Nu tar jag helg!

Oj, jag har visst glömt att uppdatera bloggen.. Igår var jag i stan och träffade Cissi och massa andra människor, hade jättetrevligt. Idag så har jag jobbat och sen så har jag inte gjort så mycket mer. Jag har bara suttit ner och gjort ingenting sen jag kom hem så nu är det väl dags att göra nåt? Jag ska laga mat till mig och Jonas, han kommer hem tidigt ikväll *jättemegasuperglad* och sen så ska vi sova för imorron ska vi till Luleå. Mamma ska också följa med.

Jaja, nu måste jag starta grillen så att den är varm innan Jonas kommer.


Det blåser lite nu..

Hemma från jobbet och nu ska jag bara duscha elda och äta och sen ska jag fara till stan. Hoppas bara att ovädret slutar snart så att vägen går att köra på. Bygdsiljumvägen gick då bra (annars hade jag nog inte varit hemma nu)..

Jaja, jag ska väcka han som sover och sen är det bara att sätta igång.

Sorry..

Hinner inte blogga så mycket nu, har mycket att göra och lite tid.. Får helt enkelt skriva mer här imorron då jag kommer hem igen..

tjolahopp!

Det har varit en otroligt lång dag och den är snart slut, jag ska bara vänta på att Jonas kommer hem så att vi kan sova film. Har varit till stan och månadshandlat och jag tror att det är första gången som kundvagnen varit för liten. Jag kom till Ica Maxi ungefär 19.10 och jag var typ den näst sista kunden därifrån 21.05 så jag har ju inte stressat precis. Volvon blev ganska fullproppad med mat men jag klagade inte, för den blev inte lika lätt bak som den brukar vara så det gick faktiskt att köra utan att arslet svängde mer än bilen i alla korsningar : )

Sen så var jag förbi på krysset och pratade lite och sen sprang jag in på OKQ8 och köpte en doftgran till volvon för att den var så duktig och höll sig på vägen. Sen for jag hem och fick en bil bakom mig som hade hel ljusen på och då han körde om mig var det som om hornen växte i pannan och jag gav igen för fulla muggar.

Inga bilder har det blivit idag så jag har inget nytt att visa här på bloggen. Nu ska jag gå ut och elda i verkstan så att det är varmare då Jonas kommer hem.

GODNATT!

Måndag

Började dagen med sovmorron och sen så lagade jag mat, men eftersom att jag var så nervös inför tandläkarbesöket så åt jag ingenting. Det gick bra hos tandläkaren, hon tog det försiktigt och det gjorde inte ont.. Men jag tycker inte om att hon inte kunde erkänna att hon hade gjort fel förra gången utan började direkt med  olika bortförklaringar.. Jaja, nu ska jag inte behöva gå dit på ett helt år så jag ska passa på att njuta av den tiden..

Nu ska jag göra mig klar och sen ska jag till stan och storhandla, det ekar då man öppnar kylskåpet och då är det dags..

LEDIG!

Jag slutade jobba klockan nio imorse men det tog ett tag innan jag var hemma. Tankade i bygdsiljum och då var det en som berömde volvon och sa att den var jättefin. Sen då jag kom hem så gick jag med Sita så att hon fick pinka och sen så eldade jag och somnade. Vi vaknade vid halv ett av att Sita skällde som ett tok så vi fattade att det var nåt som inte stämde och jag tyckte att jag hörde en annan hund skälla och det visade sig att jag hade rätt. Lillebror och Sara komme hit och skulle lämna igen soffan och så hade dom Segla med sig.

Sita ligger i sin säng nu och pustar ut. Hon behöver det nog för det har varit full rulle här i nästan två timmar.  Sita och Segla har busat och busat och busat och busat HELA tiden.. Jag tror iallafall att dom hade väldigt roligt tillsammans : ) Här kommer lite bilder från dagens bus..



Jag tror att båda gillar bullar..

