Nu håller vi tummarna igen!

Klockan 15.20 idag är det dax för ultraljud på Sita igen, och förhoppningsvis så kan man se några valpar : ) Jag ska bara duscha nu och sen ska vi ut så att hon får pinka och sen ska vi till stan.. Fick veta idag att min kusin fick barn i söndags (FÖRRA VECKAN), vilken bra uppdatering det är i min släkt...

Nä, nu måste jag skynda mig..


Söndag igen!

Har inte haft tid att uppdaterat bloggen så mycket under helgen. Det har varit fullt upp och tiden flög iväg och nu är det söndagkväll igen. Vart tar tiden vägen?

Igår så var vi och bowlade med mamma, Mathilda, Peter och Sara (hans tjej från Östersund) och det har nog aldrig gått så bra för mig förut. Då vi hade spelat två omgångar så hade jag 1 poäng mer än Peter och mathilda hade två mer än mig, men det blev lite fel så jag skulle ha vunnit, hon låg nämligen och kravlade på alla fyra en bit in på banan men hon fick poäng ändå, hon hade två klara övertramp men fick inga avdrag.. Men jag känner mig som en segrare iallafall : ) Sen så såg vi världens sämsta film och jag trodde att jag skulle somna hela tiden, den var verkligen DÅLIG!

Idag så tog vi sovmorron och sen så bjöd vi hit Sigvard på middag, vi åt och det blev tillochmed mat över till Sita.. Sen så tog vi en sväng till Burträsk och nu ska vi sova.. Måste bara säga att jag har försökt blogga två ggr idag, men hjärnan och fingrarna kom inte överens så det blidde inget inlägg då.. Och så kan jag ju tillägga att "Yes man" är en bra film och jag rekomenderar den verkligen till alla som inte har sett den!


Godnatt

FY!

Det var inte varmt med en kalldusch!  Men om man ser det på den ljusa sidan så gick det jääävligt fort så nu kan jag fara till stan : )

Jaha ?

Jag tror att bloggsuget försvann när regnet kom.. Vet inte vad jag ska skriva om förutom att jag villa duscha innan jag skulle till stan, men vi har inget varmvatten just nu så jag måste vänta två timmar om jag ska duscha.. Tror inte att jag orkar vänta utan jag offrar mig nog och duschar kallt istället..

Får skriva mer sen

Jag blir tokig!

Jag tycker att det verkar finnas hårnålar överallt här hemma.. Då man inte behöver dom vill säga.. för när man ska ha en så då finns dom inte! Har sprungit och letat som ett tok nu och nu ger jag upp...

Jobb till 16.30

Så här känner jag mig just nu...


(asså.. jag känner mig trött, inte som en gris..  )

Wohoo!

CV klart, nu dusch sen stan (ska hinna fika med mamma oxå).

Sova!

klockan är mycket och nu är det dags för mig att sova.. Åkte lastbil med Jonas ett tag och det var lika trevligt som vanligt : ) Morgondagen är fullspäckad så det är nog bäst att jag blundar ett tag..

Jonas: Det var värst vad det kom mycket kallvatten nu då..
Jag: Kallvatten ?!?!?
Jonas: Ja, kallvatten.. Nääää, jag menade ju kalluft..

Måste skynda mig!

Min sötsak ringde och frågade om jag ville följa med och lasta upp och självklart sa jag JA, jag har ju knappt hunnit träffa han sen i söndags.. Måste bara hinna ut med Sita och sen ska jag brumma iväg till burträsk..

Nej jag har inte hunnit klart mitt CV, självklart som den klant jag är så råkade jag stänga ner programmet utan att spara först.. Datorn hängde sig lite så jag skulle starta om den och då försvinner ju allt som inte är sparat, självklart att jag inte tänkte på det. SUCK!

När katten är borta..

..Äter hunden korv..

Jag är hemma igen och har hunnit vila lite, men jag måste nog vila lite till för jag är helt slut!
Imorron ska jag söka lite jobb så då måste alltså mitt CV skrivas klart idag så helt ledig är jag ju inte..

Nä, tänkte inte skriva så mycket mer just nu, tänkte vila min gamla skruttiga kropp istället..

SUCK!

