Toppen!

klockan är typ halv ett och jag ska upp klockan sex och jag kan inte sova. Jag har provat med allt jag kan hitta på, men det går inte. Nu har jag legat i sängen hur länge som helst och jag kan inte slappna av. Har sprungit på toa säkert fem gånger senaste timmen, kan inte få ro i kroppen! Kokostoscan som jag bakade idag blev hur god som helst, saftigt och helt underbar! Nu ligger Jonas och trycker på mina tangenter, undra om han vill nåt.. Tror att jag ska be han klubba ner mig eller nåt så att jag somnar. Imorron så kanske det blir finnäs en sväng o gratta lillebror i efterskott.


Nån som har nåt bra tips på hur man kan göra för att somna?! Please tell me..
Helt unbelievable, nu måste jag på toa igen..

Haha, det blev mycket engelska : )

Jag är så duktig : )

Förra veckan så bakade jag fyra sorters kakor, nu finns inte så många kakor kvar (har gett bort dom flesta) så ikväll har jag bakat en gång till. Biskvier, choclate chip cookies och kokostosca så jag är nöjd :) Passade på att göra det idag för Jonas har varit med Anton i umeå, dom har haft en "man dag".. När jag frågade vad en man dag var så sa Jonas:- "det är som när ni kvinnor har syjunta".. Jag har aldrig varit på syjunta så jag vet inte vad det innebär. Idag var första dagen som jag jobbade på riktigt, har gått inskolning måndag och onsdag så jag tyckte att det gick bra. Jag trivs jättebra! Imorron blir det jobb i Robertsfors och samma sak på söndag. Har som sagt fått jobba ganska mycket den här veckan och jag hoppas verkligen att det håller i sig!

Nu måste jag till burträsk så att jag kan slutföra sista kakan (har ingen grädde hemma). Men först ska jag ta mig fasiken byta gardiner (råkade titta till vänster mot fönstret), NU ska det göras.

Skriver mer senare (om jag hinner)
..

Lisa säger: Ge mig jobb!!

Dåligt samvete..

Det blev sent innan jag somnade igår, det kändes helt tomt i huvudet och jag kände mig helt slut men jag kunde inte somna. Sista gången jag kollade på klockan så var den 03.05 och 07.21 så vaknade jag av att min telefon ringde. Det var Mårsgården som undrade om jag kunde komma och jobba 07.45-16.45, men jag sa nej. Jag tror att det är första gången jag har sagt nej sen jag började där och det kändes verkligen inte bra, men jag var tvungen. Jag måste till stan för att kolla med Annica om hur jag ska jobba som personlig assistent och hur deras system fungerar och hur man loggar in sig på deras system "intra phone" eller var det kallas och det måste jag göra innan imorron. När jag hade lagt på så fick jag så himla dåligt samvete, det var nära att jag ringde upp och tackade ja även om jag visste att jag inte kunde för att jag redan hade lovat bort mig. Suck. Jaja, nu ska jag väcka Jonas *moahahahahaha*

Lisa säger: Bra jobbat lillebror : )

Hemma :)

Det var ganska tungt att jobba 14.00-23.30, men det blir ju pengar så i slutändan är det nog värt det.. Känner mig trött och slut så nu ska jag ligga och bara slappa ett tag innan jag somnar.. Imorron så ska jag till stan för att träffa Annica så att jag sen blir klar för att börja arbeta som personlig assistent, man måste ju få lite information och sånt först. Äntligen så har jag fått jobba lite mer än en dag i taget. Hoppas bara att det håller i sig nästa vecka och veckan efter det : )

Den här veckan ser det ut såhär:
Måndag: 07.30-16.30 inskolning pers.ass
Onsdag: 14.00-23.30 inskolning pers.ass
Fredag: 07.30- ca 12.00 ingskolning/jobb pers.ass
Lördag: 07.45-16.45 Jobb hemtjänsten Robertsfors
Söndag: 07.45-16.45 Jobb hemtjänsten Robertsfors

Vill bara säga grattis till min lillebror som fyller 20 år idag (klockan har faktiskt passerat tolv så nu är det en 29/1)


Lisa säger: Godnatt

Det bästa jag vet..

