Så blev det med min sovmorgon

Igår när vi kom hem så var jag så trött och slut att jag bara ville lägga mig ner och sova LÄNGE! Klockan var ungefär halv tre då jag somnade, 07.15 tog min sovmorgon slut för då ringde dom från jobbet och ville att jag skulle komma och snäll som jag är så sa jag inte nej. det blev inte många timmar som jag jobbade men det känns ändå värt för att jag jobbade 2, men får betalt för 4 för idag är det nämligen storhelg så jag tjänar ganska bra på det ändå.

Jag har träningsvärk som tusan idag, men mest ont har jag nog i höger lår och det tror jag inte är träningsvärk utan nåt helt annat som felar.. 

Måste bara berätta om igår. Vi var till stan och kollade runt lite och när vi stod på CK parkeringen så kom det fram en gubbe som INTE var nykter. Han frågade vad vi skulle ha för att skjutsa han till älvsbacka, Jonas sa att vi inte ville köra och pekade på ett annat gäng och sa "Du kan ju fråga dom där borta", gubben svarade att han inte ville det för dom såg ut som en påse nötter och sa att skellefteåbor är bara en påse nötter hela högen. Jonas sa "Vilken tur att man inte är skellefteåbo då" ..  Vet ni vad han fick för svar? Jo, gubben sa "Du är säkert en påse med nåt du oxå.."
Jag trodde att jag skulle skratta ihjäl mig!

Nu ska jag gå upp och väcka Jonas och sen ska jag ut i det fina vädret!


Inlägg utan rubrik?

Varför kan man inte lägga upp inlägg utan rubrik? Det är ju rubriken som är det jobbiga!

Jag tog mig upp i morse och jag gjorde stan precis som jag sa. Nu ikväll så har vi spelat brännboll i Andersvattnet och det var skitkul men väldigt jobbigt. Både vuxna och barn var med och då blir det lite roligare på nåt sätt, inte blodigt allvar som det kan vara när man bara är ungdomar..

Hittade förresten äntligen ett par sommarbyxor i dag på stan, och så hittade jag ett linne som jag visserligen har spanat på i ca 2 månader, men nu har jag köpt det för nu var det så få kvar : ) Sen så köpte jag massvis med sallad, för som jag har sagt tidigare - höst 2009. Jag struntar i beach 2009 utan satsar på hösten istället.

Nu ska jag göra nåt, tror att jonas pratade om att vi skulle gräva runt fontänen, blir nog bra..
men först måste jag hänga upp tvätten!

Bye bye Äppelpaj!

Halloj!

Nu ska jag sova för nu är jag trött. Har bakat en kaka som jag ska ha med mig till stan imorron, men hur jag ska ta mig upp vette fan.. Hade planer på att vara i stan innan tio och jag har bett mamma att ringa och väcka mig men jag vet inte om hon har möjlighet till det.

Nu ska jag iallafall krypa ihop under täcket så vi ses senare!


Haha!

Det är så roligt att gå om man har en stegräknare. Nu har jag tagit en långpromenad och det blev ca 5000 steg. Om varje steg jag tar är ca 45 cm, hur långt har jag då gått om jag har gått 5000 steg?  Jag orkar inte räkna, men om nån gör det så får ni gärna skriva svaret : )

Nu ska jag gå och göra mat. 

----
Okej, jag ändrar mig, jag har nog längre steg är 45 cm, för den promenaden som jag tog är ungefär 5 km, så jag borde ha ca 90 cm steg då jag går fort.. aja, ska iallafall fara och titta exakt hur lång sträckan är senare ikväll, så jag skriver mer senare!
 


Godnatt

Det blev ingen spikmatta för den var slut, men på fredag ska jag göra ett nytt försök för då skulle dom ha fått in fler.. På Jula så hittade jag en våg som förresten inte fungerade som den skulle eftersom att den visade aldeles för mycket! På Clas Ohlsson köpte jag en stegräknare så nu är det dax för hårda tag!

Haha, när vi kom så skulle vi packa in allt i kylen och efter ett tag så hörde jag hur han sa "Hur hamna nylonstrumporna i kylskåpet?" Jag svarade att jag inte visste för att det inte var jag som hade packat upp allt, så ni kanske kan gissa vem som hade stoppat in dom?
 
Nu ska jag sova lite men jag skriver mer imorron.
Godnatt

Löning!

Nu har jag fått pengar : )

Ska till stan och fixa morsdagspresent och så ska jag äntligen köpa mig en sån där spikmatta så att jag får igång ryggen. Först ska jag göra lunch till mig och Jonas.

Nu ska jag kolla runt lite

Nu är det då tisdag!

Nu är det tisdag och jag ska snart fara till jobbet. Börjar halv fem och jobbar till halv tio imorron bitti. IMorron blir det nog stan och sen så ska jag nog skjutsa hem mormor från bingon : ) Jag börjar bli förkyld och det är inte kul, hoppas att det går över fort.

Det känns verkligen jätteskönt att Jonas ska få jobba i sommar, kommer att bli jättebra : ) Mamma har kanske oxå fått ett jobb, det är en månad men det är ju bättre än ingenting och så får hon ju lite erfarenhet också! Sen så läste jag om min farbror i norran idag och det är ju trevligt att det går bra för deras företag : )

Nu ska jag prata lite med Jonas innan jag ska duscha. Sen ska jag kolla på voffar på blogget också, så nu har jag inte tid för bloggen längre!

Förresten, fick min lönespec idag och det ser verkliggen BRA ut, im so happy!

Måndag.. eller är det tisdag?

