kola lite vad dom har där..

Blir inte så mycket skrivet här av mig idag, känner mig inte riktigt på nåt skrivarhumör, men vi ser ju om humöret infinner sig till kvällen.

Jobb imorron igen, denna gång dygnspasset.. Ska nog gå bra skule jag kunna tro : )
JAG VILL HA HUND!!

En dag i stan

Nu har jag varit i stan mest hela dan, men nu ska jag fara åt andra hållet, nämligen jobbet. Börjar halv fem så det är väl dax att bege sig dit snart. Har iallafall varit i stna och kollat på bilar, handlat och köpt ett par skor. Dessutom så har jag köpt massor med frukt som jag ska ha med mig på jobbet så att jag inte äter massa onyttigt, vikten har ökat tillräckligt nu och nu är det ner som gäller. Får se om det blir nåt bloggande imorron när jag kommer hem, eller om jag skjuter upp det till på måndag.

Ha en trevlig helg.. Ja, Anette jag tror att du kan göra kokostoscan i långpanna, men du bör nog dubbla receptet ett par ggr så att den blir lite tjock : )

Hejdå

Sömnbrist

Jag kan inte sova och jag borde verkligen göra det. Det blir en tidig dag imorron och sen så blir det jobb i flera dagar så jag kommer inte att kunn a sova ikapp det jag förlorar i natt, så det är ju inte bra, för ni vet väl hur man kan bli av sömnbrist? Jag blir iallafall väldigt grinig och sen så får jag tillslut svår migrän, så då vet ni vad jag har att vänta om ett par dar..

Nu ska jag göra ytterligare ett försök.
Undra om jag inte kan sova för att jag längtar? Jag längtar så fruktansvärt mycket!! Hoppas bara att det blir av : )

Jävla stövel!

Tycker nite om min mobil, den ska lämnas in för lagning imorron. Nokia passar nog bättre på fötterna än som mobiltelefon..

Idag har vi varit i Umeå och sen så har Kerstin fått sommardäck. Full rulle hela helgen kommer det att bli, ska nämligen jobba.

Fredag: 16.30-23.30
Lördag: 06.30-09.30
Söndag: 07.30-23.30
Måndag: 06.30-09.30
Tisdag: 07.30-16.30

Sen kommer jag att vara ledig till söndag. Jag FÅR inte jobba mer så det känns typ skönt. Sen så kanske vi hinner hitta på nå under dom dagar som jag ska vara ledig. Har dessutom slagit rekord den här månaden. 146 timmar kommer det att bli och det tycker jag är ganska bra för en som "bara" jobbar extra..


Imorron blir det stan, lämna in mobilen och sen handla lite.
Nu ska jag mysa lite med min älskling!
Bye

Gomorron : )

Jag tog en ganska lång sovmorron idag, har precis vaknat och det känns skönt..Imorron så ska vi till stan och då ska jag på telia och lämna in  min mobil.  Jag blev så sur när den gick sönder och nu är den heltokig, ingenting fungerar som det ska och det är ju inte bra..

Jonas kommer hem nu så vi ska äta lite lunch och sen göra oss klar för sen så kommer Dan och då blir det Umeå : )

mnkxlkbnslkjlkxnlks

Nu har jag varit vaken sen fem i morse och det börjar verkligen kännas i kroppen (och knoppen). Kerstin blev förresten jättefin när hon blev ren(are). Har jätteont i ryggen just nu, men det går väl över? Jonas håller på att dö av överhettning just nu, vi har 24.6 här i sovrummet så jag kan faktiskt förstå han : )

Blev lite besviken på mig själv idag, eller ja jag blev nog mest besviken på mitt minne.. Jag var helt 100% säker på att min hårda resväska som innehöll mina sommarkläder fanns här i huset, men tydligen så försvann den från mitt rum i finnäs innan jag hann ta den hit, så nu har jag inga sommarkläder längre. För allt det som fanns i huset som var typ kläder eller liknande kastades bort.. Mina fina sommarbyxor : ( R.I.P

Nu måste jag på toa och sen ska jag sova. Imorron blir det Umeå på eftermiddagen : )

Jag är så duktig..