.. är att ha dig nära när jag sover.. Jonas sover, men det gick inte så bra för mig, har inte hunnit somna än men det är nog bara en tidsfråga. Jag har ju sovmorron imorron så det gör nog inte så mycket om jag inte somnar på direkten. Jag var på arbetsförmedlingen idag och det gick ganska bra, så nu kommer jag att få lite aktivitetsstöd varje månad : )

Nä, nu ger jag upp.. Ska starta en ny film och sen blir det sova sova sova : ) Börjar bli lite less introt till Hälsoresan..

Lisa säger: 8 dagar kvar till 23, då blir det tååårta : )

Godmorgon/Godnatt

Nu har jag sovit och vaknat och nu ska jag snart sova igen. Jobb imorronkväll 14-23, peppa! Idag liftade jag med Jonas till Burträsk, stod vid korsnigen och  viftade med armarna, tyckte att det var onödigt att köra två bilar till stan och jag orkade inte vänta tills Jonas komme hem. Men det gick bra och jag tycker om att åka lastbil, speciellt med Jonas : )

Nu blir det sova igen. Kanske skriver imorron innan jag sticket till Jobbet. Förresten så ska jag jobba lördag och söndag i Robban, så det blir trevligt : )


Lisa säger: Dessa jävla datorer, kan dom funka som dom ska nån gång?!

Nästan 3 dygn..

sen jag skrev här i bloggen. Vi var i finnäs och där fanns det inget internet och igår när vi kom hem så orkade jag inte för att jag skulle ha min första inskolningsdag som personlig assistent så jag ville hinna sova. Somnade iallafall tillslut och vaknade i tid och sen har dagen bara flytit på. Det var en som körde av vägen och voltade precis när man kommer till bygdsiljum och det visade sig senare att hon som hade voltat var personen som skulle inskola mig.. Men hon klarade sig bra iallafall och det är ju bra : )

Nu måste jag sova för att orka med morgondagen och sen på onsdag så ska jag inskolas igen, men då blir det kvällspasset.. Jag hade tänkt sova för ett tag sen men så tänkte jag att jag kunde ju inte lägga mig utan att skriva i bloggen, och sen så kom jag på det ena efter det andra och tillslut hade klockan passerat halv ett.. Nu blir det godnatt, så godnatt på er!


Lisa säger: Bilbältet är en billig livförsäkring - utnyttja det!

SOVA!

Eftersom att jag aldrig sov natten mot idag så är jag ganska trött nu. Fick sova mellan Dorotea och Åsele så jag har faktiskt sovit lite mindre än en timme på 1 1/2 dygn..

Imorron så ska vi titta på när lillasyster spelar hockeycup i Norsjö och jag ska nog tillomed hjälpa till lite :)

Skriver mer senare.

Lisa säger: GODNATT!

En jobbig dag går mot sitt slut

Nu har vi kommit hem från begravningen och det har varit en jobbig dag. Har träffat massa nya människor, eller ja jag har nog träffat dom förut men jag var nog väääldigt liten då. Fick höra varför jag kallades för "flitiga Lisa" när jag var liten. Det var nämligen så att när jag var mellan 6-12 månader så var jag redan då ett matvrak och varje gång det plingade till i micron så slängde jag mig på ryggen, redo för flaskan.. Det spelade ingen roll  vad mamma värmde i micron för när det plingade så låg jag på ryggen och gapade.

Nä, nu kommer snart Jonas så nu måste jag bädda sängen : )


Lisa säger: Tack för att du finns Jonas
!

Gomorron :)

Inte för att jag har sovit nåt i natt, men jag kan ju önska alla andra en god morgon ändå..
Nu har jag skrämt upp alla så nu sitter dom samlade vid köksbordet och äter frukosten som jag gjorde till dom (jag gjorde tillomed mackorna färdiga med pålägg o allt). Vi ska  fara härifrån 07.00, men hur det blir det den saken får vi ju se för Tore har inte kommit än.. Så jag kan ju gissa att klockan kommer att ha passerat 07.10 innan vi är påväg mot Dorotea.
Har varit förbi hos Maire oxå och hon kunde inte heller sova, hon hade dåliga nyheter men jag hoppas att det ordnar sig annars blir det nog en snabbvisit till Finland om ett tag..

Nu ska jag ringa till Jonas så jag måste ställa ner datorn på golvet, skriver mer ikväll om jag inte sover då..
Lisa säger: Tillsammans är vi oslagbara!

Vill vill vill..

