Söndag igen..

Och idag är det ju första advent! Snart är det jul och i år längtar jag efter julen. Förra året så jobbade jag 15-21 bara för att jag ville hoppa över julen, men nu vill jag att den ska skynda sig hit :) Och det har inte med julklapparna att göra! Har tillochmed sagt att jag vägrar att jobba, även om jag inte brukar säga nej till jobb.

Jonas har varit ute och testat skotern, han fick igång den men jag tyckte att det lät som att den hade ont i halsen. Skotern lät inte frisk iallafall!

Sängen har varit min plats idag, har ju kommit på att jag kan ha datorn i mitt knä och ändå ligga under täcket, så mig går det ingen nöd på.

Om ett tag ska vi fara och köpa pizza och sen fara till Jonas föräldrar.

NU ska jag inte störa mer.

Lisa säger: Snart är det nyår, men alla mina löften är redan avklarade. nån som har nåt förslag?

Kaffe och trekant?

Hittade en rolig bok med massa bilder på roliga lappar och sånt. Tänkte dela med mig lite :)






Det här är alltså såna lappar som suttit uppe på offentliga platser runt om i sverige. Kommer inte ihåg vad författaren heter, men jag tycker iallafall att hela boken var klockren!

Usch. kan inte sova, ligger och tittar på Emil i lönneberga och väntar på att tröttheten ska komma..

Lisa säger: "Men, vart har alla dina tissar tagit vägen?"

Jag var på dejt igår..

Japp, jag och Kerstin dejtade diket. Eller ja, det var en korsning och vi var inte så långt ner så man kanske kan säga att det var en snödriva som vi dejtade! Han som låg före kom på att han skulle svänga ganska sent och jag hade två val. Snödrivan eller arslet på bilen, snacka om lätt val.. Han som svängde in kom tillbaka efter ett tag och frågade om hans blinkers inte fungerade eller, och då sa jag att det gjorde den men att den kom ut väääldigt sent. Han bad om ursäkt (med halvtjurig röst) och sen så sa han "du klarar dig väl själv?" och sen gick han igen.



Nä, nu ska jag dejta sängen, vi har varit på hemmakväll och hyrt 5 filmer! :)

Lisa säger: Tack och lov att snön är mjuk..

Vila i frid

Faster Else-Marie blev 70 år gammal. Hon somnade in i morse, hon behöver inte ha ont mer men jag kommer att sakna världens bästa faster. Har pratat om att besöka henne på sjukhuset och sist vi var in till stan så sa jag att jag kunde ta det nästa gång, Jonas sa att "det finns kanske inte hur mycket tid som helst kvar" och han hade rätt. Jag måste sluta att skjuta upp såna saker. Säger jag att jag ska till mormor så ska jag till mormor.

Vila i frid älskade faster <3

Det var trevligt när ni kom..

Men det var ännu trevligare när ni for.. haha, nä jag bara skoja. Borde verkligen sova nu för jag ska till stan imorron och träffa min mormor har jag bestämt och eftersom att Jonas ska jobba så måste jag ta mig upp själv. Peter och Nicke fick varma mackor och saft och jag fick en massa disk, trevligt trevligt..

Förresten. Måste skriva om dagens händelser. Jag var på stan med syster Mathilda och när vi var inne på Gina Tricot och jag provade en klänning utan axelband, så sa hon. " Du kan ju ha en sån där sladdlös BH ju.." och sen när jag provade en annan klänning som jag skulle dra över huvudet så sa hon "Om du inte får den över huvudet så får du den ju knappast över arslet.." Och sen som sista "typiska" Mathilda-kommentar: " Jag hade också behövt sånt där krut i arslet.."
Ojojoj, jag hade faktiskt ganska kul. Imorn stan igen.

Nu ska jag lägga mig i sängen och sluta mina ögon och hoppas att jag somnar i någorlunda vettig tid..

Lisa säger: "Kaffe och trekant, 15 kr"

Ny dag..

