Gott nytt år!

som vanligt så är jag lite stressad. Jag ska ta ut en kaka ur ugnen typ nu och sen ska jag gå till Victoria och hämta ett spel och sen så ska jag vila så att jag inte somnar före tolv. Dessutom så har jag suttit i en timme och gjort en grej till Urban som han ska få för att han hämtar oss ikväll :)

Hoppas att alla får en riktigt trevlig kväll!
Gott nytt år!


Ont om tid..

Igår så var norran här, sen for jag till stan och handlade lite saker och sen så följde jag med Jonas då han skulle lasta upp så jag somnade vid fyra. Kvart i ett så kom sigvard hit och då sov vi så nu har jag lite bråttom. Börjar jobba 16.30 och innan det ska jag ha gjort morgondagens efterrätt..

Bäst att sätta fart.

Snart så.,.

Längtar fruktansvärt mycket till sängen och nu börjar det närma sig godnatt för min del. Jag håller fortfarande på och städar och pysslar på, men det känns som om jag inte kommer att få så mycket gjort ikväll så det är väl bäst att ge upp och satsa på att vara effektiv imorron istället.

Jonas är snart påväg hem så det ska bli trevligt att hinna säga Hej till han :)

Redan kväll?

Jag har fullt upp så jag hinner bara uppdatera en snabbis. Just nu så håller jag på att baka Non-stop chocolate cookies och det luktar inte äckligt här inne just nu. Det kommer att bli en sen kväll ikväll, men jag har planerat att sova till tio imorgon så jag hoppas att mina planer för en gångs skull blir som jag planerat :) Klockan 13 kommer dom och jag måste säga att jag är ganska nervös..  Jag vet inte vad jag ska säga, men jag vet iallafall vad jag ska göra.

Ber om ursäkt för den dåliga fotouppdateringen, men som jag tror att jag har berättat förut så är min kamera på reparation och jag kommer inte att få tillbaks den förrän om en-två veckor. Fick sms igår där det stod att verkstan hade hittat felet och beställt en reservdel som skulle komma om 6-8 dagar och efter det så tar det ytterligare 6-8 dagar tills den är hemma hos mig igen :(

Om två minuter måste jag gå ner och ta ut kakorna ur ugnen så det är bäst att jag slutar blogga nu. Ska försöka skriva lite mer innan jag går och lägger mig.

Gokväll!

Godnatt!

Jag hade tänkt göra en tidigkväll ikväll, men så kom jag på att jag skulle göra några matlådor att ha i frysen. Började med att göra makaronlåda och sen blev det korvstroganoff och ris och tillsist så stekte jag lite köttbullar och tog makaronerna som blev över när jag gjorde makaronlådan och gjorde ett par extra lådor. 14 matlådor blev det allt som allt och för att rymma dom så var jag tvungen att rensa frysen och slänga allt som var för gammalt (det var en hel del..) Jag är ganska less att stå vid spisen just nu, men imorgon tänkte jag inte laga nån mat för då ska jag städa det sista inför onsdag och baka några småkakor..

Nu ska jag ge mig för ikväll, hörde sängen ropa mitt namn så då antar jag att det är bäst att lyda.
Godnatt


Söndag!

Idag så blev jag väckt av Tira 06.40 och efter att vi varit ut med hon så gick vi upp igen, men efter typ en halvtimme så tröttnade jag på hennes gnällande så jag gick ner och la mig på soffan så att hon inte skulle känna sig så ensam. Men hon fortsatte sitt gnällande och jag var ut med hon flera gånger så att hon skulle bli trött och somna, men det gjorde hon inte så då somnade jag istället och jag vaknade inte förrän Trine ringde vid tio tiden..

Jonas kör traktor nu och ser ganska nöjd ut. Sita tycker inte om traktorn så hon skäller så fort han passerar huset. Väntar på att diskmaskinen ska bli klar så att jag kan börja baka :)

Nu har jag för första gången bloggat på nydatorn och det kändes bra!
Sitter förresten och letar efter saker att önska sig till födelsedagen, den här gången tänker jag vara ute i god tid för det är ju "bara" en månad och en vecka kvar..


