Torsdag - En dag kvar

Snart är den här arbetsveckan slut och jag får ta helg, men först har jag en dagtur imorron. Idag så for jag direkt till Robertsfors då jag slutade och jag kan säga att i helgen händer det, i helgen ska jag dricka vin :) Det är så länge sen sist att jag tyckte att det var dags.

Nu ska jag vika lite kläder och sen ska jag fixa här hemma. Magen kurrar så jag måste äta nåt också.. suck..

Ny blogg ?

Nu sitter jag här och stressar lite för mig själv. Har börjat komma igång med min andra blogg och den sidan är mycket bättre än den här så jag funderar på om jag ska flytta den här bloggen dit istället. Jag kan ingenting om bloggdesign, men efter en kvart så hade jag lyckats göra om sidan som jag vill ha den och det var SÅ enkelt. Men jag har inte bestämt mig än så grina inte ihjäl er innan jag har gjort mitt beslut (och ni som känner mig vet ju hur snabb jag är när jag ska bestämma mig om nåt).

Funderar på om jag ska ta en snabbpromenad innan det är dags för jobbet. Nä, jag viker kläder istället och sen tar jag en extra lång promenad imorronbitti då jag kommer hem från jobbet igen. Imorron så ska jag banne mig städa och tjoa på hela dagen lång, alla golv ska dammsugas och skuras och dammet ska BORT! Att sita löser så mycket hår gör ju inte saken bättre heller. Suck, det finns alltid tusen saker att göra då man bor i hus.. men då har man ju nåt att pyssla med :)


Solrosbrödet som jag gjorde igår :)


Grädda!

Jag är nu inne på den sista delen av bakningen. Brödet håller nämligen på att gräddas. Degen var jättelätt att göra och det gick fort, det enda som tog tid var jäsningen. Sammanlagt 70 minuter ska den jäsa och själva bakandet tog nog inte ens 5 minuter. Jag kommer inte orka hålla mig vaken så pass länge så jag hinner smaka av brödet, men jag tror nog att det går äta, annars lär jag ju höra det sen då jag väl vaknar. Jag har skaffat mig en till blogg förresten, en bak-blogg där jag enbart kommer att skriva om bakning :) Skriver den adressen lite senare då jag har kommit igång med den andra bloggen. Nu ska jag ner och kolla till brödet och sen ska jag lägga mig och sova. Hmmm, funderar på om brödet gräddas fortare om jag skriver grädda tio gånger?! Grädda, grädda, grädda, grädda, grädda.. Nä nu orkar jag inte skriva grädda en gång till..

Godnatt

Solrosbröd

Jag hade sagt att jag skulle baka solrosbröd ikväll och det SKA jag göra, men jag har inte riktigt fått upp farten än.. Tänkte börja med degen typ nu och sen ska den jäsa i 40 minuter och sen ska limporna göras och sen ska dom jäsa 30 minuter och därefter gräddas i 25 minuter.. Mycket väntan för lite bröd, men har man lovat så har man och så är jag lite nyfiken på om det är gott eller inte :)

Jag skriver mer senare, datorn uppe är bättre att skriva på..

Tisdag - Jobb

Jag har tyvärr inte hunnit blogga så mycket dom senaste dagarna och jag hinner inte nu heller. Nu ska jag fara på jobbet, kommer hem kl 16.45 typ och då ska jag laga middag och sen kanske om jag orkar så ska jag blogga. Ville bara visa att jag lever :)


Hejhej

Nu så ska jag bara skriva här lite snabbt, jag ska iväg till stan med Trine och jag ville bara skriva Hej hej!

Nu var det gjort så då sticker jag!