Jag känner mig jätteduktig idag. Jag kom hem vid tio och då började jag med att göra mat till Jonas, så att han fick nåt i magen innan han skulle på gummiverkstan. Sen så bakade jag en kokostoscakaka och sen så gjorde jag något som jag aldrig gjort förut.. Jag tvättade bilen och jag tror att det blev ganska bra : ) Jag är iallfall nöjd.

Bjöd över Sigvard på fika och han blev jätteglad och sen så satt jag ute och förde protokoll över vilka som körde för fort och vilka som körde 50. Resultat? Jo:  8/16 körde på tok för fort och 5 stycken skulle svänga i korsningen eller så svängde dom ut från korsningen, alltså så var det 3 av 16 som körde hela sträckan och som körde i "rätt" hastighet. Satt ute i ca 20 minuter och sen fick jag ont i huvudet så då gick jag in, ska fortsätta med mitt lilla projekt nån annan dag. Nu ska jag ta itu med lite disk, det fanns nämligen inget varmvatten när jag hade bakat min kaka så jag kunde inte diska allt på en gång.. Men det ska jag alltså göra nu, jag ska ta tag i det på en gång!


Halv fyra..

Och jag är uppe och springer.. Har duschat och fixat lite och nu är jag nästan redo för att bege mig mot jobbet. Har inte kollat brevlådan än, men jag ska göra det snart. Det ringde en granne hit nyss och frågade om vi ägde en beige katt, hon hade sett en utanför huset idag och hon hade aldrig sett den förut så hon blev nyfiken och ringde för att kolla om det var våran katt, för när Jonas hade flyttat in här så var det någon som hade sagt till henne att "pojken" hade en katt.. hihi..

Nu ska jag göra nåt vettigt, typ platta luggen eller nåt.. Sen så blir det ingen mer blogg idag utan ni får vänta till imorron mitt på dagen typ : ) Sen efter imorron så är jag typ ledig en hel vecka om inte nån blir sjuk..




Every time we meet
The picture is complete
Every time we touch
The feeling is too much
He’s all I ever need
To fall in love again
I knew it from the very start

He´s the puzzle of my heart


Halv tre..

och jag ligger fortfarande i sängen.. Jag har ingen ork i kroppen : (

Ligger och skriver med en kompis på facebook och hon ska tydligen hit i sommar, hon ska till vilhelmina och hälsa på nån så då ska hon stanna här hos mig också, så himla roligt det ska bli. Felicie gick i samma klass som mig första året på Livsmedelsprogrammet i Örebro, men hon hoppade av och började om på nytt i Lindesberg och sen så har vi hållit kontakten för hon är så himla rolig : ) Ska bli skitkul att få visa henne mitt "nya" liv och så ska hon få träffa min mormor :D

Snart ska jag gå ut till postlådan och kolla om min nya Allers har kommit idag, jag hoppas verkligen det så har jag nåt att göra på jobbet ikväll.. Ne, nu är det dags för mig att lämna datorn och sängen och sen hoppa in i duschen, måste ju hinna göra mig klar innan jag ska jobba..

Tisdag

Jonas har farit till sitt andra hem och jag ligger kvar i sängen och tittar på min favoritfilm som jag älskar att titta på när jag är lite nere. Den är ganska barnslig, men den gör mig glad igen och det är ju bra : ) Jag hade funderat på att ta en promenad och ta tag i mina "byx-problem", men jag skjuter upp det till en annan da, har jag skjutit upp det så länge som jag redan har gjort så kan jag lika gärna skjuta upp det ytterligare ett par dar.. Men jag MÅSTE sluta äta så sent, det håller inte i längden och det är verkligen inte bra för kroppen..

