Men Janna då..

Tänkte bara att jag skulle ge Janna lite skäll och hon vet varför..

SKÄLL, SKÄLL,SKÄLL!!!!


Så nu var jag klar, tillbaks till tv:n.

Lisa säger: Tröttheten har tagit över min hjärna, nån som vill byta?

Första dagen

Idag har jag varit på min första inskolningsdag i Robertsfors och det gick faktiskt väldigt bra tycker jag och jag hade jättekul. Men jag kan ju säga att jag kommer inte att komma ihåg det som hände idag så att jag kan änvända det imorron, kommer inte att ha koll på namn eller annat hos vare sig personal eller vårdtagare men det kanske löser sig med tiden?

Nu börjar det nästan bli klart där uppe (kanske för att jag har hållit mig borta!) och det blir hur fint som helst och jag är helt nöjd ;) Tack Jonas för att du är så underbar! Du är min aldeles egna handyman och jag vill aldrig förlora dig ;)

Nu så ska jag nog snart sova. det känns iallafall som att jag behöver det..
haha, nu blev jag nyfiken så jag måste avsluta detta inlägg så att jag kan kolla in Jannas blogg!

Lisa säger: Snön kom men valde att inte stanna. synd.

Lång dag..

Idag har det varit en lång dag men det känns som om jag har fått en del gjort också! Tapeterna som jag skulle välja blev inte valda, men nästan, Jonas ska kolla lite imorron. Jag lagade god middag (chilikassler och lök&paprikaris) och sen så har jag bakat en kaka (choklad med päron som vanligt) och sen så har jag färgat mitt hår. En fråga som jag måste ställa mig är: Varför färgar jag alltid håret dagen innan något viktigt?! Varför gör jag samma misstag gång på gång? Nu säger jag inte att det inte blev bra ikväll (men det blev ju inte det), men varför måste jag alltid säga emot mig själv?

Har pratat med Ylva ikväll och imorron ska jag kolla på jobbet hur dom kommer att behöva personal vid jul osv, för jag vill ju inte jobba hela tiden när Ylva ska vara här (kanske inte blir så roligt för henne). Hon ska nog vara här en hel vecka och imorron ska vi bestämma mer om hur och när hon ska komma. ÅÅÅÅh vad jag längtar till NYÅR!
Jag saknar Ylva och det ska bli så roligt när hon kommer hit!

Färgen Aina blev jättefint i rummet, precis som jag trodde ;)

Förresten, jag är duktig flicka nu! 10 Dagar ;)

Lisa säger: 63 dagar kvar av 2008

Färg

Igår va vi och valde färg till det stora rummet där uppe. Aina hette färgen och jag tror att det kommer att bli jättebra! haha, nu ska vi bara lyckas hitta en tapet som passar till färgen..

Jag tror att penicilinet har börjat hjälpa nu för nu är jag ju typ frisk förutom att jag hostar hela tiden. Men det är ju en annan femma!

Nä, nu bilre stan o titta på tapet ! eller ja.. först ska jag väcka Jonas, sjusovarn!

Lisa säger: give me some love!

Nu är det illa igen..

hähä, nä jag har inte varit så duktig på att uppdatera min kära blogg, har haft fullt upp med annat. Jobbade ju på folkparken i lördags och det gick faktiskt över förväntan, jag är nöjd med hur det gick iaf! Sen så for till till Bygdsiljum och våldgästade en fest och sen for vi hem o sov och sen så var det söndag.. Söndagen var lugn och skön och slutade med ett besök på Max i Umeå med Anton och Linn och aldeles för lite sömn..

Igår så va jag till stan på dagen och shoppade lite tröjor o sånt som jag kan ha när jag ska jobba och sen så tog jag med mig massa färg och tapetprover hem som vi har tittat lite på och nu ska vi snart till stan igen och titta mer på färg o sånt! igår på kvällen så for vi till stan med Jonas föräldrar och då blev det ÖB och shape, vi hittade massor med fina saker på shape och nu kommer det att bli hur fint och mysigt som helst här!

Sen så fixade vi till lite och nu har jag en sminkhörna *glaaaaaaaad* Jonas är min handyman ;)

Linn ålade runt i baksätet
-vad gör du Linn?
-jag testar olika ställningar
-öööh.. okej
Från hörnet hörs Anton
-Jag är oskylldig!!!