Nya tag.. eller? Ny kväll är det förresten, har varit en lång dag och jag har fått värsta suget efter att städa, Nåt är fel!
Lillebror och Nicke är påväg hit (inte lillebror K, utan lillebror P) har gjort lite fika till dom för dom var tydligen hungriga..

I tisdags skrev jag att jag ville ha hjälp med vad som har hänt i Desperate housewives och det fick jag, men jag måste säga att självklart har jag inte missat att dom har hoppat över fem år, det avsnittet såg jag och några före och efter det, men vissa saker har jag ju missat verkar det som.

Nu kommer dom så nu måste jag gå..

Lisa säger:  Bajj bajj

Snöskottning!

Nu har jag skottat snö så att jag förhoppningsvis tar mig ut från garaget imorron. Hade tänkt ta mig en tur till stan o handla lite mat.  Det var hur jobbigt som helst och jag svettades som en gris, nu sitter jag och dricker loka och återhämtar mig, ska snart hoppa isäng, Jonas sover redan så jag tänkte göra han sällskap. Idag så nominerade jag Janna till blogg sm och hon garvade när jag berättade det för henne. Jag tror att hon blev glad! meen så är jag ju inte den enda som har gjort det heller!

Nä, nu får ni inte veta mer för idag, nu ska jag sova.

Lisa säger: jagsugeravbananer.blogg.se <- Jannas blogg!

Så sjukt!

Läste en artikel på norran.se och tänkte dela med mig till er som inte har sett den ännu.

21-åring bajsade på polisen
SUNDSVALL. En drogpåverkad stoppades av polisen när han var på väg till Umeå. Därefter bajsade han på dem.


Vk.se rapporterar om en drogpåverkad man som blev stoppad av polisen. Det hela ska ha utspelat sig i april i år då mannen bestämt sig för att gå hem från Sundsvall till Umeå. När 21-åringen stoppades av polisen ska han ha bajsat på en av poliserna, hotat dem med att smitta med HIV och bitit en annan.

Han har erkänt narkotikabrott men menar i tingsrätten att han inte ska betala skadestånd till poliserna eftersom att de som poliser borde räkna med att utsättas för liknande händelser.

Han döms nu för narkotikabrott, hot mot tjänsteman och våld mot tjänsteman. Vk.se skriver också att han bland annat ska söka vård för sitt missbruk och betala 14 000 kronor i skadestånd till de två polismännen.


Om ni inte tror mig, så kolla själv!

http://norran.se/nyheter/norrochvasterbotten/article212110.ece

Tjolahopp!

Här ligger jag mitt i natten i vardagsrummet och tittar på tv. Har tittat på ugly betty och två avsnitt av desperate houswives (vissa har ju inspelningsbar dvd). Jag måste ha missat ett par avsnitt av Desperate Housewives för jag kan inte fatta vissa saker. Eller så kanske det bara är jag som är korkad, hmm.. bra fråga! Men om det är någon som kan hjälpa mig med dessa frågor så skulle jag bli glad.

1. Varför har Orson suttit i fängelse?
2. Vem är det Edies man vill hämnas på?
3. Och varför vill han ha bort Mrs McCluskey?
4. Vad var det för olycka som Tom råkade ut för och i vilket avsnitt var det?

Jonas ska upp halv fem så jag måste nog hjälpa till lite så att han inte försover sig så jag får helt enkelt sova senare.
Har många planer för morgondagen, hade tänkt fixa lite här hemma för det känns som om det har stått stilla nu när jag har jobbat och så. Någon som vet hur man utrotar dessa jävla blom/bananflugor?! Jag vet inte hur jag ska göra och dom börjar bli väldigt irriterande!

Nä, nu har jag slut batteri på min dator så nu måste jag tillbaks till sovrummet, GODNATT!

Lisa säger: Ni som läser min blogg, HJÄLP MIG med mina frågor ;)

Nu är det kallt.

Och ja, jag vet att det kommer att bli kallare. Jag bor ju inte i södra sverige längre! haha, inte för att jag vill bo någon annanstans än här (vill bo med min Jonas <3) men det är ju svinigt kallt ute och typ snöstorm eller nåt för ibland så låter det som om någon kör in med en lastbil i huset men det är bara blåsten (hoppas att det förblir så också!)