Dum hund?

Nu så är julen snart helt över och imorgon kommer Peter och Sarah hit för att hämta Tira. Jag har kommit fram till att Tira inte är korkad, hon har bara otur då hon tänker (eller inte tänker..) och att hon växer för ojämnt för sitt eget bästa. Varje gång som hon ska gå igenom dörröppningen så slår hon höften på vänster sida och hon springer in i en med baken hela tiden och då baken tar i nånstans så tappar hon balansen med framtassarna och faller handlöst ner på golvet, MEN hon är ju söt ibland :)

Igår så var det ju julafton och jag vet inte vad som hände. Jag måste ju ha varit jättesnäll för jag fick jättemånga fina julklappar och jag är supernöjd! Jag fick en lila jetset klocka i silikon och så fick jag massa kaksaker, typ en superfin kakburk och världens finaste kakfat och så mycket annat. Kommer att lägga in lite bilder så fort jag har tid/lust/ork och kamera.

Nu ska jag försöka umgås med min sambo.
Ha en fortsatt trevlig julhelg!

Godnatt

Hahaha!

Jag var ute med Tira nyss och hon tyckte nog att det var spännande för då det kom en bil så hoppade hon upp på snödrivan och satte sig där :) Vi gick till Victoria och lämnade en julklapp och så gik vi en sväng så att hon kanske är lite tröttare sen. En som är trött just nu är jag... Jonas sover fortfarande och jag ska nu försöka väcka han en sista gång innan jag tar till mit hemliga vapen :)

NU måste jag börja så att jag hinner bli klar med allt i tid..




GOD JUL!

Jag hoppas att alla får en riktigt trevlig jul! Jag ber om ursäkt för att jag inte bloggade nåt igår men jag hade verkligen inte tid.. Det började med att jag slutade jobba 08.00 och då for jag hem och duschade och resten av dagen gick åt till att shoppa och prata i telefon och försöka pussla ihop saker och ting. Det slutade med att min bil är i östersund och "lilla" Tira är här hos oss. Igår så for vi till Urban och Trine och spelade bingolotto och jag var den enda som vann :) Jag vann två sverigelotter..

Tyvärr så har inte Tira lärt sig att i det här huset så sover man länge, för 07.20 så var hon vaken och ville att jag också skulle vara det. Vem behöver väckarklocka då man har en gnällig vovve?! Sen så var det också ganska tur att hon väckte mig för det var bara 15,3 i sovummet då så jag gick ner för att elda. Då jag hade varit ut med båda vovvarna och eldat så var klockan åtta och då kändes det inte lönt att lägga sig och sova i knappt en timme. Hade jag lagt mig igen så hade jag inte vaknat klockan nio och då hade jag inte hunnit med allt som ska göras idag. Funderar på om jag ska göra fläskpannkaka till Sigvards julklapp eller om jag ska låta bil?

NU ska jag snart sätta igång med julefterrätten men först blir det en stor kopp kaffe
.

GOD JUL!

Gomorron.

Jag somnade vid fyra och blev väckt vid tio så nu ska jag hälla i mig ett par liter kaffe så att jag orkar göra nåt idag. Klockan 16.30 ska jag fara och jobba och imorron då jag slutar ska jag fara till stan och handla det sista inför julen. Det känns som om jag kommer att vara en av mååånga som ska dit så jag håller tummar och tår för att det går bra. För att det ska bli lättare för mig så har jag gjort upp en plan. Jag ska börja fara på coop bygg och sen ska jag fara till stan och parkera och sen så ska jag göra dom ärenden jag har där och sen så går jag till biboköp och sen tar jag bilen upp till solbacken. Det känns som en bra plan för jag hatar att köra bil där biboköp är (men jag vet inte varför).

Har även skrivit upp allt som ska handlas på en lista för att jag inte ska glömma nåt. Listan faktiskt inte så lång eftersom att jag bytte julefterrätt i sista sekund.