Nä, nu ska jag gå och väcka Jonas så att vi får oss iväg till stan snart.


Lisa säger: snö snö snö snö, ge mig snö nu!!

Nu är det illa..

Klockan har passerat fyra, det är inte natt längre utan nu är det morgon och jag har inte somnat än! Jag är dötrött men klarvaken och jag vet inte vad jag ska göra för att kunna somna! Så lite som jag har sovit dom senaste dagarna så borde jag ju vara däckad nu, jag borde inte ens ha varit vaken efter åtta ikväll.. men men, sånt som händer verkar det som..

Imorron (IDAG) ska jag upp tidigt, eller ja.. kl 9 så det är väl ganska tidigt, iaf när man har varit vaken såhär länge, eller? visst är det det?? Jag ber om ursäkt om detta inlägg är oläsbart (ja jag vet att det inte finns ord så som osmart, obra, oläsbart osv men nu bor jag i norrland och där använder man såna ord... SÅDESÅ!) men jag börjar bli riktigt ruskigt trött och jag vet inte vad jag ska göra för att somna. Vill inte väcka Jonas och det finns ingen annan som jag tror är vaken heller. Ja, det är nog bara jag som är vaken (SUCK)! Jag vill inte vara vaken, jag vill sova nu!!

Ja, som sagt.. det som är skrivet nu behöver ni inte ta på så stort allvar.. sömnbrist =hjärnbrist (vilket jag redan har, men det  kanske låter bättre om jag inte erkänner det..)..

Nä, ska gå upp och lägga mig i sängen och koncentrera mig på att försöka att inte tänka på att jag hostar när jag ligger ner så kanske det funkar :P

Lisa säger: Ge mig en fet smäll så att jag däckar! just do it!

En sak till..

Kan inte alla som läser min blogg skriva en kommentar? Vill veta om nån läser eller om mina hemligheter bevaras =)
Att Janna och Cissi läser ibland det vet jag.. men om det är fler så får ni gärna skriva en rad eller två ;)

Åååå! varför har du börjat krångla nu älskling? Har ju haft dig ett år snart men du har ju varit så bra hela tiden,kan du inte bli frisk från alla fel?! Tycker inte om när min älskade dator inte vill det jag vill...


Lisa säger: Jävla dampdator!

Akuten igen..

Jag blir nog aldrig frisk, det vill inte gå över! Igår fick vi fara på akuten igen för att det var svårt att få luft, Två gånger på 5 dagar, jag har nog slagit personligt rekord.. Var nyss på vårdcentralen i Burträsk och jag fick läkartid i eftermiddag!
Tack Jonas för att du står ut med mig ;) Du är världens bästa!

Igår låg jag och sova stundvis hela dagen, var helt slut och mådde inte bra. I natt har jag sovit bra så nu börjar jag må bättre =)

Lillasyster har nu kommit fram till storasyster i södertälje och det lät som att det hade gått bra!


Lisa säger: Medicinera mera!

Yes!

var på jobbmöte idag och imorron ska jag börja inskolas (glaaad). Dessvärre så hör man knappt vad jag säger för att min röst är helt borta, men men, jag behöver nog inte prata så mycket, det är ju dom som ska lära mig!

Känner mig bättre men jag är så himla trött att jag inte vet vad jag ska göra. Vill lägga mig ner och sova men det känns som att jag inte kommer kunna sova i natt då, ska börja 07.45 imorron så måste fara härifrån vid sju..

Ska iallafall vila lite nu tror jag..


Lisa säger: Nån som vill döda getingen i min bil?

Fy sjutton!

Jag mår inte bra! Inte i närheten av bra, ligger och tittar på nån skitserie bara för att jag inte kan sova..
Jag har ont överallt och det bränns överallt! Jag har feber och jag är trött, men det går inte sova.


Du är verkligen underbar Jonas! Du bryr dig om mig och du tar hand om mig när jag är sjuk. Du är verkligen verkligen underbar! Älskar dig Jonas ;)

Lisa säger: Följ ditt hjärta <3

Haha..