Har varit och jobbat ikväll och det gick bra som vanligt, jag börjar känna mig hemma inom hemtjänsten, trivs hur bra som helst!

Nu måste jag försöka få bort Jonas från sin dator så att jag inte behöver frysa ihjäl ensam! hehe..

Lisa säger: GODNATT!

Den sämsta hittils..

Hej, jag heter Lisa och bor utanför systembolagets dörrar i Jakobsberg. Jag är en odräglig alkoholist, tycker om att supa mina föräldrar under bordet, samt göra supergoda fattiga riddare. Jag jobbar med att dressera daggmaskar där jag för det mesta bara sitter och slöar När jag kommer hem vill jag skriva kärleksbrev till Måns Zelmerlöw. Jag söker dig som gillar att brygga te så att det står härliga till.

Hör av dig!

Hur blir din kontaktanonns?


1. Färgen på din tröja/linne:
Röd: i en soptunna i Lund
Blå: i en studentkorridor i Lappland
Grön: utanför systembolagets dörrar i Jakobsberg
Gul: med min mamma i Stockholm
Lila: i en baja-maja på en ödelagt festival
Rosa: vid regnbågens slut
Svart: i skogen där älgarna blivit galna
Vit: i en träkoja med insekterna
Annan: på en parkbänk i Uppsala

2. Ditt favoritbakverk
Napoleonbakelse: öppen och social
Princesstårta: dålig i magen på heltid
Arraksboll: kissnödig alltför ofta
Chokladboll: arg och grinig
Bulle: en riktig bitch
Kladdkaka: en odräglig alkoholist
Mazarin: en aktiv djurets rätt-aktivist
Småkaka: en riktig soffpotatis
Daimkaka: en sportfåne
Annat: dålig i sängen

3. Födelsemånad:
Januari: handla broccoli
Februari: supa mina föräldrar under bordet
Mars: blunda och hoppas på mirakel
April: åka ner till södra Sverige och befria palsternackor
Maj: kissa från gungor klockan två på natten
Juni: slänga andra människors strumpor i sjön
Juli: låtsas att jag är en blind gubbe i en pool
Augusti: mörda getingar på de mest brutala sätten jag kan komma på
September: ha matkrig med mina lärjungar
Oktober: dra random citat ur bibeln
November: linda in mig själv i toalettpapper när ingen ser
December: be till gud

4. Favoritdryck:
Läsk: göra supergoda fattiga riddare
Cider: hurra när 70-talsklassikerna kommer tillbaka
Öl: tvätta tårna
Vin: fylla tomma Cola-flaskor med tvättmedel
Vatten: sjunga i en låtsasmikrofon framför datorn
Juice: protestera MOT djurens rätt
Te/iste: blanda kortlekar
Kaffe: bli portad från krogen
Annat: slänga ut min tv genom fönstret och hoppas att jag träffar någon

5. (dominerande) färg på din vägg
Röd: som grisuppfödare
Svart: som dagisfröken
Vit: med att dressera daggmaskar
Blå: som underbetald gatumusikant
Grön: som sexleksaksförsäljare
Gul: som maskot till det lokala fotbollsförbundet
Lila: som högskolelärare
Rosa: med blinda och hörselskadade barn
Annan: i kyrkan

6. Favoritårstid:
Vår: för det mesta bara sitter och slöar
Sommar: smugglar ner droger i allas drycker
Höst: tänder eld på allt jag ser
Vinter: pillar mig i naveln

7. Ditt förnamn börjar på:
 A-F: ringa upp första bästa kompis och skryta om mina sexerfarenheter
G-L: skriva kärleksbrev till Måns Zelmerlöw
M-Q:klä ut mig till clown och onanera vilt
R-V: kasta av mig kläderna och spatsera runt i mitt hem
W-Ö: slänga mig i sängen och sjunga med till Mama Mia

8. Ditt efternamn börjar på:
A-F: gillar att brygga te så att det står härliga till
G-L: tar i från tårna när du fiser
M-Q: delar mina intressen
R-W: kliar dig i skrevet på offentliga platser
X-Ö: smörjer in dig själv i olja på kvällarna

Hej, jag heter___namn___och bor___1___.
Jag är___2___, tycker om att ____3____, samt ____4____.
Jag jobbar ___5____ där jag ____6____
När jag kommer hem vill jag ____7____
Jag söker dig som ____8____.
Hör av dig!