Jag ska jobba idag, börjar halv fem.. Måste komma ihåg att ta med mig sängkläder : )

Känner fortfarande att jag är lika besviken som jag var igår. Tycker verkligen inte om det här.. Men som Jonas sa "Det är hennes förlust, inte din för du har ju alla andra.. Och så har du ju mig" : ) Hihi, han är ju så söt..

Jag finner inga ord..

Det blev inte mycket bloggande idag, just nu är jag så enormt besviken så att jag finner inga ord..

Sötmormor

Nu har jag varit i stan med mormor och hon är så söt. Efter ungefär 9 st "Vad fin vägen är nu" och ca 14 st "På onsdag ska jag åka färdtjänst med mamma din.."  och ca 5 timmar så släppte jag av henne i sjöbottten. Hon kan vara lite jobbig ibland men hon är så söt ändå.

Förresten så är jag i bursiljum nu och vi ska snart äta middag : ) Gott gott..

Turnépremiär

Idag så har vi varit på årets första turné, vi startade i Bursiljum och körde mot sjöbotten och sen vidare till Bureå där vi åt årets första mjukglass och sen körde vi runt tills vi va i stan och där gick vi på toa och sen åkte vi hem igen.

Orkar verkligen inte skriva mer nu, men kanske skriver mer sen när vi ligger i sängen. Nu har jag så ont i ryggen. Imorron så ska jag ju mer mormor på bingon och sen så kommer jag nog att få veta om jag ska jobba nåt mer under April månad..

Men fy..

Nej fy vad otrevlig dag det är idag och allt pågrund av ett par byxor, eller det var nog två par.. Nu pikar Jonas mig och tycker att jag ska prova ett till par. Jag tror att jag har använt mina mjukisbyxor för mycket, jag har inte märkt att dom har blivit för små..

Nu måste jag nog gå och ta på mig min mjukisbyxor igen och sen ska vi till bursiljum : ) Imorron ska jag skjutsa min mormor på bingon och vara där med hon ett par timmar : )

Godnatt

Nu ska jag titta lite på tv och sen ska jag sova, jag ska ju jobba imorron : ) Idag har vi varit hos Kjell och fikat lite och det var jättetrevligt.. Sen så har vi spelat lite kort och jag vann som vanligt : ) Nu ska jag krama lite på min sambo innan det är dags att sova och sen upp o jobba : )

Förresten, jag vill ha en HUND : ) Om nu någon har missat det..

Godnatt

kolla så fränt : )

Måste bara visa vilken smart faster jag har, jag tycker att det här blev skitsnyggt och jag ska göra så i vårat kök nästa gång vi ska byta gardiner : )


En dag..

Fick jag vara ledig, men jag har iallafall försökt prata med bemanningen om att dom ska bestämma om valborgshelgenn NU så att jag får planera nåt. Halv tre ska jag vara  på jobbet och jag slutar halv fem och sen har jag dygnspasset imorron så hhela helgen försvann på en gång. Nä, jag ska inte klaga, jag har ju ett jobb och jag trivs med det. Ibland önskar jag bara att dom kunde skicka ut förfrågningarna lite i förväg så att man kan få planera nåt tre-fyra dagar i förväg.

Måste hoppa i duschen nu och sen ska jag ner till köket och äta min goda äppelkaka som jag gjorde igår : ) Skrivermer ikväll om jag hinner/orkar.

Kaffe i massor..

Idag så har jag varit i Norsjö och hälsat på Maire och Birger och där blev det kaffe, sen så for jag till Marie och där blev det mer kaffe, sen så blev det Östen och Anita och ännu mer kaffe : ) I morse innan jag for till Norsjö så bakade jag en sockerkaka med äpple och kanel och den blev superdupermega god : )

Fick en jättefin blomma av faster Anita och, eller jag fick två men en var hur fin som helst. Den är inte så lila som det sr ut, men jag älskar den verkligen. Det var år och dar sen jag var hos Östen och Anita senast och dom har hunnit göra ganska mycket i huset sen sist. Det första Anita sa när jag komme dit var "Vad synd att jag inte har några paltar, du tycker ju om såna.." Det råkade ju vara så attt sist jag var där och åt palt så var jag 16 år och jättehungrig, jag åt nämligen 6 paltar..