Mathilda är ju som lite söt ibland. Vi pratade nyss om en person från Norsjö och då säger Mathilda "Förutom att hon är dum i huvudet så är det ju inget fel på hon".. tyckte att det var en ganska "blond" kommentar av min kära? syster!

Nu sitter jag och väntar på att Jonas ska komma hem, två timmar eller lite mer skulle det nog ta.. vill ha han hemma NUUU! Vill pussa och krama han hur mycket som helst, för nu börjar jag bli frisk(are)..

Kalle har blivit epa-ägare så nu blir det inte många resor in till btk för min del. Ska hålla mig hemma!

Lisa säger: Det är jobbigt att vara arbetslös..

Akuten..

Nu har vi kommit hem från akuten, jag har fått lite hjälp med andningen så nu mår jag bättre.
Jag har fått nån uppiggande medicin men jag är ändå trött. Är så trött att jag inte vet vad jag ska göra (sova kanske?)

Jonas är världens snällaste som tar hand om mig när jag är sjuk.. Han är så gosig..



Lisa säger: Bli frisk!

Nu är det söndag..

och helgen är över..
Idag har jag legat och snorat för att nu är det min tur att bli sjuk. Vi har även varit i bure idag och hälsat på min mamma (mest för att hon hade massa hostmedicin till mig), sen så va vi på krysset å åt men jag var inte så hungrig (kan knappt svälja). Nu sitter jag hemma igen med mössan fortfarande på huvudet (det är KALLT!)

Haha, Mercan är lite söt ibland. Nu när vi kom hem så hade hon legat pch stått på Jonas tangentbord. Hon hade sökt på massa saker men inte hittat nåt (hon hade glömt trycka på enter)..  Hon tittade förvånat på mig när jag frågade om hon verkligen fick vara där och sen hoppade hon ner :)

Bilen framför oss åkte av vägen påväg hem nyss. Det gick bra för den som körde, men jag tror att vinterdäcken sätts på imororn :)

I natt ska jag sova på soffan för att det är "lättare" luft nere.. ska nog bli bra :P



Lisa säger: Keep out!

Fredag

Ja, jag vet att förra rubriken är felstavad! Dåligt av mig.. Stavfel här och där får ni räkna med ;)

Idag har jag varit på arbetsförmedlingen och haft sista träffen på den här jobbsökarkursen som jag har gått och idag så hade vi hur man skulle skriva ett personligt brev och meritförteckning och läxan var att man skulle skriva färdigt ett brev efter hur dom hade sagt och jag hade gjort helt rätt, det var ingenting som dom ville ändra på!

Sen så for jag på folkparken och pratade med en som jobbade där så nästa lördag ska jag jobba i serveringen där, ska bli skitkul! Sen så när jag komme hem så städade jag ur bilen lite lätt och sen så sorterade jag ur min garderob (om nån vill ha kläder så finns det 4 konsumkassar). Nu så är jag hungrig och ska snart laga nå mat. Sen blir det SOVA, sov bara två timmar natten till idag så jag börjar bli lite trött.



Lisa säger: Gynekolog hittade knarkgömma.. (vart?)

Det går frammåt!

Mitt jobbsökande har gått framåt, ska till stan imorron på sista mötet med arbetsförmedlingen (för den här veckan) och efter det ska jag till folkparken på möte (kanske får jobba där vid behov). På Onsdag ska jag till Robertsfors på möte om jobb.. Så det känns bra och jag hoppas på jobb så snart som möjligt :)

Nu har vi varit på bio och sett Rallybrudar, den var ganska bra faktiskt och vi fick dubbelsäte i mitten även fast vi inte hade bokat, så det är ju bra :P Sen så skulle vi gå på Kriti och äta, men vi ångrade oss och gick på tatung istället. Åt västerbottensostgratinerad fläskfile med potatisgratäng så nu är jag proppmätt (eller M E T som kalle hade sagt ).
Den 16 är ett bra datum, kom ihåg det ;)

Nu så har jag skrivit mitt personliga brev och meritförteckning klar (tror och hoppas det iaf).

Fick en kommentar av Cissi, hon skrev "Du har faktiskt två läsare" så det är ju skönt att veta.

Nu blir det sängen och sen upp tidigt i morrron..

