Bokat och klart!

Den 7 April så åker jag till värmen.. haha, nä inte riktigt men jag åker till Örebro så lite varmare kanske det blir :) Tåget är bokat och klart så nu är det bara att börja med nedräkningen.


Torsdag igen

Visst var det nyss torsdag? Trodde först att det var onsdag idag men så kom jag på att det är bilförarna ikväll så då måste det vara torsdag :) Ikväll så ska jag som vanligt baka med barnen på allegården och vi ska göra daimdrömmar och kokosdrömmar.

Nu måste jag gå ner och elda, håller på att frysa ihjäl.

Har bakat ikväll

Har gjort morotsbröd ikväll, bilder och recept finns på min bakblogg :)

Har gjort fläskpannkaka till Sigvard också och den blev god (tjuvsmakade lite). Bilden är tagen från en konstig vinkel så den går inte få bättre än såhär :(



Godnatt


När ska jag hinna sova?

Nu har jag varit hos Trine och pratat lite medans grabbarna (-Elis) har varit på bio. NU måste vi sova för imorron ska vi till Luleå som tvärest, vi ska vara i Burträsk 05.30.. SUCK! Sen på måndag så blir det ingen sovmorgon men på tisdag ska jag inte stressa nåt utan då ska jag bara ta det LUGNT!

Godnatt

Ogillar hunden som inte går härifrån...

Klockan var 22.14 då jag lämnade Moa hemma hos dom och då hade vi städat allt.. Börjar inse att nåt måste ändras.. Antingen måste vi börja lite tidigare eller så måste vi göra nåt mindre komplicerat (eller bara bli mer effektiva), för det går ju inte att barnen kommer hem och lägger sig halv elva då dom har skola dagen efter. Jag måste iallafall säga att Kickan har varit en räddande ängel ikväll, jag vet inte hur jag skulle ha klarat kvällen och inte hon varit där och hjälpt mig och dessutom så har vi typ samma dåliga humor så det var skitkul! Men då vi skulle städa så blev vi lite småbusiga och det slutade med att jag råkade he grädde på hennes tröja och det var verkligen inte meningen (bad om ursäkt typ tusen gånger). Jaja, kvällen var kul men jobbig och barnen gjorde jättefina tårtor och dom var jätteduktiga :)

Jonas ligger och sover nere på soffan, jag försökte väcka han då jag kom hem men det gick inte.. Fick bara "mmmm" till svar och då vet jag att han inte lyssnat och då frågade jag istället om han skulle ligga kvar och sova på soffan resten av natten och då nickade han och så frågade jag om jag skulle hämta hans täcke och då fick jag också en nick till svar så då hörde han minsann vad jag sa :D

Imorron ska jag till sjukgymnasten 10.30 så jag ska försöka he mig isäng snart.. Sita har inte fått gå ut nåt eftersom att det är en hanhund (tror jag) här utanför som gör henne tokig ibland, så jag undrar om vi kommer få sova ostört inatt.. Jag vet inte vems hund det är men den är inte populär just nu (och inte Sita heller).. Han va tillochmed upp på bron för att vi skulle veta att han var där ute och så fort jag öppnade dörren så försvann han, roligt värre..

 Nä, nu säger jag godnatt.


Tårtor!

Nu ska jag fara till Allégården och göra tårtor tillsammans med barnen, det kommer att bli skitskoj och jag har kameran med mig :)

Ha en trevlig kväll och glöm inte sveriges värsta bilförare klockan åtta på fyran :)


Jag är KÄR!

Jag fick ju en sån där fin köksassistent av min älskling i födelsedagspresent och idag så var första gången jag testade den och den är ju hur underbar som helst! Jag visste inte att det kunde vara så enkelt att baka bröd.. jag har gjort två sorters bröd idag och nu så fuskade jag lite för det ena var en sån där färdig påse som man bara blandar ihop, jäser och bakar ut typ, men det andra var också enkelt och jag kommer att göra det fler gånger :) Jag älskar min assistent (men jag älskar min sambo ännu mer) :)


Idag så var jag och handlade inför morgondagens "baka med barnen" och jag hoppas verkligen att ingredienserna räcker för annars vet jag inte vad jag gör.. Det kommer att vara nio barn (om alla kommer) så jag ringde efter förstärkning så nu är jag lugn och förväntansfull inför morgondagen istället för skräckslagen som jag var tidigare idag :) Haha, nä jag skoja bara..