Fredag - Helgen är här :)

Jag tog en sovmorron idag för det blev lite sent igår.. Då Jonas kom hem så blev han klippt och så tittade vi på "sveriges värsta bilförare", det var ju finalen och jag tycker faktiskt att det var rätt person som blev värst.. Igår så bakade jag bullar och vid halv tolv så fick jag göra en utryckning, det var några som var i akut behov av bullar så jag for dit :) Haha, jag erbjöd att jag skulle komma med en påse och så gjorde jag det :)

Sigvard kom hit och skulle tvätta bilen idag och sen så kom han in på en kopp kaffe. Då han kom in så suckade han och sa "Jag förstår inte hur Jonas gör då han tvättar bilen, det ser så enkelt ut, det blir så bra och så går det ju fort som tusan.." :) Han fikade lite och sen så sa han att han hade planerat att komma hit med fika igår, men då han hade satt på kaffet och började leta fikaväskan så insåg han att den var kvar i burträsk..

Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra nu, jag funderar på om jag ska ta opeln och fara och tanka den och sen fara med en bullpåse till gummiverkstan. Och då jag är i burträsk så kan jag ju lika gärna passa på att gå runt västomsundet.. Jaja, det är än så länge bara en plan som inte är helt fastställd än, men jag tror nästan att det blir så.. Ja, jag ska banne mig göra så.. Haha, nu är det en plan och den ska genomföras..

Klockan 18 är det middag hos grannarna så det är bäst att jag skyndar mig så att jag hinner med allt!

Torsdag - Ont i baken..

Det gick bra att cykla både till Bygdsiljum och hem igen, men hem gick det tungt.. Väldigt tungt.. Det är ju upppför nästan hela vägen så jag var inte bara lite slut då jag väl komme mig hem, men jag cyklade upp till Sigvard och sa hej och frågade hur det gick med telefon, han sa att det gick bra med telefon, trodde han iallafall för det var ju aldrig nån som ringde så han visste ju inte säkert.. hihi :)

Kusin Elin kommer i eftermiddag och ska lämna lite kläder som jag lämnade till hon förra veckan, sen får vi se vad som blev över och om jag har ångrat mig och vill behålla nåt eller om jag ska fara en ny sväng och ha utdelning :)

NU ska jag väcka han som sover så ska han få hjälpa mig att städa i köket så att det är fint sen så att jag kan baka bullar eller nåt..

Jag har inte bara lite ont i baken, redan då jag satte mig på cykeln i morse så kände jag att det skulle göra ännu ondare då jag väl kom fram och så rätt jag hade (som vanligt)..
Ha en bra dag!

Onsdag - Fram med cykeln

Jag har bestämt mig.. Idag ska jag cykla till jobbet.. det är lite drygt en mil och eftersom att jag är så förbaskat otränad så ska jag fara två timmar innan jag börjar, så hinner jag även om jag tar det lugnt. Före det så ska jag gå med vovven lite så att hon får lite motion. Imorron då jag kommer hem igen så måste jag börja träna ordentligt så att jag orkar den 26 maj (om jag nu hittar nån som kan jobba istället för mig).

Nu måste jag packa och göra klart..
skriver mer imorron då jag kommer hem igen, ska ju cykla hem också så det tar nog ett tag..

Hemma igen


Nu så är jag hemma igen, kom hem för ett tag sen men jag orkade inte sätta mig vid datorn förräns nu. Iallfall så var det mycket trevligt på syjuntan, inte så många som sydde nåt men roligt var det. Sen så tog jag och Sita en promenad och nu ligger hon och snarkar..
Jag skrev ju att jag skulle lägga ut receptet på pollymuffinsen som jag hittade på matklubben.se, så här kommer det..


Pollymuffins

Ingredienser2 ägg
2 dl socker
3 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
75 g flytande margarin eller smält smör
1 dl mjölk
Lite kakaopulver att pudra över
En påse Polly (stor eller liten beroende på hur mycket man äter under tiden man bakar)

Gör såhär:
Vispa ägg och socker pösigt, rör i de torra ingredienserna följt av smör och mjölk. Klicka ut hälften av smeten i formarna. Lägg 3-4 polly i varje form och täck sedan med resten av smeten. Grädda i mitten av ugnen på 200°C i 12 min. Gräddar man för länge finns risken att pollypralinerna smälter för mycket. När muffinsen svalnat, pudra över lite kakao.

Om man vill kan man även ha i 3-4 msk kakao i smeten, eller annan smaksättning, t ex kokosflinor, citronskal mm.