 


Jag tror att Segla ville stanna här hos oss.

 


Det var inte lätt att få båda att sitta still samtidigt..




..men ibland gick det..



Segla VILL ha bulle!



Här fick hon ta en liten smakbit (hon hade först rensat
kastrullen och tallriken som stod på golvet, men hon ville ha mer..)




Tror att dom ville ha samma bit båda två..

Nu ska jag fixa lite här så att jag är redo att fara då Jonas säger att det är dags.. Vi ska till Bursiljum och äta middag så det vill jag inte missa ;) Känner mig trött och slut men sova får jag göra ikväll.. Ska till tandläkaren imorron och jag längtar inte, sist jag var dit så gick det inte som det skulle och nu vill jag verkligen inte gå dit.. usch och fy, vill helst glömma bort tiden och slippa gå dit..

Söt hund vi har : )

Igår sa jag till Sita att hon inte skulle få sova med oss i sängen för att jag ville sova ostört. Dörren har varit öppen men hon har valt att sova i "kontoret" och det var ju väldigt duktigt gjort : ) Hon lyssnar ju.. Men iallafall, dit jag ville komma var att nu på morronen då jag hade varit ute med hon så att hon fått pinka så knäppte jag av hon kopplet och ni skulle ha sett hennes min då. Hon fick typ halvpanik och sprang uppför trappen och in i sovrummet och la sig på min säng.. Hon har typ lärt sig att då jag stiger upp tidigt så blir jag borta länge, men hon ville ta det säkra före det osäkra : ) Hon är så söt.. Nu ska jag göra mig klar och sen ska jag styra volvon (igen) mot Bygdsiljum och så ses vi igen imorron!

Ha en bra dag!

Pigg?

Inte de minsta..

Jag är så trött att det står still i huvudet men jag kan inte sova än på en stund. Har lite saker som måste göras innan jag får lägga mig. Sita ska rastas och det ska eldas och så måste jag packa allt för jobbet imorron. Orkar egentligen inte göra nåt nu men jag får helt enkelt tvinga mig själv så att det blir klart nån gång. Suck suck och åter suck..

Jag orkar inte uppdatera mer idag, nu vill jag sova men först ska jag väcka han som redan sover så att jag får lite hjälp så att jag också får sova.

Godnatt

Det går inte!

Varför kan jag inte sova?! Jag somnade just innan Jonas skulle upp och sen efter det så vaknade jag och tittade på klockan typ var tjugonde minut. Jag hatar att inte kunna sova, speciellt om det är för att det gör ont att ligga ner. Är man bara rastlös så är det mindre jobbigt.. Men en sak är positiv iallafall, jag sov inte förlänge iallafall så jag hann ju blogga idag : )

Nä, nu ska jag sluta klaga och styra volvon mot Bygdsiljum.

Jag tar min roll på allvar..

Jag har inte legat på latsidan den här veckan. Jag tar min roll i köket på allvar (speciellt nu då vi har en diskmaskin.. Den här veckan så har jag gjort älgstek till middag, jag har bakat bullar (två gånger) och så har jag gjort egen köttsoppa för första gången så ja jag är nöjd med min insats.. Jag har säkert gjort nåt mer också men just nu står det still i min skalle. Tänkte att jag skulle lägga upp ett par bilder här och sen blir det sängen, ska ju upp klockan sex så det är bäst att passa på.

Var och lämnade lite bullar i Hjoggböle som tack för att vi fick låna bilen av dom och sen så skulle jag även hämta min hemnyckel som jag hade glömt i deras bil. När jag satt där så kände jag hur orken försvann och jag bestämde mig för att fara till stan och köpa bröd istället för att baka då jag kom hem, sagt och gjort.. For på Ok och köpte bröd och sen såg jag att Lisse jobbade på Krysset så jag for dit en sväng också. Hon frågade om jag kunde skjutsa hon hem och jag trodde att hon skulle långt, men det var bara 800 meter.. Men jag förstår att hon inte ville gå för det var inte varmt ute..