Jag lovade Anette att jag skulle skriva i bloggen innan jag gick och la med så det är det jag ska göra nu. Ligger och tittar på en fyra för tre så nu kommer jag att sova gott : ) Kvällen har varit lång men ändå lugn, först hämtade Jonas traktorn i Bursiljum och sen så spelade vi lite fia och sen stack vi till stan med Kerstin, hon luktade så illa så vi var tvungen att skaffa en doftgran : )

Nu ligger Jonas och snarkar och det är snart dax för mig att göra samma sak. Jag har haft lite skrivkramp ett par dagar och jag kan inte komma på vad jag ska skriva. som jag sa till Anette idag.. "Jag har typ glömt bort bloggen på sista tiden, det är ju så fint väder så nu finns det mycket annat att göra, typ sova.."

Nu ska jag sova för imorron ska jag jobba och sen är jag ledig i sex dagar, det  ska bli hur underbart skönt som helst och jag tycker att jag förtjänar det : )


Vill också säga grattis till min lillasyster som klarade teoriprovet till körkortet idag ( eller blir det igår ? )..

Aja, godnatt säger jag  nu så ses vi senare..


Godnatt

Nu ligger vi i sängen och ska sova film, jag är trött nu och hoppas att få sova snart (lockar på John  Blund). Vi har varit i stan hos mamma och fikat lite och sen har vi varit på krysset och surrat lite med Lisse och Sussie, det var jättetrevligt : )
Jag är så sugen på en hund nu, jag vill verkligen skaffa mig en NU! Jag har än en gång blivit kär i en hund.

Förresten så ville Sussie att jag skulle hälsa till dig Dan..

Nu ska jag sova, orkar verkligen inte vara vaken längre..

Söndag

Idag är det söndag och så som dom flesta söndagar brukar vara så är vi i Bursiljum och har ätit middag : ) Gott gott! Nu ska vi snart fara till stan och lämna tillbaks några filmer och sen ska vi kanske hälsa på mamma en snabbis.


"Det är två runda på varann så det borde vara en åtta"

Nu ska vi snart fara så jag skriver mer sen när jag kommer hem.

Jag har alltid rätt!

Så är det, även om jag har fel ibland så är det fel för jag har rätt!

Nu har jag kommit hem från jobbet och det känns superskönt att vara ledig till på tisdagkväll och sen är jag ledig till tisdag veckan efter : )

Jag tänkte försöka väcka Jonas och lillebror nu, det är inte lätt men det SKA gå! Åsså är  jag värsta jättehungrig, är typ sugen på parisare och det har nog aldrig hänt förut : )

Blahablaha..

Jag kan inte sova för jag är inte trött men jag tycker nästan att jag borde vara trött för jag har ju inte precis sovit mycket!
Har startat sex and the city igen och ska titta lite på den innan jag somna, jag ska alltså göra som jag brukar - sova film : )
Peter och Jonas skulle besöka X:et och som kommer nog inte hem på ett bra tag skulle jag tro..

Jag ska nog lägga ifrån mig datorn nu, ska ju trots allt upp om mindre än sex timmar..

Godnatt

Grattis Jonas!

Idag så fyller Jonas 26 år, han blir ju värsta gammal ju! Haha, nä jag är nog snart där jag också.. Klockan sex så hade vi fulla huset med folk, jag tror att vi var mer än 10 stycken som skulle fika, men det gick ju bra det också, jag kan inte förstå varför jag var rädd att fikat inte skulle räcka, det är ju hur mycket som helst kvar : ) Nu har minn lillebror kommit hit och han och Jonas skulle "Tvärgå" o kolla på träden som dom ska fälla imorron, så jag tänkte att medans dom "tvärgår" ut och tittar på dom så ska jag "tvärskriva" lite i min blogg och kolla på hundar på blocket.

Jag ska jobba imorron och sen så är jag ledig tills tisdagkväll och sen är jag ledig nästan en vecka och sen börjar mitt schema på riktigt och det ska bli såååå skönt : )

Nu komme dom så nu ska jag spela fia med dom innan jag ska sova.
Godnatt

oj oj ojdå

Hela dagen har gått utan att jag har skrivit i  bloggen, dumma mig.. Kerstin fyllde år idag/igår och vi tog ut henne på en långtur och såg stan : ) Nu ska jag titta på sex and the city filmen så jag måste koncentrera mig + att Jonas ska ha datorn nu : ) Han fyller ju år idag oxå : )

skriver mer senare!

P&K

Supertrevlig dag idag!

Den här dagen har gått fort men jag/vi har oxå hunnit med väldigt mycket. Först  så satt jag och väntade på att dom skulle passera här, efter en lååång stund och ett samtal med anton (han hade inte sett dom på hela vägen till bygdsiljum), så bestämde jag mig för att fara och tanka så att det var gjort. Jag hann bara köra förbi första kurvan så möte jag dom. Så tyvärr fick jag ingen närbild. Jonas tog ett kort på håll när dom passerade och jag har några som jag tog bakifrån : ) 

Jag var in till stan och hämtade min mobiltelefon och så var jag på radion en snabbis, jag spelade tillochmed lite bingo med mamma och mormor och sen var det full fart hem igen. For hem och åt middag och sen så for vi till Burträsk och handlade lite mjölk och sen så for vi till västanträsk och hälsade på Marcus som var hemma över dagen och där var vi i drygt 3 timmar. Nu är vi hemma igen och jag ska gå upp och sova nu, eller just fan! Måste ju hinna se mina filmer som vi hyrde. Egentligen så skulle jag bara gå ner och hämta astmamedicinen, men på nåt sätt blev jag fast här framför datorn och bloggen, fy sköms på mig.