Nä, nu ska jag gå ner och dricka KAFFE! :)

Tidsoptimist ?

Jag fastnade framför tvn så mina köttbullar tog väldigt mycket längre tid än beräknat :D Har inte ens hunnit klart med dom än så jag borde verkligen inte sitta här. Nu ska jag ner och elda och sen blir det till att rulla (kött)bullar :)
Godnatt


Julkola

Nu sitter jag och tittar på pernillas jul och väntar på att min julkola ska stelna så att jag kan paketera den och börja med nästa sak. Tänkte göra köttbullar och sen efter det så ska jag göra tryffel (om det inte blir för sent).

Jag har slagit in Sitas julklapp ikväll, hon ska få ett smarrigt hundben. Jag passade på att göra det medans hon var ute, men hon anade nog att det var nåt på g för hon ville in och då hon komme in så sprang hon hoppade mot mig för att se vad jag gjorde och så kände hon ju så klart lukten.

NU måste jag nog börja med mina köttbullar och sen så får vi som sagt se hur det blir med tryffeln. Julkolan blev god :)

Gomorron!

Det blev en lååång natt för mig och vovven. Jag somnade ungefär halv tolv och steg upp halv tolv idag så nu känns huvudet lite bättre och jag känner mig faktiskt lite pigg idag :)

Hade tänkt börja dagen med en dusch och sen så blir det maaat! Magen kurrar som ett tok.. Sen ska jag be min älskling att backa ut fyrhjulingen så att jag kan skotta lite, det känns som att det är min tur nu men jag vågar inte ens försöka backa ut den ur garaget. Jag vaknade nu på morgonen och vände mig mot Jonas plats och då fick jag massa hundhår i ansiktet för då hade Sita lagt sig där. Hon är så söt :)

Nu börjar jag min dag.
Tjoho!

Det blev ett till..

Tänkte att jag skulle tipsa er alla om en jättebra sida på internet där man kan beställa typ allt som behövs till bakning. Jag är jättenöjd med deras varor och jag kommer att beställa därifrån igen. Råkade hitta en jättefin kakburk där, men eftersom att jag har flera kakburkar så nöjer jag mig med att titta på den :) Om nån vill se hur den ser ut så klicka här

Nu ger jag mig för ikväll.
Godnatt

Fyra dagar kvar!

Jag satt nyss och funderade på allt som ska hinnas innan jul och så kom jag på att det är ju bara fyra dagar kvar! Jag har massvis med saker på min måste-lista men jag tänker inte göra nåt ikväll, för nu är jag trött och tänkte göra en tidig(för att vara jag)kväll :) Imorron får jag göra allt som jag tänkte göra idag och på onsdag får jag göra det jag tänkte göra imorron, haha..

Nu har jag eldat och sita ligger redan i sängen så nu ska jag också göra det.
Godnatt

Kalas hos Gustav

Vi kom nyss hem från grannarna för vi har varit där på kalas. Världens sötaste Gustav fyllde ett år igår och det firades med massa tårta och gofika. Jag hade gjort två stycken tårtor till födelsedagsbarnet  :)

GRATTIS GUSTAV!

 

Nu ska jag försöka få Jonas att ge mig lite mat, jag är hungrig men på tok för lat för att orka göra nåt ätbart. Två tårtor räcker för idag :) Hoppas att alla har en trevlig lördagkväll.


Lördag!

Jag har egentligen inte tid att blogga eftersom att jag ska göra två tårtor till Gustavs kalas idag. Jag hoppas att dom blir fina :) Nu ska jag väcka han som sover och sen ska jag starta elvispen :D


Har haft en glad dag idag

Jag är fortfarande glad. Jag hoppas att jag är lika glad imorgon för då ska jag till Norsjö.