Jag gjorde dubbel sats eftersom att jag ville att dom skulle bli jättestora, så det blev inte så många. Men ett tips är att göra dom i vanliga formar och inte i stora eftersom att pollyn lätt blir bränd annars och så blir det ju fler istället :)


Stressigt som vanligt

Nu så ska jag duscha och sen ska jag gå till Victoria. Syjunta ikväll, ska bli jätteroligt! Jag har bestämt mig för att lära mig virka och mitt mål är att lyckas göra en OS-mössa (men i mina färger.. typ blått och rosa) och så ska det bli! Jag har stickat två mössor nu och nu ska jag lära mig att göra ännu fler mössor.

Pollymuffinsarna blev lite knasiga eftersom att jag skulle göra dom så stora. Jag valde mina fina formar med jordgubbar på och muffinsarna blev gigantiska och därför blev gräddningen lite ojämn och en del pollysar blev brända.. Just ja, ska ta kort på dom och sen har jag lovat några att lägga ut receptet på dom här på bloggen..

Ni får ha en trevlig kväll ikväll, för det ska jag ha :)

Pollymuffins

Jag hittade ett recept på pollymuffins på internet som jag blev sugen på att testa.. Så då ska jag göra det :) Frågade Viktoria om jag fick baka muffins till syjuntan ikväll och hon sa ja, så det är bara att sätta igång. Först ska jag ta mig till burträsk och köpa det som behövs och sen ska jag promenera lite om jag hinner och sen hem igen för att baka och sen så börjar syjuntan klockan sex. Jag har ju varit så smart att jag har gjort klart mitt handarbete redan så jag måste köpa nåt garn så att jag kan lara mig virka eller nåt ikväll, haha. Vilka problem jag har..

Ska försöka ta lite bilder på muffinsarna (bara om dom blir lyckade) :)

Tisdag - Irriterad!

Jag trodde att iPhone var komplicerad för att man skulle måsta peka på allt, men det är inte det som är svårt att lära sig utan det är alla dessa jävla program som ska installeras och man måste skaffa användare hit o dit och det är omöjligt. Hur jag än skriver så gör jag fel enligt programmet och jag vill få över musik NU! Men jag måste vänta tills syster har tid att prata med mig i telefonen så att hon kan hjälpa mig :) Nu är det inte datorn som är problemet längre..

Igår så följde jag med Jonas till stan och då han for första lasset så gick jag broarna runt, gjorde en egen version men det gick nog bra det också. Sen så for jag på krysset och pratade lite och sen for jag till frostkåge där Jonas höll på att lasta och så följde jag han till pite.

Sen kom vi hem typ kvart över ett och jag somnade vid två och sov som en stock tills Jonas väckare började ringa. Fortsatte sova ett tag till och steg upp klockan elva.

Nu är det förresten klart att Cailey kommer hit i sommar. Hon ska bo här i två veckor och det kommer att bli skitkul! Det är tur att det är dom första två veckorna av min semester så att jag har två till att vila upp mig på då hon har farit hem igen..

Nu ska jag göra lunch och dricka lite kaffe.


Måndag - Grillad kyckling

Jag åt grillad kyckling till frukost och det var gott :) Jag började med GI-noll i tisdags och jag har nu gått ner två kilo. Idag så ska jag åka med Jonas till stan och sen ska jag gå broarna runt, var tänkt att Trine skulle följa med hon har stukat foten så förhoppningsvis får jag med mig nån annan, annars är det bara att gå själv :)

Det har gått bra att jobba, jag har sovit mer än vanligt inatt och det var verkligen på tiden. Jag har inte snurrat nåt inatt utan jag vaknade på samma sida som jag somnade på och vaknade av larmet klockan fem, men då jag var klar med det så somnade jag igen och sov tills jag skulle upp, snacka om SKÖNT!


Nu ska jag väcka han som sover..

Lördag - Hjärtattack!