Nu tänkte jag ta och vika lite tvätt så att jag får full garderob igen :)

Gokväll


Onsdag!

Nu har jag kommit hem från jobbet och jag har äntligen fått tag i sjukgymnasten så jag ska dit på fredag för att kolla upp mig och min problem. Nu så ska jag elda och sen duscha och sen ska jag fara till Burträsk och göra en del ärenden, jag ska fika hos sigvard och sen ska jag handla på konsum :)

Magen kurrar men vad vill jag äta?

15/2-2011

Igår var det alla hjärtans dag och jag gjorde lövbit och klyftpotatis till min älskade sambo, sen så gjorde jag även muffins med blockchoklad i och dom blev väldigt goda :) Sen så såg vi filmen Marmaduke och sen gick vi och la oss och jag somnade vid halv elva och sov till kvart över åtta idag och sen somnade jag igen vid tio och sov till halv tolv. Jag hade så ont i huvudet så det var därför jag somnade om en liten stund, jag tror att jag behövde göra en lång natt :)

Nu har jag iallafall inte tid att skriva mer här, jag måste göra mig klar för jobbet, börjar 14.30 idag och imorron så har jag mycket att göra.. Kan någon påminna mig om att jag måste handla till "baka med barnen" imorron? Det känns som om jag kommer att glömma bort det och jag måste komma ihåg det eftersom att jag inte kommer hinna handla på torsdag.. Vi ska göra tårtor och då jag sa det till dom som var med förra gången så blev dom överlyckliga, hoppas bara att dom är lika glada på torsdag :)

Nu ska jag göra mig klar, men jag lägger in en bild på filmen vi såg igår :)


Hejsålänge


Så var även den här helgen slut.

Nu har jag mailat iväg lite saker som jag var tvungen att skicka idag så nu tänkte jag gå och lägga mig. Jag ska fara till mamma imorron och umgås lite och sen ska jag väl försöka ta mig hem i tid så att jag kan laga kärleksmiddag till min älskling :)

Hoppas att jag har mer tid över till datorn den här veckan så att jag kan uppdatera bloggen lite oftare..

Godnatt

Snart..

Jag ska snart sova. Jag har bara fastnat lite men förhoppningsvis är jag loss snart. Jag har ont i ryggen igen och jag tog ett sånt där superpiller för en stund sen men jag tycker inte att det känns nå bättre just nu iallafall.

Jag är så trött så att ögonen fastnar hela tiden så nu tror jag att jag måste stänga av datorn och sova ett par timmar.

godnatt

Godnatt

Idag så har jag bakat med barnen i Bygdeträsk, vi samlades på Allégården klockan sex och bakade muffins med frosting och det var mycket lyckat. Norran var på besök och alla var jätteduktiga. Vi var sex stycken (fem barn och sen jag). Då norran for därifrån så var det nån som sa "Kommer vi att komma med i tidningen nu?" och sen började alla att skratta :) Jag är verkligen jättenöjd även om det var lite stressigt ibland men vi hade alla riktigt roligt (och så blev det gott).

Har tyvärr inga bilder men om ni läser i norran den 19/2 så kommer det att finnas gott om bilder där :)
Nu ska jag sova för jag ska jobba imorron.
Godnatt

Norsjö

Jag har varit på besök i Norsjö idag och jag hann faktiskt hälsa på hos både Maire och Mathilda och jag fick kaffe på båda ställena :) Sen så for jag till stan och sen for jag hem. Eller jag var förbi hos Trine innan jag for hem och det var kul att träffa henne igen för hon har ju varit borta en vecka. Nu så sitter jag egentligen och skriver handlingslista inför imorron då jag ska baka med barnen och jag får inte glömma nåt (jag brukar alltid glömma nåt då jag handlar även om jag gjort lista så nu måste jag vara extra noga).

Nu ska jag fortsätta med min lista och nu blir det sängen, jag ska ta sovmorgon imorron..
Godnatt

Nu säger jag godnatt

Jag kom inte med i programmet, jag ringde ganska sent och så var det väldigt många som ringde ín. Jag får helt enkelt försöka nån annan gång istället. Nu så ska jag vänta på att Jonas kommer hem, längtar efter en kram så han får "offra" sig. Magen kurrar också så jag tror att jag ska knapra på en bit knäckebröd så att jag lurar magen lite :)

Imorgon så ska jag fara till Norsjö så jag får inte sova för länge.
Godnatt

Att förlora en förälder.

