Ojsan..

Har visst glömt bort bloggen lite dom senaste dagarna, men jag har inte slutat blogga för det.. Har börjat om att blogga på wordpress.com eftersom att man kan blogga via mobilen hur lätt som helst där, så om ni vill läsa min blogg hädanefter så kan ni ju kolla på http://iamfineass.wordpress.com istället. Kan hända att jag kommer tillbaks hit och skriver nån gång, men mest kommer jag att skriva i den andra bloggen!


24/6-10

Grattis på födelsedagen Anette!

Den här dagen har gått fort, jag har hunnit med en del saker men inte allt som jag skulle vilja.. Har iallafall klippt klart gräset, fixat lite med blommorna och nu håller jag på med maten. Först var det tänkt att vi skulle äta fisk, men det blir nuggets istället :)

Nu ska jag göra klart maten och sen ska jag göra mig klar och sen ska vi nog fara mot bursiljum (vi ska äta först också) :)

Vad kan man sälja på loppis?

Det ringde en från byn och undrade om jag var intresserad av att hyra ett bord på loppisen som byaföreningen arrangerar nästa helg och jag sa självklart ja för nåt måste jag väl ändå ha att sälja?! Sen så började jag fundera på vad jag har som jag kan sälja på loppisen och det enda jag har kommit på är skor.. Jag har ju massvis med skor som jag aldrig har använt eller har använt några få gånger så dom borde jag ju kunna sälja, men vad mer då? Jag kan ju inte bara sälja skor.. Vad kan man egentligen sälja på loppis?

Nu ska jag göra rabarberkräm så att Jonas har frukost imorron och sen så ska jag nog lägga mig och sova jag också :) Imorron har jag min sista (helt) lediga dag innan jobbarhelgen drar igång så imorron så ska jag göra så mycket som jag kan! Tvätta mer kläder, klippa lite gräs och fixa lite runt dammen så att den blir fin och sen så ska jag försöka hinna få lite sol på mina bleka armar (om det är sol förståss) och sen så ska vi till Bursiljum och gratta världens bästa svärmor som fyller år :)

Eftersom att jag har varit urusel på att uppdatera min kära blogg så slänger jag in ett par bilder som jag har glömt visa er :)


Bakade en kladdkaka till Mathildas student

 


Mathilda tog studenten :)

 


Jag och victoria efter vi hade sprungit vårruset



"Lilla" Tira, som går som en kalv men är söt som sjutton!



Vi har försökt göra fint runt dammen och nu är det dags att börja leta ogräs..

Det här var några bilder från min iPhone och visst finns det fler bilder, men jag måste prioritera lite andra saker än att lägga upp bilder på bloggen.. :) Gokväll!

Hej igen!

Det blev inget bloggat i helgen för tiden räckte inte till. I måndags så vaknade jag med en ordentlig huvudvärk och det tog nästan två dygn innan den försvann, jag har alltså inte gjort nåt sen i söndags så nu har jag mega mycket som jag hinnas med ju.. Middagen ska göras, gräset ska klippas och kläder ska tvättas så jag har ju det jag gör ett tag framöver :)


Hemma och helg!

Klockan 21.10 så kom min avlösning och jag fick fara hem. Nu har jag helg och är ledig till på tisdag. Nu så ska jag göra mig klar och sen åka en sväng med Jonas i lastbilen :) Imorron så får vi besök och så fyller min mamma år och sen så är resten av helgen fullbokad..

Skriver mer imorron eller då jag har tid nästa gång :)

Vad glad jag blir :)

Jag var helt säker på att Greys Anatomy hade säsongsavslutning förra onsdagen, men det är ju fortsättningen ikväll och jag känner att jag blir glad igen :) Har handlat lite saker som jag ska baka av sen och så har jag påbörjat städningen.. det går frammåt men nu blir det ju ett steg bakåt om jag ska se Greys en timme.. jaja, jag får städa hela natten imorron istället och göra så långt jag hinner ikväll.

Nu ska jag göra nåt vettigt tills det ovettiga börjar..

Onsdag

Nu är jag här igen, det har varit några långa dagar nu då min bloggork har uteblivit. Jag har inte ens orkat sitta vid datorn.. Nu så har jag en lång dag kvar innan det är dags för fyra (korta) lediga dagar. Hur kommer det sig att tiden bara springer iväg då man är ledig? Fyra dagar känns som två och sen så blir dagarna så långa igen.. huhu..
Jag har den "roliga" veckan nu så jag är lite småsur och känner mig lat, men det går ju inte för sig för på fredag får vi besök och då måste det vara rent inne :) Sita byter ju päls nu och det är INTE roligt, det är hår överallt och det är inte bara hår utan det så stora tussar och dom flyger runt hela tiden och att det inte var så länge sen jag dammsög märks inte..

Nu ska jag fara till burträsk och skaffa lite saker jag behöver för att bli på bättre humör, hehe :) Jonas har tur som jobbar em i veckan :)

Jag är helt slut nu..