Tänkte avsluta dagens enda inlägg med några visdomsord från min lillebror Kalle.

"Sitt sttill, jag ser ju inte vad jag tänker"

Godnatt

Nu ska jag sova och nu ska jag sova länge! Vi ligger och tittar på tre kronor och jag har glömt hur bra det var : )

Godnatt

Blogg från Nyckelgatan

Nu är vi hos mamma på Nyckelgatan och jag hittade nyss världens sötaste hund på blocket, jag blev hopplöst förälskad. VILL HA! Den är i Gävle och kostar 3000 : ( GAAAAAAAAAAAAAAAH! VILL HA HA HA HA HA HA!

Linn fyller år idag så jag tänkte skicka en grattis hälsning till Linn "truckdriver" Eriksson.
Nu sitter lillebror kalle och läser över min axel, oj oj oj så nyfiken han är.. Undra om vi är släkt?!

Nu ska vi fika. typ. eller nåt, "småbarna" leker kurragömma med dunk och det är ju så stora ytor att leka på här i mammas trea..

säng säng säng..

Det är så skönt att ligga i sängen och göra ingenting, ta några djupa andetag och bara vila : ) Tittar på tv också. Desperate house wifes, super bra serie men jag har missat ganska många avsnitt.. haha, det kom ett till avsnit av DH nu *Lycklig*

Tror att jag måste sova snart, ska upp ganska tidigt och sen så är jag ganska slut just nu.. Den onda ryggen tröttar ut mig : (


Är blocket-beroende just nu..

Dumma mamma

Mamma komme till Bursiljum och hämtade Sita idag : ( Hade hoppats på att hon skulle låta mig ha henne ytterligare ett par dagar. Nu är jag så sugen på att skaffa hund att jag blir tokig, kan inte låta bli att titta på blocket var och varannan minut för att kolla om det har kommit nån ny söt hund som skriker mitt namn..  Varför står det "Endast jägare" på dom flesta gråhundsanonser? Jag vill ha en gråhund (ja, en av raserna jag kan tänka mig), men jag jagar ju inte.



GAAH! Jag har fått hundar på hjärnan.. stackars Jonas : )


Lisa säger: Nån som vill ge mig en hund?
Nu tack.. ; )

Tisdag och solen försvann nyss

Solen har försvunnit och det börjar kännas ganska kallt ute nu, men ändå så känner man klart och tydligt att våren är här. Kerstin är ren, snön smälter fort och fåglarna har börjat kvittra : ) Imorron så blir det jobb en liten stund och sen blir jag nog ledig några dagar. Sita här ju här med oss nu och det är så himla mysigt, jag vill verkligen ha en egen hund snart : )

Fick min Allerstidning idag så nu ska jag bläddra lite i den, det är en tävlig där som jag vill delta i, men då måste jag hitta på ett eget recept först, men det ska väl inte vara så svårt?


Middag i Bursiljum sen, så skriver kanske mer när jag kommer tillbaka : )


Gott & Blandat

Den här påskhelgen kändes väldigt kort, men vi har hunnit med mycket. I fredags så jobbade jag till klockan tre och sen åt vi middag i Bursiljum och avslutade kvällen med en omgång med skellefteåspelet. Jonas vann och Dan kom tvåa och sen slutade jag på tredje plats och det gjorde absolut ingenting, det som var viktigast av allt var ju att Dan inte vann så jag fick ju  min vilja igenom : )
 
I Lördags så va vi "oppi Lia" och fiskade och åkte skoter, en mysig dag som tog slut aldeles för snabbt. Sen så va vi i stan och då fick vi låna Sita. Nu har vi Sita här och hon är sååå mysig. Igår gick jag och Sita en ganska lång promenad och det var väldigt skönt och jag hoppas att min rygg blir bättre snart så att jag kan gå lite fler långa promenader..

