hbjbhjlshölngf

Nu ger jag upp och går och lägger mig. Jag är helt slut efter mina smörgåstårtor som blev ganska fina, men jag vet inte om dom går att äta, haha :) Jonas är borta nu och sita ligger på min sida av sängen så jag tror att jag ska knuffa över hunden och krypa ner under täcket (som nu är uppvärmt av en hund). På söndag får vi nog besök :)

Godnatt

En lång natt :)

Jag har sovit länge idag och det var SÅ skönt! Resten av dagen ska jag spendera i huset med lite städning och så ska jag kanske äta nåt också :) Sita ligger kvar i sängen än, hon är så söt så att hon får göra det idag.

Nu ska jag klä på mig och sen ska jag elda och sen ska jag äta och efter det blir det städning. Hoppas att alla får en bra dag :)

Jag gjorde det!

Jag hittade skorna som jag letade efter idag! Hon på din sko sa till mig att jag skulle gå in på dinsko.se och beställa dom därifrån och prova dom och om jag inte kan ha dom så är det bara att komma in med dom till butiken i skellefteå så jag satt nu och kollade runt och jag hittade dom! Jag var inne på affären i över en timme och jag fick bläddra i en pärm med alla skor som dom hade (och skulle få) och hon sa att dom skulle komma nån gång nästa vecka och eftersom att dom bara får ett par i min storlek så bestämde jag mig för att beställa dom så inom en vecka så borde dom vara här *glaaaad*

Min nya pyjamas är förresten hur underbar som helst och att den dessutom var 60 kr billigare just idag gjorde ju inte saken sämre :) Nu är min myskväll slut och nu blir det sängen. Imorron ska jag sova så länge jag orkar och ladda inför smörgåstårtefixandet och dessutom så jobbar jag i helgen så jag hade tänkt vila mig i form.

(jag ber om ursäkt för stavningen och meningsuppbyggnad och sånt men jag orkar verkligen inte läsa igenom det jag har skrivit så det får bli som det blir..)

Godnatt (igen)





Här kommer en bild på skorna (lånad från dinsko.se)



Helt slut efter en tuff dag..

Det blev en lång dag idag så jag är helt slut, men jag har inte lagt mig än för jag sitter och tittar på greys anatomy och myser i min nya pyjamas som jag köpte idag. Jag har varit på jakt efter ett par sköna (och snygga) skor men jag har inte hittat några än.. Jag har varit med min mormor och fikat idag och det var mysigt men hon var så stressad och ville hem direkt. Har handlat saker till smörgåstårtorna också så nu känner jag mig lite mindre stressad..

Godnatt 


Köttfärspaj

Jag fick upp ett sånt där matlagnings-il idag och det slutade med att jag har gjort 5 köttfärspajer och så blev det massa köttfärsgojs över som jag ska frysa ner och göra pajer sen :) Jag måste gå och lägga mig nu så att jag orkar med morgondagen. Godnatt

Blev liiiite avis..

Ringde till Victoria nyss och hon är på IKEA nu, jag blev lite avis för jag vill också dit! Fast egentligen vill jag inte dit för det brukar bli så förbaskat dyrt.. Fick ett brev idag där det stod att det inte kommer att bli nån Zumba i burträsk, men att vi får ordna egen träning med hjälp av dvd (som man får låna av studieförbundet/vuxenskolan) så det lät intressant.

Nu ska jag äta lunch och sen ska jag rasta vovven lite och sen vänta på Jonas och sen blir det jobb :)

Vem?!

Vem är det som har kört över mig?! Jag har ont överallt och jag fryser så nu ska jag gå ner och elda och planera min hämnd på den som.. AHAAAAA..

Kom precis på varför jag har ont.. Sita låg PÅ mina lår inatt eller ja hon låg på hela benen och trivdes nog ganska bra.. Okej det blir ingen hämnd, Sita är ju världens finaste vovve iallafall :)

Bingolotto!

Jag har spelat bingolotto ikväll och självklart så vann jag ingenting, men det är ju sånt som händer..
Idag så har jag fått en enorm utmaning. Jag ska nämligen göra två smörgåstårtor till 20-25 personer till på lördag. Jag har lite beslutsångest över vad jag ska ha för fyllning och sånt, men jag kommer nog på nåt till slut.


Nu ska jag titta på Beck och klippa Jonas och sen blir det godnatt!

Godnatt!

Jag är världens segaste människa!