NU ska jag sluta.
HEJDÅ!

Tjolahooo!

Nu är jag hemma, nyduschad och redo att bege mig mot staden. Men jag tänker inte åka än, först ska jag ha ett kort av Gert och Robban för dom kommer nämligen att passera här om en liten stund, dom kan ju inte passera här utan att jag har bildbevis eller hur?

Jag är iallfall typ halvdöd efter dygnspasset (blev inte mycket sömn i natt, men som kan man göra i graven), men jag är ju ledig till på lördag så jag ska nog hinna vila upp mig tills dess. Eller nä, vila kan jag nog glömma.. Jag har inte ens börjat baka än och jag måste ju åtminstonde ha nån kaka att bjuda på?

Nä, nu ska jag gå ut och vänta ute sen sticker jag! Haha, glömde säga varför jag ska till stan, min mobil har kommit så jag ska hämta den : )

Hejdå!

värt?

jag tänkte bara skriva att jag inte orkar skriva nåt idag, har jobbat idag och ska jobba dygnspasset imorron. Så ni som vill läsa nåt spännande får vänta till på onsdag eller helt enkelt uppsöka en annan blogg  : )


Nu ska jag SOVA! Har förresten bytt så att jag är ledig på fredag : )

HEMMA

Nu är vi hemma igen och nu ska vi sova film, vi ska alltså inte se film - bara lyssna. Jag sitter här i "kontoret" och fantiserar (?) om mina bakverk som jag ska göra till på fredag, jag kan inte bestämma mig för vilka kakor jag ska göra, men kokostoscan är ganska självklar, men jag vill ju ha nån mer god. Kanske chokladmazarinkaka? eller chokladkaka med päron? Eller så struntar jag i choklad och avancerade kakor och satsar på en god prinsesstårta, bullar och chokladbollar (+kokostosca) istället. Jag vet iallafall vad han ska få av mig i present, det är inget dyrt men det är något som vi kan använda båda två : )

Jag känner mig ungefär som 100 år idag, hoppas att jag känner mig yngre imorron annars är det synd om mig. Jag tog ingen promenad ikväll som jag hade tänkt, men imorron ska jag gå en sväng. Synd att vi inte har en hund, om vi hade det skulle jag gå flera långa promenader varje dag och det behövs verkligen! Tur att mammas våg inte fungerade idag, jag vet inte om jag hade velat se resultatet, det är iallafall så det känns.  Men man kanske borde skaffa en våg så att man blev så förskräckt varje gång så att man rörde på sig oftare.. Förresten så har jag slutat äta godis. I fredags sa jag att jag skulle sluta godis om jag fick äta glass. Jag får äta MAX två glassar per dag och det är allt. INGET godis för mig och det kommer att gå skitbra. 3 dagar hittils och fler kommer det att bli. Hösten 09 kommer jag att vara i bikiniform (bättre sent än aldrig)..

Det blev kanske lite konstigt det jag skrev om vågen men jag orkar inte ändra så jag försöker förklara istället. Jag har alltså börjat träna och röra på mig, men det kanske skulle vara lättare med en våg, eller svårare, jag vet inte... Jag vet inte vad jag väger nu så jag kommer ju inte heller att veta hur mycket som kommer att ha försvunnit då jag är klar. Aja, det blir ett senare bekymmer.

Nu ska jag sova : ) Godnatt

Nyckelgatan

Nu är vi i skellefteå på nyckelgatan och tittar på film : ) Vi körde Kerstin hit, det är bra att hon får röra lite på sig. Träningsvärken blir bara värre och värre, men det brukar ju vara bra när man känner av att man har rört sig. Idag har det varit underbart väder men vi har inte varit ute så mycket, istället har vi fixat så att allt är klart : )

Som jag skrev för några inlägg sen så hade jag gjort en planering för veckan som har varit. Jag började lite svagt med att städa "kontoret" och sen skulle jag gör resten en annan dag, men jag skulle absolut inte skjuta upp allt till sista stund. Igår städade vi i fem timmar och idag tre så vi sköt bara upp det några dagar : )


Nu vet jag inte hur det här blev för jag tittar samtidigt på filmen : )


Det går inte fort idag..

Både jag och Jonas har sån fruktansvär träningsvärk att ingenting går fort idag. Jag gick ner för att göra lunch och när Jonas skulle komma ner så lät det "Aj" för varje steg han gick nerför trappen : ) Det var alltså väldigt bra att vi gjorde klart det mesta igår, för annars kan jag lova att det inte hade blivit nåt gjort idag. Det är varmt och skönt ute, men vi ska stanna inne och göra allting klart, för då är vi helt lediga och jag kan koncentrera mig på att baka goda saker till på fredag : )

Nu ska jag gå ner och hjälpa till lite : )

FEM timmar

Nu har vi städat i FEM timmar och nu är det dags att lägga sig och sova. Hela övervåningen är skinande ren och all disk är borta. Imorron/idag ska vi dammsuga och skura golven nere och sen är HELA huset städat (inte källaren..)

Det var jättetrevligt med brännboll idag, men jagvar inte bäst och vi vann inte. Jag vet inte hur det gick till men båda matcherna som i spelade slutade oavgjort. Mutad dommare? Jag vet inte, men jag är ändå nöjd med dagen. Tyvärr så är jag så otränad så att jag hade träningsvärk innan vi hade jagat bollen klart, så ni kan ju gissa hur jag känner mig nu? Jag tar mig knappt upp ur sängen och jag känner mig överkörd. Imorron ska jag faktiskt inte lata mig, för jag ska ta en lång promenad, det tycker jag att jag borde klara av även om kroppen skriker.