Nu vet jag en sak som jag önskar mig när jag fyller år : ) Presentkort på Burmans Ur&Guld! Var där idag och tittade, jag var fast där inne i säkert en timme för det var så mycket fint att titta på och jag kände mig som ett barn i en godisaffär - jag ville ha allt..

Jag kan verkligen inte sova nu, jag vet inte om det beror på att jag ska sova ensam för första gången på.. länge?! Jag känner mig inte ens trött nu, så jag vet inte vad jag ska hitta på. Klockan 05.00 ska jag stiga upp och om jag ska vara ärlig så tror jag inte att jag kommer att få sova en blund i natt. Jag ligger iallafall i sängen.. Vi ska inte fara på begravningen förrän 07.00, men vi är fyra stycken som ska enas om en dusch så jag har bestämt mig för att vara först för jag ska banne mig ha varmvatten! Åsså tänkte jag att jag skulle hinna gå över till Maire och Birger med lite kakor (skrev fel i mitt förra inlägg för då skrev jag Marie, men hon heter alltså Maire..)

Tänkte att jag skulle börja lyssna på en av mina ljudböcker nu, jag har tänkt göra det länge men det har aldrig blivit av..

Lisa säger: Godnatt eller godmorgon - välj själv ; )

Finnäs..

Jahapp, nu så var man i Finnäs igen. Vi ska vara här i helgen, eller ja, jag är här nu och Jonas kommer imorron eftermiddag. Det kommer att kännas konstigt att sova ensam i natt men det ska nog gå för jag vet ju att jag får träffa han imorron igen. Har träffat storasyster tidigare ikväll och det var trevligt, sen så ska jag träffa Marie och Birger imorron så det blir också trevligt. Nu ska vi tydligen äta korv så jag måste sluta skriva, men först vill jag visa en bild som jag hittade :D



Lisa säger: Can you spot the fake turkey?

Nu blev det monsterbak igen..

Ikväll har jag varit duktig.
Idag så tänkte jag baka kladdkaka, men jag kom på att jag ville göra chocolate chip cookies först. Så jag gjorde det och sen gjorde jag kladdkakan och sen åt vi middag. Sen så såg Jonas att smöret som jag brukar baka med snart nått sitt bäst-före-datum så jag tänkte att då kunde jag ju göra biskvier som jag så länge pratat om. Sagt och gjort, goda blev dom iallafall. Sen så blev jag så sugen på att baka hallongrottor och det var ju faktiskt dags eftersom att jag har tänkt baka dom hundra gånger senaste månaderna men aldrig kommit längre än så. Fyra kaksorter på en kväll var ganska jobbigt, men ändå roligt på samma gång. Nu behöver jag nog inte baka mer före jag fyller år så det är ju bra.

Imorron så ska jag stiga upp tidigare än vad jag hade tänkt mig från början men det ska nog gå bra ändå. Ska hinna förbi stan innan jag ska vidare till norsjö, tänkte titta in på radion och arbetsförmedlingen.

Nu ska jag sova så godnatt.
Lisa säger: Hellre baka en kaka än en kaka i baken..


JAA!

Får börja inskolning på måndag! Kommer att inskolas två dagar till att börja med och sen får vi se hur mycket jag får jobba och om jag behöver mer inskolning. Det känns hur skönt som helst att ha fått in en fot. eller iallafall en stortå.. Nu hoppas jag bara att jag får jobba på fler ställen så att jag kan skrapa ihop timmar så att jag får lite mer pengar än nu.

Har varit ganska dålig på att uppdatera bloggen, vet inte varför men det är sånt som händer. Ska försöka bättra mig.
Imorron ska jag till Norsjö och på fredag ska jag till Dorotea på begravning så då kommer jag nog inte att kunna skriva här så mycket, men sen så är det helg och så vitt jag vet så är jag ledig så då kanske jag uppdaterar bloggen varje timme för att kompensera veckan som gått
: )

Lisa säger: Det blir bara bättre och bättre, ett bevis på att man aldrig ska ge upp!

02.21

Nu ligger jag i sängen och har snart tänkt sova. Dagen har varit lång och jag tycker att vi har hunnit med ganska mycket. Disken är iallafall helt borta nu så det känns väldigt skönt. Imorron ska jag iväg till stan hade jag tänkt så jag kommer inte att kunna sova så länge som jag egentligen vill. Som vanligt så har vi spelat kort ikväll och när vi spelade vändtia så fuskade Jonas..

