Tisdag - Regn?

Det såg ut som att det skulle bli en fin dag idag och nu då jag vaknade så vad ser jag? Jo, REGN! Kan det inte sluta regna nån gång? Slutade jobba klockan nio imorse och då jag kom hem så sparkade jag upp lillebror från sängen och sen så gick jag till min egen säng och kröp ner där och somnade. Det var skönt att sova ett par timmar och nu kanske jag slipper migrän.


Nu ska jag äta nåt och sen ska jag hämta posten (måste ju kolla om min allers har kommit) och sen så ska jag fara på jobbet :) Imorron så ska vi nog fara till Umeå och före det så ska jag hinna till stan, det blir en lång dag men långa dagar måste finnas dom också :)



Måndag - Huvudvärk

Det är inte trevligt att vakna med huvudvärk, men förhoppningsvis försvinner den snart.. Kalle har åkt på praktiken och Jonas kommer hem om ett tag och sen är det min tur att fara på jobbet. Idag har jag inte gjort så mycket, jag vaknade som sagt med världens huvudvärk och nu ska jag försöka få nåt gjort innan jag ska jobba.

Har förresten lovat att vi ska skjutsa Sigvard i helgen, han ska på middag med älglaget och jag har lovat att vi ska hämta han i Burträsk och sen skjutsa hem han då han är klar, men jag har inte pratat med Jonas än så vi får se om jag har lovat för mycket..

Nä, nu ska jag göra nåt vettigare än att sitta här :)

Söndag

Nu är helgen slut och dom närmaste dagarna kommer jag inte hinna träffa Jonas. Nästa gång vi ses blir typ onsdag.. Sen så jobbar jag övernattning fredag till lördag och dygnspass söndag och sen har jag ett par dagars ledighet igen. Jag hade ju ett hemligt projekt som jag pysslade med då Jonas var borta i helgen och det var att göra om lite i sovrummet, Jonas blev jättenöjd med sovrummet och jag också för den delen :) Jag var nästan lite nervös ett par minuter innan han skulle komma hem..

Så här såg sovrummet ut då Jonas for i torsdags

Och så här såg det ut då han kom hem igen :)

 

Tack till alla som har hjälpt mig :)

Nu blir det film


Full rulle!

Jag vaknade just före tolv och då skyndade jag mig på med kläderna och for till Burträsk och där köpte och lite saker och sen så åt jag lunch. Innan jag skulle hem så for jag förbi på kiosken och det var Pernilla som jobbade och vi stod och pratade en stund. Min telefon ringde och det var Lennart från Örebro (har en stuga här uppe), han undrade om jag kunde fara till Burträsk och träffa dom eftersom att dom var påväg till stugan. Det blev så att jag väntade där och sen visade jag dom vägen hit och så drack vi kaffe och surrade ett tag.

Efterrätten är gjord och står i frysen, jag är oduschad och stinker men det går att ordna. Nu ska jag bädda sängen och fixa lite och sen ska jag duscha så att jag kan he mig iväg i tid.

Godmorgon/Godnatt

Jag skulle ju bara fara till krysset en snabbis, men så pratade jag med Magnus och så blev jag chaffis. Hade drygt två timmars väntan framför mig så jag ringde Cissi L och hon svarade på en gång och frågade om jag inte kunde komma till Olearys och vara med hon och Emma så då gjorde jag det. Satt där i två timmar och skrattade och drack coca cola. Cissi var också nykter så vi hade jätteroligt åt alla andra. Sen så for jag och hämtade upp Magnus + en till och skjutsade hem dom så nu är jag hemma igen och har eldat och startat torktumlaren och nu blir det SÖMN! Inatt ska jag till och med sova i sängen så det kommer att bli underbart skönt att lägga sig ner..

Godnatt till er alla!

Förresten, imorron natt så kommer äntligen min prins hem. Han har visserligen bara varit borta sen torsdagmorgon men ändå, jag saknar han jättemycket! Ska bli så trevligt att ha någon (som inte är lurvig och grå) att vakna bredvid på morgonen :)

Fredag :)

Igår så blev det ganska mycket gjort men det är fortfarande mycket kvar.. Tog sovmorgon idag för jag har blivit störd hela natten, kalle kom in och pratade med mig innan han for men jag kom inte ihåg vad jag sa eller nåt. Sen så ringde det på Jonas andra telefon och då jag svarade så var det nån som sa att oj jag har visst ringt fel (sökte nån Bengt) och sen bad hon om ursäkt och la på, sen har det numret ringt typ 7 ggr vid olika tidpunkter men eftersom att jag stängde av ljudet efter tre ggr så har jag inte hört det.. Kollade numret på hitta.se och det gick till nån flygflottilj eller vad det nu stod..

Jaja, nu ska jag iallafall duscha och he mig iväg till btk :)

Äntligen!