När jag var påväg hem från jobbet och satt och körde så hade jag knäpptyst i hela bilen och plötsligt så var det nåt som pep väldigt högt, jag hoppade rakt upp och höll på att få en hjärtattack, men sen såg jag att jag hade lite bränsle så det var därför det pep..

Nu ska jag hoppa lite på han som sover så att han vaknar. Sen blir det duscha och sen ska vi fara till Bursiljum. Igår så fanns det en påse på dörren då Jonas komme hem och det var våra broderade handdukar som Carola hade gjort : ) Dom var hit med dom igår och var ute efter en kopp kaffe, men jag var ju på jobbet så det gick inte. Men jag sa att jag har öppet torsdag-söndag nästa vecka om dom fortfarande är sugna :)

Nä nu blir det upp, upp och ivääääg!

Fredag - Jag suckar..

Idag har jag inte hunnit göra nåt överhuvudtaget och snart är tiden ute och det är dags att åka till jobbet. Jonas slutade tidigare idag men tillbringar sin lediga tid på sitt andra hem så det är bara jag och Sita som är hemma. Håller på att försöka installera ett program till datorn så att jag ska kunna lägga in musik och sånt i min iPhone. Det är inte bara lite komplicerat.. Har pratat med Jenny i telefon för att få lite hjälp, men hon var tvungen att gå så det sista får jag klara själv (om jag ens kommer till det sista..).. Att det ska vara så krångligt med en telefon..

Igår så var jag till Trine och tänkte låna några böcker, det slutade med att jag fick 4 stycken som hon hade dubletter av. Danielle Steel böcker var det och även om jag har hört talas om hon så har jag aldrig läst hennes böcker, men nu ska jag göra det :) Sen så hade jag med mig en kakburk som jag satte ner på bordet och sa "ät", det tog typ mindre än två minuter innan burken var tom :)

Nu så tänkte jag lägga ut lite bilder från min iPhone och sen ska jag fortsätta installera den här skiten och sen ska jag ut på promenad en sväng..

 

 

 

 

 

 

 

Det här var några av dom bilderna som jag har tagit sen jag skaffade min iPhone så nu vet jag iallafall hur man gör för att flytta dom från telefonen till datorn :)


Torsdag - Sita suckar

Jag orkade inte blogga mer igår, kände mig helt slut och överkörd men jag kunde ändå inte somna förrän halv ett. Sen så vaknade jag halv tio och skickade sms till Jonas att han skulle ringa och väcka mig kl tio, men sen så orkade jag inte ligga kvar så nu sitter jag här :) Har lite bilder sen igår, men just nu har jag inte ork att hämta kabeln så att jag kan föra över dom till datorn.. Men som sagt.. Bilder kommer!

Igårkväll så blev vi barnvakt till Moa, men hon vaktade sig själv ganska bra. Vi gjorde chokladbollar och sen så hittade jag Cartoon Network på tvn så då kunde hon se det medans jag städade undan. Igår hade jag massor att göra och idag hade jag tänkt ta det lite lugnare, men vi får se sen om det blev så eller inte..

Sita ligger på sängen här bakom mig och suckar, hon vill ut och lägga sig under bron och jag ska snart låta hon krypa dit. Först ska jag se om hon vill ha nåt att äta och sen ska jag också äta : )

Onsdag - Bakdags!

Jag pratade med Jonas och sa att jag skulla lägga mig och vila lite och jag gick mot sängen men hann aldrig lägga mig innan jag hade ändrat mig igen, så nu tror Jonas att jag ligger och sover men det gör jag som ni kanske märker inte. Jag fick för mig att jag skulle baka lite, jag ska inte äta det jag bakar men jag vill ändå baka :)

Verkar som om våran skrivare äter bläck.. Jag har inte använt den på flera månader och jag tror inte att Jonas har använt den så mycket heller, men nån måste ju ha gjort det för den är slut på färg. Vi har INGEN färg ens.. Hur kommer det sig? Alla färgerna är tydligen helt slut och det var ju synd för jag hade fått en suverän idé ju!