Jag har nyss kommit hem och nu ska jag göra matlådor till imorron och sen ska jag gå upp och lägga mig. Tänkte först skriva lite i bloggen och dumgöra min lillebror kalle. Var förbi hos Peter på sjukhuset och jag blev lite förvånad över att hitta han på barnavdelningen, men jag tror iallafall att han trivs bättre där än förra gången då han var inlagd, då bodde han med en gammal dement gubbe som försökte ställa en stol i peters säng mitt i natten, haha!

Nä, nu blir det spisen och sen blir det spikmattan och sen sängen!


Kalle: Du mamma, vad är det för dag på onsdag?
Mamma: Ja inte är det då torsdag..

Så här känner jag mig just nu...



..Bara så ni vet..

Vi får hålla tummarna en vecka till..

Det gick inte att se ordentligt om det var valpar eller inte så hon ska dit igen nästa vecka. Nu så ska jag byta kläder och sen fara till stan och hälsa på lillebror på sjukhuset och sen ska jag hämta Sita och sen ska jag hem och sova igen för imorron väntas sista planerade dygnspasset, känns som om ryggen kommer att avlida, men jag ska försöka stå ut.. 

Jaja, får se om jag hinner skriva mer ikväll innan jag ska sova, lovar inget men jag ska verkligen försöka..


Håller tummarna för imorron!

Skrev det här igår, men av okänd anledning så kom det aldrig fram.. Så ni får läsa det nu istället : )

Imorron 15:20 så ska Sita till veterinären och göra ultraljud, HOPPAS att hon har valpar. HOPPAS också att lillebror Peter blir frisk snart. Ska snart gå upp och lägga mig men först så ville jag berätta om min söta sambo : ) Idag när vi satt ute och drack kaffe så skrev han AS på bordet (det var så dammigt) och efter AS skrev jag IL samtidigt som han skrev JON, så då blev det alltså JONASIL, vilket jag med min dåliga humor tyckte var jättekul, men nåt som också var kul var när Jonas sa "Jonasil, det låter ju som en astmamedicin".. Hihi, han är så söt.. Förresten, är det någon som fattar varför jag tyckte att JONASIL var roligt från början?

Nä, nu ska jag plocka ner Jonas på jorden igen, han står och balanserar på en stol..
Godnatt

Helgen slut och jag likaså!

Ska man inte vila upp sig på helgen? Jag är iallfall helt slut nu och imorron är det jobb som gäller.. Jag har räknat att jag har fyra arbetspass kvar innan jag blir arbetslös, hoppas att jag kan hitta nåt jobb snart igen : )

Sitter och lyssnar på Alexander Rybak och jag måste säga att jag är förvånad.. Jag trodde inte att hans album skulle vara så här bra.. Alla låtar är typ underbara och man blir på bra humör av att lyssna på han.

Som jag skrev igår så var David här och vi hyrde film och såg den och åt lite chips o annat onyttigt, sen så kom Mathilda och Emelie + några fler hit och drack lite kaffe och snackade lite skit (emelie sjöng) och sen for dom hem igen.

Nä, jag ska springa upp till Sigvard nu, Jonas och Sita är redan där och hjälper han lite..

Lördag

Idag så har vi varit i Umeå på turne, sen så kom vi hem och då kom David hit, sen så kom Emelie, Mathilda och några andra här. Nu är vi ensamma igen och nu ska vi sova.

Är supertrött och jag känner att jag orkar verkligen inte skriva mer här ikväll, ska skrvia här imorron..

Godnatt

bgsjbkdzn,gslzn jdmm gkchsz,nh

Den här dagen blev mycket längre än vad jag hade tänkt från början, sitter nere i "kontoret" och kollar mina mail, skriver blogg och gosar med Sita. Idag när Jonas komme hem från jobbet så hoppade han i duschen och sen for vi till stan och hämtade nybiln, den är sååå fin : ) Mycket finare än peggan (även om peggan hade en underbar färg), den är stor och rymlig så nu gör det ingenting om vi skaffar hund. Sen så var vi ute och körde en sväng, vi såg Magnus i Burträsk så vi lekte följa John lite och eftersom att han inte visste om att vi hade bytt bil så var han ganska orolig ett tag, han trodde att han hade retat upp nån eller nåt, så han blev lättad när det "bara" var vi : )