Nu så har Jonas ÄNTLIGEN åkt söderut. Haha, det låter som att jag vill bli av med han men så är det inte. Eller jo, just nu är det så. I flera veckor har jag planerat vad jag ska göra nu då han är på lastbils Elmia men jag vill att det ska bli en överraskning så därför har jag inte sagt nåt, och jag kan ju säga nu på en gång att det har inte varit lätt.. Jag har varit nära att försäga mig typ tusen gånger.. Jag tänker inte skriva vad jag ska göra om han nu mot förmodan skulle ha tid att läsa min blogg under helgen.. Direkt dom lämnade gården så satte jag igång och jag har kommit en liten bit iallafall så det är ju skönt!

Kalle är ju här nu också och han står och spejar ut genom fönstret för att se om hans skjuts kommer någon gång. Han ska ha sin första praktikdag idag så han har varit vaken sen halv två typ (varför han var vaken så tidigt vet jag inte).

Vad ska jag nu hitta på tills det är dags för mig att fara på jobbet? Funderar på att ta en promenad eller nåt.. Kanske skulle ta och tvätta lite kläder?! Jaja, vad jag hittar på får vi se.. Ska iallafall äta frukost, det är ganska jobbigt att jobba med tom mage :)


JAA!

Nu ska jag in i duschen! Jag har varit ute i regnet och varit nyfiken så nu ska jag in i dimman ett tag :) Hehe, den dimman som blir på toan av allt varmvatten förståss :)

Sen ikväll blir det BULLAR :)


Onsdag!

Nu är det onsdag och idag har jag som sagt mycket som ska hinnas med, men som vanligt så blir det aldrig som planerat.. Nu måste jag gå ut med vovven och sen så blir det nog burträsk..

Godnatt

Det blev så att jag följde med Jonas i lastbilen till stan så det är därför jag är vaken nu. Jag har mycket som jag måste göra imorron och jag insåg precis att jag MÅSTE på jysk också.. och det måste bli imorron annars hinner jag inte.. Jag och Sita hade ett litet bråk nu ikväll, hon fick tag på en mus som hon ville äta upp men det ville inte jag.. Jag fick iallafall som jag ville tillslut :)

Nä nu är jag helt slut så nu blir det sängen för mig.
Godnatt

Tiden bara flyger iväg!

Verkar som om jag har glömt uppdatera bloggen nu dom sista dagarna. Jobbade helgen och nu så har jag varit ledig och är ledig imorron också och sen så jobbar jag dagtur på torsdag och sen ska jag vara ledig till måndagkväll. Jonas åker  bort på torsdagmorgon och kommer hem igen på söndagen, men jag behöver inte vara ensam för de.. Kalle kommer hit och ska "bo" här medans han har praktik.

Idag så har jag varit till Robertsfors och handlat på Ica och sen så for jag hem och bakade massa muffins och för en liten stund sen så kom jag på att jag hade glömt äta middag.. Magen kurrar och jag är så trött så att ögonen går i kors..

Ska äta nåt sen blir det tv tills Jonas kommer hem :)

Paj!

Jag blev hungrig så jag gjorde en tacopaj (eller nåt liknande) nyss. Den står fortfarande i ugnen och magen kurrar. Tänkte att det kan ju vara bra att ha nåt färdigt imorron också, jag ska ju vara barnvakt på eftermiddagen så jag vill ju inte att Jonas ska hungra ihjäl :) Har fullt schema imorron. Först så ska jag vakna och sen efter lunch så ska jag gå på promenad med Victoria och sen ska vi fika lite och sen klockan tre ska jag vara hos läkaren och efter det ska jag hämta barnen på dagis/fritids och sen ska jag vara med dom till halv åtta och sen ska jag hem och sova för jag ska ju jobba igen på fredag.. och lördag..

Just nu sitter jag och funderar på om jag ska orka gå till sovrummet och hämta sladden till datorn så att jag kan lägga upp en bild på min goda paj, men jag ska överväga saken ett tag till..

Jag hämtade kabeln och nu väntar jag på att datorn ska ta emot alla bilder. Så nu var det klart, här kommer bliden..




Nu ska jag äta lite och sen ska jag lägga mig och sova, det är ju som sagt en lång dag imorron..

Sommarlov!

Sist jag skrev här så var det för att jag hade bestämt mig för att byta blogg till en som gick bättre att blogga med från mobilen, men jag saknade den här bloggen allt för mycket så jag ska verkligen försöka sitta mer vid datorn och använda min telefon lite mindre.. Visst är det bra att ha internet på telefonen men man blir ju så förbaskat lat (och eftersom att jag redan är lat så blir det ju ännu värre) så jag bestämde mig för att börja om här igen. Man kan väl nästan säga att jag tog ett långt sommarlov?!


Jag vet inte vad som har hänt med mig idag för jag fick helt plötsligt världens städ-sug. Jag satt i köket och frågade mig själv vad jag skulle göra idag och svaret jag fick var "Jag VILL städa".. Haha.. Så nu har jag försökt fixa musik så att jag ska komma igång men självklart är det nåt fel på USB minnet så alla mina låtar och album är borta..

Jaja, nu ska jag sluta.. bäst att sätta fart så att det har hänt nåt innan jonas kommer hem..

RSS 2.0