Hur blir din kontaktanonns?

Lisa säger: Jag tyckte att den var så fjantig så jag var tvungen att ha med den! =)



Uttråkade snorungar?

Verkar som om snorungar springer runt i robertsfors kommun och snor bilar och sen buskör med dom tills dom inte funkar som dom ska. Ikväll när jag och en kollega hade gjort ett besök hos en vårdtagare så kom en och sa att vi skulle ringa polisen om vi såg en audi avant silverfärgad, för den hade blivit stulen en timme tidigare. Typ tre-fyra bilar sen igår som blivit stulna och trots att mårsgården ligger intill vägen så har inga polisbilar setts till. Har dom ens varit ute och kollat?

Jadu, verkar vara mycket på gång. Nu är det lite varmare ute, men inne är det kallt. Hur vi än gör så blir det aldrgi varmt, och det är inte bra! Och fortfarande fungerar inte varmvattenberedaren som den ska så inte kan jag ta långdusch heller.

Förresten, på tal om poliser, undra om dom har varit här och kollat hastigheterna som dom sa att dom skulle? Farten är lika hög som förut och jag har inte sett att dom har stått här heller.

Lisa säger: säger man en rak kurva eller ett rak kurva?!



99 % av sveriges befolkning sover..

Typ. och jag är vaken för nu bär det iväg till jobbet. Börjar sju, men vem vet vad som finns efter vägarna den här tiden på dygnet? Jag har iallafall varit duktig och eldat lite (det är ju typ kallt ute nu, -9,4). Hoppas att motorvärmaren har gjort sitt för annars tror jag inte att min kära kerstin vill starta.
Känner att jag har sovit aldeles för lite i natt, men som tur är så ska jag ju bara jobba till 10.00 och sen kan jag köra hem och sova i typ fyra timmar och sen tillbaks till jobbet.

Jonas, du är min favoritfilur av alla filurer, du är den som jag vill vakna med varje morgon tills jag trillar av pinn! Du har mitt hjärta i ditt förvar!

Förresten så måste jag säga att det var HELT FEL PERSON SOM ÅKTE UT UR IDOL! Anna  har ju världens underbaraste röst, hennes version av have a heart var tillochmed bättre än orginalet! , hur i hela h-vete kunde Johan Palm klara sig mot henne?! Han kan ju för fan inte ens sjunga som en människa! Nä, fy! Så går det om unga småfjoller får mobiler fullproppade med pengar, Bortskämda snorungar. Nä, jag är helt enkelt jävligt besviken!

Lisa säger: Kallt ute, kallt inne men varmt i mitt sinne.. eller nåt..

Helg..

för alla, men inte för mig. Jag ska nämligen jobba hela helgen. Har en delad dag imorron med start 07.00-10.00, ledig till 16.30 och jobbar sen till 21.30. På söndag har jag sovmorron och börjar inte jobba förrän 16.30! Jonas och Stefan sitter i vardagsrummet och tittar på Hancock och jag ligger i sovrummet och tittar på idol. Jag diggar Alice och Anna, nån av dom borde vinna, helt klart!

Nu ska jag äta lite godis och titta klart på idol.
Godnatt!

Lisa säger: Inget jobb = Inga pengar!

Kallt ute, kallt inne..

Nu ligger jag i sängen och ska sova igen.. Tittar på lövångersrevyn och det är ju typ bra! Nu är det bara lite mer än en månad kvar innan Ylva kommer hit och det kommer att bli hur kul som helst! Ikväll har det blivit bakat två kakor i detta hus, jag gjorde en chokladkaka med päron, men utan päron och med persikor istället och Jonas gjorde en sockerkaka. Borde ha sovit för länge sen, men det blev inte riktigt så. Får se vad som händer imorron men det blir nog stan eller nåt, åsså blir det massa mys.