Nu ska jag sluta skriva här för nu ska jag SOVA! Efterlängtad och förtjänad vila och jag tänker INTE ställa någon väckarklocka.


GODnatt


Vad är det som händer?

Jag tog tydligen sovmorron idag också, men inte lika länge idag : ) Klockan tre ska vi vara i Bygdsiljum och spela brännboll och sen klockan sex ska vi äta middag i Bursiljum, det kan bli tight men det ska gå..

Måste bara berätta om igår. Som ni alla vet så kan jag ha lite problem med att hålla käften ibland och jag hade samma problem igår. Vi var inne på Shell i stan och före oss i kön stod en gubbe som jag tror var tysk (eller liknande). Iallafall så hade den här gubben tankat för ca 430 kr och han skulle betala i Euro, mn han och kassörskan hade komunikationsproblem, för hon pratade jättebra engelska men han förstod inte ett ord så när hon sa "i need more money" (han hade lagt fram 50 Euro) så stod han som ett frågetecken och kassörskan såg mer och mer villrådig ut, hon försökte med samma mening några gånger till och tillslut sa jag, "Säg hur mycket Euro han ska betala istället så kanske ha förstår", hon sa 60 och han la upp 10 Euro til och sen log han och sa thank you, sen sa han nåt obegripligt till mig och sen gick han.. Som sagt, jag har svårt att hålla käften ibland, men det behöver inte alltid vara negativt..

Nu ska vi snart börja bege oss mot bygdsiljum, men först måste jag se till att jag har allt som jag behöver för att vara bäst : )

Fy på mig!

Jag ber tusen gånger om ursäkt men jag har glömt bort bloggen idag, kan visserligen bero på att jag har varit hemma ca 2 timmar på hela dagen och att vi nyss komme hem. Kvällen har varit lång men trevlig och nu hör jag hur sängen ropar mitt namn, men jag tänkte ignorera den rösten ett par minuter till jag måste ju hinna med mina vanliga rutiner framför datorn, dvs bloggen, facebook och jag får ju inte glömma det viktigaste hundar på blocket : )

Jag kunde inte bestämma mig för vad jag skulle börja med så nu har jag gjort alla tre sakerna samtidigt. Så nu är det tyvärr dags för mig att slänga mig i sängen och sova tills väckarklockan ringer, för imorron så händer det grejer! Klockan två ska vi spela brännboll i bygdsiljum (Ja ni hörde rätt), så jag måste ju vara utvilad så att jag orkar vara bäst : )

Godnatt


Kerstin

Nu har jag tagit en liten promenad så nu är jag nöjd och undertiden jag promenerade så blev Kerstin tvättad så då blev jag extra nöjd : ). Jonas och Dan har fixat avloppet så nu kanske vi kan diska lite : ) Ska bli skönt att få bort all disk så att jag kan baka. Asså, jag vill diska så att det är rent innan jag ska baka, jag har rena saker så att jagk an baka, men det är inte roligt att baka i ett smutsigt kök.

Nu ska jag göra nåt annat, typ sträcka ut ryggen på min boll och träna lite : )

JA!

Nu ska jag ta en liten promenad hade jag tänkt. Sen blir det nog lugnt ett tag och sen ska jag sova. Det blev inte så mycket städat idag, men det kommer ju fler dagar : )

Chefen på pers.ass ringde för en liten stund sen och berättade att dom hade tänkt ändra mitt sommarschema. Jag ska jobba 1/6-31/8 på den öppna raden och sen så finns det möjlighet till förlängning ifall dom inte hittar nån annan till hösten, så jag blev jätteglad : ) 4 kr högre timlön får jag också. Det enda som är negativt är att det inte är 100% utan 85%, men det är fortfarande bättre än ingenting och det är MYCKET bättre än Panavtal.. 

Nu ska jag stega iväg åt nå håll och sen tillbaks. Dags för fläsket att röra lite på sig : )
 

Jag är bäst..

..på att inte göra som jag har planerat. Det blev inegn blixtvisit till burträsk som jag hade planerat, utan jag fastnade på kiosken och pratade lite med pernilla och sen så gick jag på konsum och handlade och sen till kiosken igen, så det tog ungefär två timmar för mig : )

Idag har jag pratat med trafikpolischefen och han sa att dom har haft flera kontroller här sen i oktober (då jag ringde dit förra gången), sen så tyckte han att jag skulle ringa upp cheferna för dom lastbilarna som passerar i för hög fart här, tror ni att dom skulle bry sig? Det tror inte jag..

Nu ska jag börja med middagen, TACOS blir det idag. Sen kanske det blir att städa, om jag orkar.. Jag är helt slut och skulle helst av allt ligga ner i sängen tills det är dags att fara på jobbet imorron..

Nu blir det matlagning och sen blir det... ? ? ? ?

Hoppsan

Så här länge hade jag verkligen INTE tänkt sova idag, men som jag har sagt tidigare - det blir inte alltid som man har planerat. Idag ska jag nog inte göra så mycket förutom att städa och kanske baka lite, men först ska jag tll Burträsk för att träffa min lillasyster och äta en mjukglass. Sen blir det hem igen och då blir det full rulle för då SKA jag städa. Golven ska dammsugas och skuras och om vädret tillåter så kanske jag tillochmed putsar några fönster : )

Nu ska jag hoppa in i duschen!

Haha!

