Irriterad.nu

Jag blir tokig på telias automatiska kundtjänst för det går inte göra det som jag vill göra. Det står att det är dit jag ska ringa men nu har jag provat ringa säkert 8 ggr och provat alla alternativ men det jag vill ha hjälp med finns inte och det finns bara det telefonnumret som jag ska ringa så snart har jag inget abonnemang alls för snart har jag sagt upp det bara för att jag är så jävla irriterad på att jag inte fattar vad jag gör fel! Och hur jag än trycker så finns det ingen möjlighet att få PRATA med någon, det är bara samma irriterande tråk-röst som säger samma saker hela förbaskade tiden.....

Nu ska jag fara och jobba igen.


Torsdag

Det blev daimdrömmar iallafall. Igår så bakade jag kokostoppar, daimdrömmar och kladdkaka och allt blev jättegott :) Sen så kom det inte så jättemycket folk men det var supertrevligt ändå. Beställde lite krämer och sånt som får kroppen att må bra så jag är mycket nöjd. Dessutom så handlade andra personer på visningen så bra så att jag kommer att få den stora värdinnegåvan och den innehöll många bra saker, så jag är mycket nöjd med kvällen.

Nu är det en ny dag och solen skiner och ute termometern visar -9,2. Kan det stämma eller är det nåt som är fel? jag har inte varit ute än. Sita ska få gå en ordentlig promenad idag, vi har legat lite på latsidan nu då det har varit så kallt. Hon har bara fått gå så långt så att hon har gjort sina behov och sen har vi gått in igen och jag tror inte att hon har klagat. Men jag ser på henne att hon vill ut och springa bort lite överskottsenergi. Först ska jag äta lunch och sen ska jag skicka iväg han som sover och sen ska vi ut. Funderar på att fara på badhuset och simma ikväll, nån som vill följa?


Onsdag

Det blir inga daimdrömmar men jag ska försöka göra om dom till några andra drömmar för jag glömde köpa daim. Hade tänkt att jag skulle baka och fixa igår men istället så for jag till stan med Jonas för att kolla då dom fixade pärlan och sen så for jag på radion och pratade lite med Pelle och sen for vi på Ica Maxi för dom hade superbra priser på palt och kroppkakor! Sen så följde jag med Jonas i lastbilen, han lastade upp utanför Sjöbotten och sen så for vi till Pite och lossade. Det gick bra men det var INTE varmt ute, jag trodde jag skulle frysa ihjäl dom få gånger dörren öppnades.

När vi komme hem så fick Sita gå ut en snabbis och jag tror aldrig att hon har varit så snabb förut. Hon pinkade och gjorde nr:2 på mindre än två minuter, hon tyckte nog också att det var lite väl kyligt för en långpromenad.

Nu ska jag väcka han som sover och sen blir det palt till lunch och sen blir det bakning för hela slanten.


Det snöar.

Det blev varmare ute men då började det snöa istället, jag som inte ville ha mer snö på ett tag..

Sitas promenad är nu avklarad så nu ska jag bara elda, duscha och packa ihop lite saker och sen sticker jag på jobbet. Imorron då jag kommer hem så ska jag baka daimdrömmar och sen på onsdag så ska jag baka kladdkaka : ) Blir mycket bak den här veckan..

En ny vecka

Nu är helgen slut och en ny vecka har börjat. Jag har övernattning ikväll till imorron och sen så är jag ledig till på fredag och så har jag dygnspass lördag till söndag. Igår så hade vi middagsbesök och maten blev jättegod :) Mamma, Kalle, Dan och Anette vad här och åt köttfärslimpa med oss (och tårta). Vi firade mig i efterskott så jag fick öppna paket : ) Fick en gryta med teflonbeläggning och en hjärtform med löstagbara kanter och kökshanddukar med jättefint mönster och så fick jag skraplotter som tog låång tid.