Här kommer lite bilder från dagens arbete i köket, dock är det inte jag som jag gjort sockerkakan.. Den kom till medan jag var i duschen : ) Kan ni gissa vem som är den skyldige?



Jonas sockerkaka : )

 


..men det var jag som gjorde köttsoppan.. (för första gången i mitt liv)

 


och så gjorde jag ett bullberg som jag gav bort till Håkan och Carola..

 

 

GODNATT


Host host..

Kan inte sova, jag har ont i hela kroppen och så fort jag lägger mig ner så börjar jag hosta.. Ska snart försöka igen men jag tänkte sitta upp en liten stund så att hostan kanske försvinner lite. Ledig imorron och sen blir det jobb fredag, lördag och söndag och sen är jag ledig till tisdag em : )

Jag gillrade min egen fälla idag.. Skulle vara snäll med Sita så jag gömde en bit av en bulle bakom dörren och sen satte jag mig vid tvn. Sen då jag skulle till köket så snelgade jag bakåt samtidigt som jag gick mot köket och då jag tittade rakt fram igen så small det till.. Sita hade hittat bullen och puttat upp dörren så vad tror ni att jag gick rakt in i?! Jo, DÖRREN! Så nu har jag en liten bula i pannan och ett blåmärke på vänster knä.. Nåja, jag har iallafall lärt mig en sak.. Göm inte godsakerna för hunden för då straffas man direkt : )


Nu ska jag gå ner och elda så att det är varmare här inne då Jonas ska fara på jobbet, men sen ska jag lägga mig igen. Har mycket som ska göras imorron så det är bara att sätta igång i tid så att jag blir klar nån gång..

Godnatt

Som vanligt...

Självklart sov vi förlänge så då jag vaknade vid tio så smög jag ner och lät Jonas fortsätta sova, han kommer att få sova många timmar inatt och det förtjänar han :) Jag har gjort klart allt så att han inte behöver göra så mycket då han vaknar heller, tyckte att det var lika bra att jag gjorde klart det eftersom att jag inte väckte han så att han kunde göra det själv nu ikväll :) Oj vad jag surrar..

Har suttit nere och tittat lite på tv och så har jag ätit bullar, oj så goda dom blev och jag tror inte att dom kommer att räcka så länge även om jag frös ner massa påsar..

Nu ska jag krypa ner i sängen och putta bort hunden som sprang upp och la sig direkt vi komme in och nu kommer hon att låtsas sova så att jag inte ska väcka hon och putta bort hon, meeeen jag tänker inte låta en hund sova på min plats utan jag ska knuffa lite på hon så att hon lägger sig lite längre ner :) Det SKA gå!

Förresten, nu är jag ledig till på fredag så nu blir det lugna puckar för mig så att jag kanske blir helt frisk nån gång, hostan blir bara värre och värre men nån gång måste det ju vända..

Godnatt

Snark.

Maten blev god och nu ska jag vila lite så att jag orkar vara vaken lite senare. Om jag somnar nu så kommer jag att vara jättepigg då Jonas ska till jobbet och då kommer jag inte att kunna somna om, så därför ska jag vila lite så att jag orkar vara vaken..

Har frysit ner lite bullar så att det ska räcka några dagar ;)

Gott med bullar

Nu är älgsteken snart klar, eller om drygt en halvtimme eller nåt sånt så jag tänkte passa på att lägga ut lite bilder :) Jonas är inte hemma än men han kommer snart, han skulle köpa mjölk i burträsk så att vi kan fika senare.. Efter jag och Sita hade provsmakat lite bullar så var det 64 småbullar och två längder och jag tror att det är rekord för mig.. Jag brukar alltid göra så stora bullar så att det inte blir mer än 50 st (står att det ska bli ca 98). Varje gång jag bakar bullar så börjar jag tänka på den gången då Jenny var hemma hos oss några veckor efter hennes första bok hade kommit ut. Tv skulle komma till oss i Finnäs och göra ett repotage om Jenny så hon ville att jag skulle baka bullar och det sista hon sa va "Dom ska vara jättestora!".. Sagt och gjort.. Jag bakade på 1 liter mjölk (det som ska bli ca 98 bullar) och jag gjorde 16 bullar.. Ni kanske kan gissa storleken.. Haha, det är ett av mina roligaste bakminnen :)

 

 

 

Nu komme Jonas hem så nu ska jag gå ner och fixa klart med maten...