Vad var det jag skrev om planering igår? Den här dagen blev inte som jag hade planerat. Först så låg jag kvar i sängen lite för länge och sen så ringde mamma och berättade att mormor hade kommit överns med Eva om att åka färdtjänst till stan och hem från stan med Eva, men det hade mormor glömt bort när jag pratade med henne igår. Hon ville minsann inte åka med färdtjänst eller Eva för hon skulle åka med mig punkt slut. Så blev det, Eva gav sig och jag skjutsade mormor som det var tänkt. FYRA gånger fick jag höra eva/färdtjänst berättelsen och det på ca 20 minuter. Lämnade av mormor och parkerade på CK parkeringen och sen gick jag till polisen, där fick jag prata med en receptionist och hon meddelsade att Gunnar var borta så att jag har nu hans telefonnummer och det ska jag ringa till redan imorron! Nu jävlar ska det hända saker! En av dom sakerna som jag hade planerat idag blev inte av, och det var mitt besök på radion som jag var tvungen att flytta till nån annan dag, träfade så mycket folk att det inte fanns nån tid över.

Förresten, spelade lite bingo med mormor och jag van 50 kr : ) Vi köpte varsin bricka och sen så såg hon att en av maskinerna blev ledig så då gav hon mig sin bricka och sa "Här, du får spela två.." Jag? Jag som har fullt upp med att hinna med en bricka. Jag stressade ordentligt, men jag fick bingo tre gånger och MÅNGA ilskna blickar. När spelet var över så kändes det som om jag hade gele i huvudet, det var SÅ jobbigt!

Nu ska jag börja med middagen, spagetti och fläsksås : )

JA!

Sverige gick till final i Eurovision Song Contest, inte för att jag är så insatt men det är ju bra när det går bra för Sverige.
Nu måste jag sova för nu är jag trött. Orkar inte vara vaken många sekunder till, skulle kunna gissa på max 400 (inte för att jag vet hur många minuter det är, men det lät bra iallafall)..

Godnatt

Planering

Det som är det negativa med att planera är att planerna hela tiden ändras. Nu ändras inte planerna för imorron, för jag ska skjutsa mormor och titta in på radion en stund. Det enda negativa med att bo här i Bygdeträsk är att det är så långt till det mesta, men samtidigt så är det positivt att allt är så långt borta för annars kanske jag skulla hänga på stan och på radion hela tiden. Och jag skulle nog inte kunna hålla mig borta från min mamma heller, så att bo i Bygdeträsk kan vara vääääldigt bra i vissa fall!

Jag hade som sagt gjort ett schema för dom närmaste dagarna, men nu kan jag inte följa det schemat, men jag får väll göra mitt bästa för att komma ikapp på Torsdag. Det är mest baka och städa som är på mitt schema och det kan man ika gärna skjuta på till en annan dag : )

Nu ska jag gå ut och plocka bort lite skräp från Kerstin så att mormor får en trivsam resa imorron: )

Nu blev det lite hullrigt och bullrigt men det får ni på köpet!

Snart är middagen klar!

Jag testade att göra nåt nytt till middag, men om det blir ätbart eller ej återstår att se. Kycklingpaj med broccoli och fetaost : ) Det låter iallafall gott.

Jonas håller på att skruva upp gardinstängerna och några hyllor nu så jag gör dt bästa av situationen, jag håller mig undan.
 
Imorron så ska jag till stan, ska skjutsa mormor på bingon och sen kanske jag ska ta en sväng förbi radion och dricka lite kaffe. Kaffe är alltid gott : ) Det är alltid trevligt att skjutsa mormor även om man får en hel del kommentarer. Förra gången jag skjutsade henne så sa jag "Oj vad guppigt det var här" och till svar fick jag "Du är ju ett enda stort gupp du.."

Nu ska jag nog sluta hålla mig undan och hjälpa sötnosen lite, skriver mer senare.

Usch vad korkad jag är!

Man ska inte sätta sig ner om man vet att man blir trött av det. Jag har nästan helt tappat städ-suget som jag hade tidigare idag, men jag har inte tänkt ge upp för det! Jag ska städa klart det som jag hade planerat och jag ska göra det idag. Jonas är så söt och han gav mig ett gott skratt nyss. Han skulle gå ut till gräsklipparen men svängde höger runt hörnet på huset och sen hörde jag hur han sa "Jag tar cykeln till garaget", sen hoppade han upp på cykeln och trampade iväg. Hur långt har vi till garaget? Typ 10 meter.. Haha, han får mig att skratta och det är guld värt!

Nu ska jag ner till tvättstugan och sen ska jag ta upp sidfläsk så att det hinner tina till morgondagens middag. Sen blir det städa klart rummet brevid lilla hallen och sen ska jag göra veckosallad : ) Och om jag orkar så ska jag baka en kaka, men den är inte så högt prioriterad just nu. Städa först - baka sen.. Det har nog aldrig hänt förut men nån gång ska ju vara den första..

Nu är jag hemma

och  nu är jag ledig till på fredag : ) Har gjort ett schema för vad jag ska hinna med tills dess så jag hoppas att det fungerar. Nu ska jag sätta igång med mina sysslor, tänkte bara skriva här så att ni vet att jag överlevde dygnspasset. Resten av pers.assarna är på Ikea i haparanda idag, lika bra för mig att jag inte följde med för vi vet ju alla att Ikea = Dyrt. Det är inte dyrt på Ikea, men man handlar så mycket billigt att det blir dyrt i slutändan, men man får ju ganska mycket för pengarna : )

Nu ska jag sätta igång, Nr 1 på listan är att krama Jonas ordentligt!