Jag: Du kan ju inte lägga fyror på åttor!
Jonas: Nu är det fyra åttor så då vänder jag..
Jag: Det gör du ju inte alls, det la ju fyrorna på åttorna.
Jonas: Ja, två fyror blir ju åtta..

Jag har jätteont i min rygg så imorron hade jag tänkt tänka på min hållning hela dagen så att jag inte korvar ihop mig som jag brukar.

Lisa säger: 16 dagar kvar till 23


Måndag igen..

Igår var det en låång dag. Jag hade delad dag på jobbet igår och jag åkte aldrig hem mellan mina pass så dagen kändes extra lång. Sen så när jag kom hem så tittade vi på tv en stund och sen somnade vi. Nu så ska jag äta lite mat tror jag.

Får skriva lite mer senare.

Vi ses ; )

Självklart..

.. så blev det en sen kväll för mig.. igen.. Borde verkligen sova för jag börjar jobba 07.45 imororn..

Godnatt.

Tack för att du finns Jonas, jag skulle inte klara mig utan dig. Du är min prins ; )

Tack för idag..

Nu så är det dags för mig att sova, ska jobba imorron 07.45-16.45 så jag måste vara vaken då. Tack älskling för maten ikväll, det var jättegott : )

Det har varit en jättetrevlig men kall dag, och vi har inte gjort så mycket men det har varit mysigt. Nu ska jag sova, tack och adjö!

Lisa säger: Vilken underbar dag!

Kan inte vädergudarna bestämma sig?

Måndag em +6
Natt mot tisdag, regn/snö
Tisdag em -7
Onsdag -12-16
Torsdagmorron -22
Torsdagkväll - 29,4
Fredagmorron - 27,5
Fredag tre timmar senare -14
Fredagafton -12

Varför kan vädergudarna inte bestämma sig? Man hinner ju inte anpassa sig,
Nu ska jag ut i kylan..

Lisa säger: 6 månader går så fort, man hinner knappt blinka..


6 månader <3

Det hela började för lite mer än 6 månader sedan, jag hade varit på fest hos min kusin (första bilden) och du gav mig skjuts hem (visserligen i bagaget men jag tog mig hem), Väl hemma så spelade vi kubb och det var Du, jag och Bengt mot Emelie, Mathilda och Magnus, Självklart så vann vi stort och sen den dagen visste jag att jag ville ha dig. Du åkte iväg till Norge och vi smsade hela tiden, sen kom du hem och vi spelade minigolf. Du gör mig till världens lyckligaste och nu har vi varit tillsammans i ett helt halvt år. I det här inlägget har jag samlat ihop lite bilder från dessa sex månader.


Den här kvällen blev en ny start..


Du började komma till finnäs och knäckte oljetråget efter finnäsvägen
men du lagade det och fortsatte komma och hälsa på mig,
du hjälpte mig med körkortet och du hjälpte mig med allt annat också


Jag klarade körkortet och sen krockade jag med din bil,
har haft mycket dåligt samvete för det men det börjar släppa nu,
som du sa själv så hade du ju redan gjort allt förarbete,
jag gav den bara aktiv dödshjälp..


Jag följde med dig när du jobbade,
kommer fortfarande ihåg hur skönt det var att sova när du körde
Magnus är fortfarande förvånad över att du lät mig sova,
hehe du kanske inte vågade annat ; )


Kerstin blev min första bil och min andra stora kärlek (Du ligger fortfarande 1:a)


Jag flyttade in i ditt hus och jag älskar det!
Tycker om det mesta med det här huset,
men det bästa är nog att jag bor här med dig..


Jag lyckades äntligen få en bild på dig när du tittade mot kameran..


Vi gjorde om rummet där uppe till vardagsrum/gästrum och det blev jättefint!


Det blev vinter


Vi bowlade efter nyår och jag fick 4 strike i rad. Du vann totalt över mig,
men det är ju inte så ovanligt. Kommer aldrig att glömma dagen då vi spelade minigolf,
det var första "dejten" och jag förlorade med 84 slag mot 64, men vi hade roligt..


Dom här 6 månaderna med dig har gått fort och jag har älskat varje sekund.

Jag älskar dig Jonas Andersson <3







Övertrött?

Nu ligger jag i sängen och skrattar åt ALLT! 

