Redan tisdag?!

Vart tog måndagen vägen?

Nu sitter jag här igen, solen skiner ute och jag är inne. Varför vill min kropp städa då vädret är så fint? Då kroppen vill städa så måste man lyda.. Haha, annars blir det aldrig gjort..

Jag vet helt plötsligt inte vad jag ska skriva, jag hade mycket i mina tankar men så fort jag loggade in på bloggen så försvann dom. Måste iallafall berätta om igår då vi hade varit på syjunta och jag skulle åka med Trine hem, vi satt och pratade och sen så började jag tänka "jaha, bilen står kvar vid återbruket" och sen kom både jag och Trine på samtidigt att vi hade passerat hemma hos mig utan att stanna av och sen började skrattet. Haha, jag hade kramp i magen :)

Nu ska jag gå ut en liten stund :) Börjar jobba 16.30

USCH!

Vad har tagit åt alla spindlar idag? Dom är ju överallt och dom är inte små heller. Jonas hittade en jättestor i brevlådan i morse (jag hämtar inte posten nåt den här veckan), sen så då jag skulle gå ut genom postingången så kom det ner en spindel från taket (inte lika stor, men jag håller mig till den andra ingången från och med nu) och sen så hoppade det ut en jättestor fet svart spindel då jag öppnade dörren till verkstan (dit går jag aldrig mer igen) så nu sitter jag här uppe och funderar på om det vore bäst att krypa ner i sängen igen och hoppas att alla spindlarna självdör eller nåt så att jag slipper se dom nåt mer idag!

Nu ska jag fara till btk och kolla om dom på gummiverkstan kan kolla på min bil.. Ikväll blir det syjunta, men den här gången ska vi vara hos Birgitta så det ska bli trevligt :)

Lördag - kladdkaka

Nu har jag gjort två stycken kladdkakor med cheesecakefyllning och dessutom så har jag utfodrat två hundriga karlar (Sigvard är här) och så har jag hunnit dricka massvis med kaffe. Nu ska jag försöka få bort min hicka och sen ska jag typ duscha och göra mig klar. Klockan tre ska vi vara hos Urban och Trine för att gratta Elis, hoppas bara att mina kladdisar går att äta :)

Nu ska jag göra nåt. Hur botar man hicka utan att dricka vatten?!

Fredag- HELG!

Ja nu är det fredag och jag är ledig till måndag, känns som det var ett tag sen sist (men det är det inte). Idag så har mamma varit här och hon har lärt mig hur man ska dela på blommor och plantera om dom blommor man har så nu ska jag försöka hålla dom vid liv. Sen så har jag påbörjat ett nytt projekt, jag har börjat sy kuddfodral till kuddarna i "mitt" rum och jag ska göra egna diskhanddukar också och det kan hända att det blir nåt mer också för jag har ju upptäckt att jag kan ju sy om jag vill :) Dessutom så är det ju så himla roligt att sy!

Nu ska jag försöka väcka han som sover på soffan där nere och sen ska jag göra middag och sen ska jag göra nåt annat vettigt, synd bara att jag inte har ork att göra nåt ute nu när det är så underbart väder.

Hoppas ni får en trevlig helg för det ska jag! Shit så skönt att det börja närma sig sommar!
Sita ligger ute och solar och hon har legat ute hela dagen, hon älskar dagens väder..

Onsdag - träningsvärk!

Jag och Victoria har varit ute på långpromenad nu och jag känner att jag kommer att få träningsvärk SNART. Men det var skönt att vara ute och röra på sig i det fina vädret, Sita följde så klart också och nu ligger hon ute på gruset och flåsar. Vet inte vad jag ska hitta på nu, kanske äta nåt eller göra nåt annat. Orkar inte mycket idag.

Jobb imorron.. Jobbar dygnspass till på fredag men jag hoppas att det kommer att gå bra.. Sen är jag ledig till på tisdag :) Nä, nu ska jag sluta tjollra.. Godkväll!

Tisdag

Min bakblogg får vara ouppdaterad ett tag nu för jag hinner verkligen inte baka och hålla på nu. Jag har nämligen fått ett städ-il så nu kan jag inte sitta still allt för länge utan jag vill göra nåt. Igår på kvällen (sent) så kom jag på att jag ville byta gardiner i mitt rum och jag satte igång att stryka dom lite och sen så sydde jag upp dom så att det blev lite snyggare och jag gjorde det SJÄLV! Jonas brukar alltid få stryka gardinerna eftersom att jag är så dålig på det och jag brukar lämna bort det som ska sys eftersom att jag är så dålig på att sy rakt, men igår gjorde jag allt själv :) Kan ju inte lämna bort arbetsuppgifter hela tiden, måste ju lära mig också.

Sen så har jag tvättat hur mycket kläder som helst, det var typ fullt nere i tvättstugan och nu är det mindre fullt. Ska fortsätta vika kläder nu och byta i maskin och sen så har jag lite småsaker som ska hinnas med innan jag ska fara på jobbet. Hoppas ni får en bra dag :)


Usch vad jag är dålig..

..på att uppdatera, men jag har verkligen ingen ork.. Idag har jag skurat hela badrummet uppe, från golv till tak (men inte taket) och så har jag tvättat massa kläder så nu ska jag möblera om i garderoben och he mina sommarkläder längst ut :)

Nu ska jag titta klart på Håkans bar och sen vet jag inte vad jag ska göra, typ tvätta mer kläder eller nåt..

Fredag.

Oj, de va visst ett tag sen jag skrev här sist.. Jag har inte haft ork till att blogga och idag är inte orken mer utan jag kände mig tvungen eftersom att jag har varit så dålig på att uppdatera. Idag har jag varit i stan på kurs eller  vad man ska kalla det och nu är jag dötrött, dessutom har jag jätteont så nu vill jag bara lägga mig och ligga ner i i några dagar. Min iPhone är inlämnad till verkstan nu, den var lite knasig idag och dom senaste dagarna så det var lika bra men jag hade ju just lärt mig att leva med den och nu ska jag vara utan i två veckor.. jaja, det går nog bra.. ska låna en telefon av Jonas eftersom att jag sålde min gamla :)

Måndag - Jobb

Nu ska jag snart göra mig klar för att fara på jobbet, börjar lite senare idag så jag hinner uppdatera här lite.
Imorron så ska syjuntan vara här så då jag slutar jobba så ska jag börja baka :) Jag har tänkt ha två olika kladdkakor och så kanske bullar om jag hinner. Bullar är alltid trevligt :) Sen så gör det ju inget om jag bakar mycket nu och fryser in, för det är ju nån som fyller år den här månaden..

Nu så ska jag gå ner till tvätten och sen ska jag duscha och sen ska jag stoppa nåt ätbart i munnen och sen ska jag fara mot jobbet! :)

RSS 2.0