 

 


Överskottsenergi?

Har bakat bullar och nu ska jag bara stöka undan lite och sen ska jag börja med älgsteken :) Jag vet inte varför jag alltid får upp bak och matlagnings il då jag har jobbat övernattning och egentligen behöver sova.. Men då man får ett il är det bäst att sätta igång innan det försvinner för man vet aldrig när det kommer tillbaks..

Nu ska jag gå ner och sätta igång så att älgsteken blir klar i tid till middagen. Bilder kommer senare ;)

Söndag

Nu är jag jättemegatrött så jag kommer att inte att vara vaken halva natten som jag brukar då jag inte har dagtur dagen efter, så det finns ju en möjlighet att jag inte kommer att sova bort hela dagen imorron som jag också brukar lyckas med. Vi har varit i stan och handlat lite och ätit middag och sen så var vi förbi hos Carola och Håkan och åt tårta (Carola har nyligen fyllt år) och så fick vi låna en bil av dom eftersom att Opeln ska bort på semester en vecka nu.

Tror att jag ska lägga in lite mer recept och sånt här på bloggen, det var faktiskt ganska roligt att pilla med alla bilder och sånt så det var absolut inte sista gången jag gjorde det..

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på Johan Falk - vapenbröder och sen blir det SOVA!

Jag gör ett försök..

..till att skriva ett recept till Sussie :) Jag kan inte garantera att jag har kommit ihåg allt men jag försöker så gott jag kan.. Om jag har glömt nåt så säg till så kan jag ändra det lite senare.


Till den här maträtten så använde jag dessa saker






 

Hemkunskapsboken är min bästa vän i köket (när det gäller matlagning), där finns typ allt som man behöver när det gäller grunder och sånt.

Iallafall så började jag med att starta ugnen (225 grader) och koka pasta till 4 personer, undertiden pastan kokade så hackade jag skinka och skivade tomater. När pastan var klar så blandade jag pasta, skinka och broccoli i en ugnsform och sen började jag med ostsåsen. Det här receptet använder jag alltid då jag ska göra gratäng men jag brukar alltid göra dubbel sats till att börja med och om jag tycker att det blir för lite kladd så gör jag en omgång till.


Ostsås
1 msk margarin
4 tsk vetemjöl
2 dl mjölk
1/2 dl riven ost
salt och peppar efter smak

Sen då ostsåsen är färdig så ska den ner i formen och jag brukar blanda runt med alla ingredienser så att det blir lika mycket kladd överallt. Sen så är det dags för det roligaste av allt, nämligen att dekorera och som ni såg så tog jag tomater och bacon och sen avslutade jag med att strö på lite ost (osten finns inte med på bilden). Iallfall så blev det en god blandning och hunden älskade det!




Vad händer?

Typiskt, försökte uppdatera bloggen idag men det gick inte. Jag tog mig inte in på sidan och tillslut gav jag upp. Ikväll händer det nåt historiskt, det är typ första gången som vi är hemma före tolv en lördagkväll (då vi båda är lediga). Nu råkar det dessutom vara så att vi har varit hemma hela dagen idag. Först komme moster och Peter hit och hälsade på och sen så komme Samuel och Victoria hit, så nu har vi äntligen fått träffa lille Gustav :) Har lite bilder från igår och idag att lägga upp så jag tänkte göra det nu :)


Segla är inte så liten längre

Igår hos mamma så spelade dom twister, ett spel som är MYCKET
roligare att titta på än att spela :)


Niklas provade Mathildas glasögon och jag tycker att dom passade väldigt bra..