Imorron ska jag vara i Sjöbotten halv tio för att hämta mormor, vi ska på bingo : ) Sen så ska jag nog inte göra så mycket, passa på att vara ledig, städa och bara vara.. Är ledig till på måndag och sen så har jag inte så många pass kvar. Det verkar nämligen inte som om jag får förlängt vikariat utan att jag blir arbetslös den 31/8.. Tidigare idag, precis efter jag fått veta att jag inte fått förlängt så kände jag mig lite smådeppig, det kändes som om jag fick en stenhård boll i magen som studsade hejvilt för varje andetag, men efter en liten stund så försvann bollen och nu så känns det som om det kommer att ordna sig, det löser sig nog förr eller senare, men jag tror att det är lättare att hitta ett jobb om jag tänker positivt. Jag ska hitta ett jobb, jag tänker inte vara arbetslös längre än nödvändigt, sådeså!!!

 Nä, nu måste jag he mig isäng så att jag orkar morgondagen.
Hejsålänge

Torsdag

Jag hatar när man söker en person och får till svar att personen man söker är ledig, men att han/hon ska vara på plats dagen efter och så ringer man dagen efter och då är personen helt plötsligt ledig veckan ut. MORR! Ännu mer irriterande är det om det är en person som man verkligen VILL få tag på på en gång.. Jaja, får försöka imorron igen..

Jobbade kväll/natt/morgon så jag slutade halv tio idag och nu är jag ledig tills på måndagmorron, ska bli skönt och det passar ganska bra eftersom att jag har en hel del städande som behövs göras.


Usch så deprimerande!

Plogpinnarna har kommit, det har kört en lastbil fram och tillbaks hela dagen och satt ner plogpinnar.. Vintern närmar sig med stormsteg.. Jag var ute med Sita och självklart så ville hon gå på insidan av alla plogpinnar så våran promenad tog dubbelt så lång tid eftersom att det blev ett evigt trassel så fort vi kom till en pinne.. Suck.. Aja, det är bara att packa påsen med mat och Allers och sedan bege sig mot jobbet, kommer hem imorron vid tio och då ska jag städa, städa, städa.. Hittade ingen motivation idag, men den infinner sig imorron.. Det känner jag på mig..

Hejsålänge

Det ljusnar!

Fick tag på djurkliniken så nu är ultraljud bokad, tyvärr så bokade jag en korkad tid så att varken jag eller Jonas kan fara dit med hon, utan mamma får fara istället, men det ska nog gå bra ändå. På måndag får vi veta om hon är med valp, så man kan ju lugnt säga att jag längtar till måndag!
Sen så fick jag även tag på folksamgubben som jag skulle prata med och han har nu skickat en begäran om läkarundersökning till Burträsk Hälsovård, så får se om det löser sig det också. Nu så ska jag fixa lite i köket och sen ska jag ut med Sita och sen ska jag packa för kvällens arbete.

Hejsålänge

GAAAH!

Bra att dom har telefontid mellan 14.30-15.30 men bara har en telefonsvarare som meddelar telefontiderna!!
Känner att jag nästan blir lite irriterad. MORR.

Börjar jobba 16.30 så jag har inte så mycket fritid kvar för idag, ska försöka plocka undan lite och kanske hinna starta en till tvätt.. Sita ligger på golvet och tittar på mig med sina bedårande hundögon, ska snart ta ut henne på en ordentlig promenad : )



Telefondag ?

Det verkar som om jag har en telefondag idag, jag har inte gjort så mycket mer än att sitta i telefon.. Idag kör dom som idioter förbi här igen, huset skakar när lastbilarna passerar och det låter som om dom ska komma in i huset.. Men men, det blir nog bättre snart, hehe... Jag tänker INTE ge mig och ni som känner mig vet att det bor i enorm tjurskalle inom mig nånstans och att den kan komma ut när det behövs som bäst!

Väntar på att det ska bli telefontid hos vetrinären som jag tänkte ringa och kolla om röntgen på Sita, det blev så att jag ska fixa det eftersom att jag redan har hunden : ) Sen så har jag fått brev från folksam om min personskada 080813 så jag tänkte ringa dit först men personen var inte anträffbar.. Jaja, har några fler samtal som ska ringas så det är bara att sätta igång, kanske hinner skriva lite mer innan jag ska fara på jobbet..

Hejsålänge..