Nu ska jag göra mig klar och gå ut med hunden och sen ska jag fara och jobba. Har övernattning inatt och sen så är jag ledig till på fredag : ) På onsdag så kommer det massa folk hit för att fika och prova massa hudkrämer : ) Ska bli skitskoj!


Lördag

Nu är det helg och jag är superglad! Efter jobbet i torsdags så for jag till stan och kollade på en bil och det slutade med att den blev min : ) Jag äger numera en skoda octavia och den är jättefin. Eller som Anette sa igår: "Det ser ju ut som en vanlig bil"
Jag har eldat i verkstan så att Skodan inte ska frysa och sen så har jag eldat inne så att inte vi ska frysa och sen har jag gått en promenad med Sita och DÅ frös jag ordentligt. Fy så kallt det är ute just nu! Och ändå så ska vi fara på marknaden idag :)

Ikväll så kommer kalle hit och ska sova här, han ska jobba imorron. : )

Nu ska jag duscha och äta nåt så att vi kan fara på marknaden nån gång! Jag ska köpa sockar...


Eftersom att jag har varit så dålig på att lägga ut bilder på sista tiden så kommer det några nu..







Och slutligen så kommer en bild på pärlan : )


Hallåj!

Snart är det dags för mig att fara på jobbet så jag ska bara snabbskriva lite. Idag har jag gjort absolut ingenting och det har varit skönt. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för avfärd. Imorron ska jag till stan! Det är äntligen dags att hämta mina nya glasögon : )

Ett tips: Ring inte till Allers kundtjänst för ni får sitta i kö i evigheter och lyssna på oerhört dålig musik. Orkesterversionen av "My way" spelades om och om igen och jag trodde att jag skulle få ett utbrott! Kände mig som en vulkan på bristningsgränsen!

Nu sticker jag!
Hejsålänge

GOTT med semlor!

Har inte haft ork och möjlighet att blogga dom senaste dagarna. Nu är jag ledig till 16.30 så jag tänkte passa på att njuta av datorn en snabbis. Ikväll har vi varit och ätit semlor på Allégården och det var mycket trevligt och gott! Sen så har jag tittat på tv och jag hoppade upp och ner i soffan av spänning och jag var helt slut då det stod klart att Björn Ferry hade vunnit OS-guld. Jag brukar inte vara så himla intresserad av sport men det är nåt speciellt med os..

Nu ska jag gå ut med Sita en sväng och sen ska jag sova. Två arbetspass kvar den här veckan!

Gokväll!

Ikväll har vi varit hemma och tagit det lugnt. Grannarna kom hit och åt middag och sen tittade vi halvhjärtat på melodifestivalen och sen startade vi "En fyra för tre" som vi skrattade åt ett tag innan dom sa tack och gick hem. Trevligt var det! Sen så är det alltid trevligt att få besök : )

Vi tog en ordentlig sovmorron idag och vaknade vid halv ett då Sigvard ringde och frågade om vi var hemma så då var det bara att slänga sig ur sängen och springa ner och öppna dörren och sen starta kaffebryggaren. Kaffe och bullar till frukost = gott men onyttigt..

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och titta på tv.

Godnatt

SOOOL!

Nu har vi varit på promenad och det var superskönt! Sen så bjöd vi över dom på middag så dom ska komma vid sex. Jonas är ute och går med Sita nu så jag väntar på dom och sen måste vi sätta igång så att allt är klart tills grannarna kommer.


Solen skiner

Viktoria ringde nu och frågade om jag ville följa med på promenad och självklart svarade jag ja så nu ska jag klä på mig och he mig ut i det vackra vädret! Kameran ska med och jag hoppas att batteriet håller tills jag kommer hem igen.

Hejsålänge

HELG!!!

Nu är det helg igen. Har varit lite mycket på sista tiden, har varit ute och flängt runt istället för att sitta hemma och blogga men nu har jag ett par minuter över så jag tänkte passa på. Ikväll så har vi varit och bowlat och jag vann inte, tyckte att det var nån annans tur att vinna för en gångs skull, så jag träffade rännan ganska många gånger.
Sen så körde vi runt och tittade lite och sen for vi hem.