 

Jag fick hålla i Gustav lite idag och han är ju så himla söt!

Han sov mest, men här öppnade han ögonen en liten stund..

 

Haha, avslutar med kvällens middag. Ugnsstekt kyckling :)

 

Nu ska här sovas.

Godnatt


punktslut.

Sitter hos mamma och tittar på när dom andra roar sig. Orkar inte göra mer än att vänta, har läst alla skvallertidningar som jag kunde hitta och nu ska jag sitta här och titta på tv tills vi ska fara. Orkar ingenting idag.

Hej o hå!

Eftersom att jag gjorde maten utan recept så kan det var lite svårt att beskriva exakt hur jag gjorde men jag ska försöka (för din skull Sussie). Men jag ska inte göra det nu, näpp! För nu ska jag plocka ur diskmaskinen och sen ska jag och Sita fara en sväng med bilen : )


Redan torsdag :)

..och en dag kvar till helg! Jobbar 07.30-16.30 imorron och sen är jag ledig till måndagkväll!

Nu har jag kommit hem och startat en maskin med disk, så underbart att det blir rent utan att man behöver göra nåt! Idag HISSAR jag diskmaskinen, en underbar uppfinning!

Det blev inte så mycket sömn inatt på jobbet men det får jag ta igen ikväll. Har äntligen orkat hämta kabeln i sovrummet så nu har jag överfört bilderna från kameran in i datorn och nu återstår det bara för mig att orka lägga in dom på bloggen.



Sita satt sådär hela den dagen, undra om hon hade sett nåt intressant?


Satt i lastbilen och hade tråkigt då Jonas skottade snö :)

Hon är snabb med att lyfta tassen då hon ser att hon ska få nåt gott..

 

Koncentrerad?

 

Gjorde en låda med lite smått och gott  :) och gott blev det..

 

Nu ska jag lägga mig och vila en stund..


GÄSP!

Usch vad jag snorar.
Funderar på att lägga upp bilderna som har tagits den senaste veckan, men jag orkar inte gå och hämta sladden. Jag orkar ingenting idag så jag ska nog fortsätta att göra ingenting så att jag orkar göra nåt imorron (typ jobba).

Jonas jobbar eftermiddag i veckan så jag har haft det lugnt ikväll, nästan för lungt.. Har sovit i omgångar men det känns som om jag kommer att sova så fort jag lagt mig ändå.

Tror att jag ska gå till sängen nu och lägga mig ner, näsan känns lite mindre full då man ligger ner : )


...

Jag orkar inte ens kursivera min text längre, tror ni jag är trött eller vad?!

sucksucksuck

Dagen har varit lång och den är äntligen slut. Jag ska sova nu för att orka med morgondagen. Har tagit lite bilder och jag lovar att jag ska lägga ut dom så fort som jag orkar och har tid. Tiden har gått så fort idag att jag knappt kan fatta att det är natt igen.. Ett dagspass imorron och sen är jag ledig till onsdagkväll, då blir det övernattning till torsdag och sen blir det ett dagspass på fredag också och sen är det helg..

Nu ska jag krypa ner i värmen, fryser och huttrar även om termometern visar 23.3 i sovrummet.. Träffade Griselld imorse, hon har varit borta i filipinerna i över en månad och komme hem i fredags och då hon landade så blev hon förkyld och det gick nog över till mig direkt jag klev innanför dörren imorse.. Så fort jag kom till jobbet imorse så började jag nysa och snora och nu har jag fått ont i halsen och hosta, vill få vara frisk nån gång men jag verkar inte ha turen på min sida..

Godnatt

Söndag igen..