Jag blir så förvånad

Bilarna passerar lungt här idag, många kör sakta och tar hänsyn till dom som går brevid vägen (jag och Sita). Sigvard säger att han inte har sett polisen här idag, men nåt måste det ju vara, dom kan ju inte ha börjat köra lugnt bara för att.. Aja, det är ju bra att dom visar hänsyn iallafall..

Nu ska jag laga middag : )

Tisdag

Jag har fått tillbaks min dator som inte har fungerat sen i februari. Allting finns kvar, alla mina bilder på Cailey,  min resa till spanien med skolan, mina studentbilder, så min städning blev lite uppskjuten.. Har lagt upp lite bilder från spanienresan på facebook och så har jag  varit med Sita, men nu så verkar det lite åsklikt ute, det mullrar så nu måste jag stänga av datorn. Har fått min allers så ska bläddra lite i den och försöka tänka på nåt annat än åska..

Hade egentligen jättemycket att skriva, men får göra det sen då åskan är över..
Hejsålänge

Måndag

Dagen har flygit iväg men nu är den snart slut och jag har inte hunnit göra så mycket som jag tänkt. Sita trivs bra här och vi trivs bra med hon också och snart får vi veta om hon är med valp (håller tummarna). Har tittat lite på vi hade iallafall tur med vädret - igen men nu är den slut så nu tittar jag på internet lite. Jag letar efter sevärdheter eller annat som man kan besöka i stockholm. Jag saknar min syster och jag längtar efter min syster, det är ett år sen jag var där sist så det är verkligen på tiden. Jag tänker på Cailey ganska ofta, hon växer hela tiden och jag blev nästan förvånad idag då jag pratade med Jenny och cailey pratade i bakgrunden, hon har blivit så duktig på att prata, sist  jag var där så hette ja "sa" och inget hon sa var begripligt förutom ja och nä, men nu.. Hon pratar hela tiden och man förstår! Vill verkligen dit snart, hoppas att jag kan vara ledig då vi hade tänkt fara : ) Jag vill gärna titta på en musikal, men isåfall måste jag hitta någonting att muta Jonas med, finns det nåt kul i stockholm ? Nåt som inte bara jag tycker är kul ? Det är ju inte varje dag som man är i stockholm  så man vill ju gärna göra nåt som man inte kan göra här, jag har redan sagt till Jonas att jag vill titta på Zara och Top Shop (jättebra klädaffärer som inte finns här), men nåt mer kan jag inte komma på för Gröna Lund har stängt då.. Aja, det dyker säkert upp nåt...

Haha, Sita är så söt, hon ligger i soffan och låter precis som grisar gör när dom äter.. : )

Nä, nu ska jag pallra mig isäng så att jag inte sover hela dagen imorron, har mycket som ska hinnas med.

Godnatt

FÖRLÅT!

Jag har verkligen varit dåligt på att uppdatera min blogg under helgen som varit. Jag har saknat både lust och ork, men nu är jag här igen. Jag är trött och slut, men måste orka hålla mig vaken tills jag har skrivit klart detta inlägg. Jag har läst en helt underbar bok i helgen, den heter Brunstkalendern och är skriven av Emma Hamberg, jag älskar verkligen den boken och hoppas att det kommer en uppföljare.

Jag kan inte komma på nåt mer att skriva, jag har jättedålig fantasi för tillfället.. Imorron ska vi till stan och titta på en bil och sen så ska jag hämta min cykel på coop, den har varit på lagning så nu hoppas jag att den ska hålla..

Aja, nu ska jag sova. Godnatt

MUFFINS!

Nu har jag bakat och jag ska snart lägga mig för att  sova ett par timmar innan det är dags att vakna igen. Det blev förresten cupcakes med frosting (hihi, dom blev rosa oxå), dom blev jättegoda.

Imorse då jag skulle till jobbet så skulle jag svänga ut och när jag hade tittat ordentligt så skulle jag köra iväg och precis då så kom det en lastbil i kurvan och den körde så fort så att den var över på fel sida vägen i kurvan och om jag hade svängt ut som jag hade tänkt så hade han smällt rakt in i mig för han hade aldrig någonsin hunnit stanna. Måste det hända nån olycka innan polisen bryr sig? Blev väldigt förvånad när polisen körde förbi här ikväll (två ggr) och på väg mot Btk så hade dom fått napp : ) blev nästan lite nyfiken.. hihi..