Söndagkväll

Nu ligger jag i sängen (ovanligt?) och tittar på tv och ska snart försöka kontakta John Blund. Jobbar dygnspasset imorron och det kommer att bli en jobbig dag, för min rygg är ganska ond efter syrrans säng, den var stenhård.. Vet inte hur mycket jag ska orka skriva idag, känner mig som vanligt trött efter helgen.

Jonas håller just nu på att rabbla upp sin beställning tills han fyller år..
  • Negerbollar (fick inte skriva chokladbollar)
  • Kokostoscakaka
  • Chokladbullar
  • Snickerskaka
  • Tårta
  • kaffe
  • Saft
  • Främmen
Så då vet ni vad jag ska göra under mina lediga dagar. Tyvärr så jobbar jag hela helgen då han fyller år så jag kan inte göra min "present" förrän efter han har fyllt år..

Nej, nu ger jag mig.
Godnatt

Jag bryter inte ett löfte..

Jag sa ju att jag skulle skriva senare ikväll, men att det skulle bli så här sent hade jag ingen aning om. Kvällen har varit full av trevliga inslag, vi har spelat kubb, skellefteåspelet och skjutit lerduvor. När vi spelade kubb så vann såklart jag och Jonas, vi var inte så mycket bättre än dom andra men vi var bättre iallafall. Skellefteåspelet så gick det sktibra för mig men jag tröttnade tillslut på att Jonas och Peter FUSKADE! Peter var nämligen bank och Jonas och han skulle vara ett lag eftersom att Jonas gick i tidig konkurs.. Jag träffade inga lerduvor men jag sköt iallafall tre skott, så jag är skitnöjd med mig själv : )

Vi var en sväng med bilen och jag körde, plötsligt sa Oskar: "Det enda som är bra med att åka med dig moster är att du är nykter.." TACK för den säger jag bara.. Då klockan var halv fyra sa Oskar: "WOW klockan är halv fyra och jag är inte ens trött.." Tre minuter senare snarkade han HÖGT! När vi kom hem sa han "Måste jag sova nu, jag är ju inte ens trött längre", jag hann inte ens gå in innan han sov i sin säng : ) Barn kan vara så söta ibland, men mest är dom jobbiga (eller det beror nog med på vem man menar).. Jag kommer nog helst inte att vara barnvakt här på ett bra tag : )



Nu måste jag sova, för det är NÅN som har ställt väckarklockan på TIO! Kommer att vara död imorron/idag..


OJ

Det blev en lååång sovmorron idag och nu blir det lit stressigt. Egentligen skulle vi vara i Finnäs klockan två, men går inte så bra eftersom att klockan är halv två nu.. Men vi ska snart fara och jag ska packa ner lite saker innan dess. Hoppas att det finns en dator i Finnäs så att jag kan blogga lite : )

Skriver mer senare, det LOVAR jag!

Fredagkväll

Jag började med att lägga mig i sängen för att titta på Mr & Mrs Smith, men jag fick ingen ro i kroppen så jag gick ut till Jonas och hjälpte han med löven. Jag fick tillochmed lära mig att köra fyrhjulingen ikväll, det var skitkul men nu är den lastad på släpen och ska tillbaks till sin ägare (Jonas pappa)..

Imorron ska vi fara till Norsjö och vara barnvakt tills på söndag så nu måste jag passa på att vila mig lite.

Schtaaan

Nu ska jag till stan en sväng, ska fixa lite : ) och å funderar jag om ag ska ta ett snack med trafikpoliserna idag, jag känner mig lite full i fan idag : ) Idag är jag OND *moahahahaha*

Kommer att jobba den 22/5 07.30-16.30 och den 23/5 07.30-23.30 +  06.00-09.30 dagen efter.. Jag får helt enkelt fira Jonas nån annan gång : (

Torsdagkväll

hehe, måste bara berätta om idag när vi var och handlade så testade vi självscanning och det gör faktiskt hela handlandet roligare. När vi kom till kassan så fick vi "avstämning", dom kontrollerar alltså att vi har gjort rätt och kassörskan som skulle kolla oss gjorde fel så att det var nära att vi fick en "markering" för att vi enligt hon hade scannat in tre hallon/lakrits pingvinstänger fast vi hade två såna och en häxvrål, det är ingen skillnad i pris men det var ju bra om vi visste att det skulle vara så..

När vi gick från Ica maxi så gick vi förbi en tjej och Jonas blev helt paff och sen sa han "Kände du? Hon luktade ju vaniljwunderbaum..

Nu ska jag sova så att jag blir utvilad nån gång.. Imorron blir det surfisk till middag : ) GOTT!

"Vet du vad jag la i tvättmaskinen? Jo jag la i lite 30, lite 40 och lite 60... Jag tog 50.."

Tjolahooo!

Nu är mobilen på lagning igen. Vi började prata om batteritid och kom fram till att min ligger långt under det normala och han på telia sa att det brukar inte hjälpa med att byta batteri, utan att felet troligtvis beror på telefonen.

Nuu ska vise klart grannfejden och sen ska jag SOVA! Det blev ju inte så mycket sömn natten som var så nu ska det bli skönt!

Humörsvängningar?

Oj vilka humörsvängningar jag har idag, jag kan knappt fatta det själv. Asså, jag har konstig humör men jag är inte arg eller nåt liknande. Det är bara det att jag känner mig glad och sen lite nere och sen glad och sen känner jag mig hopplös och jag vill bara ligga ner och stirra in i en vägg och sen helt plötsligt så känns det som om jag är bäst och att det finns ingen som är bättre än mig, å då vill jag hoppa och skutta runt och vill absolut inte ligga och titta in i en vägg, så har det varit hittills idag och nu är jag på det bättre humöret. Jag har tillochmed noppat mina ögonbryn och fixat håret lite så jag är väldigt uppåt!