Det har varit lite dålig uppdatering här på bloggen i helgen, men det har varit så mycket annat.. Vi har sovit MASSOR och varit på bio (luftslottet som sprängdes) sen så har vi inte gjort så mycket mer, vi har bara slappat och tagit det lugnt.. Känns som om det är först helgen på länge som vi hade möjlighet att göra det (kanske för att jag har jobbat tre helger i rad)..

Min jobbiga jobbarvecka börjar imorron så den här helgen var verkligen välbehövlig.. Jonas är ute och går med Sita nu men dom är snart hemma igen och då ska vi plocka undan lite här hemma tror jag och sen ska vi till Bursiljum.



Godnatt

Då vi kom hem idag så skulle vi vila lite.. Tre timmar senare började vi med middagen : ) Så det kan bli ibland.. Nu ska vi sova igen för även om jag har sovit tre timmar så är jag fortfarande väldigt trött..

Ha en trevlig fredagskväll!

Gomiddag ?

Har några minuter på mig att blogga nu : ) Jonas är och lossar i Bygdsiljum och jag skulla rasta vovven och elda och det är gjort nu och Jonas har fortfarande inte ringt och sagt att han är klar så därför sitter jag här nu..

Har hunnit med mycket idag, steg upp kvart i tre och har sedan dess hunnit äta fem hårdbrömackor med salami, pratat 15 minuter i telefon med mormor, läst lite om vitaminbomber i min älskade Allers och så har jag hunnit prata massor.. Enda nackdelen är att dagen blir så förbaskat LÅNG, jag kommer att ha mitt i natten typ klockan sju ikväll eller nåt..

Nu ringde Jonas och sa att han var klar och att jag har ungefär sju minuter på mig så det är väl bäst att jag pallrar mig iväg till korsningen, det är ju bättre att jag får vänta på han än tvärtom..


Rolig dag..

Nu har vi varit i Burträsk och köpt säkringar, verkar behövas många så nu har vi lite reserver..  nu blir det film och vila och sen blir det fisk till middag..

Längtar tillbaks hit..


Nån som vill följa? ; )

Inte varmt idag

Jag tycker inte att det är så mycket värme i luften idag och det verkar som om Sita håller med mig om den saken. Hon vände ganska fort då vi var ute och gick, så då gick vi in istället (jag klagar inte). Nu har jag varit ute och eldat i garaget och så har jag eldat här hemma också, många eldar en kall dag som denna. Jag har 11 km till jobbet och det skiljde drygt 6 -grader då jag kom hem tidigare idag. Dom ringde från bemanningen igår typ 7 minuter efter jag hade börjat och det första hon frågade var om jag kunde stanna till 14.30 idag, men jag sa NEJ eftersom att det är lite för kallt för att lämna huset under längre stunder idag. Sen så har vi ju även en hund som måste få göra sina behov..

Inga bilder idag, det är alldeles för kallt för det.

Skriver mer senare, fingrarna har inte återfått all värme än så det går lite knackigt att skriva just nu...

Suck..

Vi var på bio igår och såg Göta Kanal 3 - kanalkungens hemlighet och den var faktiskt ganska bra. Mitt favoritcitat blev nog "här ligger en gravad hund" : )

Ska börja jobba 16.30 idag så det är bäst att jag sätter fart med maten.

Får helt enkelt skriva mer imorron då jag är ledig igen : )

Så..

Nu är det varmare här inne och jag ska hoppa in i duschen innan jag ska fara till Burträsk, ska på vårdcentralen och kolla uppp astman igen. Lät som om dom skulle ändar medicineringen och så får jag inhalera nåt så att det öppnar sig lite i luftrören. Dessutom så snorar jag rejält nu, näsan rinner konstant och vill inte sluta med det heller..

Per har varit här nu och han ska komma och koppla in diskmaskinen till veckan, måndag eller tisdag.. Allt jag kan säga är suck..  Fast egentligen gör det inte så mycket, för nu har jag väntat i en månad så jag kan lätt vänta en vecka till..