Jag: Är det min bror?
Jonas: Mm..
Jag: Vilken av dom?
Jonas: Den lilla.. Den stora lilla.. Nä, den lilla stora.. (Alltså Kalle)

HAHA!

Jag: Var du en hund i ditt förra liv?
Jonas: Jo, jag var nog en sån är sankt dobermann..

Klockan har passerat tolv med råge så nu har vi den 16/1 <3 Kommer att göra klart mitt inlägg om mig och Jonas som jag började med tidigare idag. Jag har tagit lite bilder från våran tid sen så har jag skrivit lite historia.. 6 Månader är ganska lång tid, men jag har aldrig mått så bra som nu.


Lisa säger: Dagen bästa - Fullkornsmaggot..

Moahahahaha!

Nu ligger jag under täckte i sängen med datorn i mitt knä som vanligt. Tittar på serien Las Vegas och jag måste erkänna att jag hade glömt bort hur bra den är. Varje avsnitt är spännande och intressant och helt plötsligt är programmet slut. Oj, nu börjar visst "unga mammor" det är ju oxå bra, vilken tur jag har ikväll.

Ska vila lite och sen ska jag ner till disken. Ikväll ska den göras!

Pratade med lillasyster ikväll och vi pratade på om lite allt möjligt och helt plötsligt säger hon "Justjävlarduharintehalebop.." och sen har hon lagt på innan jag hunnit säga nåt mer, gulligt..

 

-20,8

Det är typ kallt ute nu och jag fryser, för nu har vi varit i stan i drygt tre timmar så nu är det 15,6 grader här inne.  Sitter med jackan och mössan på och funderar allvarligt på att lägga mig i sängen under täcket en liten stund, Mötet med Annika gick bra och jag kommer att få träffa brukaren för att se om han/hon och jag passar ihop eller om vi avskyr varandra, men jag tror nog att det kommer att gå bra (hoppas jag). Tyvärr så är det inte så mycket tid där heller (till att börja med iallafall), men det är ju iallafall mer än vad jag har nu och det ger mig mer erfarenhet och större möjligheter till andra liknande jobb i framtiden.

Nu går jag upp och lägger mig under täcket en liten stund så att jag slipper frysa ihjäl. Skriver nog mer här senare idag, Jonas ska ju snart fara och jobba så då finns det mer tid.

Lisa säger: Älskar vintern, men den fick gärna vara lite varmare..

Gomorron allihopa!

Nu är det en ny dag och jag är vaken före nio, kan det bli bättre? Det känns som om det är väldigt kallt ute nu, för nu är det kallt utanför täcket så jag drar mig för att lämna täcket. Tänkte gå ner och elda och sen göra lite nyponsoppa. Skriver när jag är hemma igen från stan.

Lisa säger: Håll tummarna!

Någon som vet?

När börjar Ugly Betty, Greys anatomy och desperate houseviwes om? Jag saknar en bra serie att titta på när Jonas har eftermiddag. Idag har jag inte gjort nåt speciellt, jag har inte ens gjort nåt överhuvudtaget, jag har bara latat mig hela dagen. Nu ska jag snart krypa ner under täcket och läsa lite i min älskade Allers (måste ju passa på innan Jonas kommer hem, för då vill väl han oxå läsa).. Vi måste ju stiga upp ganska tidigt imorron för att hinna till stan, dessutom måste gården hinna skottas innan Jonas ska till jobbet igen.

Har suttit och kollat på utlandsresor på internet nu ikväll och jag måste säga att jag blir väääldigt sugen på en resa..

Min dator dog tidigare ikväll och vägrade att starta så jag gick och svor ett tag och sen startade den igen och nu verkar den funka som den ska, men jag måste kolla upp vad som kan vara felet, för den ska inte dö så där..

Lisa säger: Du är det bästa som har hänt mig!

Jag blir så glad!

Idag har jag legat i sängen nästan hela dagen, jag har varit så slö som man bara kan vara och det har lönat sig, min huvudvärk är borta! Hoppas bara att jag kan sova natten som kommer nu för annars kommer det inte att gå så ba för mig imorron. Jag ska nämligen till stan och träffa en som ringde idag och frågade om jag var intresserad av att jobba som peronlig assistent  för att hon var chef inom det i skellefteå kommun och hade en brukare som bodde här i närheten som behövde lite extra personal. Självklart så svarade jag JA, så vi får ju se om det leder till jobb. HOPPAS!