Igår så var jag ju till norsjö och lagade mat tillsammans med Maire och det blev jättegott :) Sen så var jag och hälsade på peter och sen for jag hem och eldade och gick en sväng med Sita och sen gick jag till korsningen och hoppade in i lastbilen som passerade då och så följde jag med Jonas och lastade upp och sen for vi hem och sov. Jag har åkt lastbil 3 gånger den här veckan och jag är fortfarande inte less.

Jonas och peter har sagt två roliga saker dom senaste dagarna (säkert fler saker oxå men dom här var roligast). Kanske att som sa det med andra ord men ungefär såhär iallafall..

Jonas: Det här är en hälsofil, den går inte närmast max..

Peter: En bra sak med att vara i fuse är att man kan fisa utan att nån märker nån skillnad..




Nu ska jag sova.
Godnatt

Onsdag

Kände att det var dax att uppdatera bloggen lite nu. Börjar jobba 16.30 så jag ska snart börja göra mig klar för avfärd. Igår följde jag med Jonas till stan då han skulle jobba och medans han for och lastade så gjorde jag lite ärenden, jag hann inte klart innan han var färdig så han for och lossade i pite och jag stannade på stan. Fick en del gjrot iallafall : ) Köpte ett tikskydd till Sita och så var jag hos optikern och det slutade med att jag ska få nya glasögon för att mina bågar som jag har nu inte passar mitt huvud eller nåt. Jag har lånat hem två bågar som jag väljer mellan men jag har redan valt bort en av dom.

Nu ska jag göra klart lite här hemma och sen ska jag fara o jobba. Imorron så ska jag till stan och lämna igen bågarna och tikskyddet (det var för litet) och sen ska jag fara till Norsjö och laga mat med Maire och sen ska jag hem och städa för sen är det HELG igen!


Hejsålänge


Måndag!

Håller på att göra mig klar för att fara till Bursiljum och hjälpa Anette med datorn. Jonas jobbar eftermiddag i veckan och efter innebär att vi båda har långhelg i helgen : ) Ska bli skönt! Men det är ju hela veckan kvar tills det blir helg igen. Innan jag gör mig helt klar så ska jag dela med mig av en rolig historia och sen så ska ni få se några fina bilder..

Vi börjar med bilderna..

Världens finaste vovve.


Hade besök i fredags och dom här två hittade Jonas Trailer tidning..


Fick fina blommor av min älskade sambo : )


och nu till den roliga historien som gjorde så att jag skrattade så att tårarna sprutade..

Ett plan hade kraschat och alla överlevande hade simmat till en öde ö.
Det var ett gäng tyskar, några engelsmän och en japan.
Efter några dagar började tyskarna organisera arbetet på ön.
En av tyskarna sa:
- I´m the minister of finance.
En annan sa:
- I´m the minister of defence.
Efter ett tag hade alla fått ministerposter utom japanen som verkade lite deppig.
De andra märkte det och kom på en idé:
- You could be the minister of supplies!
Japanen blev kanonglad och sprang rätt in i skogen och försvann.
Efter några dagar blev de andra oroliga och bestämde sig för att leta efter honom.
De gick in i skogen och letade och letade. När de nästan gett upp hoppade japanen plötsligt fram och skrek:
- SUPPLIES!!!

HAHA!

Sjuk.

Har varit vän med toan inatt så det blir inget jobb för mig idag. Jag är helt orkeslös och magen lever fortfarande rövare så jag hoppas att jag får sova nån liten stund senare. Jag hatar att vara sjuk och jag HATAR att måsta ringa och sjukanmäla sig från jobbet. Jag känner mig så elak som ringer och säger "Hej jag är sjuk" men jag hade inte så mycket till val imorse. Jag vet inte om det var nåt som jag åt igår som gjorde magen tokig, men tokig blev den.