Nä, nu ska jag gå ner och börja baka och sen ska jag ringa till Victoria och fråga om hon har ett ägg som jag kan få låna, vill göra både butterkaka och kardemummaflarn men jag behöver två ägg till det och jag har bara ett..

Mycket motion idag : )

Nu så har jag varit ute på promenad med Victoria och Gustav och det var trevligt som alltid. Vet inte hur långt vi gick men jag skulle kunna gissa att det blev ca 5 km sammanlagt :) Har börjat om med Gi-noll nu och jag ska göra det några veckor så att jag kommer igång lite och sen ska jag försöka med en "vanlig" metod..

Måste göra mig klar så att jag hinner till jobbet i tid, får helt enkelt skriva mer imorron då jag kommer hem igen..

Tisdag - Jobb

Nu har jag varit ute på en morgonpromenad i det fina vädret och nu ska jag in i duschen och sen iväg på personalmöte i Bygdsiljum. Känner mig inte så peppad för att sitta inne i över fyra timmar, men vad gör man?!

Sen då jag kommer hem igen så ska jag ta en långpromenad med Sita och sen ska jag fara på jobbet.. Full rulle hela dagen :) Hinner inte ens baka som jag hade tänkt..

Sommarväder ?

Vilket underbart väder vi har haft idag.. Jag tycker fortfarande att det är ganska varmt ute : ) Ska kanske gå en sväng ikväll om jag hinner och orkar, annars får jag ta det imorronbitti eller efter mötet..

For till Hjoggböle vid ett och det gick aldrig fortare än 60, bilen skakade så förbaskat om det gick fortare.. Hjälpte Carola att byta gardiner och sen så fick jag och Jonas middag där och nu har jag varit till Trine med lite kläder och nu ska jag till min kusin och ge henne lite kläder..

Just nu så byter Jonas däck på min bil, ska bli skönt att slippa allt buller från vinterdäcken : ) Har världens bästa sambo!


Måndag - Städtajm

Vilket underbart väder det är ute nu, synd bara att jag har så mycket att göra här inne.. Ska fara till Hjoggböle om ett tag, ska hjälpa Carola med gardinerna och sen så ska jag hem och göra klart för besök.. Ska skänka bort alla kläder som jag rensade ut ur garderoben igår :) Min garderob är nästan tom nu, men jag kände att det var dags att rensa lite. Vissa kläder har jag köpt för flera år sen men använt typ en gång och vissa saker har jag inte ens använt.

Kände mig supersugen på att baka idag, men det går inte för att jag har inget margarin som är bra.. Köpte margarin på konsum i Burträsk för nån vecka sen och när jag skulle använda det så såg jag att det hade gått ut 23/2, riktigt roligt.. Jag borde verkligen ha lärt mig vid det här laget att kolla alla varor som jag köper på konsum men jag kommer ihåg att jag hade jättebråttom den dagen då jag köpte margarinet..

Nu ska jag göra klart i köket och sen ska jag duscha och he mig iväg!

Hoj!

Sigvard har varit här idag och vi åt kolbullar till lunch, sen gick jag in och skulle vika lite tvätt men jag fick upp nåt tok-il och det slutade med att jag började rensa ur min garderob på sånt som jag inte använder.. Underbart väder ute, men jag är inne och fixar istället (känns som om det var mer behövligt)..

Jag och Jonas gjorde en deal idag, om jag viker hans kläder så tvättar han min bil.. och tro mig.. Bilen var INTE ren!

Nu ska jag fortsätta..

Baka kaka

Nu ska jag snabbskriva lite här för jag har nämligen lovat att jag ska baka en kaka och så ska vi fara till Håkan och Carola som är i husvagnen i bygdsiljum så det är bara att sätta igång. Det har varit en trevlig dag och dopet var jättefint, lite mycket barnskrik (inte från han som döptes) men det är sånt som händer.. Gott fika och trevligt folk!