Nu ska jag gå ner och äta frukost/lunch/middag och sen ska jag göra nåt bra (vet inte vad det är än, men jag kommer nog på nåt)


Lisa säger: Jag vill ha ett jobb NU!

Tantstämpel?

Jag fick i julklapp ett presentkort på en valfri premuneration och jag valde efter många om och men tidnigen "Allers". Det fanns tidningar som "Allt om mat" och "se & hör" visst älskar jag skvaller och mat, men Allers har ju allt de där (kanske inte sånt skvaller som ni tänker på när ni hör ordet skvaller), deras reportage är ju hur spännande och intressanta och finns det nåt bättre än "Kriminalfallet"? Igår fick jag det första numret och idag det andra (måste ha varit försening på första) så jag har massvis med läsning för tillfället..

Jag: Nu har jag bestämt mig, det blir Allers..
Jonas: Allers? Då är det ju bara tantstämpeln som fattas..

Tänkte dessutom börja läsa boken "sex and the city" så snart det finns tid till övers. Köpte den sommaren 04, men jag har inte läst mer än inledningen (JA, jag skäms!).  Jag vet inte om ni vet det, men jag ÄLSKAR att läsa böcker. Om jag fick så skulle jag läsa dygnet runt, men det finns annat här i livet som jag måste prioritera före böckerna. Har hittat en ny favoritförfattare nu, hon heter Sophie Kinsella och skriver helt underbara böcker. Tydligen så har jag missat ett par böcker av henne som jag måste köpa nån gång "En shopaholic får en syster", "En shopaholic i New York", "Mitt nya jag" och "shopaholic and baby" (på engelska) Jag tror att jag har läst dom andra, men jag måste utöka mitt förråd nån gång snart för det börjar bli lite uttjatat att läsa samma böcker om och om igen.

Nu är Jonas hemma så nu blir det säng och sömn. Ska jobba hela helgen så jag måste vila upp mig. Som vanligt så blev det sent innan jag masade mig i säng, men jag får helt enkelt skylla mig själv. Hehe, nu ligger Jonas och läser min Allers, han är så söt :)


Lisa säger: 22 dagar kvar tills 23 :)

Sen kväll igen..

Jag lovade mig själv att lägga mig tidigt ikväll, men det blev visst inte så. Klockan har passerat 00 och jag ligger fortfarande vaken. Ska upp tidigt imorron, måste fara härifrån senast sju för att hinna till jobbet i tid. Har förresten bakat brownies och chokladsnittar, fyller ju år om ett par veckor så det kan ju vara bra att ha lite fika till mamma och lite annat folk som kommer :)

Nu komme Jonas hem, skriver mer imorron när jag har jobbat klart.

Lisa säger: Jag vill ha sömn

Måndag

Nu är det måndag och det är dags att bege sig mot vårdcentralen i burträsk. Ska till sjukgymnasten igen. Sen blir det hem igen och troligtvis så kommer jag att vara på dåligt humör för att jag kommer att ha ONT!

Som vanligt så blev klockan mycket innan jag lyckades somna igår. Skickade in några bilder till norran och såg film. Jag har sett den ett flertal gånger men jag kan inte bli less, den är bra om man frågar mig och den heter "Taxi" om du vill titta på den..



Vi ses senare ;)

Slut på helgen

för nu är det måndag igen. Jag ska snart sova, tänkte bara skriva lite i bloggen först. Dagen började med att vi försov oss, vi skulle nämligen vara i Bursiljum klockan elva men vi vaknade då (även om Jonas föräldrar hade ringt och väckt oss halv tio). Vi åkte dit och åt lunch och sen for vi vidare till Skellefteå för att hälsa på Jonas faster. Där blev det fika och sen handlade vi på coop forum och sen så är resten av dagen ganska enkel. Bursiljum, middag, hem, spela kort, äta mat igen, sängen med en film och nu blev det en ny film.. haha det blev visst samma film, men jag klagar inte för jag har ju inte tänkt se filmen, jag ska ju sova! Klockan elva ska jag vara hos sjukgymnasten i Burträsk så jag borde ha sovit länge nu.


Nu ska jag krypa ihop under täcket.



Lisa säger: Vad gör man om foten är borta? Hänger den på väggen såklart!