Från det enda till det sjuttisjätte! Mammas tupp måste ha nåt fel på stämbanden för int faan låt han som en tupp! Jag frågade Bengt om tvn hade hakat upp sig och då sa han att det var tuppen..

Lisa säger: I love life!

Ont i halsen..

.. Har skrattat för mycket så det kan nog vara därför. Lillebror Kalle är här och jag hade lagat mat, när vi frågade om  han ville ha mer så sa han "Nä, jag är mätt.. M E T.." Sen sa han "Oj, det blev lite fel" :P

Nu så ska jag baka en kaka :D Chokladkaka med Päron..
Skriver receptet senare, det är suuupergott :D

Lisa säger: Baka kaka!

Tisdag

Ja, nu är det tisdag och imorron är det onsdag och dax för ett nytt besök hos arbetsförmedlingen. Kanske borde göra min hemläxa? Förresten så har jag fått svar från en av mina ansökningar, vad dom vill vet jag inte men dom skulle höra av sig idag efter lunchen och den är väl över snart? eller? 

Läste nyss en artikel på norran.se där dom gjort ett liiitet fel vad gäller datumet..
"Den man som hittades i ett grustag strax norr om Umeå den 37 september är nu identifierad"
Jag visste inte att det fanns 37 dagar i
september, visste du?

Nä, nu ska jag lägga mig på soffan och slappa lite.. eller nä, det ska jag inte heller göra, jag ska tvätta kläder.. Så var det ju :P

Lisa säger: Att sova är underbart!

Nu har jag varit en dålig flicka igen..

Har inte uppdaterat min blogg på fleeera dagar, hur har du klarat dig Janna?
Vill ge ett stort tack till Cissi och Mats som hjälpte mig idag när Kerstin hade en lite svacka (jag hade glömt lyset på utan att jag visste att jag hade det på) så dom hjälpte mig att starta henne igen :P Mitt på en parkering i stan!

För den som vill veta så är Herbert död nu. Jonas kom till mig på jobbet i lördags och sa "Va vare han hette nu... han som bodde på toaletten" då sa jag Herbert och då sa han att han var död.. Katten hade inget med det att göra, men Herbert hade satt sig på Jonas handduk när han skulle duscha så han krossade han! Jag slapp iallafall så jag är nöjd.

Börjar bli förkyld nu, näsan rinner och halsen smärtar lite lätt.

Har för övrigt varit på arbetsförmedlingen idag, går nån sån där jobbsökar kurs eller va de nu kallas.

Nu blire nog krysset (verkar som det så får väl haka på) Är ju alltid roligt om man har trevlig sällskap (och det har ag ju för jag har ju Jonas). Nu kanske jag ska göra det jag skulle göra (hämta en glödlampa)

Lisa säger: Länge levde Herbert!

Till Janna!

Detta inlägg dedikerar jag till Janna Lundström som troligtvis är min enda läsare (alla andra har nog tröttnat på att jag inte skrev ett enda inlägg från 28/5 tills igår.) Janna är min ormjävel och en riktigt rolig sak, hon har haft hand om min lillebrors odåga i tre veckor, men sen kom hon/vi fram till att det inte var hunden som det var fel på.
Jag kommer ihåg första gången jag träffade Janna och vi skulle gå på fest, vi skulle feströka men hon fick inte fart på den. Kommer du ihåg vad jag sa då? Jo jag sa: "Janna, du suger inte nog hårt". Jag och Janna tillsammans blir katastrofalt roligt. Man vet aldrig vad som kan hända när vi är tillsammans, jag blir som ung på nytt (yngre!) och Janna blir likadan! Oj oj vad roligt det kan bli ibland :P

Nu så tänkte jag berätta historien om den sista getingjäveln för i år. Han är inte död, han heter Herbert och bor på våran toalett. Han är stoor och ful och låter som flera stycken. Jag har inte mod nog att slå ihjäl Herbert, men det har Mercedes. Hon har lokaliserat honom och sitter och har järnkoll på vart han rör sig, så snart så är förhoppningsvis Herbert död utan att jag har behövs lyfta ett finger. (Mercedes är en katt för den som vill veta).

Suck, jobb i natt. Ser fram emot att få lönen, men skulle helst slippa jobba i natt.

