Lördag ?

Nu var det ett tag sen jag skrev här, men jag har haft så mycket annat för mig o så och visst är det bra om man spenderar mindre tid vid datorn och mer tid på annat?

FEL person som åkte ur Idol, men vad gör man då man inte är med och röstar själv? Det är bara att gilla läget och hoppas att det går bra för Erica i framtiden iallafall! Jag tror stenhårt på Erik och Tove i final, så de så!

Jag har lördag idag även om jag vet att det "bara" är fredag.. Det är första gången sen jag började jobba i februari som jag och Jonas är ledig en fredag samtidigt så där har vi anledningen till att vi har lördag idag..

Det blev bara en snabbis här, ska gå och lägga mig igen.. John blund har hunnit ikapp mig så det är bäst att lyda innan jag somnar sittandes här..

Jonas sa nåt som var jätteroligt tidigare ikväll men jag kan inte komma ihåg vad det var han sa så tyvärr kan jag inte skriva det här, han kom inte ihåg det själv heller så om jag inte kommer på det senare så får inte ni heller veta  ;) haha, nu blir det sängen, godnatt!

Alltid upptagen med nåt!

Ja, chefen alltså.. Idag hade hon inte sammanträde till 17, idag hade hon semester till imorron.. Jag har försökt skicka ett mail men jag vet inte hur jag ska formulera för att hon ska förstå..

För ett tag sen så ringde det på dörren och det var Jehovas, jag var stressad för att jag hade tagit ut valpen ur valphagen och sen så blev det brottom till dörren för att Sita började tokskälla. Iallafall så vägrade gubben att ge sig utan pratade på även om jag sa att jag inte var intresserad av hans tidning. Han försökte ge mig tre olika tidningar och tillslut så sa jag "Jag är inte intresserad av dina tidningar, dom brinner ju inte ens bra.." Så vände jag och gick in och det sista jag hörde va "Jaha, du är en av dom.." Haha..

Nu måste jag duscha.

Hejsålänge

Onsdag

Det är inte bara Burträsk hälsovård som tycker om att jävlas, det verkar som om bloggen är inne på samma spår.. Det tar timmar innan mina inlägg laddas upp, det som jag skrev igår laddade jag upp halv tolv men det kom inte upp förrän efter tre nån gång. Ioförsig så gör det kanske inte så mycket, dom kommer ju fram ändå : )

Ska jobba ikväll, har övernattning.. Men först måste jag försöka få tag på chefen (nåt som verkar absolut omöjligt). Varenda dag så har hon "sammanträde till klockan 17" då man ringer dit.. Nu ska jag ut med vovvarna och sen ska jag äta nåt, det kurrar ordentligt i magen nu så det är bäst att lyssna på vad den har att säga : )

Det är så roligt!

Burträsk hälsovård verkar göra allt för att jävlas med mig.. Dom har skrivit fel i min journal och det är ett fel som inte är bra med tanke på att dom gör en utredning om mina skador från olyckan förra året. I november förra året var jag där och träffade en sköterska för att jag hade utslag och så hade jag ont i nacken och huvudet, och hon skrev att jag hade varit med om en bilolycka för något år sedan.. Jag var där den 17/11-08 och krocken var den 13/8-08 så  vart hon har fått "något år sedan" ifrån ? Iallfall så ville han från folksam veta om det stämde eller inte för det framkommer inte i någon annan journalanteckning från det jag var 12 år..

Tänkte skriva lite här i bloggen igår men dom hade stängt ner hela tjofaderullan ett par timmar för service eller vad det nu stod.. Jag var på lyftteknik i stan igår och det var väldigt intressant och jag lärde mig mycket så vi får se om nåt av det går att använda i mitt jobb. Gårdagens bästa var några lite äldre personer som jobbar hos en brukare som det inte har blivit gjord någon belastningsbedömning på och en av dom som jobbade där sa "Vi bad arbetsledaren om en belastningsbedömning och så fick vi den här kursen"

Nä. nu ska jag göra nåt vettigt..