Tack för att du finns älskling! <3



Lisa säger: Man är väl inte bög bara för att man suger av en kompis?!


Hmm

Nu är jag så trött så att jag skulle kunna somna ståendes. Har varit och provjobbat och det gick ganska bra, så jag hoppas att det blir nåt av det i framtiden! Nu ligger jag i sängen och försöker vila mig lite, för snart kommer Jonas!

Orkar verkligen inte skriva nåt idag, är helt slut.


Lisa säger: Godnatt

Baj baj!

Nu ska jag och provjobba! :P
Vad heter skellefteås bästa restaurang?
Där kommer jag att vara ikväll :)


Lisa säger: Utan dig är jag inte den jag är med dig! Du är underbar!

Tisdag

Men egentligen så är det måndag, för jag har inte somnat än. Nu ska jag sluta mina ögon och falla i djup sömn.

Lisa säger: Godnatt
!

4 månader

Idag är det fyra månader sen vi blev vi och det har varit underbart! Jag har älskat varje sekund som vi spenderat tillsammans! Älskar dig Jonas <3

Nu blir det sängen för imorron blir det stan!

Lisa säger: Jag kärlekar dig!

Vit gräsmatta!

Iallafall så är den lite vit med grön grund, haha!

Var och jobbade igår och det gick faktiskt rätt så bra, första kvällen som inte var inskolning :) Är typ trött men ändå pigg och jag känner att jag inte orkar göra nåt idag, men jag har faktiskt eldat (Jonas sover och det är kallt, så vad gör man?).
Nu tänker jag väcka han! wish me luck!

4 månader idag
<3

Lisa säger: Du är min min min min min min min min min!

Jobb..

Jag ska jobba imorn, börjar 16.30 och jobbar till 21.30 så det är inte så farligt..  Får ju min sovmorron! Sen får vi se om det blir jobb på söndag, några är lite halvkrassliga så man vet aldrig om det blir inhopp :) Nu har vi varit i bygdsiljum och träffat nå folk, nu är vi hemma och Jonas leker lite med Kerstin (han har ju tänkt att hon ska bli vacker) och jag är trött så jag sitter inne och gör ingenting..

Trött, tröttare, tröttast!

Lisa säger: I ett hus i Bygdeträsk, Liten flicka dricker läsk, Pojken pillar på en bil, svär och dricker fil!
(i ett hus i skogens slut, liten tomte tittar ut, haren skuttar fram så fort, knackar på dess port)

SOVA

Jag vill sova och jag vill sova i flera dagar, men så kommer det inte att bli. Jag ska nämligen jobba imorron och lördag. Sen på söndag då ska jag sova och då ska jag sova LÄNGE! Men jag ska inte ljuga, för ifall dom frågar om jag vill jobba så skjuter jag upp sovandet till senare. Jobb först - sömn sen..
Nu har jag bakat en kaka som jag ska ta med på jobbet. Nu ska jag gå och pussaJonas och sen hoppa i säng.

Har klarat två bra saker idag.
1. Klarade provet, så nu får jag ge medicin
2. Klarade även av att köra Jonas bil fram och tillbaka utan att behöva bärgning!



Lisa säger: Hit me with your best shot!



Nu gäller det!

Idag ska jag göra provet som jag inte får misslyckas med. Steg upp vid sju, skulle baka min underbart goda chokladkaka med päron för att bjuda personalen på, MEN när jag ska börja så ser jag att jag inte har kakao så de räcker så jag får helt enkelt baka min kaka en annan dag. Bra start? NOT!

En god nyhet är att det har snöat lite, det är lyser vitt när man tittar ut och det är så vackert!

Nu måste jag gå.

Lisa säger: Håll tummar och tår för om jag inte klarar det så får du stryk Janna! ;)
(skämt)

Hur gör man?