Idag så har jag varit till stan med Victoria och Gustav och vi gick omkring och letade julklappar. Sen åt vi lunch och sen shoppade vi lite till och sen fikade vi och så handlade vi mat och sen så for vi hem. Vi hade som mål idag att inte stressa och det har vi verkligen inte gjort heller.. Victoria hämtade mig just efter elva och jag var hemma igen ca 18.00.. Kvällen har gått fort för jag har som vanligt har massvis med saker att göra.


Nu ska jag göra nåt vettigt och sen så tror jag att jag går och lägger mig, börjar känna mig lite småtrött men det tycker jag att jag får eftersom att jag har varit igång sen klockan sex imorse.




Ge mig energi!

Jag for till Burträsk för att vara med på vattengympan men då jag kom dit så satt det en lapp där det stod att vattengympan var inställd så då simmade jag litegrann istället så jag fick lite träning iallafall (och mycket bubblande) :) Nu håller jag på att spela in pensionärsjävlar till Jonas och sen ska jag städa! Eller jag ska vika kläder så att jag får bort dom nån gång och kan dammsuga :)

Haha, jag har förresten kollat igenom bilderna som jag tog innan kameran gick sönder och en del av dom är helt sjuka. Jag vet inte om jag vågar lägga ut dom här. Hahaha.




Lyxmiddag!

Eftersom att Jonas är borta ikväll så tänkte jag slå på stort och äta en riktig lyxmiddag. Det blir alltså bullens varmkorv med bröd :) och sen efterrättskaffe hos Victoria och sen blir det vattengympa (tror jag).

Nä, nu är snart min lyxmåltid färdig.
Gokväll

Måndag - Lucia

Tiden bara springer iväg och snart är det jul igen. Jag har som vanligt fullt upp och den här veckan har jag extra mycket känns det som. Idag ska jag bara vara hemma och sen ikväll ska jag på vattengympa och imorron ska jag jobba övernattning till onsdag och på onsdag så ska jag och Victoria handla till Gustavs tårta och på torsdag så ska jag till först till stan och lämna in min kamera och sen ska jag vidare till Norsjö för att hälsa på Maire. På fredag så jobbar jag övernattning till lördag och på lördag är det Gustavs kalas och sen så jobbar jag dygnspass på söndagen.

Nu så ska jag fortsätta med det jag höll på med innan jag fastnade här.. men först måste jag komma ihåg vad det var jag höll på med :)



Söndag!

Jahapp, så va de söndag igen.. Igår var vi i Piteå och det var jättekul! Vi åt och drack tills vi sprack (nästan iallafall) och sen så sov vi tills det var dax för hotellfrukost! MUMS! Har egentligen inte så mycket att skriva förutom att det var väldigt trevligt och jag hade jätteroligt. Det enda som var mindre bra var att min kamera slutade fungera och att det var väldigt kallt här hemma då vi kom hem..

Nu ska jag försöka få lite värme och sen så ska vi till mamma och äta middag och hämta igen våran fina vovve.

Pysselkväll

Middagen var klar ungefär halv fyra så då åt vi och sen så har vi tittat lite på tv, men nu måste jag duscha och göra min klar för pysselkväll. Ska till en som bor några kilometer härifrån och pyssla och fika. Jag ska sticka en röd mössa och vad dom andra ska göra vet jag inte.

Jag har inte vilat nåt idag som jag hade tänkt från början så jag är ordentligt trött nu. Gissar att det blir en tidig kväll för min del och imorron så ska vi ju ut på nya äventyr! :)

Ha en bra fredagkväll!

Städar

Jag har hållit på och plockat och stökat typ hela dagen, men det känns inte som om jag har kommit nånstans. Därför bestämde jag mig för att ta en paus för att bestämma arbetsordningen. Jag brukar alltid börja städa överallt men då tar mitt städ-il slut innan det är städat överallt. Kom även på en sak som jag önskar mig i julklapp eller födelsedagspresent (det är ju "bara" två månader kvar tills jag fyller år), jag skulle vilja ha såna där planksteksplankor så att jag kan göra plankstek hemma :) Hittade såna plankor på clas ohlsson som såg väldigt fina ut :)

Som sagt så lärde Janna mig hur man länkade till andra bloggar eller sidor så nu testade jag om det gick och jag tror banne mig att det gjorde det :)

Nu ska jag fortsätta städa.