Jag tycker att det var trevligt igår och det tog inte så lång tid att ta sig från hockeyn som jag trodde att det skulle ta. På hockeyn så satt det en kalvträskare bakom oss och han kunde nog bara en mening.. Sen så satt det en gumma brevid mig och hon bara log så fort alla buade sen fick jag förklaringen att det var hennes första hockeymatch och hon var 74 år : )

Nu har jag fördrivit lite tid så nu kan jag snart ringa bemanningen, dom öppnar halv åtta och sen ska jag lägga mig och vila lite.

Förresten så har jag världens underbaraste sambo!

Lördag

Kom hem från jobbet och gick en promenad med Sita och sen satte jag mig här för att försöka få igång spotify men det vill inte fungera. Jag följde instruktionerna från deras "hjälpsida" men det blev bara ännu grötigare och nu har jag fel användarnamn och lösenord. SUCK! Jag har verkligen inte tålamod för att hålla på med datorer..

Idag ska vi på fika, middag och hockey med Bergströmmarna. Vi ska vara där 14.30 och jag tror att det kommer bli trevligt : )

Nu ska jag peta på min prins och sen ska vi äta lunch!

24

Jag var hos mamma idag/igår och provade massa hudkrämer och sånt och det var trevligt :) Sen for jag på krysset och pratade med Lisse. Helt plötsligt var det stängningsdags för hon och jag stannade kvar och sen skjutsade jag hon för att hämta en bil och sen for jag hem. Kom hem vid två och fick halvpanik då jag såg hur det såg ut i köket så då tänkte jag "det är lix åt fanders iallafall så jag kan lika gärna städa och göra tårtan nu så är det gjort" och så blev det. Då Jonas steg upp så var allt klart för han att fara, kaffet var kokat och bilen stod utanför dörren, snacka om att jag har skämt bort han.. :)

Igår då vi var hos mamma så sa mamma att jag fyllde år imorron/idag och då var det nån som frågade hur gammal jag blir, jag hann inte svara utan Mathilda skyndade sig att säga "Hon blir 24, värsta kärringen" och så blev det knäpptyst och Mathilda tittade sig runt och fortsatte "eh.. asså.. ja skoja ba.. haha.." och sen skrattade alla..
Jag var nämligen näst yngst i rummet : )

Jag och Mathilda var och simmade i Burträsk idag/igår och då det blev fler människor än banor så simmade Mathilda först och jag kom efter henne. Hon hann till kanten före mig och då jag komme så sa hon "det blir ju värsta saamivågen ju.. eller heter det tsunami förresten?!"

Nu ska jag sova ett par timmar innan det är dags att stiga upp.

Godnatt

Fääääärdig!

Nu har jag gjort klart allt som jag skulle göra, nu är det bara duscha och vänta på Jonas som gäller. Hoppas att kycklingen blev lika god som sist. Tårtan är klar också men min dekoration blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men den ska ätas inte tittas på.. Kextryffeln som jag skulle göra är gjord men jag har inte smakat den än men choklad och digistivekex kan inte misslyckas.

Har några bilder från helgen som var som jag tänkte dela med mig : )


Haha, titta hur hon sitter..


Det är tur att dom är vänner, annars hade det blivit jobbigt för Sarah..


Blixtlåsprincipen?


Hon skulle precis vända då jag tog bilden..


Bilden med renarna tycker jag var lite rolig. En bit längre bort hade dom gjort ett övergångsställe över vägen och jag tog bilden från där kön började och det såg verkligen ut som om dom använde sig av blixtlåsprincipen. Dom kanske inte alltid är dumma..

Nä, nu ska jag he mig in i duschen!

onsdag

Det är mycket som jag ska hinna göra idag så det är väl bäst att jag sätter igång snart. Ska göra tårta till grannen som fyller 75 och sen så ska jag prova göra kextryffel och så ska jag göra ugnsstekt kyckling : ) Det ska nog gå bra bara jag sätter igång snart, känner mig seg och trött men det är nog inte så konstigt för jag somnade fyra och steg upp sex.. ikväll blir det iallafall en tidigkväll.