Tänkte avsluta detta inlägg med några bilder från helgen.



Det  var gott med hare!


Jag tror att det var lite fullt i pulkan eller vad tror ni?


En fin liten bild från skoterleden mellan Mjödvattnet och Bursiljum


Jonas och Sita satt i solen och njöt: )

Tänkte avsluta med några bilder från min favoritsida forever21.com : )





Jag vet inte varför men jag är väldigt förtjust i rött just nu : )



Bloggtorka..

Jag har varit jättedålig på att uppdatera min blogg på sista tiden och det beror på att jag har varit så trött och slut. Nu skulle jag egentligen ha varit på jobbet men jag fick så ont i ryggen så efter fem timmar fick dom fixa en ersättare.. Nu ska vi till burträsk för att posta ett brev så jag får helt enkelt uppdatera mera senare..

Den där filmen som jag pratade om förut Anette, den går ikväll på kanal nio.. Klockan nio : ) Skicka vidare heter den och den är underbar!

Vi hade iallafall tur med vädret - igen..

Nu har vi varit "oppi Lia" på utflykt. Vi fiskade lite (jag fick faktiskt en fisk), sen så satt vi vid elden och väntade på att solen skulle kika fram och när den kom så jublade alla och sen blev det tyst för alla ville njuta av solen. Sen så fick Paulina en liten gädda och det såg så roligt ut när hon drog upp den, hon ropade "HJÄLP!!" och sen sprang hon mot Åke, med fisken hängandes efter.. : ) Sen när vi skulle fara hem så åkte jag skoter med Jonas och jag vet åtminstonde en som kommer att ha ordentligt med träningsvärk imorron och det är jag.. Kan man bli sjösjuk av att åka skoter?! Jag tror nämligen att jag blev det...

Nu ska vi grilla och nu känns det som om våren äntligen är påväg. Grillat är ett gott tecken på att våren är igång : )


Skriver mer senare när vi är hemma igen, just nu är vi i Bursiljum.. (har några fina bilder också!) 
Hejsålänge

Vi hade iallafall tur med vädret

Nu är det dags för sömn och som vanligt så har ska vi somna till en film och kvällens film blev vi hade "iallafall tur med vädret", den är klockren och en av dom bästa svenska filmerna om man frågar mig : ) Det ska bli såå skönt att få sova och imorron ska  vi upp vid nio, så jag hinner iallafall sova ett bra tag : ) Sen så fyller Bengt år imorron så då ska vi äta tårta..


Godnatt
Hejsålänge

Påskledig!

Nu är jag ledig fram till måndag och det ska bli skönt! Jag känner att jag måste vila upp mig lite innan kroppen strejkar..  Idag har jag haft superont i huvudet hela dagen och det var nästan så illa att jag inte ville köra hem, nu har jag tagit två alvedon och ska lägga ner huvudet en stund och hoppas att det blir bättre. Jonas är ute med Kerstin just nu, men dom är nog hemma snart : )

Idag har jag haft hicka 7 ggr och jag vet inte hur jag ska få det att sluta, jag hatar verkligen hicka för det gör typ ont i ryggen.. Måste få hickan att försvina så att jag kan vila lite sen..


Hejsålänge





 


Godnatt

Jag är så himla trött och det ska bli såååå skönt att få sova. Imorron så ska jag köra Tapen och Jonas ska fixa en kabel till  Kerstin :  ) Ligger och tittar på kläder, men tänkter inte visa några bilder för det känns som om jag blir mer sugen då. Jag har ju köpstopp..

Nu ska jag sova. Nattinatti : )

: )

Efter många "mmm" så fick jag upp Jonas från sängen, nu har vi ätit middag och snart ska vi fara till Burträsk och lämna igen Bondfilmen : ) Jag känner mig jättefnittrig idag och jag vet inte varför..

Förresten så fick vi norran idag, den var ihoprullad med ett gummiband runt om och sen så stod det namn och adress, jag blev jätteglad och började läsa, efter ett tag så frågar jag Jonas om han vill läsa, då säger han "Nej, det är ju gårdagens tidning, vem vill läsa den?"