Jag har varit jättedålig på att blogga den här veckan men det beror på att jag har haft fullt upp med annat. Nu är det helg så nu har jag tid att blogga lite och berätta om veckan som varit. Måndag och tisdag så jobbade jag och tisdagkväll så åkte jag lite lastbil med Jonas. Onsdag så var jag och Victoria på promenad upp på berget (kommer bilder) och sen var vi på vattengympa och sen när jag kom hem därifrån så for jag ut och sprang 2 km (träningsvärk.nu) och sen på torsdagen så var vi (jag och Victoria) ute på promenad igen och sen drack vi massa kaffe och sen åkte jag på jobbet. Idag har jag inte gjort så mycket annat än att sova :)

Har äntligen orkat föra över lite bilder från kameran så nu blir det bildbomb (mest på gustav) :)

























Så nu var bilderna slut och det blev som jag sa (flest bilder på Gustav, men det är för att han är så söt). Nu ska jag ta tag i lite saker här hemma och sen börja med middagen. Köttsoppa med klimp :)


Godnatt

Jag skulle ju blogga mer i fredags men det blev inte så eftersom att vi gjorde en tidigkväll. Idag/igår så var jag med Anette till stan och shoppade lite och det slutade med ett linne och en jättefin tröja/tunika (tack Anette) och så hittade jag ÄNTLIGEN "min" kaffemugg som jag har letat efter. Har velat ha en stor och ordentlig mugg och på Indiska hittade jag en perfekt mugg :) Ikväll så har vi varit till Norsjö och spelat Skellefteå spelet med Peter, Sarah och Edvin och Peter vann och jag kom tvåa.

Har äntligen fått tillbaks min kamera så idag blev det lite bilder som jag tänkte visa. Orkar inte skriva några bildtexter, men en bild säger ju mer än tusen ord :)













Tog en liten semester

Nu var det en vecka sen jag skrev här senast och det har varit ganska fullt upp den veckan. Just nu så ville jag bara skriva och säga att min semester är slut. Jag fick en städ-il så det är bäst att jag inte skriver så mycket så att jag fastnar här och ilet försvinner.. Skriver mer ikväll istället och imorron så får jag äntligen tillbaks min kamera från reparation så då kan jag börja ta massa kort igen :)



Ha en bra fredag!

Vilken trevlig dag..

Idag har jag haft trevligt, jag har också haft tur :) Vann lite på bingo och så har jag bara haft en riktigt bra dag idag. Nu sitter jag och väntar på Jonas så jag tänkte lägga ut ett recept (vet inte om jag har lagt ut det förut, men Sussie vill ha det) på en av dom godaste kakorna som finns, nämligen chokladkaka med päron. Hittar tyvärr ingen bild på kakan, men ni får väl använda fantasin ;)


Chokladkaka med päron

Ugn 200 grader

1 burk päronhalvor (stor burk)
2 dl vetemjöl
4 msk kakao
1 1/2 dl strösocker
1 1/2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
150 g rumsvarmt margarin
2 ägg

Gör såhär:

Starta ugnen. Häll av saften från päronen och lägg dem i en ugnssäker form ( 22 cm), med den kupade sidan upp. Rör ihop resten av ingredienserna till en mjuk smet. Bred ut smeten över päronen (se till att dom är täckta) och grädda kakan i ugnen i 20 minuter. Stäng av ugnsvärmen och låt kakan stå kvar i ugnen ytterligare 5 minuter.

Mina tips:

Jag brukar ha en rund form med löstagbara kanter som är ungefär 24 cm. Jag brukar ha den i eftervärmen i bara nån minut, aldrig 5 eftersom att jag vill ha den kladdig i mitten. Om du inte har rumsvarmt margarin (eller smör) så brukar jag köra margarinet i mikrovågsugnen 10-15 sekunder så blir det mjukt och lätt att arbeta med.




Har en till sak att säga..

och det är att Fazer har en bra kundservice.. Kakao med bästföre datum 2012 ska inte vara dåligt redan nu och det höll dom med om :)

Idag är det torsdag :)

Just nu så har jag bara en sak att säga och det är JAAAA! Det löste sig!




Nu blire schtaaan!

Godnatt

Nu är onsdagen slut och jag har haft fullt upp hela dagen. Gabbe kom vid fem och vi fikade och pratade massor. Sen så var jag på vattengympan och då jag kom hem så tittade jag på greys anatomy och nu så ska jag krypa ner under täcket och säga godnatt, jag är helt slut och imorron blir det en ny lång dag..