Lördag - Dop

Nu var det ett tag sen sist jag skrev här, men nu kände jag att det var dax igen. Har försökt lära mig min iPhone och det går frammåt iallafall och jag måste säga att jag tycker om den :) Igår så var vi till Luleå med Dan och Anette och shoppade lite, jag hittade världens snyggaste sak som jag ska ha på dopet idag (jag skriver sak eftersom att jag inte vet om det är en top, blus eller skjorta. Det är typ nån blandning..) Klockan två ska vi vara i skivsjö på dop, det är lilla Gustav som ska döpas och det kommer bli jättetrevligt :)

Jag skulle egentligen sova till klockan nio, men Sita ville ut och då fick hon gå ut en sväng men nu ligger hon och snarkar igen.. Bilder kommer senare (förhoppningsvis)..

Onsdag - iPhone!

Nu har jag skaffat mig en iPhone och jag tycker mycket om den även om den är lite komplicerad just för tillfället. Har iallafall lyckats hitta hur jag flyttar över kontakter från simkort till telefonen så jag är nästan lite stolt.. Det har varit en lång dag idag och nu ska jag gå ner till kylen och kolla vad som finns, sen ska jag byta kanal på tvn så att jag spelar in "Fuskbyggarna" åt Jonas..

Imorron är det jobb 07.30-16.30 och sen är det helg :)

Tisdag - Ny Allers

Fick ett nytt nummer av Allers imorse och som jag har längtat efter ett nytt nummer :)

Nu är ledigheten över och det är dags att börja jobba igen. Jag har en övernattning ikväll och då jag slutar imorron så ska jag fara till stan. Jag har skrivit en lista på allt som jag ska göra eftersom att det är så lätt att glömma. Förra gången jag for till stan så skulle jag fara på skellefte bränslen och lämna in mitt tankkort som inte fungerar (och det var huvudorsaken till mitt stadsbesök) tror ni att jag kom ihåg det eller?! NÄ! Så nu måste jag dit igen.. Ska även hälsa på mormor i hennes nya bostad, hon har flyttat in på regnbågen nu så jag ska dit och kolla hur hon har det och så ska vi på bingon en sväng. Sen så ska jag på telia och kolla på en iphone :)

Måste bara lägga ut en bild från igår, Jonas skulle hoppas stavhopp med spaden i djupsnön och det blev ett magplask, synd bara att jag var så långsam med kameran.. Efter en stund så sa han "varför har jag snö fulla fickan?!" ja, man kan ju undra varför.. Det var jätteskönt att vara ute igår, även om vädret inte var det bästa så snöade det inte..



Nu ska jag göra mig klar för en promenad med Sita och sen ska jag göra mig klar för jobbet. Imorronbitti hinner jag nog inte skriva nåt så ni får klara er tills på kvällen :)

Kolbullar

Nu har vi ätit middag ute, och jag menar verkligen UTE. David har varit här och jag skickade ut grabbarna för att elda och fixa där nere och så gjorde jag smeten och hackade fläsket och gick ner till dom. Det blev supergott!







Alltid då vi var ute med skotern då jag var liten så brukade pappa göra kolbullar och det är supergott! Tror att all mat är godare ute.. Nu ska jag duscha (luktar som om det är mitt fläsk som vi har stekt) och sen ska vi hitta på nåt..

Äntligen blir det godnatt!

Nu är vi hemma igen efter en heldag i Norsjö. Jag är trött och less, men det var trevligt ändå.. Vi kom dit lite senare än vad det var tänkt från början eftersom att jag är så jäkla seg ibland, men vi kom dit iallafall..  Vi har hälsat på Maire och vi har tittat på när Sita träffade sin valp och Brons och så gjorde jag kycklingpaj som vi åt till middag och den blev som vanligt väldigt god :) Jag spelade ettans och tvåans bingo (och vann 100 kr) och sen så for vi till Linda och Rickard och tittade på när dom badade i tunnan och drack öl (och annat). Sen så blev vi less och for hem.

Hade kameran med mig och det blev några bilder iallafall :)



Vad gör hon?!


Dom som badade tyckte nog att gitarren lät dåligt då den var torr så
dom la den i blöt, men det fungerade inge vidare..



Det var superväder i Norsjö och det var mycket folk som deltog
i Byfåneföreningens skidtävling och Eva (hon till vänster) tyckte att det var
bra att Jonas D åkte, för då slapp hon komma sist..