Nä, nu ska jag jaga iväg Jonas till duschen så att vi hinner till Burträsk innan nio, ja se karlar.. Alltid ska man vänta på dom : )

Urban?

Jag har varit så himla dålig på att uppdatera här och det ber jag om ursäkt för. Det har varit ganska mycket jobb och lite sömn så nu har jag tagit det väldigt lugnt sen igår. Jag var till stan och fick massage och fixade lite. Imorron så jobbar jag och sen är jag ledig till 16.30 på måndag och sen så jobbar jag bara några timmar på onsdagen och sen är jag ledig i några dagar : )

Jonas ligger och vilar lite nu och jag vet inte om jag ska väcka han eller inte, just nu så svarar han bara "mmmm" om man frågar nåt, så det kanske är nu jag ska passa på att fråga om utlandsresa? Hehe, nä jag ska snart väcka han,  tänkte skriva lite blogg först och sen kolla blocket och norran osv, jag har ju inte haft tid till det förut.

Har tittat på nya James Bond filmen idag, men jag vet inte riktigt om jag hängde med i allt som hände så jag måste nog se den en gång till senare. Vi började se den igår, men jag somnade efter inledningen.

Jag: Ööh, du det har börjat nu..
Jonas: Urban?!?
Jag: Va ????
Jonas: Visst sa du Urban?
Jag: Nä.. Jag sa att det har börjat nu..

Nu ska jag kolla lite på voffvoffar på blocket..
Hejsålänge

tjolahoooo!

Nu är jag hemma igen och tänkte skriva några rader här innan jag ska iväg igen. Ska duscha och sen ska jag till stan på äventyr. Massage, lönerapport och lite annat ska fås/fixas : )

det har gått bra att jobba förutom att jag känner mig slut och färdig, men nu är jag ledig till fredag och sen är jag ledig till måndag så det ska bli superduperskönt!

Hejsålänge

språkproblem?

Ligger i sängen och väntar på att Jonas ska masa sig upp så att jag hinner se han innan jag ska jobba mina 26 timmar imorron. Har bakat butterkaka ikväll och det luktar gott i  hela huset. Börjar bli väldigt trött nu måste jag säga, men jag vet ju att jag är ledig på torsdag och sen igen hela helgen så nu kan jag sova lite ett par dagar : )

Hade nyss lite språkproblem, satt på msn och pratade med en spansk kille som tydligen är våran kusin, han skriver till min på svenska (med hjälp av översättningsprogram) och jag skriver till han på engelska så att han ska kunna träna på båda språken och jag kan ju säga att det är inte alltid som det blir rätt men det är ndå ganska lätt att förstå varandra : )

Nu ska jag sova
Hejsålänge

Påskplaner?

Någon som har några påskplaner? Jag vet inte vad jag ska göra längre, förut trodde jag att jag skulle jobba men dom har inte ens frågat mig utan dom gav passet till nån annan. Det känns nästan som om det ska bli skönt att vara ledig lördag och söndag så jag tror att jag ska passa på att umgås med familjen och spela skellefteåspelet mot Dan mfl. Blev jättechockad idag då det knackade på dörren på jobbet, det var en påskkärring (okej, hon var kommunanställd) och hon hade fått i uppgift att dela ut påskägg till mig och brukaren från chefen, vi sa ingenting men vi hade ju redan fått varsitt ägg (i fredags), så nu har jag ett till påskägg med godis.. Jag måste ju ha varit jättesnäll : )

Nyss så gjorde jag en jättegod middag. Det blev biffar med vitlök och ost och potatis och champinjonstuvning *mums*
Nu ska jag städa undan lite, sen ska jag och Jonas hjälpas åt med disken : )


Hejsålänge

Mums filibabba!