För att bli av med ett beroende? Jag kan inte sluta lyssna på Beyonce - if i were a boy. Jag verkar inte bli less den heller så jag vet inte vad jag ska göra. Jag älskar den låten just nu! Thats it!

Idag har vi varit till stan och köpt ett våffeljärn och en multiskrivare, alltså skrivare/kopiator/scanner så det är ju bra! Nu kan jag ju skriva ut alla mina recept istället för att skriva dom för hand och sen tappa bort dom. Har tillochmed köpt en pärm med döskallar på att ha mina recept i.. Köpte lite blommor oxå, och en matta att ha i hallen och sen blev det andra saker som jag inte kommer ihåg.

Nu ska jag plugga lite, har ju de där provet imorron och jag måste ju klara det för annars får jag inte ge medicin.. MÅSTE MÅSTE klara det! Håll alla era tummar och tår!

Lisa säger: Ingen som kan komma och trycka in medicinhäftet i huvudet på mig?

Godmorgon

Varför säger man god morgon? Finns väl ingen morgon som är god?! Iallafall inte idag. Jag är så trött och slut i hela kroppen, men nu är det ju så att vi ska till stan och leta våffeljärn *mums*. Jonas ligger och sover även fast jag har väckt han typ 5 ggr senaste halvtimmen och jag vågar inte väcka han på ett elakt sätt. Nån som har tips på hur man ska väcka någon så att personen vaknar utan att man är elak?

Prov och jobb imorron, hoppas att det går bra. Måste hinna läsa igenom pappret ett par gånger till innan det är dags.

Lisa säger: Jag är också osams med John Blund Janna..

Min livsplan

När jag blir gammal och grå
Och mitt hjärta strax ska sluta slå
Vill jag se tillbaka på livet jag levt
Och veta att jag inte avslöjat någon viktig hemlighet

Det finns några saker i livet
Som vissa tar för givet
Villa, giftemål och barn
Är stora delar av min livsplan

Jag vill fylla mitt liv med mycket glädje och lite sorg
Resa jorden runt och även besöka Göteborg
Jag vill jobba tills jag går i pension
Och sedan vill jag leva resten av mitt liv med en viss person
En man som givit mig allt jag någonsin velat ha
Villa, giftemål och minst tre underbara barn

Jag vill sitta i kassan på ICA
Medan han på vårt hus spikar
När livet är slut vill jag tänka tillbaka
På allt det goda livet för med sig
Men också det onda
Död, våld och olyckor
Jag vill aldrig behöva gå med ett par kryckor
Jag vill vara pigg och frisk tills dagen jag somnar in
Jag älskar att prata och tjollra på
Så nu undrar jag hur i allsindar detta ska gå

Detta är mina mål att uppnå
Innan jag är gammal och grå
Och mitt hjärta strax ska sluta slå
Saker som dom flesta tar för givet
Villa, giftemål och minst tre underbara barn
Det är min livsplan

Den här dikten skrev jag när jag var 17 år och gick på handelsprogrammet på Anderstorp. Jag är nöjd!

Lisa säger: Godnatt


Klockan är mycket

och jag kan inte sova.. Har inte ens försökt, för att jag vet att jag inte kan. Min hjärna är full och jag vet inte vad jag ska göra av allt skrot som trängs där inne. Nån som har nåt tips?

Ska kanske få besök av Emma imorron, vet inte hur det blir men jag hoppas!

Kommer snart att lägga upp bilder på hur det ser ut i rummet som vi har gjort om, det blev hur bra som helst med dom nya gardinerna!



You make my heart sing
You are my everything
-Jonas-

Lisa säger: Du har fått mitt hjärta att göra volter av lycka!

Jag känner mig konstig.

Det känns som om jag har haft en konstig dag idag. Det har inte varit en dålig dag och det har inte varit en bra dag, utan den har bara varit konstig. Nu börjar ena rummet där uppe bli klart, eller klart blir det ju aldrig, men det börjar likna nåt iallafall.

Idag har jag gjort nästan ingenting, jag har diskat och bakat en kladdkaka. Jag har hjälpt till att trä symaskinen så att Jonas mamma kunde fålla upp våra nya gardiner. Jag har tittat på Ugly Betty. Sen har jag inte gjort nåt mer. Suck. Konstig dag. Suck!