Nu ska jag sova! GODNATT!

Lördag

Känns bra med lite ledighet mitt i ett dygnspass. Har ätit kebabrulle och det var mycket gott! Sita har fått åka bil idag och jag har vilat några minuter. Äntligen har julgardinerna blivit utbytta, tyckte att det var dags nu och så kom Veronica hit med dom så då satte vi upp dom på en gång och det blev jätteljust i köket och mycket trevligare..

Nu ska jag kolla mailen och sen ska jag lägga mig och vila en liten stund innan det är dags för mig att fara tillbaks på jobbet. Slutar 09.00 imorron och sen så är jag ledig till tisdagkväll :)


Fredagkväll.

Fastnade framför tvn som vanligt så min tidiga kväll blev inte så tidig.. Nu sitter jag och lyssnar på Lotta Engberg och tror ni att det kommer många gamla minnen i mitt huvud nu? Kom ihåg den gången då jag ställde upp i "Mini stjärnorna" på Björndansen och jag mimiade till låten "Kan man gifta sig i jeans?" och jag kom ihåg att jag var superdålig! En av jurymedlemarna kunde knappt hålla sig för skratt, men jag hade roligt ändå (fick en blomma och en mini nalle). Kom ihåg att jag mamma hade hjälpt mig med mina scenkläder och jag hade en gammal spetsgardin som slöja och så hade jag ett par jeans med hål i som jag höll på att laga (låter bättre än det var). Lotta Engberg var min stora idol då alla andra började lyssna på Spice girls så jag var lite efter, men Lotta är jävligt bra!

Nu ska jag gå upp och lägga mig och sen så blir det dygnspass imorron. På söndag ska vi till Norsjö vallen och hälsa på Peter, Sara och Segla och självklart ska vi ta med Sita så att hon får leka av sig lite..

Nu blir det natt för mig. Godnatt

Vilken underbar morgon!

Om man bortser från att det regnar..

Jag är vaken och nyduschad (duschade för att bli piggare) och nu så är det dags att sätta igång med arbetet igen. Jag brukar inte vara så pigg på att städa och göra saker på förmiddagarna men nu så är jag så himla sugen på att sägga igång så vad sitter jag här för?! Haha, nu ska jag gå ner och göra kaffe och börja med det som ska göras. Jag vet bara inte vart jag ska he alla saker som är i rummet (och som inte ska vara där längre), men jag kan ju inte fråga Jonas eftersom att han vet inte vad det är jag gör och så ska det förbli.



Nattinatti

Jag håller mig vaken tills Jonas ska upp, sen blir det min tur att sova.. Jag ska försöka att inte sova så länge så om nån vill ha roligt och väcka mig så tänkte jag stiga upp vid tio tiden.. För att hålla mig vaken ikväll (har varit dötrött i flera timmar) så har jag planerat lite och fixat lite i ett rum som vi inte har använt på flera månader. Har inte gjort allt som ska göras än så därför kan jag inte sova så länge, vill ju att det ska vara klart då Jonas kommer hem från jobbet (han vet ingenting om mina planer, hehe). Jag ska möblera om lite och fixa så att det blir mysigt och sen ska ALLA mina böcker få flytta in dit så jag kommer att ha fullt upp imorron..

Idag/igår så fick jag mitt "hemliga paket" från Allers och jag kände mig vääldigt gammal då jag såg vad det innehöll.. Det var en av sakerna som jag blev kär i på en gång och det var en lila sjal som var jättemjuk och mysig :)

 

Fick inga bra bilder på sjalen så den får ni se nån annan gång. Tyckte att det var lite gulligt att brickan har matchande servetter och dessutom så är låtarna på skivan ganska bra :) Nu ska jag gå ner och stänga dörren till mitt projekt och sen ska jag gå upp igen och väcka han som sover, sen är det min tur att sova och jag kommer att sova som en stock! Har längtat efter sängen sen jag lämnade den kvart i nio i morse..

 


RSS 2.0