Hejsålänge

Godnatt

Det blev inget jobb för mig idag för jag blev sjuk, fick sjukt ont i magen igår och lyckades somna men vaknade igen efter en timme och då blev det brottom till toaletten. Efter en dryg timme kunde jag lägga mig och sova igen men det varade inte så länge det heller.. Sen så vaknade jag 06.52 och trodde att jag hade sovit för länge för att ringa och sjukanmäla mig (började egentligen halv åtta), men det var bara för att min mobil hade ställt fram sig en timme istället för bak så därför blev jag lite förvirrad..

Jonas sa till mig ikväll att det var lika bra att jag la ner bloggen för jag skriver ju ändå här så sällan, men då sa jag NEJ! och att jag ska skärpa mig för att det är bra att ha en blogg. Sen tog det inte lång stund innan han sa "Du måste ju blogga så att jag kommer ihåg vad vi har gjort" så ja, nu är det bara att blogga!

Tänkte nu berätta lite om helgen men eftersom att jag jobbade övernattning fredag till lördag så börjar jag med lördagen.

Lördag:

Kom hem från jobbet och tog en promenad med Sita, gick "bingostigen" och så fick hon hälsa på några bekanta längs vägen. Vi stannade hos Lillbacka och pratade lite och hans barnbarn var där och hon var så söt. Hon gick några varv runt Sita och sen sa hon "Han ha en tor shnopp" Nä sa Lillbacka, det är en tjej och hon har fått en valp så det är spenar.. Sen pekade hon bakår och sa "Där har hon en rumpa.. vet du vad ? Jag har osså en rumpa, den är här (samtidigt vände hon rumpan mot oss och pekade)" Hon var så söt :  )

Sen så for vi till Umeå på Jonas kusins 40 årskalas och åt god mat och tårta. Det kom hela tiden mycket folk och det kom dit en som jag kände igen men jag var inte riktigt säker på vem hon var men jag hade mina aningar och dom visade sig stämma, så det blev lite prat om gamla minnen och nya händelser osv så det var riktigt trevligt och ett bevis på att världen är liten : )

Sen for vi hem och gick ut med Sita och sen for vi till stan för att lämna igen några filmer och sen så åt vi och tog en tur till Bureå. Ringde och bokade en bana på bowlingkompaniet och så for vi dit (jag, Jonas, mamma och Bengt) och jag hade på känn att det skulle gå riktigt dåligt för mig, men ack vad fel jag hade.. Det gick hur bra som helst i början och efter första serien så låg jag tvåa efter Bengt.. Sen gick det utför och jag slutade på tredje plats (men jag var nog lika glad ändå). Sen skjutsade vi hem mamma och Bengt och sen for vi hem och sovde..

Söndag:
Idag har jag inte lyft ett finger. Jag har mest legat i sängen och tittat på tv eller löst lite sudoku, men även om jag har sovit väldigt mycket under dagen så är jag fruktansvärt trött nu så nu ska jag avrunda här lite och sen ska jag sova.

Imorron så blir det stan och lyftteknik och jag måste dit även om jag mådde så dåligt igår..
Godnatt!

Det snöar

och jag är fortfarande helt slut i kroppen men jag måste ju jobba ändå.. Nu ska vi fara till burträsk och sen ska det diskas och städas även om kroppen inte orkar (jonas är ju hemma nu, hihi)..

Hejsålänge

Suck

Jag har sovit nästan hela dagen idag men jag är fortfarande lika slut, orkar inte göra nåt överhuvudtaget, har nyss ätit middag, det blev nyponsoppa och nu ska jag lägga mig igen och fortsätta vila, måste ju vara pigg imorron då jag ska jobba..

Godnatt

.

Varför vill inte min kropp som jag vill ? Jag vill orka städa och diska men min kropp vill bara ligga ner. Jag har ont överallt och huvudet känns som bly, näsan kittlar och halsen är irriterad (och det är jag oxå, vill inte bli sjuk)..

Idag ska jag vila lite så att jag orkar göra nåt och så att jag orkar jobba imorronkväll.. Nu har valpen börjat lära sig skälla på riktigt så nu blir det livat i huset.