Godmorgon ?

Varför säger man godmorgon? En morgon är väl inte god?!

Det blev ett par timmars orolig sömn men nu är jag vaken igen. Det är -21 ute och 15,9 inne så det första jag ska göra idag är att elda. Sen ska hunden ut och det vet jag inte om jag ser fram emot, men det måste ju göras även en dag som denna. Inatt så drömde jag att jag fick en katt i födelsedagspresent. Han hette Alfons och såg ut som katter ska göra (enligt min svärfar Dan), och Jonas blev inte glad för att han var tvungen att hindra Sita från att äta upp Alfons hela tiden och sen så vaknade jag och då hade Sita lämnat sängen, undra om hon kände vibbarna från katten i drömmen? Haha.

Jsg hittade en bild på datorn igår, en bild som jag mycket väl kommer ihåg när den togs, men jag kommer inte ihåg att jag hade den på min dator. Jag blev väldigt glad då jag såg bilden och den ligger nu i min mapp som ska framkallas. Bilden är tagen 2005 då vi var på bröllop och jag sitter brevid pappa och så är det en lek där man ska ha pappers asietter på öronen och sockerbitar som tänder och snapsglas som ögon samtidigt som man ska sjunga, jag skrattade så tårarna sprutade då jag hittade den bilden, för jag kommer ihåg hur glad pappa var den kvällen. Bilden gör mig glad för att den är full med minnen :) Jag tror också att det är den enda bilden som jag har av mig och pappa tillsammans.


Visst är jag vacker? ;)


 

Nu ska jag elda. Ha en bra dag! :)


HEMMA!

I onsdags så for jag till Luleå för att hälsa på världens bästa Janna och vi hade så mycket att prata om så vi satt uppe till klockan hade passerat tre. Torsdag skulle vi upp elva för att gå på stan och leta julklappar och då klockan var 12.12 så vaknade jag. Vi började våran shopping ca 16.30 så det blev snabba affärer.. Sen så for vi hem till hennes lägenhet och så pratade vi lite till och sen påbörjade jag min resa hemåt. Det började med att jag glömde svänga så inne i stan så jag hittade inte ut ur stan, men jag kom på vart jag hade glömt svänga så jag vände om och körde rätt. Sen så stannade jag vid statoil Norrfjärden och köpte kaffe och loka och sen for jag vidare. Eftersom att vi åt lunch ca 16.00 så åt jag middagen då jag kom till Skellefteå (23.30) och sen for jag hem. Då jag kom hem så möttes jag av en glad hund och en sovande sambo.

Janna ska fixa min design och så har hon lärt mig hur man länkar och hur man lägger ut filmsnuttar från youtube :)

Har suttit och valt ut bilder som ska framkallas och jag hoppas att det går fort för jag vill ha dom nuuuu!

Nu ska jag byta av min sambo, han ska jobba och jag sova :)
Godnatt

Packat klart!

Snart iallafall :) Jag har packat allt som är nödvändigt för att klara mig borta en natt och nu väntar jag bara på att min älskade sambo ska komma hem så att vi kan äta nåt och sen så tänkte jag börja brumma iväg norrut. Idag så har jag gjort bullar och julkola, men första omgången blev inte så bra för jag upptäckte lite för sent att jag hade glömt att skriva upp socker på receptet (orkade inte skriva ut receptet så jag skrev av det istället), så det blev en svart klump av allt, men andra omgången blev bättre.. Dom blev stenhårda men det är smaken som räknas.. och om man låter Moa, Sander  och Elis vara dommare så blev dom väl godkända. Bullarna blev också goda :)


Kameran är laddad och jag likaså. Nu ska jag elda och sen fara till Btk :)

Ledig!