Jag vet inte hur man vänder på bilden så därför så låter jag den vara fel väg..
Nu så har jag ätit lite choklad och jag tänkte faktiskt på den stackars goda haren så jag åt bara upp öronen : )
Nu ttittar vi på van veeteren, men jag måste nog snart sova för jag är trött och så ska jag upp och jobba imorron..

Godnatt

Jag är fortfarande bäst..

..med ett par undantag, Jonas är faktiskt bättre än mig i det mesta : )

Skellefteåspelet gick bra och jag jade blivit tvåa om inte Jonas hade fuskat och låtit dom behållla pengar så dom behövde inte betala hela deras skulder, men så fort jag kom på 40 000 gatan så fick jag betala hela beloppet, inga undantag för min del men ja ä int bitter.. : )

Jag blev enormt chokladsugen på hemvägen så nu får hare gott gott sätta livet till..



Nu ska du få spö Dan!

Eller jag ska åtminstonde ta med skellefetåspelet till er ikväll, men om vi spelar det eller ej det får vi se : ) Spelet ligger iallafall i min bil just nu och väntar på att få åka till Bursiljum. Jag tänkte att jag skulle fixa lite och sen bege mig mot maten.

Det var nåt mer jag hade tänkt skriva, men jag kan inte komma ihåg det just nu så det är lika bra att jag går uppför trappen och ställer mig framför spegeln ett tag..

Hejsålänge

Godmorgon!

Solen skiner och det är kallt ute, jag sov som bäst men blev väckt av en ilsken ringsignal som talade om för mig att ån ville nåt.. Det var från jobbet och dom behövde mig, så då var det bara attt vakna och slänga bena över kanten på sängen som fanns som alternativ.. Jag ska bara vara där några timmar, för jag behöver verkligen vila inför nästa vecka (som för övrigt startar imorron!) för jag har redan ont i huvudet. Kunde inte somna igår, ryggen ville inte låta mig somna in så vi bråkade ett tag och tillslut så vann jag.


Nu ska jag masa mig iväg..

Bowling och mormorbil..

NU har vi varit i stan och ätit middag hos mamma, sen bowlade vi och jag blev trea.. Mamma vann och Jonas komme tvåa, men det var kul ändå. Sen for vi till nyckelgatan och spelade chicago medans mamma gjorde sig klar för att gå ut och roa sig. Jag skjutsade upp mamma i mormors bil och det gick jättebra. Förresten så körde jag mormors bil till bowlingen också, Jonas sa att han inte hade körkort för toyota, eller yotota som vi har sagt hela kvällen.

Lastbilen står fortfarande kvar här utanför och den kommer nog att vara kvar ett bra tag till, så jag vet ju vart jag kommer att ha min sambo imorron.

Ja, det var en snabb uppdatering av kvällens händelser.

Jag får tacka för mig och bydeträsks nytt är tillbakas imorron mitt på dagen eller nåt åt de hållet.

Trafikinformation från Bygdeträsk..

Just nu står det en lastbil mitt i backen, mitt mellan kurvorna. Den är trasig och därför också väldigt deprimerad, därför ber vi bilisterna att sänka farten och visa hänsyn till den gråtande lastbilen.

Haha, nä men faktiskt så står det en lastbil i backen som har sått där några timmar nu och det verkar vara det som behövdes för att folk skulle sakta in här utanför, det går faktiskt riktigt långsamt för en del men som vanligt så missar många 50 skylten och har därför aldeles för hög fart och måste därför panikbromsa för att hinna visa hänsyn typ..

Aja, slutpladdrat om deprimerade lastbilar och nu över till nåt viktigt! Jag har nämligen fått ett påskägg idag : )  Det var chefen Annika som gav alla var sitt påskägg (med godis!) och dessutom så var det godis som föll mig i smaken..

Nu måste jag fixa till fejjan lite (det som går fixa vill säga) för vi ska till mammsen och äta midag och sen blir det bowling.
Hejsålänge

Tjolahopp!

Nu ligger jag i sängen och ska sova, ska jobba imorron 9.00-16.30 och sen är jag ledig till måndag.