Långkalsong

Jag följde med Jonas igår så jag tror klockan var vid halv tre innan jag somnade inatt. Vaknade vid elva och sen dess har jag gått omkring i långkalsonger, har inte ens orkat klä mig ordentligt.. Men det är kallt så långkalsongerna är på :) Snart så ska jag tvinga bort min lathet och ta tag i städningen en liten stund..
Ikväll så ska jag jobba :) Imorron så kommer Gabbe hit och vi ska fika och prata massa och avsluta med vattengympa.



Igår så fyllde Trine år och jag tänkte vara snäll och fara dit med en tårta. Eftersom att hon älskade vit choklad så slutade det med att jag gjorde en chokladmoussetårta :) Ser kanske inte så god ut men det var den faktiskt.


Nu ska jag dricka klart mitt kaffe och sen ska jag städa lite innan jobbet.
Ha en fortsatt trevlig dag ;)

Söndag

Den här dagen började bra. Sov riktigt dåligt i natt, vaknade hundra gånger och kollade på klockan och jag vet inte hur många varv jag har snurrat. Jag tog mig upp några minuter tidigare än vanligt så nu har jag hunnit äta gröt till  frukost och så sitter jag här och bloggar med tandborsten i min mun.

Igår så var vi på bio och såg "i rymden finns inga känslor" och jag tycker faktiskt att den var riktigt bra.. Lite konstig ibland men ändå bra.

Nu ska jag fara på jobbet :) Bilen står startklar och jag är redo!

Trött ?

NEJ, jag är faktiskt inte trött just nu. Jag brukar ju alltid vara trött men just nu är jag inte trött så jag är jätteglad :) Det var länge sen jag kände mig pigg och utvilad så det var ju på tiden.. Igår så åt vi kyckling till middag och sen så for vi till stan och bowlade med Urban och Trine och barnen och det var trevlig, vi körde alla på samma bana så vi delade upp oss två och två :) Jag och Moa var i samma lag och jag tror att hon var den enda som fick en strike. Sen så for vi till mamma och såg en film, men vi orkade inte se hela så vi for hem i mitten av filmen :)

Nu ska vi fara till stan på jacks och kolla om dom har nåt trevligt där och sen vet jag inte vad vi ska göra. Äta nåt kanske ?

Det kliar i mina fingrar..

Det är inte bra att titta på Oprah för man får så mycket idéer hela tiden. Dagens program handlade om Laura Bush och hennes liv och tydligen så har hon skrivit en bok och den vill jag verkligen läsa så jag gick in på adlibris och sökte på hennes namn och boken fanns men bara på engelska så jag ska köpa den så fort den kommer ut på svenska (om det nu händer). Med min rubrik "det kliar i mina fingrar" så menade jag att intervjun med Laura fick mig att bli så sugen på att läsa och eftersom att jag har läst alla böcker som jag har så började jag titta på adlibris och hittade massor med böcker som jag vill ha (men jag ska inte köpa några iallafall). Just ja, nu ljög jag.. Jag köpte ju en bok på konsum i tisdags.. Dom sålde ut alla böcker för 10 kr så jag köpte en "vanlig" bok och sen en faktabok med allt som man behöver veta och så köpte jag en bok med fräckisar :)

Fick iallafall en liten idé om att börja göra lite bokrecensioner om böcker som jag har läst och tycker att andra ska läsa, men vi får se när jag hinner göra det :) Tänkte börja med att lägga ut lite bilder på böcker som jag älskar.




Hmm, det blev ganska dåliga bilder men det är iallafall några av mina favoritböcker :) (bilder lånade från adibris.se)




Fredag - sovmorgon!

Jag somnade före ett och vaknade vid elva av att Ylva ringde så jag fick sova länge inatt. Halv sju så vaknade jag och var pigg en stund, jag hade jätteont i mina ben och jag undrade varför tills jag kom på att Sita hade legat på dom sen före ett.. Jag petade på Sita och sa att hon skulle lägga sig på Jonas sida och det gjorde hon och sen tog det inte många minuter innan vi snarkade båda två..

Idag vet jag inte vad jag ska göra, jag ska väl börja med att äta lunch och sen får vi se vad som händer. Kanske ska städa det jag inte hann igår? Eller så ska jag göra nåt annat, var sugen på långpromenad..


RSS 2.0