Måste ner och elda, det är ju under 20 grader nu *hurvas*

Nu är Jonas hemma

så nu kan jag sova igen : ) Vi tog en omgång Uno innan vi gick upp, eller jag gick upp Jonas smörar för Sita och ger hon mat.. Valpen är så söt, hon har börjat bli busig nu också, hon gav Sita en lekfull höger : )

Nu ska jag sova. GODNATT!

Det är inte kallt..

..men jag fryser ändå..

Jag vaknade och var förkyld, ska det vara på det viset så tycker jag inte om att vakna!
Det var 23.4 i sovrummet och jag frös, jag kollade om jag hade feber och det måste vara nåt fel på termometern för den visade 34.2, inte kan väl en människa ha 34.2 ? Jaja, nog tjatat om det.. Jag hade så många planer för ikväll, det var så mycket som jag ville göra men kroppen sa ifrån, kroppen ville vila så som vanligt så blev ingenting av mina planer..

Nä, nu ska jag gå ner och hämta astmamedicinen sen ska jag elda och sen ska jag lägga mig och fortsätta vila..

Jag orkade inte..

..sova så jag for till Burträsk istället och gjorde bort det som skulle göras. Nu är jag hemma igen och har precis kollat min mail, eldat lite och gosat med lillan. Hon har ju blivit SÅ stor!

Nu tänkte jag fortsätta med det jag gjorde innan jag for till Burträsk, nämligen VILA!

Godkväll/natt

Onsdag

Jag är lite borta som jag var igår, jag tänkte skriva att det var tisdag men i sista stund ändrade jag mig.. Jobbade i natt och det var jobbigt, fick springa ner 03.33 och 05.15 och upp 06.00 så det blev inte mycket sömn för min del.. Därför tänkte jag gå och lägga mig en stund nu så att jag orkar vara vaken då Jonas kommer hem : )

Nu ska jag sova film, tror att jag ska "titta" på "Kung fu panda" eller nåt : )

Jag blir tokig!

Jag tänkte att jag skulle vara duktig och ringa till A-kassan, men tror ni att det går att komma fram? NÄ! För dom har typ ett speciellt nummer för dom som bara vill vara med i A-kassan och det numret har varit upptaget i snart två timmar. Jag hamnade inte ens i telefonkö.. Vänta, nu säger dom nåt!

Haha, nu kom jag fram till telefonkön : )

Vad är det för dag?

Jag har ont i hela kroppen och det känns som om huvudet väger 250 kilo. Jag är dygnsvill, vet inte vad det är för dag, men enligt mina beräkningar så borde det vara tisdag.. Ska jobba ikväll, börjar 16.30 och slutar 09.00 imorronbitti. Jonas fick inte sova så länge idag, dom ringde från gummiverkstan och frågade om han kunde komma dit så han är där nu, ska fixa färdigt hans matväska och sen ska jag fara dit med den.

Orkar verkligen inte skriva mer just nu så ni får hålla tummarna för att jag orkar skriva mer senare..

Jaasi..

Det är måndag och en ny vecka har startat, Jonas kör eftermiddag och jag sitter här och bloggar. Idag har jag gjort mycket men jag vet inte riktigt i vilken ända jag ska börja. Kan ju kanske starta från början ?

  • Lövånger med Anette och Maggan, vi åt mat, var på varuhuset och avslutade med en tur till bageriet i hökmark. OJ så mycket fint krimskrams det finns på varuhuset! *Me like*
  • Kom hem, rastade vovvov och sen for jag igen men den här gången hamnade jag på nyckelgatan hos min mamma.
  • Åt mat där och sen for jag och mamma på bingon, vi pratade lite och hon kom med ett förslag som jag fortfarande funderar på.
  • Jag skjutsade hem mamma och sen for jag hemåt.

  • Rastade vovvov och eldade.
Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska föra härnäst.. Kanske se en film som jag inte "får" se annars? Hmm, en bra ide.. Är lite sugen på att se en sån där halvfjantigmåbrafilm : ) Nu skäller vovvov så nu är det bäst att jag går ner och frågar vad hon vill. Hejsålänge.

GAAH!