Jag måste säga att jag hade jätteroligt i Lördags när vi var och badade och jag har faktiskt ett par bilder. Emma, Anton och Simon lekte med flytsaker som barn kan låna så jag tänkte att dagens bild blir en bild på Emma i bikini, med gula flytsaker på olika ställen. (Ja, det är tillåtet att skratta!)




Nu ska jag diska igen och sen blir det nog SOVA!

Lisa säger: Polisen är bra att ha ibland, det går väldigt sakta nu..

Krysset..

Nu har vi varit på krysset och ätit kvällsmat, inte så nyttigt men det var jävligt gott! I Burträsk så var det en bil som pallnitade på vägen så att bilen bakom körde på han, sen försökte han få det till att det var bilen som körde på han som hade gjort fel när han själv inte hade gjort tecken för att han skulle stanna och dessutom så stannade han där det var stoppförbud. Så jag hoppas att han bakom står på sig för det var ju inte hans fel..

Jag känner att idag (eller just nu kan man säga) så är jag inte så pigg så jag vet inte riktigt vad det är som kommer ur min käft. Har inte gjort nåt vettigt idag förutom varit på arbetsförmedlingen (inte för att det är nåt vettigt men det kanske räknas som mer vettigt än att äta på krysset?)..

Nu blir det sängen, men först tänkte jag försöka komma ihåg hur man gjorde för att lägga ut bilder tillsammans med inläggen.. Kan bli svårt men jag hoppas att minnet är bättre än vad jag tror!

Tänkte iaf lägga ut en bild på den fina blåa golfen som tyvärr dog den 13/8 p.g.a att jag tog körkort.. men men, sånt som händer, nu har jag ju Kerstin =D




Jag som precis hade lärt mig registreringsnummret..

Lisa säger: Nej Janna, du är inte bättre än mig, du har bara mer tid att spendera på nöje (bloggen) ;)

Arbetsförmedlingen

Idag har jag varit på arbetsförmedlingen och fått veta att jag inte räknas som arbetslös eftersom att jag brukar ha minst 8 timmar i veckan (Då jag väl jobbar). Men jag är fortfarande inskriven som arbetslös, hur går det ihop?

MIddag med mera på Allégården var hur kul som helst. Vi spelade innebandy och jag råkade fälla Urban (vi kan väl säga att han snubblade över mitt utsträckta ben, okej?) sen åt vi middag och sjöng. Sen åt vi glass (Ben and Jerry, huur go som helst!) och sjöng och sen pratade alla och sen blev det allsång.. sen for vi hem och jag var dötrött! Jag råkade säga till Jonas att han var som en dörrmatta (han var skäggig och inget annat) sen så somnade jag och sovde länge.

Förresten så ska polisen stå här och kolla hastigheten på dom som kör förbi nån gång den här veckan och nästa och det är verkligen på tiden!

Å du Janna, hoppas du skäms! Jag som tycker att jag har varit så duktig och börjat komma ihåg att uppdatera min blogg åsså går jag och läser din och ser att du har skrivit 7 inlägg på ett dygn! Det var nästan så illa att jag började gråta..
Men det gör egentligen ingenting för jag tycker om att läsa det du skriver ;)

Nu så ska jag försöka fixa lite med allt som köptes på Ikea!

Lisa säger: Det är mysigt med kärlek

Pite havsbad

Nu ska jag till pite havsbad. Det ingick verkligen inte i mina planer för helgen, men Emma ville absolut inte vara ensam tjej så jag ställde upp. Så idag ska jag till pite å bada och klockan fyra ska jag på middag med mera (det jag skrev om innebandy o de) så idag kommer jag att vara hurtig !

Måste bara säga att 21 var hur bra som helst! Jag tyckte inte att det kändes att den var typ tre minuter från två timmar.. och det är ju bra..


Nä, nu ska jag ställa mig vid dörren och vänta :D

Lisa säger: Bada bada bada!