Nu har jag några lediga dagar så nu kommer jag att ha fullt upp. Tänkte börja med att baka bullar och sen så ska jag och vovven vila oss lite och sen ikväll så ska jag till Janna. Imorron blir det julklapps shopping :) Längtar också till på lördag för då ska vi till piteå :) Hoppas att det blir en rolig helg.

Nu är det dags för bullarna. Tjo så länge!

The back-up plan

Har sett filmen The back-up plan ikväll och jag tycker att den var jättebra. Det är en sån där må-bra film som man blir glad av :) Nu ska jag stoppa disk i diskmaskinen och sen ska jag lägga mig och sova. Imorron ska jag jobba och jag börjar tidigare så jag ska försöka vara utvilad för en gångs skull. På onsdag då jag slutar så ska jag vila lite och sen ska jag fara till världens bästa Janna :) Jag ska stanna borta en natt och sen så ska jag på julpysselkväll och på lördag ska vi till Piteå och titta på en show och sen ska vi sova på hotell och sen på söndag så blir det HOTELLFRUKOST! :)

Har varit i stan med Anette idag och vi handlade till julklpappsleken. Det känns konstigt att det snart är jul.. Det var ju nyss sommar..

Godnatt :)

Det är sviiinkallt!

Jag sitter och fryser just nu, men det är inte kallt här inne och jag har inte feber.. Jonas ligger nere på soffan och sover och jag gjorde samma sak men blev väckt av hemtelefonen. Ikväll vet jag inte vad som händer och sker, kanske blir nå bullar..

Nu ska jag försöka få lite värme..

Hej igen!

Undrar om jag har kvar några läsare eller om alla tröttnat på min dåliga uppdatering? Jag har jobbat i helgen så jag har inte kunnat uppdatera nåt, men nu är jag här igen och har fullt upp som vanligt. När jag kom hem imorse så eldade jag och sen gick jag och la mig och sov tills ett eller nåt sånt och sen dess har jag haft fullt upp.

Jag och Jonas (mest Jonas) har slipat en byrå som ska stå i trapprummet och den ska målas lite senare i veckan. Sen så var vi till Bursiljum och åt middag, sen spelade vi bingolotto (vi vann inget så klart) och i pauserna så slog jag in julklappar och skrev julkort. Då klockan var tolv så kom jag på att jag skulle göra klart pepparkakshuset som jag köpte för snart två veckor sen och jag sa till Jonas att det borde ta max en timme. Jomen visst! Två timmar och sju minuter senare är jag äntligen klar och jag har KRAMP i min högra hand. Jag hade gjort kristyren för hård så jag har verkligen fått pressa ut den och sen så tog det låååång tid innan jag lyckades smälta sockret.. aja, det blev inte så himla vackert men eftersom att jag aldrig har gjort det förut så får det godkänt. Nu måste jag gå ner och elda och sen ska jag SOVA! Imorron ska jag och Anette till stan så jag måste hinna sova ett par timmar först :)

Godnatt!

Snoooor!

Min näsa lever sitt eget liv just nu, det rinner och rinner och jag snörvlar mest hela tiden. Nu så ska jag duscha och sen blir det stan (via burträsk för jag har fått paket). Sen så har jag fått paket idag (ett till) och det kom hela vägen hem till bron. Tycker att det gick ganska fort för jag fick mail igår där det stod att dom hade skickat det.

Ha en bra dag!

Tiden bara flyger iväg..

..och jag har gjort stå saker den här veckan och det är att jobba och baka :) Nu är jag ledig hela dagen imorgon och sen så jobbar jag dag på fredag och dygnspass på lördag. Har faktiskt inte tid att sitta här längre, men imorron så ska jag lägga ut lite bilder och skriva lite mer.

Idag är det förresten 1/12 och jag fattar inte vart dagarna tar vägen, snart är det ju jul och sen så smäller det bara till och så är det Juli :) Ha en bra kväll! Nu ska jag ut med vovven och sen så ska jag åka lastbil med min älskling, vi  har ju knappt hunnit träffa varandra sen i söndags..

RSS 2.0