Jag blir galen på bloggen, den vill inte fungera.. Hur mycket jag än trycker på "spara & publicera" knappen så vill inlägget inte synas på bloggen! Så nu ger jag upp! (vet ju inte heller om det här inlägget kommer att synas, men det märker jag nog förr eller senare..)

Söndag

Nu så är helgen snart slut och det är dags för en ny vecka, en lite jobbig jobbvecka för min del eftersom att jag har två övernattningar och ett dygnspass. Det kanske inte låter så mycket, men det är ganska jobbigt med övernattningar eftersom att man har jour och därmed svårt att sova.. Jaja, jag ska inte klaga, jag har ett bra jobb som jag trivs med och det är ju det viktigaste..

Ikväll så har vi varit på Allégården på aktivitetskväll och dom hade planerat att vi skulle spela innebandy och lite annat, men jag tror att det mest blev en "pratkväll" eftersom att dom flesta satt och pratade..

Nu ska jag gå ner och hoppas på att det inte är lika varmt nere som det är här, jag svettas IHJÄL! Valpen är förresten världens sötaste! Hon har börjat springa och försöker lära sig skälla och hon är hur söt som helst (det kommer jag nog inte tycka då hon väl kommer igång med skällningen..)

Imorron blir det Lövånger med Anette : ) Ha en bra kväll !

Bloggen fungerar inte riktigt som den ska just nu.. *morr*

Lördag

Nu ska jag bara göra mig klar och sen blir det Norsjö och Birgers begravning så jag hinner inte skriva så mycket mer här idag. Hoppas ni alla får en bra dag så skrivs vi ikväll!

Mums!

Maten blev jättegod : ) Dom stannade inte så länge eftersom att dom skulle göra ett stopp i skellefteå hos mamma också, men det var trevligt ändå..

Jag har precis varit ut med Sita, eldat och gjort nyponsoppa till Jonas och nu tänkte jag lägga mig och sova.. Jag kan inte förstå vart alla sovtimmar tagit vägen? förut hade jag alltid tid att sova, jag prioriterade min sömn men det gör jag inte nu längre, men jag känner mig inte tröttare för det (kanske nu men det är för att jag inte har sovit mycket på mycket länge..).. NU är det helg för mig, har ledigt i 4 dagar och det ska bli skönt!

NU ska jag sova. GODNATT!

Vilken trevlig överraskning..

..som väntade då jag kom innanför dörren, där stod min sambo med en plastpåse, rengöringsmedel och papper och sa "Sita har lämnat en present till dig.." Vi hjälptes åt att städa bort allt och sen så öppnade vi några fönster och nu så har bajslukten försvunnit, Sita har nämligen ätit nåt olämpligt (vi vet inte vad än, men NÅT som fick igång magen iallafall)..

Klockan åtta kommer min lillebror och hans tjej och en till och ska äta här så jag ska gå ner och sätta igång nu : )

Nu är det dags igen..

Jag har inte haft någon som helst ork att blogga och jag har inte vetat vad jag ska skriva om så därför har jag i ren protest mot min hjärna inte skrivit EN rad på fyra dagar.. Men nu har jag protesterat klart så jag tänkte bara meddela för er att bloggen lever vidare!

Jaasi, i helgen som var så hände inte så mycket för min del, jag jobbade mest och sen så sov jag det som var kvar av helgen. Idag så skulle jag egentligen sova eftersom att jag ska jobba ikväll men klockan 07.15 ringde dom från jobbet och frågade om jag kunde komma och vara där under morgontimmarna och sen fara hem och komma dit igen halv fem, dom sa även att det var enda möjligheten som dom kunde komma på (som vanligt). Det är alltid "sista chansen till lösning" då dom ringer till mig, kan dom aldrig säga så till nån annan? Och hur går det för dom att hitta extrapersonal? Jag har iallafall skickat ett mail till Annika om att hon ska ringa till mig då hon är anträffbar för jag har ett bra förslag (som jag hoppas går igenom)..