Nä, nu är det bäst att sätta fart så att jag inte kommer sent, ska ju köra volvo idag :S

Kuckelikuuu

Jag somnade ungefär kvart över tre och vaknade för ett tag sen.. Det är inte varmt här inne nu, men snart blir det nog varmare (hoppas jag). Dan kommer hit snart för hela källaren är svart och Jonas är på jobbet och jag fattar ingenting (ovanligt?).

Ska gå ut med Sita nu så då jag kommer in igen så kommer det att kännas mycket varmare : )


Hejsålänge

Säng säng säng...

sova sova sova..

Jag vill åka bort! Inte nu, men den sista helgen i mars : ) Först så ville jag åka bort den 19 mars men det är ju inget bra datum, då är det bättte helgen efter..

Sitter här och vet inte vad jag ska hitta på, känner mig trött men inte nog trött för att sova.. Funderar på om jag ska gå ner till köket och göra lite fint där tills imorron då Per kommer, han kunde inte komma ikväll så han skulle komma imorron istället. Jag får vänta en dag till på att få diskmaskinen i ordning, men jag har väntat nästan fem veckor så jag kan vänta en dag till : )

Nu ska jag göra nåt vettigt istället.. Imorron ska jag försöka ta lite mer bilder så att jag har nåt att lägga ut här på bloggen. Det blev inga bilder idag eftersom att jag sov så länge så det blev mörkt innan jag hann plocka fram kameran.. Jaja, slut tjatat..


Godnatt

Suck..

Kaffet var för svagt, Ellos katalogen gjorde mig deppad med alla dessa smala modeller och Chokladasken tog slut för fort.. Nä, riktigt så illa var det nog inte.. Men tiden flög iväg iallafall och nu är Jonas hemma, vi har ätit middag och han ligger på soffan och "lyssnar" på tvn. Jag håller på att diska även om jag sa att jag inte skulle göra det, spolade nyss upp mer vatten så jag ska låta det suga åt sig lite smuts och sen ska jag gå ner igen : )

Ingen Per än, men jag hoppas att han kommer för annars har jag diskat i onödan.. Eller så är det bra att jag trodde att han skulle komma så att jag fick nåt gjort. Sen så har jag suttit och tittat lite på hotell. Jag har nämligen en önskan om att åka bort helgen efter den 15/3, men jag har inte sagt nåt till Jonas än så vi får se/höra vad som händer och sker..

Nä, nu har jag slösat nog många minuter här så nu ska jag ner igen : )


Hejsålänge

Måndag igen

Gomorron! Jag ställde ingen väckarklocka igår så jag vaknade då klockan var 12.34 och det var SÅ skönt att vakna av sig själv. Avbröt dygnspasset igår för att jag kände av min kattallergi och eftersom att jag är lite förkyld så blir jag mer känslig och det är inte så trevligt. Iallafall så fick jag fara hem klockan tio igår så jag somnade där vid tolv. Jag vet inte vad jag ska göra idag, det känns nästan som julafton! Idag ska nämligen diskmaskinen kopplas in så jag kan ju inte diska all disk vi har här hemma för då har vi inget att provdiska sen så därför är det bäst att jag inte diskar idag : ) Haha! Så vad ska jag göra idag då? Jo, jag ska sitta här och göra så lite som möjligt tills dom ringer från vårdcentralen och sen så ska jag börja plocka undan lite..

Så medans jag väntar så sitter jag här med en kopp kaffe



Nya ELLOS katalogen



och en chokladask!



Kan det blir bättre?

.