Fredag

Nu är det fredag och helg igen, den här veckan har flugit fram.. Men det kan ju bero på att jag har jobbat måndag tisdag och onsdag :) I helgen är jag ledig och jag är ledig fram till Torsdag (om det inte blir akut)! Så nu blir det till att skruva ihop alla möbler som vi köpte på Ikea igår och imorron ska vi på middag med mera (innebandyturnering typ) och sen på söndag ska vi på middag på Tattung med Jonas föräldrar.

Jag känner mig helt trött i kroppen, huvudet känns 20kg tyngre och ryggen vill inte att jag ska stiga upp från sängen på morronen..

Nu ska jag sätta mig i soffan o käka godis! Ikväll blir det att se film och jag har äntligen fått min vilja igenom! Vi ska se 21! Den verkar vara jättebra så jag hoppas att den är det så att Jonas inte får rätt.. 

Lisa säger: Den dagen jag vinner första pris i en tävling så ska jag springa naken runt huset, det lär ju ändå aldrig hända!

IKEA

Nu har vi varit på Ikea i Sundvall. Vi åkte kl 07.00 i morse och kom hem ca 20.20 nu ikväll. Bara besöket på Ikea tog tre timmar och sen blev det en timme till inne på Biltema. Nån trafikolycka mellan övik och umeå gjorde så att vi kom hem senare än planerat, men jag är glad ändå för nu har vi massvis med nya saker till rummet som vi (jonas) gjorde om förra veckan. En vagn för möbler och en vagn för inredning eller vad man nu ska kalla det och båda var fulla! Tack för idag Jonas, du var söt som vanligt. Har aldrig förut handlat med någon som varit så lugn som du ;) Du är min bara min, jag släpper dig aldrig!

Lisa säger: Ikea gjordes för kvinnorna och Biltema för männen, det kan jag konstatera!

6 dagar

Nu har det gått 6 hela dagar sen jag skrev nåt i min kära blogg (som ingen läser, så det kanske inte gör så mycket). För vissa kanske det låter som en dålig ursäkt, men anledningen till att jag inte har haft tid och ork till att skriva här är mycket enkel. Jag har helt enkelt jobbat mig trött. Jag är så trött när jag kommer hem från jobbet att jag orkar laga mat, läsa norran på internet (tidningen som kommer hem i brevlådan är ju förstörd nu, för nån idiot kom på att man skulle byta utseende på den), orkar pussas med Jonas och sen lägger jag mig i sängen. Idag har jag gjort samma saker som tidigare dagar bortsett från en sak, jag har tagit datorn med mig upp till sängen..

Imorron så blir det Sundsvall och IKEA! Vi kommer att starta härifrån ganska tidigt för att hinna med allt som vi har tänkt. Jonas och Stefan har varit duktiga nu. Dom har burit upp ett skåp till sovrummet medan jag låg i sängen med datorn i knät och tittade på :) Jag var helt slut efterråt..

Förresten, vet inte om jag har skrivit så mycket om mina inskolningsdagar på Mårsgården i Robertsfors så jag tänkte göra det nu (Om du vill läsa sånt som är spännande Janna så behöver du inte läsa längre än hit;)).
Ja, åter till Mårsgården. Det är alltså inom hemtjänsten som jag har börjat jobba och jag är "inne". Mina jobbarkompisar är hur mysiga och trevliga som helst och alla är som jag (ingen är bra på att vara tyst) så jag passar verkligen in. Chefen är jättetrevlig och jag tycker att hon gör ett bra jobb. Vårdtagarna är mysiga och jag är faktiskt inponerad på vissa (många) av dom.

Nä, nu ska jag inte tråka ut er mer. Justja, det är ju ingen som läser i min blogg, för jag bad ju att alla som läste min blogg skulle skriva en kommentar, men jag har inte fått en endaste kommentar. Och det som är konstigt är ju att vissa verkar veta vad jag har skrivit ändå ;) (NU är det din tur att ta åt dig Mathilda).


Lisa säger: Mer tid till bloggen önskas!


RSS 2.0