Forever21

Dom har så underbara kläder där. Klockan har nu passerat halv fem och jag ska upp halv tio så jag börjar bli väldigt trött nu. Har suttit och kollat runt på forever21.com ett tag och jag har hittat massvis med fina kläder, men jag har dessutom hittat massor med kläder/skor som jag aldrig någonsin skulle kunna bära.. Här är några exempel..

Aldrig i hela mitt liv att jag skulle använda dom här.

Den här var däremot väldigt fin och skulle passa bra i min garderob

Det kanske inte syns så bra, men ja det är ett diadem och det är ju inte precis vackert!


Dom här var skitfräna, men jag skulle inte vilja ha dom ute bland folk



Den här var lite gullig


Och jag älskar den här..


Slutet gott allting gott. Nu har jag skrivit klart bloggen för den här gången, hade tänkt sova lite nu.

Lisa säger: Natti natti



Vadå bulldoozer?

Klockan har verkligen tickat fort ikväll/natt. Klockan har nu passerat fyra och jag är dödstrött och helt slut. Nu har vi suttit nere i köket och spelat kort och det spårade ur totalt mot slutet. Stefan och Vanja har varit här ikväll och Stefan var ute i garaget med Jonas och jag var inne och såg "Dennis"  med Vanja. Hon verkar vara i kiss och bajs åldern för det var det enda hon pratade om, men det är väl ganska normalt för en fyra åring? =)

Jag: No can do sir..
Jonas: Vadå bulldoozer?!



Lisa säger: Tre kvarts ton knark återfunnet
Vanja säger: Alla bajsar ju..

Mysfredag

Idag är det en sån där mysdag. Vi har varit till Pite idag för att Stefan skulle köpa sig en bil, sen åt vi på Sunes och sen for vi hem så nu ligger jag i sängen med Jonas och tittar på en film. Han med en tidning framför ögonen och jag med datorn i mitt knä. Egentligen så har vi inte startat filmen än för att Jonas skulle läsa klart ett stycke, men nu skriver jag här och han fortsatte med att läsa sin tidning så jag kan väl gissa att det var ca 20 minuter sen han skulle läsa ett stycke...

Tänkte starta filmen nu, men jag ska skriva mer här ikväll! Bye så länge..

Dagarna bara flyger iväg..

Och nu är det plötsligt helg igen. Det känns som att det har varit helg non-stop i tre veckor nu och det tar ju aldrig slut. Jag vill jobba, men jag har inget jobb så jag får väl fortsätta att vara ledig tills jag hittar ett jobb. Vi ska till Pite nu med Stefan och kolla på en bil åt han, för hans gamla nog nu under julhelgen. Så jag får väl säga som jag brukar och hoppas att det finns tid till att skriva lite mer här sen när jag kommer hem igen.

Lisa säger: Vi ses igen ;)

Jag kan inte tro det..

Men jag har fallit offer för en ny drog! Det är sorgligt att behöva erkänna det, men även jag kan vara svag ibland. Jag vet inte vad som hände, men jag vet att jag är fast.

Lisa säger: Allt kretsar runt 31...

Hur gör man?

Jag vill göra om utseendet på min blogg, men jag kan verkligen inte fatta hur man gör. Jag har läst på en massa olika sidor om hur man ska göra, men det går verkligen inte! Jag vill ha ett "eget" utseende men det går inte så bra om man är så trögfattad som jag. Nån som kan hjälpa mig?

Förresten så klarade jag mig inte förut, jag kunde inte hålla mig borta från datorn så nu ligger jag i sängen med datorn i knät och tittar på en film. Det är kallt här i huset även om jag har eldat massor och Jonas jobbar så jag har ingen som kan värma mig. Nej, dags att lägga ner datorn och titta lite på filmen. Tittar på "Material girls"



Jag tror att jag är lite efter..

Julen är ju slut nu, eller hur? Jag tror att jag har blivit lite förvirrad för nu ska jag göra nåt som man normalt brukar göra före och under julen - Nu ska jag för första gången på över ett år dricka glögg och det ska bli så gott! Jonas är inte hemma så jag passar på att göra det då. Glögg är bland det godaste jag vet, men den här julen kom och gick så fort att jag inte hann med. Ska ta min kopp och gå upp till vardagsrummet nu, ska krypa upp i soffan och mysa med mig själv tills Jonas kommer hem.
Ska försöka skriva mer sen, men jag orkar inte ta med mig datorn upp, den är ju såå tung?!