Lillebror kalle fyllde 17 år igår och jag fick ett sms under dagen där det stod "Om jag ska få en present av er så vill jag gärna ha en parfym som luktar jävulst gott", jag hittade en parfym som jag tyckte luktade gott men jag har inte fått hans åsikt än.


Nä, nu ska jag lägga mig och vila lite, känner mig helt slut i kroppen, men nu har jag iallafall skrivit LITE här idag : )

Förresten, den lilla valpen är inte så liten längre : )

Sömnlös natt..

..eller visst blev det sömn men inte mer än ett par timmar.. Somnade nån gång efter halv tre och vaknade en timme senare av att Sita skällde, hon var helt tokig och hon vägrade vara tyst.. Sen tog det ett tag att somna om och nu är jag vaken och har varit det sen 6. Jobb imorron igen så då jag slutar idag 16.30 så ska jag äta och sen ska jag sova..

Godnatt (önskedröm)..

Norsjö

Nu ska jag snart fara till Norsjö och hälsa på och umgås lite med Maire. känner att blogglusten inte vill infinna sig så mina uppdateringar blir inte så många som ni kanske märker..

Nu ska jag göra mig klar.

Godnatt

Nu har jag följt Jonas med lastbilen och jag är superdupermegajättetrött så nu ska jag sova, för imorron ska jag upp före åtta för jag ska på bingo med mormor.

Godnatt

Är det redan eftermiddag ?

Jag kom hem vid halv tio imorse och gick och la mig vid elva och sen sov jag tills jag vaknade av att Jonas skulle fara på jobbet och sen somnade jag igen och vaknade vid fyra. Det var SÅ skönt eftersom att jag bara sov en och en halv timme i natt på jobbet..

Sitter och väntar på att fisken som jag tog upp ska tina så pass mycket så att jag kan äta den.. Nä jag ska panera den i cashewnötter och sen steka den men det är lättast om den är upptinad och mjuk..

Nu ska jag sluta skriva en massa strunt och ägna mig åt sånt som är viktigt istället (typ kolla min mail)..

Måndag

Nu har jag varit hos veterinären med Sita och tagit bort stygnen, veterinären tyckte att lillan har blivit JÄTTESTOR och jag kan inte göra annat än att hålla med..

Nu ska jag ut med Sita en sista sväng och sen måste jag fara på jobbet. Börjar halv fem.

Skrivs imorron!
Hejsålänge

Julstämning i OKTOBER ?

Det är helt sjukt men jag har haft världens julkänsla ikväll, jag var tillochmed tvungen att starta lite julmusik här hemma : ) Jonas satt i bilen och nynnade på "bjällerklang" samtidigt som det snöade och träden såg så där underbart juliga ut, så det var nog inte konstigt att julkänslan infann sig.

Idag så har vi varit i stan och köpt en vedvagn och massa mat (men det enda som vi egentligen skulle handla blev bortglömt). Sita blev jätteglad för att hon fick nya och fräscha grisöron (det fanns bara deluxe varianten kvar så dom var säkert extra goda).

Nu ska jag gå ner och fiska med d..


Hejsålänge

Här kommer en liten bild..

.. på mina fina glasögon och ansiktet som dom sitter på!


helg!

Det har inte blivit så mycket datorsittande hittills i helgen så därför har jag inte bloggat heller. Om ett tag ska vi fara till stan och skjutsa Trine och sen ska vi äta "ute" och sen ska vi hitta på nåt, kanske fara till Bureå till mamma. Hinner inte skriva så mycket mer nu, men jag får inte glömma att skriva Jonas kloka ord..

"Att skriva brev till sin käresta är som att rita en smörgås då man är hungrig"

Sista dagen

som ledig och imorron börjar jag jobba igen : ) Har skurat klart golven nere nu och det känns SÅ skönt!
Korvstroganoff till middag, men som vanligt så lagar den sig inte själv så det är väl bara att sätta igång..

Förresten, igår så visade jag mormor hur det fungerar med "drive through" så vi for på sibylla. Mormor blev väldigt fascinerad av pinnen som vi pratade med och så frågade hon hur i allsindar maten skulle kunna komma ut till oss, det var ju bara en pinne.. hihi, hon är så söt!

RSS 2.0