Usch vad tiden rusar iväg då man har roligt. Blir inga bilder ikväll, jag är alldeles för trött. Urban har varit här och hälsat på så nu är det bara att hoppa isäng och hoppas att sömnen vill infinna sig men jag mår så konstigt just nu. Ungefär en kväll/månad börjar jag må illa och blir knallröd i ansiktet och sen kan jag inte sova för att jag mår illa hela natten och sen *vips* så är det borta igen.. Blir irriterad på min egen kropp! Vill att den ska fungera! Jobb imorron : (

Nu ger jag upp för ikväll och kastar in handduken.
Godnatt

Fortfarande trött

Nu sitter vi i Bursiljum och ska snart äta middag. Idag har jag och Anette varit i stan och det blev en ny vintejacka till mig och så hade jag ett presentkort på Gina Tricot som jag använde idag och jag hittade massor med fina kläder. Kommer bilder lite senare : ) Det är så konstigt, förut så orkade jag aldrig lägga ut bilder på bloggen men nu då jag har en ny kamera så vill jag inte göra annat än att blogga och lägga ut bilder som jag tagit under dagen. Idag har det inte blivit så många bilder, men dagen är ju inte slut än..

Förresten, jag är överlycklig! Jonas och Dan har fixat diskmaskinen idag, nu är det bara att koppla in den som fattas (men det värsta är gjort och det är det som räknas). Idag då vi var på kvantum och handlade så skulle jag välja maskindiskmedel och det var inte det lättaste jag har gjort, jag visste ju ingenting om vad som var bra och inte.. Tillslut blev det Yes powerdrops för dom var ganska billiga : )

Nu ska jag gå och sätta mig i köket och titta på när Jonas arbetar..


Skriver mer senare då jag kommer hem.
Hejsålänge

Jag är så långsam!

Jag vet att jag skulle gå och göra mig klar men jag fastnade vid datorn.. Sigvard, Dan och Jonas sitter nere i köket och dricker kaffe och äter kakor : ) Nu ska jag avsluta här och hoppa in i duschen..


Jag är trött!

Men det är inte så ovanligt.. Har jobbat journatt inatt men jag kunde inte sova för det gjorde så förbaskat ont i ryggen hur jag än låg, tror att jag har snurrat typ 451548 varv i natt.. 

Jag lovade att det skulle komma mer bilder så det är väl bara att hålla det löftet då..










Här kommer några bilder som får äran att vara lite större ;)


Lilla Segla som inte är så liten längre..

Den här bilden tyckte jag var så gullig.

..och den här bilden tyckte jag blev ganska rolig..

Jag vet inte vad ni tycker, men jag tycker att dom här två är ganska lik varann.

Eva ville vara med på bild, men hon tänkte inte vara med ensam.. :D


Gott nytt år :)

Nu ska jag göra mig klar och sen ska jag fara till Bursiljum och hämta Anette och sen ska vi till stan en sväng.. Känner mig ganska trött men jag kommer nog att vara 1000 gånger tröttare på måndag.. Nästa vecka har jag en jättebra jobbvecka.. Jobbar övernattning onsdag till torsdag och sen är jag ledig : )
Tror ni jag har längtat lite ? Jag har tagit på mig att jobba extra även om jag har varit "långledig"  dom senaste månaderna och jag tycker att jag förtjänar att vara ledig ett par dagar i sträck nu..

Nu ska jag duscha och sen blir det Schtaaan!


Det är en seg dag idag..

Vi kom hem vid fem tiden i morse och steg upp typ kvart över två idag. Nu skottar Jonas och jag ska göra mig klar att fara på jobbet. Tänkte försöka hinna med att slänga upp ett par bilder från igår.

Lägger upp dom som miniatyrer (men om ni klickar på dom så blir dom större)








Mest bilder från början av kvällen och tyvärr hinner jag inte mer än såhär idag. Mer bilder kommer så fort jag har tid och möjlighet! Maten var god och sällskapet var trevligt så det blev en lyckad kväll!

Ha en bra kväll, nu blire dusch!

2010-01-01

NU är vi hemma och nu blir det SOVASOVASOVA! Har tagit massvis med bilder som jag kommer att lägga upp lite senare, om jag inte orkar innan jobbet så gör jag det på lördag. Nu sova!

Gott nytt år på alla utom Renj*veln!

RSS 2.0