För några dagar sen så fick jag en liten ide. Hur roligt skulle det inte vara att sätta en stegräknare på en thailändsk bärplockare? Haha, hur många steg tror ni att dom skulle komma upp i på en dag? Hur många steg går dom på en timme? Skulle vara kul att veta, nån som vill testa?

Nu ska jag gå upp och lägga mig brevid Jonas, han ska ju snart upp så det är bäst att jag ligger på min plats då han vaknar : )

Hejsålänge

Torsdag

Torsdag och jobbardag, jobbar 07.30-16.30 och sen så är jag ledig till imorron em och sen jobb hela helgen, jobbigt men ändå trevligt. Var hos sjukgymnasten igår och det gick ganska bra, men jag har en vääääldigt dålig rygg, eller ja.. Musklerna i ryggen är inte i ordning, så det måste jag fixa..

NU ska jag duscha sen måste jag fara på jobbet.
Hejsålänge


12/8-09

Idag så har jag haft körkortet i ett år. Klockan var ganska  precis 10 då jag kom tillbaks och fick lappen. Hade tagit med mig Cissi för att jag skulle slippa ta bussen och kanske för att få lite stöd. Jag var inte det minsta nervös före uppkörningen, men när vi skulle hem och jag fick köra DÅ var jag nervös, men mest av allt så var jag nog glad för det var nog många som trodde att jag inte skulle klara det (tji fick dom!)... Hehe, imorron är det ett år sen nåt annat hände, men det är en annan historia..

Jag är supermegajättebautagigantiskt trött just nu men det går nog över snart. Ska vara hos sjukgymnasten klockan nio men jag måste vara i burträsk klockan åtta. Jag och sita har varit ut en sväng (en KORT sväng) och snart ska jag hoppa i duschen. Hoppas att det kommer att gå bra hos sjukgymnasten idag och att hon GÖR nåt för att hjälpa mig, vill bli bättre..

Nu ska jag duscha.
Hejsålänge

Hejdå älskling!

Det gick som det skulle!

Nu är Kerstin såld, hon har fått en ny ägare och jag önskar dom all lycka i framtiden : )

Spännande!

Nu är det spännande, hoppas, hoppas, hoppas! Håll tummarna nu!



Uppdaterar snart igen ; )

Huvudvärk!

Nu har jag haft JÄTTEONT i huvudet sen igår morse, jag har legat vaken nästan hela natten för att jag har haft så ont i huvudet, provade att ligga på spikmattan men det fungerade inte och jag har tagit alvedon men ingenting verkar fungera. Får dras med huvudvärken idag för snart ska jag fara på jobbet, börjar 07.30..

NU ska jag hopa in i duschen. packa matlåda och bege mig till jobbet.. Haha, måste nog klä mig också, höll på att glömma det.

Ojsan hoppsan!

NU har typ hela helgen gått utan att jag har skrivit här, men jag ar haft fullt upp och bloggorken försvann.

Fredag: Mamma, Peter, Mathilda, Brons (hund) och Ville (hund) var här och åt middag, det blev grillspett och sen kubb och pilkastning. Vi hämtade hit Erica lagom till kubben och mitt lag (mamma, jag och Jonas) vann första gången och andra gången missade vi kungen så då vann ju dom andra. Sen så kastade vi pil och jag var helt klart sämst av allt, fy sjuttsingen vad dålig jag var, fick 2 poäng på 6 kastade pilar. Sen så blev det natt för att jag skulle upp på jobbet på lördag.

Lördag: Jobbade 07.30-16.30 och sen så for vi till Söderby och grillade och pratade. Det var jättetrevligt, men då dom andra skulle basta så for vi hem och gick ut med Sita. Sen blev det film och sömn.

Söndag: Idag så vaknade jag vid tio och gick ut med hunden och sen så började jag diska undan i köket, sen så ringde jag till JOnas föräldrar och frågade om dom ville komma och äta middag, dom sa att dom ville det så sen var det full rulle. Gjorde kycklingpaj och den blev jättegod. Sen så spelade vi fia och jag förlorade, men jag säger som jag brukar. Det gör ingenting att jag kommer sist så länge inte Dan kommer först. Haha.

Erica: AJ! nåt bet mig i arslet... oj, de va en spik..