Ska försöka ta lite bilder sen ;)

Blir så less!

Usch så ARG jag blir! Varför går det inte att få tag på a-kassan?! Jag har ringt hela dagen men dom har ingen handläggare ledig och då dom hade det så sa hon att det inte var hon jag skulle prata med så hon kopplade mig vidare och tror ni inte att det kommer fram en röst som säger "det finns ingen handläggare ledig för tillfället, försök ringa igen lite senare".

Woho! Nu kom jag fram till telefonkön och har plats 11 i kön.


Äntligen godnatt!

Det har varit en lång dag idag och nu är den äntligen slut. Jag har väntat in i det sista med att lägga mig och sova för jag har lärt mig att det är då jag inte vaknar av Jonas väckare. Om jag lägger mig tidigt och somnar i god tid så vaknar jag och är pigg då Jonas ska upp och det är inte så trevligt och eftersom att jag ska jobba imorronkväll så vill jag helst inte stiga upp före fan..

Jaja, sluttjatat om det..

Idag har jag och Anette varit i lövånger och köpt bröd i Hökmark och sen så var vi på varuhuset och jag blev lite besviken.. Dom har höjt priserna på vissa saker och en del höjningar var ordentliga. Det var en sak som jag kollade på förra gången vi var där och den varan (kommer inte ihåg exakt vad det var just nu för jag är för trött) hade dom höjt med 10 kronor! Hittade iallafall några småsaker som jag köpte så jag är nöjd med dagen.

Sen så for jag till stan med Sita. Hon skulle till veterinären och det gick bra förutom att hon var lite övergödd så nu blir det mer motion för mig och vovven, men dom närmaste tio dagarna får hon inte anstränga sig så nu har jag tio dagar på mig att ladda : )


Dagens roligaste:
Jag: Ska vi svänga här?
Anette: Nej det ska vi inte..

Fem sekunder senare
Anette: Jo, vi skulle svänga där..

Tjoho!

Jag har tagit semester från bloggen i helgen och det har varit skönt att ladda batterierna lite. Varför är jag vaken så här tidigt på min lediga dag? Jo jag och Anette ska till Lövånger idag och shoppa loss på varuhuset och sen ska jag till stan med Sita, hon ska till veterinären..

Den här helgen har varit lång och lugn eftersom att vi båda var lediga fredag lördag och söndag. I fredags så for vi till luleå och shoppade lite på Biltema och Dollar Store, det var skitkul och jag gör gärna om det (men då fortsätter jag gärna till haparanda och IKEA). Vi for hemifrån vid elva och komme hem igen halv nio på kvällen. Vi åt palt i Piteå och så åt vi nåt konstigt skrovmål i Luleå, kan dom inte göra hamburgare där?! För det första så ramlade dom isär innan vi fick dom och en föll på golvet så då fick dom göra en ny och sen då vi skulle äta så fanns det ingen ost (trodde vi), men massor med sallad och dressing och i brödet längst ner under massor med dressing och sallad så fanns det en ostbit.. Vi var så hungriga så allt försvann : )

I lördags så var vi i Norsjö och grattade min lillebror som fyllde 21 i fredags. Vi åt tacos och tårta och spelade skellefteåspelet och drack dricka. Sen var vi även om kollade in OK i Norsjö.

Igår så var vi till Bursiljum och åt tårta för att Åke fyllde 65 och så åt vi middag hos D&A. Sen var det bara att pallra sig hem och sätta igång med nåt som skulle ha varit gjort för länge sen.. Skotta snö.. Jag fick lära mig hur man ska göra med Hans så nu kan jag också skotta : )

Som sagt så blev det en lång och trevlig helg och nu så ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar så att jag tar mig iväg i tid. Skriver mer sen och då kommer det bilder också!

RSS 2.0