Lisa säger: Någon som kan bota min huvudvärk?

Gullig lillasyster jag har..

Klockan 09.43 ringde det på min telefon. Jag låg självklart och sov så jag blev lite putt. När jag såg att det var min lillasyster som ringde så suckade jag, men svarade ändå. Jag sa hallå och frågade sen vad hon ville. Då säger hon: "Vadå? va de jag som ringde?" hon hade alltså ringt mig i sömnen..

Nu ska jag snart iväg till mormor, vi ska laga middag tillsammans och sen ska vi umgås lite, Min mormor är söt!

Mums!

Vad goda mina bullar blev! Kan inte bestämma vad som blev godast.. Kanel, choklad eller vanilj? Tror nästan vanilj, men det kan vara för att det var den jag provade sist så om jag provar en annan så kanske jag kommer att tycka bästa om den? Jaja, dom blev goda allihop! Nu så kommer Jonas snart hem från jobbet så då blir det sömn! Imorron ska jag till mormor och laga middag tillsammans med hon, hon blev jätteglad när jag frågade! Det lät nästan som att hon studsade när hon pratade. Jag älskar min mormor, hon är så söt!

Lisa säger: Ta vara på tiden ni har, en dag kan tiden ta slut
..

Nu blir det andra bullar!

Nu när Ylva har åkt hem och Jonas jobbar så finns det lite mer tid över till bloggen, så jag tänkte ta vara på den tiden och skriva lite. Håller på att baka bullar nu så att älsklingen ska ha nåt gott när han kommer hem. Tänkte prova nåt nytt och göra chokladbullar istället för bara kanel, så jag hoppas att dom blir bra. Ska gå och baka ut degen nu, men jag återkommer senare då mina bullar är klara!

Lisa säger: Det är gott med bullar, vill du smaka?

En vecka har nu gått

och jag ska snart åka iväg med Ylva till tåget. Veckan har gått fort och jag vet egentligen inte om vi har gjort nåt speciellt, det har väl mest blivit kortspel och film och en massa bilkörande till och från stan. Ja, åsså var vi ju i pite igår och badade så vi kansk har gjort nåt som får henne att vilja komma tillbaka.. Jag tänkte att vi skulle avsluta på Dallas och sen skjutsar jag henne till Bastuträsk.

Nu ska jag gå vidare ner och ge älsklingen en stor puss.

Lisa säger: Kärleken är det bästa vi har, var rädd om den!

Lördagkväll

Eller rättare sagt lördagnatt och sömndags. Ikväll så har vi sett film och spelat kort (varför var du tvungen att lära oss chicago mamma? vi kan ju inte sluta).. Klockan har passerat halv två och vi ska upp före nio imorron så jag är inte så himla peppad för mer kortspel ikväll, så även om jag inte vann sista gången så ger jag upp för stunden. Imorron blir det pite havsbad hela dagen så det blir nog inte så mycket skrivet i bloggen som vanligt.

Nu ska jag sova

Lisa säger: Händerna på täcket!

Fy på mig!

Nu har jag varit så där dålig på att uppdatera igen, men jag har ju en anledning. Ylva är här och vi har jättekul! Igår var vi och bowlade med Jonas och Magnus och jag kan ju säga att jag ÄGDE totalt första serien, men andra så var det Ylva som spöade skiten ur oss andra. Jag fick 4 strike på rad och det mina vänner, har aldrig hänt förut. Sen så har vi mest gått på stan och sånt och igår så var ju jag på min make up kurs på make up store och jag blev jättenöjd. Jag blev skitsnygg!

Imorron ska vi till pite, men bara jag, Ylva och Magnus för att min lilla plutt tycker inte om att bli blöt så han stannar hemma istället.




Lisa säger: ut i kylan!

Gott nytt år!

Nytt år, nya tag! Festen  igår blev lyckad om man frågar mig, vi åt middag och drack goda drinkar och hade jättetrevligt. Efter tolvslaget så gick vi ut och sköt raketer och sen gick vi till allégården och fortsatte festandet där.. Jag är inte bakis idag och inte Jonas heller, men städningen som måste göras nu kommer inte att bli rolig. Det är inte vackert nere i köket..

Så just nu har jag inte tid att skriva mer här, måste ju börja röjningen snart.

Lisa säger: Nu är det ett år kvar tills nästa nyår

RSS 2.0