Nu ska vi sova, jag är trött bara för att det är söndag och Jonas är trött för att han måste.. Han ska ju upp före tuppen så det är nog bäst att sova..
Godnatt.

Självklart!

Varför är det som jag ska köpa alltid slut? jag kom in och frågade om dom hade grisöron. "Självklart att vi har det" svarade han i butiken, men sen kom han och sa att det var slut, så då fick Sita några tjurmuskler istället : )
Hon var så gullig när vi for till burträsk, jag tror att hon tyckte att det  var varmt för hon hoppade fram till framsätet och hukade ihop sig framför fläkten. Sen när vi var på kiosken så fick hon en jätteliten mjukglass och jag tror att hon ville ha mer sen för hon släppte inte min glass med blicken : )

Nu ska vi ut på en liten promenad och sen ska jag diska och sen ska jag diska hunden också!
Hejsålänge

Som vanligt..

Så gick det inte att få tag på sjukgymnasterna, dom går aldrig att ringa på deras telefontid, så jag somnade om istället..  Men jag ska försöka igen på måndag och svarar dom inte då då ger jag banne mig upp!

Nu ska jag och Sita fara till Burträsk och köpa grisöron och sen ska jag promenera lite här i krokarna innan Jonas kommer hem, när han kommer hem så ska vi försöka duscha Sita.. Nån som har några tips på HUR man ska göra om man har en hund som är rädd för vatten?

Hejsålänge


Torsdag

Det blev inte broarna runt igår, det var på tok för varmt ute. Men allt annat gjorde jag : ) Sita är här nu och det är jättemysigt. Hon var jätteduktig igår! Hon brukar ju alltid skälla så fort man möter nån eller om det kommer en bil, nåt som hon alltid brukar skälla på är andra hundar, men igår så skällde hon inte på ett gäng barn som hoppade studsmatta och skrek, utan hon gick brara förbi och sen mötte vi en cyklist och Sita brydde sin inte det minsta, men det bästa av allt var att det finns en annan gråhund en liten bit härifrån och den hunden började tokskälla på Sita men hon rörde inte en min och vi passerade där två gånger. Det brukar typ alltid blir krig så fort hon ser en hund men nu struntade hon totalt i vad som fanns i den där hundburen som vi passerade : ) 

Ja, idag vet jag inte vad vi ska göra Sita och jag, men det blir nog en massa promenader och så tänkte vi göra en utflykt till Burträsk, Sita ska få några grisöron som hon kan tugga på då hon har varit duktig. Nu ska jag vänta på att telefontiden börjar hos sjukgymnasterna.
Hejsålänge

Onsdag

Har kommit hem från jobbet och ska bara hoppa in i duschen och sen ska jag fara till stan. Tänkte att jag skulle lämna cykeln på coop och sen blir det bingo med mamma och mormor och sen så funderade jag på att gå brarna runt innan jag hämtar Sita. Sita ska vara här några dagar och det ska bli jättekul!

Nu är jag ledig från jobbet tills på lördag och jag har bara ett dagspass på lördag så jag får vara lite ledig iallafall. Men sen så väntar en ganska tung vecka, eller nja, efter halva nästa vecka blir det en tung vecka..

Hehe, måste förresten skryta lite. Jag kände mig nästan duktig igår, ville ta en liten promenad i burträsk, men det slutade med att jag gick runt västomsundet, det är typ 7-8 km och sen tog jag även en promenad på jobbet igår.

Nu, dusch, sen adjöken för fröken : )

Gomorron!

Nu är jag vaken och redo för en promenad, idag ska jag faktiskt ta med mig stegräknaren. Jag har ju gott  om tid så idag kan jag gå hur många steg som helst. Först tänkte jag stoppa in lite kläder i tvättmaskinen och sen äta en filtallrik eller nåt så att jag orkar.