Kvällens ämne i karlavagnen är "Att förlora en förälder" och jag har ringt in, jag vet inte än om jag kommer med i programmet men dom skulle ringa upp ifall det finns plats, men jag tror att det blir fort fullt när det är såna känsliga ämnen och det är nog hur många som helst som ringer in. Jag pratar om min pappa väldigt ofta, jag saknar han varje dag och jag önskar att han hade fått vara kvar här på jorden och se hur det har gått för hans familj. Jag önskar att han hade fått träffa Jonas och Dan och Anette och det är så mycket som jag vill att han ska veta. Att förlora en förälder är aldrig lätt och det spelar ingen roll hur gammal man är, det gör alltid lika ont.


Hejhej!

Det var ett tag sen jag skrev här sist men helgen har varit tuff och jag har haft mycket att göra. Dessutom så har mina sömnproblem inte blivit bättre, men nu kanske det vänder. Jag har varit hos läkaren idag och jag fick en spruta i ryggen och sen fick jag lite smärtstillande så att min rygg ska bli bättre så att jag kan börja träna (och så att jag får sova bättre). Jag fick några tabletter som dom sa att man kanske skulle må illa av och att jag kanske skulle bli lite vimsig i huvudet, men det enda jag märkte var att jag blev enormt chokladsugen och att det började kittlas i tungan..

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva och inte skriva eftersom att det har hänt så mycket dom senaste dagarna. Vi kan ju börja med att jag fyllde 25 år i lördags och jag hade en underbar dag och det var många som kom hit och fikade. Jag fick många fina presenter och så var ju Ylva här och det gjorde ganska mycket :) Då jag slutade jobba i fredags så for jag till Umeå och hämtade Ylva på flyget och sen for vi på stan och shoppade och jag hittade ett par jeans och lite annat fint och sen for vi hem till oss och då vi kom hem så var Mathilda och Ebba här för att hämta Evelinas tårtor och det var tur att jag hade gjort tårtorna på morgonen innan jag for till Umeå för annars hade dom fått väta länge.

Helgen gick alldeles för fort och jag längtar redan tillbaks, jag vill fylla 25 år nästa år också :) Jag fick världens bästa present av världens underbaraste sambo också och jag kunde inte sluta le. Jag gick omkring och flinade i flera timmar och jag börjar le så fort jag tänker på alla mina fina presenter :)

Den här fick jag av Jonas :)



Sen så fick jag mycket annat fint, men bäst av allt var att det kom så många som var fikasugna :) Nu ska jag titta klart på "Sofias änglar" och sen ska jag vila lite.


3/2

Den här veckan har gått fort, alldeles för fort och jag hinner inte med. Jag har tusen saker att göra och jag önskar att jag hade minst 4 extra armar men det är nog ganska omöjligt att fixa.. Jag bakar och bakar och bakar och ändå känns det som om det inte kommer att räcka, jag vill ju inte att fikat ska ta slut.. Imorron så har jag ungefär hundra saker som ska hinnas med men det SKA gå! Jag slutar jobba 08.00 och då ska jag göra två tårtor och sen måste jag skynda mig till umeå för jag ska vara på flyget 10.55 och sen så kommer resten av dagen att gå fort och sen är det lördag :D haha, just nu känner jag mig inte så bra på att skriva eftersom att jag är lite stressad.

Börjar jobba 16.30 och före det ska vi en sväng till burträsk och hälsa på Sigvard som fyller 76 år idag :)

Ny frisyr :)

Jag var i stan och klippte mig idag och jag är supernöjd. Jag tycker väldigt mycket om frisören och jag kommer att gå till henne fler gånger :)


Godnatt

Nu håller mina ögon på att stänga sig själv så nu måste jag skynda mig ner under täcket så att jag inte går vilse i mörkret. Imorgon blir det ny frisyr och så har jag en del ärenden som ska fixas och sen så har jag massa bakning att ta itu med i morgon så det är väl bäst att jag lägger mig nu på en gång.

Längtar till på fredag :):):)

Godnatt

RSS 2.0