IKEA

I morse så for vi mot Haparanda och Ikea och vi hade som plan att övernatta vid kukkolaforsen i en stuga som vi hade hyrt, men det blev inte som vi hade planerat. Det var inte mycket som blev som vi hade planerat, men en del saker blev faktiskt bättre än väntat. Vi hade inte sagt till Jonas föräldrar att vi skulle fara till Ikea (dom skulle också dit), så vi såg till att komma dit före dom. Vi satte oss i en soffa och väntade på att dom skulle dyka upp.. När dom kom in i Ikea så tittade Anette på oss och pekade och sa "TITTA DÄR!!!!!" och sen började dom skratta, så det var trevligt : )

Sen när vi hade handlat klart och skule fara så såg vi att nån hade backat på passaten och sen smitit därifrån. Det är verkligen DÅLIG stil! Kör man på nån så måste man ju stå för det.

Vi begav oss mot kukkolaforsen och när vi kom dit så var ingenting bra. Stugan var inte städad (Jonas fick spidelnät i ansiktet när han gick in i "sovrummet") och det luktade instängt. Vi var där inne mindre än en timme och jag fick astma. Så vi for till receptionen och fick en ny stuga. När vi komme till den så var den inparkerad av bilar och husvagnar så då körde vi tillbaks och ville ha pengarna tillbaks.

Så nu sitter vi på ett hotell i Luleå och ska snart gå ut och äta : )
Kanske skriver mer senare ikväll, vi har ju internet : )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0