När jag satt på toa så började jag tänka på en sak. Varför kan man inte byta ut e mot ä i ordet mensvärk så får det ju en helt annan innebörd och det vore mycket bättre för oss tjejer : ) Oj oj,  vad jag har värdefulla tankar idag.. Borde sitta på toa oftare tror jag, jag blir så smart då..

Får se om det blir nåt mer inlägg innan vi far till stan, Jonas ska lämna in sin mobil på lagning och sen ska vi handla lite köttfärs o annat, för jag ska göra norrländsk köttfärsgryta idag, men eftersom att Jonas sitter i telefonkö så kan det ta ett tag innan vi tar oss iväg och då blir det nog en väldigt sen middag.

Nä, nu ska jag göra nåt annat..


Skriverhärsenarehejsålänge

Ojdå

Jag tryckte på skicka en gång och jag vet inte vad som hände för tydligen skickade jag 10-11 stycken. Sen så råkade jag ta bort allas kommentarer också. Så jag såg aldrig vad ni skrev.. Haha, jag känner mig så fruktansvärt duktig!

Känner mig trött idag, men det är nog inte så konstigt eftersom att jag inte har sovit så mycket i natt men nu är jag ledig till på måndag : )

Skriver nog mer senare, men nu tänkte jag väcka Jonas!

Mobilblogg

Jag tänkte att jag skulle testa om det gick att blogga med mobilen. Troligtvis är det svindyrt, men jag vill bara testa om det fungerar.. Så om det här inlägget går att läsa så kan ni väl vara så snälla och lämna en kommentar? Nu ska jag fortsätta jobba! Ha det bra!

Snart tar jag i med HÅRDHANDSKARNA!

Nu ska jag fara på jobbet, ska bara plocka ihop några tidningar så att jag har nåt att läsa under kvällen.
Det är nästan hemskt att säga det, men det ska bli skönt att jobba : )

Får helt enkelt tacka för mig idag och hoppas att jag hinner skriva nåt imorronbitti då jag kommer hem. Kan hända att jag somnar på två röda sekunder, men jag ska försöka bry mig lite om bloggen först.. Sen bryr jag mig om Jonas och sen sängen, låter det som en bra deal?
  

Jävlar vad det smäller här utanför, kan inte lastbilsjävlarna sakta ner nån förbannade gång? Blir så irriterad! Snart så är det kokta fläsket stekt och då j*vlar, då ska vi se vem som skrattar mest!

349

Detta är mitt 349:onde inlägg sen jag började skriva min blogg på allvar den 9/10-08. Alltså så kan även en som är dålig på matte (jag) räkna ut att det blir mer än ett inlägg per dag : ) Jag är inte speciellt påhittig av mig och därför blev jag själv lite fundersam när jag såg att jag har publicerat 349 inlägg sen i oktober, vad har jag egentligen skrivit om? Självklart så har många inlägg varit väldigt korta, men en del har faktiskt innehållit ganska många rader. Vad har jag skrivit om då? Många inlägg har handlat om Jonas och om att han är bäst,  men jag har även skrivit lite om min älskade bil Kerstin och på sista tiden har bloggen även innehållit lite hundar och kanske på nåt håll nån liten pik till Dan, men det är han värd : )

Jag kommer nog att hålla på med min blogg väääldigt länge till, för jag älskar att skriva av mig lite. Eller jag älskar att skriva överhuvudtaget och om jag var bättre på det så skulle jag lät skriva en bok eller två, men än så länge så nöjer jag mig med min blogg. Jag har faktiskt 5-8 läsare per dag och det är ju mer än då jag började skriva här. Då hade jag 1-2 per dag så jag har ju faktiska arbetat upp mig lite : )

Nu måste jag gå upp och hämta allt som jag behöver ha med mig till jobbet. Måste ha sängkläder och sånt eftersom att jag har journatt.

Veckans stora + i kanten vill jag ge till mig själv. Jag har faktiskt börjat komma ihåg att vattna mina/våra blommor nu, men jag tror inte att dom är vana den behandlingen och att det kanske är därför som dom ser lite ledsna ut nu, men dom är inte torra längre och det är ett stort steg framåt!

Onsdag - jobbdag

Ligger fortfarande kvar i sängen och det är så skönt. Ryggen är lite ondare idag än igår, men jag ska jobba ändå. Vill inte missa mer jobb nu, måste ju få ihop lite timmar så att jag får nån lön.. Jag vet inte vad som har hänt, men dom sista dagarna har jag slutat kolla på hundar på blocket, istället har jag blivit beroende av att titta på Polo : ) Nästa bil blir nog en Polo, men det dröjer nog ett tag innan det blir nån ny bil, men drömma bör man..

Haha, okej nu måste jag faktiskt ändra mig lite. Jag kunde inte hålla mig utan gick ut på blocket för att kolla lite på hundar, jag hittade som vanligt många söta men ingensom "klickade"..

Hoppas att det går bra att jobba ikväll. Kommer att vara ledig i helgen för vi ska till finnäs och var barnvakt, men sen blir det mer jobb till veckan..



Trött som vanligt..

Nu har jag fått tag i min mobil och jag är så glad att ha den hemma nu. Jag har inte hunnit kolla så att allt fungerar än, men jag hoppas det för om det blir nåt fel igen så tar dom tillbaks den och jag får en "likvärdig" och jag älskar verkligen min mobil så länge den fungerar, men det är ju inte roligt att ha en ny mobil som bara krånglar hela tiden, nytt är ju nytt och då ska det fungera..