Sen så måste jag skriva ner lite av mina tankar igår (inte dom på kvällen när jag skulle sova, dom här tankarna var tidigare).
Jag lyssnade på radioreklam om Östersjön och att man kunde blir medborgare där för att rädda den och attt det var upp till oss osv. Jag satt och funderade lite på det där, för nästan varje gång som jag ser/hör reklam om att bli fadder, eller rädda miljön så tänker jag "Äsch, det är så många andra som bryr sig, dom behöver inte min hjälp", men igår så började jag tänka på att jag kan ju inte vara ensam som tänker så, för isåfall skulle alla hjälpa alla med allt? Förstår ni vad jag menar? Hur många är det som tänker "dom behöver inte min hjälp" när dom ser en reklam om fadderbarn i afrika? Fast, när det gäller fadderbarn så tänker jag nog inte så om jag tänker efter. Fadderbarn är faktiskt en bra sak, men jag är inte så säker att alla pengarna verkligen går till det dom ska gå till. Men när det gäller andra frågor så som miljö så tänker jag faktiskt  "Det finns så många andra som bryr sig.:"  Men som sagt, hur många tänker som jag? Hur många är det som bryr sig?

Ungefär här slutade mina tankar.

NU ska jag ut, hejsålänge

Godnatt

Nu ska jag sova. Har legat och grubblat på ingenting i flera timmar, men nu har hjärnan stannat av och det är dags för mig att sova lite. Imorron ska jag inte göra så mycket, det blir nog mest att städa lite och kanske promenera lite : ) Ikväll har vi hyrt och sett Wallander - Kuriren och sen så fick vi besök mitt i alltihop så det blev sent innan filmen var klar, men den var bra iallafall och jag längtar tills den nya kommer ut om ett par veckor.

Nu ligger jag och tittar på den film som var en av mina absoluta favoriter när jag var i värsta tonåren : ) "10 orsaker att hata dig" är en av dom bästa filmer som någonsin har gjorts. Julia Stiles är en av dom bästa skådespelerskorna som finns och jag tror att jag har sett dom flesta med hennemen bäst är nog den jag tittar på nu : )

Nä, nu blir det sova för min del och så hoppas jag på sol..
Godnatt

Måndag och ny vecka

Nu har jag varit och skjutsat Jonas till Burträsk, dom skulle samåka till Kalvträsk. Egentligen hade jag tänkt göra nåt nyttigt, men jag orkar inte nu. Kroppen känns helt slut och jag vill ligga här en liten stund för att vila upp mig. Vi var ju på nolia igår och det var faktiskt väldigt trevligt, jag hittade några saker, så jag är jättenöjd.  Kanske får låna Sita några dagar den här veckan, skulle vara trevligt att ha en promenadkompis : )

Idag ska jag inte göra så mycket, eller jag ska ringa till kommun och klaga lite och sen ska jag på apoteket. vi är förkylda båda två, så jag måste köpa nässpray och alvedon. Sen så kanske jag ska till stan och spela lite bingo med mormor, och sen ska jag vila igen : )

Nu ska jag snarka lite.
Godnatt.

När man väntar på nåt gott..

..väntar man aldrig för länge.. Ligger och tittar på film nu och väntar på att Jonas ska komma hem, kan inte sova så jag tänkte att det var lika bra att jag höll mig vaken för om jag tillslut skulle lyckas somna så skulle jag ändå vakna då Jonas kommer hem. Imorron blir  det ingen sovmorron för imorron ska vi på nolia. Jag pratade med mamma ikväll och så frågade jag om vi hade varit på Nolia nån gång förut och då sa hon att hon trodde det, jag sa att jag kom ihåg att vi var där med Tottes och att Johannes fick en sån där heliumballong som såg ut som en papegoja och han tyckte väl att det var roligt att han hade fått en men inte jag så han retades lite, så ni kanske kan gissa hur skadeglad jag blev då han tappade den? Ja, jag vet att det är elakt, men jag kunde inte riktigt styra över mina känslor. Jag hoppas iallafall att morgondagen för massa trrevliga minnen med sig som ersätter dom gamla : )

Tittade nyss på "Brudens bäste man" och jag tyckte att den var jättebra : ) Verkligen en film i min smak, en sån där film som man vet hur den kommer att sluta, men man vill ända titta på den.
Sen nu så tittar jag på en animerad film som heter "Horton", tyckte att det kom en frän kommentar nyss : )

"Jag har ju sagt tusen gånger att i djungeln är det inte lämpligt att bete sig som ett vilddjur"

Haha, Nu ska jag se mera av "Horton" och sen ska jag krama Jonas då han kommer hem och sen ska jag sova för att orka med morgondagen. Jag vet inte riktigt vad jag har skrivit nu och jag orkar verkligen inte läsa igenom det.
Hejsålänge.

RSS 2.0