..vilken tur att studenten är över. Imorron ska jag jobba, börjar 07.30 och slutar 09.00 på söndag. Idag så var vi och tittade på när min lillasyster tog studenten och sen så har vi haft folk på besök och sen så  avslutade vi kvällen med att gå till grannarna med lite överblivet fika :)

Jag orkar verkligen inte skriva mer men jag ville bara visa er att jag inte har glömt bort min kära blogg. Nu sova.

Shoppat!

Jag har nu köpt material till att fixa skyddet till bilen och det kostade 6 kr totalt :) Känns som att det var en bra investering för då kanske Sita slutar riva ner skyddet och hårar av sig på sätet.. Nu väntar jag på att Jonas ska komma hem och idag så blir det god middag, jag ska nämligen göra chilikassler och till det blir det ris och veckosallad. Sen så känns det som att jag har tusen måsten som jag måste göra idag.



Bakis?

Nej jag är inte bakis, men det känns så i huvudet så jag undrar om det är åska på g eller om jag bara har legat på nåt konstigt sätt i natt. Igår så dammsög jag bilen och fixade lite ute och nu ska jag till burträsk och hitta nåt som jag kan sy på skinnet till bilen, det sitter inte där det ska så det är därför bilen måste dammsugas hela tiden. Fy tusan vad Sita hade löst hår igår, det var gråhundshår banne mig överallt och det tog lång tid att få bort det också.. Vi har ju ett skinn som ska täcka sätet men det är inte så lätt om det lossnar hela tiden..

Nu så ska jag brumma mot Btk och sen ser vi när jag har tid att skriva här nästa gång, har många projekt igång för tillfället.


Kan ju förresten lägga in några bilder från några olika evenemang. Har inte haft ork att överföra bilderna förrän igår så nu jävlarns ska jag lägga ut bilder, hehe :)


Jonas och Elis bygger lego..


Elis leker med resultatet..


Jag fick fullt upp..


Var med i vårruset i Umeå :)


12 glada bygdeträskare :)

Sådärja, nu har ni fått se några bilder iallafall, nu får ni ha en bra dag för nu sticker jag!

Godnatt

Jag slutade jobba klockan nio imorse och då for jag direkt hem och duschade och sen styrde jag skodan mot Norsjö. Vi (jag och sita) kom fram vid lunch och vi for till Maire för vi skulle på banken och varuhuset och så skulle vi köpa blommor. For på pappas grav och planterade lite blommor och det blev jättefint. Sen så åt jag middag med Maire och sen for jag hemmåt (det hände säkert massa annat också men jag orkar inte skriva mer nu). Min kropp skriker att den vill sova nu så det är väl bäst att lyda tror jag.

Maire har varit ett trevligt sällskap och jag måste fara dit lite oftare så att hon inte känner sig stressad av att hinna umgås med mig. Hon har alltid ställt upp för mig under min uppväxt och nu är det min tur att ställa upp för henne. Hon hade köpt en ny mobiltelefon och hon tittade på mig och frågade om hon hade blivit lurad och jag sa att jag tyckte att telefonen var bra för hennes behov så jag tror att hon blev nöjd :)

Nu så ska jag sova, snart är det ju dags för Jonas att stiga upp och då kan det ju vara bra att jag ligger ner och (låtsas) sover.. Godnatt på er alla!

Seg dag idag

Jag känner mig segare än segast idag, men jag får väl skylla mig själv (delvis iallafall). Då Jonas for i morse så kunde jag inte somna, det var så tomt och kallt och tillslut fick jag sällskap av Sita (vid fem tiden) och då somnade jag, före det så låg jag och ropade på hon och jag var tillochmed ner och sa att hon skulle komma upp och lägga sig men hon ville ligga kvar och titta på ytterdörren. Tror att hon ville att Jonas skulle komma hem igen och då var vi två :) Gjorde ju som sagt coca cola kaka igår och den blev god men det blev ändå inte bra. Den faller sönder och den går inte att göra till bitar så just nu funderar jag på hur jag ska göra mig av med den, den var ju god så jag vill inte slänga den.. Jaja, jag kommer nog på nåt..

Nu så ska jag duscha så att jag kanske vaknar lite mer :)

Seg dag idag

Jag känner mig segare än segast idag, men jag får väl skylla mig själv (delvis iallafall). Då Jonas for i morse så kunde jag inte somna, det var så tomt och kallt och tillslut fick jag sällskap av Sita (vid fem tiden) och då somnade jag, före det så låg jag och ropade på hon och jag var tillochmed ner och sa att hon skulle komma upp och lägga sig men hon ville ligga kvar och titta på ytterdörren. Tror att hon ville att Jonas skulle komma hem igen och då var vi två :) Gjorde ju som sagt coca cola kaka igår och den blev god men det blev ändå inte bra. Den faller sönder och den går inte att göra till bitar så just nu funderar jag på hur jag ska göra mig av med den, den var ju god så jag vill inte slänga den.. Jaja, jag kommer nog på nåt..

Nu så ska jag duscha så att jag kanske vaknar lite mer :)

Väntar på ugnen.