Min rygg känns lite bättre nu, men det gör fortfarande ont runt om en kota och jag kan inte förstå vad det kan vara. Måste komma ihåg att avboka min tid på vårdcentralen också, för jag ska jobba då.. Har varit ledig i nästan en hel vecka nu och det har faktistk varit ganska skönt, men ändå ska det bli skönt att komma tillbaks till jobbet.

Vi var hos mamma idag och tittade lite på tv. Min lillebror var ganska trött, jag försökte tillochmed  locka på han som en hund men han ville inte vakna förrän jag lockade med en bulle..

Jag är också ganska trött men det är ju inte så ovanligt..



Tisdag

Ligger i sängen och latar mig, det blev en ordentlig sovmorgon idag. Vi vaknade för några timmar sen, men vi stannade kvar i sängen och tittade på Extreme Home Makeover, sen så ringde Dan och sa att han var här så nu sprang Jonas ner men jag stannade kvar i sängen och framför tvn, så himla skönt! Snart ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi fara till stan och hämta min mobiltelefon och är färdig, nu hoppas jag bara att den fungerar som den ska..

Jag känner mig lite hungrig nu så jag tror att jag ska äta nåt snart. Men först ska jag nog ta mig en dusch.
Jag skriver nog mer här senare, nu ska jag göra nåt annat, typ duscha...


Slänger in en bild från forever21 också, jag gillar den verkligen!



Måndag

Jag hade ställt väckarklockan på  åtta för att jag skulle ringa till vårdcentralen så att jag kunde få en läkartid. Det fick jag, nästa måndag..  Aja, det är väl bara att bita ihop och försöka klara sig tills dess. Just nu håller jag på att bli tokig för det som gör minst ont är att ligga på ryggen och jag hatar att ligga på ryggen, det är så fruktansvärt obekvämt.

På lördag så ska vi till finnäs och vara barnvakt, syrran och hennes man ska utomlands och mamma skulle vara barnvakt, men på lördag skulle hon bort så då lovade jag att ställa upp : )

Nu ska jag ligga här en stund till och sen blir det dusch och sen blir det mat!

Jag är så glad

Ligger i sängen och har det så bra : ) Jag är så trött och slut, det har varit en lång dag och nu är den snart slut. Vi tittar på van veeteren och sen så blir det sömn! Nu har jag deklarerat också, det tog ett tag innan jag fick det gjort men nu är det avklarat! Vi var en sväng till Burträsk idag, jag kände mig så himla sugen på kexchoklad och jag kunde inte stå emot suget.. Nu ska jag göra nåt vettigt, typ vila ögonen och ryggen.

Jag är så glad att jag träffade dig Jonas, du gör mig hel. Du gör mig lycklig : )
 


Söndag

Egentligen skulle jag jobba idag, men det blidde inte så. Jag har så fruktansvärt ont i ryggen att jag tror att jag går av snart. Idag har jag mest tagit det lugnt och nu sitter jag i Bursiljum. Känner mig trött och slut så jag tror att jag ska lägga mig på soffan och svila lite snart.

Igår när vi var utanför Toy´s R Us, så mötte vi nån som Jonas kände och det första han sa det var "Ja, här har vi ju en jakobsson" och när jag började protestera sa han "En släng av Tore ser jag också".. Haha, mamma tyckte att det var jätteroligt..

Nu ska jag vila lite : )

IKEA

I morse så for vi mot Haparanda och Ikea och vi hade som plan att övernatta vid kukkolaforsen i en stuga som vi hade hyrt, men det blev inte som vi hade planerat. Det var inte mycket som blev som vi hade planerat, men en del saker blev faktiskt bättre än väntat. Vi hade inte sagt till Jonas föräldrar att vi skulle fara till Ikea (dom skulle också dit), så vi såg till att komma dit före dom. Vi satte oss i en soffa och väntade på att dom skulle dyka upp.. När dom kom in i Ikea så tittade Anette på oss och pekade och sa "TITTA DÄR!!!!!" och sen började dom skratta, så det var trevligt : )

Sen när vi hade handlat klart och skule fara så såg vi att nån hade backat på passaten och sen smitit därifrån. Det är verkligen DÅLIG stil! Kör man på nån så måste man ju stå för det.

Vi begav oss mot kukkolaforsen och när vi kom dit så var ingenting bra. Stugan var inte städad (Jonas fick spidelnät i ansiktet när han gick in i "sovrummet") och det luktade instängt. Vi var där inne mindre än en timme och jag fick astma. Så vi for till receptionen och fick en ny stuga. När vi komme till den så var den inparkerad av bilar och husvagnar så då körde vi tillbaks och ville ha pengarna tillbaks.

Så nu sitter vi på ett hotell i Luleå och ska snart gå ut och äta : )
Kanske skriver mer senare ikväll, vi har ju internet : )

Nu sticker vi!

Nu tänkte vi påbörja våran resa till hemlig ort. Det kommer att bli mysigt och det kommer att bli skitkul! Kameran är laddad och kortleken likaså. Humöret är på topp och magen kurrar precis som det ska vara. Hade ganska trevligt igår även om ingenting blev som vi hade planerat. Middagen blev inte förrän  21.30 och efterrätten åts ca 23.45 så ni kan ju kanske gissa hur mycket sömn som uteblev..

Vi ses igen imorron här i bloggen och så får ni ha en trevlig resa Dan och Anette så ses vi igen efter helgen. Nu ska jag äta en hårdbrömacka med salami och dricka mig full av kaffe. Hejsvejs!

RSS 2.0