Nu kanske jag borde städa det sista innan min sweetnose kommer hem!

Lisa säger: Döda Herbert!

Aj aj..

Nu har jag hur ont i huvudet som helst. Ska jobba natt i natt och hur fan ska det gå? Kerstin måste älska mig, hon startade på en gång och utan problem. Nu väntar jag på att min sötsak ska komma hem, då ska han få världens största kram av mig. Han har bara varit borta sen i morse men jag saknar han hur mycket som helst.

Saknar golfen!
Kerstin i all ära, men jag saknar golfen - bilen som dog.

Nu ska jag städa så att det är fin(are) när sötis kommer hem.
OM jag nu kan slita
mig från tv:n :P

Lisa säger - Solen skiner, men vinden viner. Stanna inne!

Börjar kännas i huvudet..

Gick och la mig vid tre och klev upp åtta :P Ska jobba natt i natt så jag MÅSTE hinna sova mer idag på dagen. Börjar bli väldigt trött nu, så kanske får lägga mig på soffan och slappa ett tag.
Sen så ska jag vänta på sötisen, vill att han ska komma hem snart igen. Tittar lite mera på tack gode gud och det är ju så klockrent att det är inte sant!

Kerstin kommer inte att starta idag skulle jag kunna gissa. Gick ut nu på morronen och såg att jag hade glömt lampan på inne i bilen och det är ju iiiiinte bra..Så jag får allt vackert stanna hemma till sötisen kommer hem igen ;)

Har sökt ett par jobb nu så jag hoppas att jag får napp någonstans. Vill inte vara hemma hela dagarna!


Undra vad jag ska hitta på idag?
Förresten, nu hoppas jag att du blir tyst Janna, nu har jag kommit igång med de hära blogghelvetet :P Ska kanske tillomed skriva en gång till innan jag ska jobba.

Lisa säger - Mössan på, nu är det kyligt

Myskväll..

Nu har jag haft myskväll med mig själv för Jonas ligger och sover. Har ätit popcorn och godis och tittat på massa avsnitt av  "Tack gode gud" oj oj vad bra det är :P Fick nyss ett mms av min syster där hennes dotter Cailey (snart två år) försöker säga krokodil.. Sötare unge får man leta efter men det lär inte finnas nån :P

Måste försöka hålla mig vaken ett tag till så att jag blir jättejättetrött så att jag orkar sova mkt imorron så att jag klarar natten på jobbet. Har två nätter till nu men sen så blir det nog inget mer om inte nån blir sjuk..

Men du.. från det ena till det sjuttisjätte.. Jag har läst jättebra böcker på senaste tiden. Skrivna av Sophie Kinsella. Hon skriver böcker om en Shoppaholic och böckerna är skrivna på ett roligt och lättläst sätt, men glömmer typ bort tiden. Så det är mitt tips.. Sophie Kinsella :P

Nu ska jag tillbaka till skålen med popcornen och tv:n..

Lisa säger: Gör nåt bra - skjut en älg.. Dom är ju bara i vägen! (eller på)


Nu måste jag..

..börja uppdatera min blogg lite oftare för det säger Janna att jag måste, så då är det bara att lyssna på vad hon säger för en gångs skull :P Det var ju som sagt väldigt länge sen jag skrev här och det är mycket som har hänt i mitt liv sen dess..

1. Jag har flyttat från Örebro till Burträsk
2. Jag har träffat en ny kille (världens snällaste)
3. Jag har tagit körkort
4. Jag har krockat
5. Jag har blivit arbetslös
6. Jag har skaffat mig en bil (Kerstin)
7. Jag har varit i Bulgarien (kanske hade med det i mitt förra inlägg, men jag kan ju skriva det en gång till för säkerhetsskull)

Kanske inte i den här ordningen, men det är ungefär det som har hänt i mitt liv sen jag skrev här sist.

Ska tillägga att jag skriver det här inlägget för att ormjäveln tjatade lite på mig ;) Meeeeeeen jag ska bättra mig och skriva oftare (om jag kommer ihåg)...

 Puss på min sötnos <3

Lisa säger: Skaffa ett liv, det har jag gjort!

RSS 2.0