Kakan är i ugnen och jag väntar på att den ska bli färdig. Glasyren är förberedd så nu är det bara att vänta :) Jag känner mig väldigt vacker just nu, sitter framför tvn med datorn i mitt knä med håret på vänster sida uppsatt i en pås-klämma :) hihi, nu är det dags att fortsätta..


Bakar mitt i natten som vanligt.

Jonas hade svårt att somna så därför håller jag mig vaken så att jag kan putta ner han från sängen då det är dags för han att vakna. Jag håller på att baka nu för att hålla mig sysselsatt. Kan ni gissa vad jag bakar? Jag bakar coca cola kaka.. haha, det lät så konstigt att jag kände mig tvungen att testa det..

Nu kommer jag inte på nåt mer att skriva just nu men snart så.. hihi, ska baka klar först och sen så ska jag ta lite bilder och sen så måste jag nog väcka Jonas, han ska upp om drygt en timme..

6/6

Jag vaknade vid tio i morse av att mamma gick ner, hade vaknat flera gånger före det men det var då jag bestämde mig för att stiga upp (och så kände jag doften av kaffe). Igår så var det dans i bursiljum och jag och Jonas var där och sålde korv, tyvärr så var det jättelite folk så det gick inte så mycket korv heller.. Vi kom hem vid två tiden och det tog ytterligare en dryg timme innan vi sov.

Jag hade tänkt baka lite kakor och bullar ikväll så det blir nog bra, jag börjar ju inte förrän 16.30 imorron och sen då jag slutar på tisdagmorgon så är jag ledig till fredagmorgon. Kanske blir nåt besök till norsjö i veckan, vill hjälpa Maire lite nu när hon är sjuk. Hon åt nåt dåligt för nån dag sen så nu mår hon bara illa hela tiden och då behöver hon mig (hihi)..

Nu ska jag gå upp och göra mig klar och sen ska vi till bursiljum :)


Fredag

Nu är det fredag och jag tänkte bara blogga lite innan jag ska fara på jobbet, jag är färdig i god tid för omväxlings skull så därför hinner jag :) Det blev kanske inte så många timmars sömn inatt men dom timmar jag sov så sov jag hårt och det gillas. Gillade däremot inte då Sita började ligga och "voffa" med jämna mellanrum där vid två halvtre tiden, då var hon lite billig men tillslut gav hon sig och gick till "hennes" rum..

Nä, nu ska jag packa mig iväg så att jag kommer mig hem nån gång. Tycker att alla ska ha en underbar fredag!

Vad hände?!

Jag har varit helt utan bloggsug i över två veckor och nu är det nästan så att det ryker ur fingrarna. Jag vill bara skriva hela tiden men jag vet inte vad jag ska skriva. Jag hade tänkt göra fint i köket innan jag gick upp till sängen men jag får ingenting gjort. Tror att jag ska sätta på hög musik och sätta fart så att jag kan sova nån gång. Imorron så blir det kort dag och sen är det helg. Hela förra veckan var jag förresten ledig, jag hade bytt bort onsdagen för att jag skulle till Umeå och vara med i vårruset och jag hade tänkt gå hela sträckan (5km) men jag kunde inte, det kröp i benen och så kände jag att jag ville i mål :) Träningsvärken som jag hade dagarna efter var däremot inte så trevligt, jag trodde att benen skulle ramla av kroppen och jag tog mig nästan inte ner från trappen.

Sita är världens sötaste vovve och jag är så glad att hon bor här med oss. Natten mot tisdag så kunde jag inte somna och då klockan hade passerat kvart i ett så började jag känna mig desperat efter att få sova eftersom att jag skulle upp klockan sex så jag ropade på Sita och sa åt henne att hoppa upp till mig. Det tog ungefär två sekunder så var hon hos mig i sängen och kan ni gissa vart hon la sig?! PÅ mina ben och det tog ungefär en minut innan jag sov tungt och allt tack vare världens bästaste vovve!

NU ska jag sätta igång med köket och sen ska jag sova..

Jag är tillbaka!

Det är två veckor och två dagar sen jag bloggade sist och nu är det dags att uppdatera lite :) Jag har haft fullt upp och så har jag varit rädd att försäga mig. Vi hade överraskningsfest för Jonas i lördags och i över en månad har jag varit tvungen att tänka innan jag har talat/skrivit och det har varit lite jobbigt faktiskt. Den här veckan har jag jobbat måndag dagtur, tisdag dagtur, övernattning onsdag till torsdag och så ska jag jobba dagtur imorron och sen har jag helg!

Min telefon har kommit tillbaka och det är skönt, men jag vet inte om jag måste lämna in den igen för den är lite konstig igen. Jag vill att den ska fungera så jag hoppas att det "bara" är en fas som går över.. hihi :) Jag har förresten klippt mig också.. det är ganska mycket som har hänt under dom här två veckorna så jag vet inte riktigt vart jag ska börja, jag får nog ta det i omgångar så att allt kommer med :)

Nu ska jag gå en promenad med Sita och sen ska jag plocka lite här hemma och sen ska jag sova för imorron ska jag upp tidigt. Får se om jag hinner uppdatera mer innan jag går och lägger mig.

RSS 2.0