Jag: Jag och Kerstin passar ganska bra ihop..
Jonas: Ja, hon har ju blivit ganska risig på sistonde..


Nu blir det sova! Natti natti ; )

..

Nu ska jag lägga mig och vila lite, det blev inte så mycket sömn i natt heller. Ungefär 04.18 så fick jag stiga upp, men fick lägga mig typ 04.45 men då kunde jag inte riktigt somna om.

Det kan hända att jag får jobba hela påskhelgen, och om det blir så så får borde jag få ca 90 timmar under April..

Nu ska jag upp och hoppa i sängen så att Jonas vaknar så att jag får sova *moaahahahaha*

Fullbokad påskvecka?

Haha, nej inte än.. Men jag har ganska fullbokad vecka fram till påskveckan..

(idag) Onsdag: 16.30-23.30
Torsdag 06.30-09.30
Fredag 09.00-16.30
Måndag 07.30-16.30
Tisdag 07.30- 23.30
Onsdag 06.30-09.30
Fredag 07.30-16.30

Det är så långt jag vet för tillfället.. Men det lät som om jag fick några sms nyss, får ta och kolla upp det. Nu måste jag göra klart så att jag kan fara på jobbet.


Panavtal..

Jag tackade Nej..

Annika ringde nyss och då sa jag att jag ville jobba där jag jobbar, menatt jag inte kunde acceptera ett panavtal. Hon sa att hon förstod mig och att jag fick fortsätta att jobba vid behov och sen så får jag jobba hur mycket jag vill i sommar så det är ju bra. Jag tror faktiskt inte att dom kommer att hitta nån ny där än på ett tag så jag kommer nog att få jobba rätt så mycket. Nu till påsk så verkar det då som om jag kan få jobba fredag lördag söndag och måndag om jag vill, men jag vet inte än om det går ihop med schemat osv, sen så vill jag ju gärna hinna umgås med nära och kära under påsken också, men jobbet kommer nog först.

Många tycker nog att jag var dum som tackade nej till ett jobb nu i dessa tider, men jag kan inte tacka ja bara därför heller. Jag vet att jag kan få jobba mycket om jag bara anstränger mig och letar jobb på fler ställen (om jag nu får mindre där jag redan jobbar)..  Annika sa att hon har en idé, men att hon inte vet om den går att genomföra och tills dess att det står klart om hur hon ska göra så får jag fortsätta på den raden jag redan jobbar : )

Förresten så blev det ingen ugnspannkaka idag, men det blev plättar och det är minst lika gott : )

Nu ska jag ta min älskade mp3 och ta en promenad..

Det blev som jag trodde..

..nästan.. Jag blev väckt 09.30, men inte av Annika utan av Kicki som jobbar på samma ställe som mig. Annika går fortfarande inte att få tag på så jag har inte kunnat meddela mitt beslut än och jag har säkert ringt över 20 ggr.

Nu sitter jag och funderar på vad vi ska äta till lunch, jag funderar på att göra ugnspannkaka, men jag vet inte än det känns som om jag vill göra nån "riktig" mat istället för alla dessa snabbmatsrätter som bara sätter sig runt midjan. Det är dags att ta tag i matlagningen och göra nåt hemmalagat för en gångs skull.. Sådeså.

Nu ska jag sätta igång, men först måste jag nog fråga Jonas vad han vill äta, men troligtvis så kommer jag att få ett "mmmm" till svar..

Nu ska jag sova och jag ska sova länge!

Jag tror inte att jag ska ställa nån väckarklocka imorron utan jag tror att jag ska låta mig sova tills jag vaknar.
Förresten så kommer nog Annika att ringa och väcka mig imorron nån gång.
Måste komma ihåg att tacka Håkan Lidén för att han var så snäll och duktig och lagade min mp3, jag trodde att den var utom räddning, men det var den inte för han fick den att börja fungera..


Jonas: Du ska få en hörapparat av mig så att du får bättre minne...

RSS 2.0